|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
6.8.2009 8:51:29   
Reby
Po mojem še zadnja fotka moje buše user posted image

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
6.8.2009 9:04:13   
miklarom
Reby - ooo, kak lep buši imašuser posted image

miska73 - ja sej vem kak buši imaš, sam jest vseeno ne spravim nobene cunje gor razen ene dvoje hlače, k so mi že prej ble bolj velike in ohlapneuser posted image

Se - ja, ja, sem gledala tvojga bušija v albumu, in se ne čudim da še lahk cunje gor daš, svaka ti častuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
6.8.2009 10:08:28   
Goldy
Reby - lepa buša!!!user posted image user posted image

lana - meni je smrdelo mleko, pa posoda vpomivalcu, tudi oprana, pa umazane cote...Pa bolj mi je bilo slabo zvečer kot zjutraj. Pa po vodi mi jebilo slabo... Pa je vse minilo.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
6.8.2009 10:46:08   
obayifo
Reby, lep trebušček!

men pa danes končno ni treba nikamor! sem bla vsak dan nekje okol dohtarjev, cukr mam glih čez mejo in zdej se moram špikat in kontrolirat. aja, ne z injekcijam, sam z glukometrom.
sicer je pa naše dete že čist spodaj, sm včerej komej priracala do babiške šole na dekompresijo, me je hotl v kolkih raztrgat, skos mam filing, da je treba lulat in kakat, ko se mal premakne me ful zareže čez mehur... pa nč od tega. ampak dons ponoč je blo pa treba sam 2x vstat, jipi. se je tko težko zvalit iz postle...
grem zdele še zarobit dve ruhce za košek, pol nafilat pralni stroj, pa postrižt bi se morala... dela ne zmankauser posted image
pa še zdej nimam torbe, v katero bom zmetala robo za v P. pa spet bom cel dan sama, k ma user posted image še popoldan en sestank. zdej ga tisti, k vejo, da smo že prot konc, hočjo izkoristit, k pol (upam) ne bo mel časa user posted image

kruce, z zamudo, pa vseen vse najboljše!! za h&m se pa ne sekirej, bojo že naložil novo robo na police user posted image

miska73, fino za cukr. a te bojo še kej matral?

goldy, ste pridni?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
6.8.2009 10:58:02   
Goldy
obi - vidim, da se ti isto dogaja kot meni, kar neki dol spodi je škrembala. user posted image  Ful cajta je bila že čist dol, ko se bilo pa treba pa rodit, je pa nazaj rinila.user posted image
Večino smo pridni, imamo pa "napade" tečnobe. Kar nič ji ne paše včasih...brezveze. Očitno tudi to zraven paše.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
6.8.2009 11:50:04   
miska73
Reby naša seksi nosečka user posted image

Obi sem bla tolk pod mejami, da sem proglašena za zdravo. Tak da smo s cukrom zaključili. Sem si pa rekla, da bom vseeno malo bolj pridna pri prehrani.

A tebi pa tale cuker ne da mira. No, sam da nisi na inekcijah.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
6.8.2009 17:16:02   
obayifo
goldy, najbrž to res zraven paše.. sicer pa, sej smo še mi kdaj tečni, kolk stvari gre šele njim na živce, tolk novga, pa vsemu se prilagodit.. sej bo minil

miska73, lepo, da so te proglasil za zdravo user posted image . jaz pa zdej ze 2 dni merim in dons so tut nizke vrednosti, sm tut čist zdrava. ampak očitno je treba zadeve popestrit pred koncem user posted image . še dobr, da res ni več dolg..

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
6.8.2009 21:57:56   
Serendipity
Sam en hiter nočni quicky danes!

reby - kak leeeeeep bušiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Full je cartkan. Mater si lepa nosečka!

