|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
4.8.2009 16:09:15   
jernejav
Nalini, midva sva prvo probala hipp-ovo kašico korenček-jabolko in mu je kar teknila, pa še tako lepo je jedel... Verjetno zato ker sta z atijem prvič jedla user posted image user posted image user posted image ...

user posted image

user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.8.2009 19:19:39   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Lefaxin kapljice
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

tukaj še mail:

arnika23@hotmail.com

za kolko časa pa je bil viden rezultat??

Pri nas je bilo vidno takoj - čez 2 dni krčev praktično več ni imel. Je pa res, da sama sumim, je imel krče zaradi AD3 kapljic.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.8.2009 21:10:28   
m..tina
Jernejav...uuu, kk se mali lepo "baše". Midva sva dans tud dala prvič Hipp-ovo korenček jabolko, pa je bil Jure navdušen. Vsak dan žličko, dve pa bo. Čeprav je postal pravi lakotnik. Je že spal celo noč, zdej se pa spet prebuja. Pa sej ni važno, sam da je zdrav! 

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 178
4.8.2009 21:40:43   
jernejav
Meni je včeraj ponoči jedel na uro in pol, in to orng, tk da v zizah ni blo dost mleka, sem mu dala dva AM obroka vmes, sam tk ko praviš sam da so zdravi user posted image ...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.8.2009 21:52:35   
krfjolca
Naša je bila danes spet tako sitna, da je groza user posted image . Mislim, da se bliža polna luna, saj je bil tavečji tudi tečko. Sem izmozgana u nulo, pa še ves dan sem bila sama z njima. user posted image Imam pa tudi jaz že nekaj dni težave s količino mleka, precej primanjkuje. Včeraj je zvečer spila 150ml AM, danes pa 90 (nisem hotla dat več). Najbrž je poskok v rasti, upam da se bo uredilo, ker bi res rada še nekaj časa polno dojila.

Z gosto hrano se mi še nič ne mudi, že tako je veliko dela. Pri ANžetu sem tudi jaz začela že pri 4 mesecih (no, tudi po priporočilu gastro oddelka, ker je bil tako zaprt), tokrat bi pa najraje kar do 1 leta samo dojila, če bi se dalo user posted image . Bom verjetno nekje med 5. in 6. mesecem začela. Glede kupljenih kašic - nimam nobenih predsodkov do njih, če logično pomisliš, je sadje in zelenjava, ki gre v te kašice, 100x bolj pregledano in pretestirano kot pa tista, ki jo kupimo mi. Tako da, če ni z domačega vrta, sem jaz kar nekoliko skeptična glede kakovosti take doma pripravljene hrane. Za Anžeta sem večinoma kupovala bio zelenjavo in sadje (k sreči imamo blizu ekološke kmetije ter tržnico), pa tudi z domačega vrta je veliko popapal. Kupljene kašice sem imela pa vedno na zalogi za na pot, ali pa če mi ni hotel drugega jest (je imel eno obdobje, ko je jedel izključno jabolčno kašico od Alete). Sicer pa so po mojem mnenju najkvalitetnejše kašice od Alnature iz DMa, najslabši pa je baje prav Hipp.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 180
4.8.2009 22:39:11   
Anonimen
Dober večer babuške user posted image !

Ela pridno spančka že od 20h, je namreč nazadnje spala ob 16.30, potem pa je nisem več uspavala, sama pa tudi ni zaspala, tako da je bila tako utrujena, da je zaspala v eni minuti user posted image user posted image user posted image . Še jamrat ni imela časa user posted image user posted image user posted image . Sedaj vsak dan vsaj 3-krat, če ne celo večkrat, paseva kravice in se mi zdi, da jo to orng utrudi. Je pa najina muca že kakšnih 14 dni na 5 obrokih in četudi nazadnje je ob 18.30, potem do 6h zjutraj nič več ne je. Zvečer enostavno noče jesti, ampak hoče samo vodo. Gospodična že pazijo na linijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo pa drugače še vedno na 120 ml, user posted image kako pa ve ostale, ki ne dojite?
veronikab - Bravo za uspavanje! user posted image user posted image user posted image Je dober občutek, ko otrok zaspi brez, da bi jokal, a ne? user posted image Jaz vedno bolj ugotavljam, da je Elo potrebno čez dan čim bolj zmatrati, saj je najbolj sitna takrat, ko je zaspana, vendar pa še ne dovolj, da bi se lahko umirila in zaspala. Je pa najbrž tako, da bodo vedno kakšni večeri, ko bo vse mimo ritma, saj tudi sami nismo vedno enako razpoloženi za spanje.

