aprilčica07
|
Tako, zdaj imamo malo več miru. Jakob spi, moj je šel delat, tako, da zdaj lahko kaj več napišem. Prej je ta star škilil kaj bom pisala , Jakob je pa hotel pr meni sedet in klofat zraven. In itak da ne gre.. Sem pa spet nardila uni jogurtov desert in zdaj čakam, da se strdi v hladilniku, da ga napadem z vsemi silami... Sem se pa ustavila tudi v službi pr sodelavkah, da so me obdelale in pogledale kašne sem zdaj, ko sem tik pred zdajci.. Glede na to, da bi rada rodila in grem jutri na žur, mi je ena svetovala ples na mizah.. A si predstavljate? Mene z trebuhom na mizi... anč: meni v prvo moja g ni niti enkrat nardila ctg-ja, ker ga ni imela, sem hodila pač v bolnico, pred rokom že. torkat ga pa ima in hodim pač posledično tja vsak teden, pa vodo moram tudi vsak teden dat. Kri je tako tako, je bolše, ampak še vedno ni lih dobro, tako, da zdaj kombiniramo, in pijem ene tablete za železo, pa s hrano si pomagam.. Bomo vidli kako bo, bistveno je, da mi je železo šlo spet čez 100 ker sem ga imela le 82 v tahujši varijanti.. eee35: a si odprta? lepo, bo kmalu akcija? kaj se ti zdi? tejči, hel32; opatija, arwen: oh ja, jst bom kr tle še en cajt, imam trebuh še nekam visoko, pa sploh je vse zacementirano, tako, se ne bojim, da bi me kaj hitro zagrablo.. tejči: uf, to me tudi mene razjezi, da mi lubi ves kruh poje in jst pol nimam kaj dat v usta.. trgovine nimamo lih zraven, moram pač it z avtom in pol težim in rohnim, tako, da ga moram pohvalit, da že en lep cajt ni naredil te napakice... mi vedno pusti vsaj za vzorček alisa: tudi ti boš še en cajt z nami, ne? zdaj si grem pa noge namazat z kostanjevo kremo, pa čaj skuhat, pol pa noge v zrak in počivat. Oh ja, še malo.. Pridem nazaj, ker me zanima kako je z Živo, pa Drnulo in Ayo....In seveda vsemi ostalimi, ki se še niso javile na današnji raport..