Drugače pa polna luna - jah, jaz sem imela danes kar športni dan: maraton v MS, neke papirje babici rihtat, potem maraton MB - neke cotike z nečakinjo nakupovat za njo. Potem smo vrt pleli, nato en oreng maratonski psrehod. In to je to. Le rodit nismo šli še danes user posted image user posted image user posted image Pa niti ne bom, luna gor ali dol. Mi se ne damo.user posted image

Čeprav.. nekaj smešno čudnega se je danes zgodilo... Ko se je večerilo, smo dobili obisk. Na hiši je bilo 5 štorkelj, ena je sumljivo gledala v dimnik ampak prinesla ni ničesar. Mogoče je gledala prehodnost le-tega. Bom jutri poklicala dimnikarje, da to porihtajo... Potem so odletele (grrr, ko sem prišla ven s fotkičem jih več ni bilo...user posted image ), le ena je ostala na električnem drogu in eno uro nekaj čakala.... Sam ne vem kaj? Zdaj pa dve spita na sosednjem električnem drogu. Zgleda, da dežurajo??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočka, grem brat še neko knjigo in nato upam, da me zaziblje v deželo sanj ...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
6.8.2009 22:48:27   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Čeprav.. nekaj smešno čudnega se je danes zgodilo... Ko se je večerilo, smo dobili obisk. Na hiši je bilo 5 štorkelj, ena je sumljivo gledala v dimnik ampak prinesla ni ničesar. Mogoče je gledala prehodnost le-tega. Bom jutri poklicala dimnikarje, da to porihtajo... Potem so odletele (grrr, ko sem prišla ven s fotkičem jih več ni bilo...user posted image ), le ena je ostala na električnem drogu in eno uro nekaj čakala.... Sam ne vem kaj? Zdaj pa dve spita na sosednjem električnem drogu. Zgleda, da dežurajo??? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Dobr si ti to zgruntala

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.8.2009 6:09:54   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Se* - ja, mene še tud nč ne grab, lušna tale s štorkljami.
Jaz danes že od treh nič ne spim, po mojem me bo čez dan zdelal...
Danes navijamo user posted image  user posted image  user posted image
Se* - naj bo še ravna črta, da mi kam prej ne pobegneš, reni - veliko sreče na AC
Petek, 07.08. 
reni70 - AC
Serendipity - CTG
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.8.2009 6:14:31   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)
n74

user posted image

Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen

Objemčkometer:

user posted image user posted image                user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Torek, 11.08. 
lana70 - pregled

Sreda, 12.08. 
Reby - CTG
Serendipity - UZ

Četrtek, 13.08. 
Kruce Fiks - pregled
obayifo - pregled + CTG

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V SEPTEMBRU

Petek, 04.09. 
miklarom - pregled in morfologija

Ponedeljek, 07.09. 
a.jrad - morfologija

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v AVGUSTU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.8.2009 9:16:48   
miklarom
jutro še od mene! Danes je prav fajn k je oblačno in je malo bolj hladno ni tiste vročineuser posted image , se prav fajn počutim
Petek, 07.08. 
reni70 - AC - vso srečo
Serendipity - CTG- lepe krivulje naj ti pokaže

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.8.2009 9:49:10   
Goldy
Petek, 07.08. 
reni70 - AC
Serendipity - CTG

Navijamo!

Kako ste? Mi smo spaaali! Alja še spi, jaz pa že malo štrenčim okrog. Ups, že slišim neko cviljenje iz spalnice!user posted image  Tak se mala preteguje.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.8.2009 11:15:47   
lana70
Petek, 07.08. 
reni70 - AC
Serendipity - CTG

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.8.2009 11:16:24   
lana70
Reni70, fajn zrihtej, mi boš povedala, kako je bilo, ker imam tudi jaz namen iti na AC.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.8.2009 15:07:12   
gloria
oj nosečke user posted image

Reby ma kok lepi buši imaš user posted image
Lana AC sem jaz imela lani(zaradi toxe)...nič strašnega bolj je smotano čakat izvideuser posted image ...prideš zjutraj,se javiš v sprejemno,pol greš gor in čakaš....postopek je kr hitro narejen,vse spremljaš na monitorju....ko si gotov greš v sobo kje čakaš da te odpustijo...seveda po kosiluuser posted image ...pol pa strogo mirovanje tri dni,al pa še kak dan gor....gdaj pa greš na AC

...se vidi da sem jaz bolj mal pri vas da sem spregledala da je Reni 70 noseča user posted image user posted image user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
7.8.2009 15:10:32   
lana70
gloria, jaz sem sicer noseča šele 8t, vendar bom šla na AC zaradi mojih častitljivih let user posted image user posted image , ko bo čas za to...mislim, da je tam okrog 14t??? Ne vem, bom vprašala svojo G v torek, ko imam pregled.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
7.8.2009 15:17:09   
spelka12
lana70 AC se dela tam okrog 18t. Vsaj meni so jo delal takrat. Vprašej svojo g.
reby ulalala to je pa res en sexy buši. Samo ga je pa bolj malo ti suhica.

Jest moram pa počasi začet rihtat papirje ane? Kdaj oz. koliko pred PDP-jem ste pa ve to urejale. Joj še sanja se mi ne,kaj moram narest, kam it.....user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
7.8.2009 15:23:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

18.!!!! madona, a ni to že malce kasno, sploh, če je kaj hudo narobe??user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
7.8.2009 15:38:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

18.!!!! madona, a ni to že malce kasno, sploh, če je kaj hudo narobe??user posted image

AC se dela med 16 do 18 tednom lahko tud kasneje. V primiru slabega rezultata je postopek po 12 tednu isti; prideš k meni user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
7.8.2009 15:56:33   
Reby
lana - a ne misliš še it prej na nuhalno in šele potem na AC, če bi slučajno bilo treba?
Goldy - super za spanje, naj bo še naprej tako user posted image
Glori - vi pa tud tak hitr rastete, Nik je pa pravi cuker user posted image
spelka - ja taprava suhica, mam že +17 kg, me je zadnjič G od Goldy mal kregala , pa se nč ne sekiram. Glede papirjev na CSD - oddaš jih 2 meseca pred pričakovanim PDP. Potrdilo o PDP ti da tvoj G. Tule na avgustovkah pod seznamom imaš vse linke:
http://www.ringaraja.net/forum/Avgustovke_2009_2%25_del/m_4219514/tm.htm

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
7.8.2009 16:31:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lana - a ne misliš še it prej na nuhalno in šele potem na AC, če bi slučajno bilo treba?

Mogoče res, če me bo poslala, ampak ne glede na rezultate mislim it še na AC...kruce, midva se v drugačnih okoliščinah srečujeva, v drugačnem ambientu, bolj prijetnem, nehi dej....user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.8.2009 17:06:52   
Goldy
Reby - a res te je naša G kregala? No, saj če je primerjala z mano... Mene ni nič kregala...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
7.8.2009 17:58:49   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - a res te je naša G kregala? No, saj če je primerjala z mano... Mene ni nič kregala...user posted image

Ja, je rekla, da zdej pa se glih ne rabmo tulk redit zadnje tedne user posted image  Sam sem kr preslišala. Le kaj je potem rekla ostalim v čakalnici user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
7.8.2009 18:23:34   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Se* - naj bo še ravna črta, da mi kam prej ne pobegneš,

Niii paaaanike. Sem še tu. CTG - itaq v ravni črti, počutje super, dogajanje na nuli ... Sem še kar tu - ti? user posted image user posted image user posted image user posted image
Hm, kdaj sem ti povedala dan D? Grem pofirbcat za nazaj user posted image

Drugače še podatki za naprej: CTG + UZ, sreda 12.8.09 (komaj čakam, da vidim otročka - me prav zanima koliko približno tehta!)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?