Cveta28 - Ti si SC z očali, a ne? user posted image

detelja - Ela je res prava mala filozofinja - po mamici, ki je po študiju, dolgem jeziku user posted image in "kompliciranju" user posted image tudi filozofinja. Se namreč včasih kar nekam zagleda in razmišlja. Ne vem sicer, kaj razmišljajo skoraj 4-mesečni dojenčki, ampak očitno se ji dogaja user posted image  user posted image  user posted image . Pa tudi jaz bom Elo lepega dne kar pojedla, tako je sladka, ko se mi smeji user posted image user posted image user posted image . Zjutraj, ko se ob 6h zbudiva, previjeva in najeva, greva direktno v najino posteljo, kjer potem do 9h spi med nama (vmes se očka vstane in gre v službo). Vsako jutro, ko jo položim, je tako srečna, da se kar smeji, me gleda in se mi smeji, pa še ko očke zapre, se še kar smeji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti trenutki, ko sva z glavami samo nekaj centimetrov narazen in se gledava iz oči v oči, druga drugi smejiva, Ela me drži za roko in si jo tišči k nosku in me voha ali si jo tišči v usta ... so tako nepozabno čudoviti trenutki, da bi v tistem hipu lahko kar umrla od sreče user posted image user posted image user posted image .

GH - Punce, ki že začenjate z GH, super, toda vseeno bi vas rada opozorila, da ni dobro preveč hiteti, saj se rado zgodi, da pride do alergij na hrano tudi zato, ker otrok začne jesti GH, ko še njegovo črevesje ni dovolj zrelo za njo (črevo je preveč prepustno in spusti v kri prevelike delce hrane, ki jih potem telo zazna kot tujke in tukaj je alergična reakcija na določeno vrsto hrane). Seveda se bo vsaka odločila sama, toda morala sem vas opozoriti, upam da niste jezne. user posted image

nmagk - Odlično, da se imate tako fajn! user posted image Naj zadnji dnevi minevajo čim bolj počaaaasi. user posted image  

krfjolca - Res se približuje polna luna in jaz tudi čakam, da vidim, če vpliva tudi na Elo tako kot na mojega dragega. Mojega kar orng meče user posted image user posted image user posted image . Pa super user posted image za nasvete glede kašic, bomo poleg doma pripravljenih tudi mi šli kar v DM, kjer tudi kupujemo pleničke, po te Alnatura. Mislim, da je glavna prednost doma pripravljenih v tem, da je noter res samo sadje in zelenjava, brez nekih E-jev, konzervansov in različnih dodatkov, ki jih v te kupljene morajo dati, da lahko nekaj mesecev stojijo v trgovini. Toda za rezervo pa je fajn, da jih imamo. user posted image
Grem počasi v posteljo k mojemu dragemu (me že čaka user posted image ), lepo spančkajte user posted image , lepe sanje user posted image , pa se tipkamo,
NenaLena

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
5.8.2009 9:28:28   
matcar
Dan!
Da se še jaz malo razpišem.Imamo razgibane dneve,se pozna,da je Lea na morjuuser posted image user posted image user posted image ,imam jaz več dela z obemauser posted image . Saš se zahvaljuje za čestitke!user posted image
Zdaj pa bomo počasi šli malo na potem,ker ne dežuje.kak se pozna,če je kateri dan slabo vreme,Maks je včeraj raztural hišo,ko je bil cel dan noter,pa poln energije.Je bil kar pester dan.Ju3 pa imama kontrolo,me zanima,kaj bodo rekli Z. Mu pa moram desno(zdravo)očko zapirat 2x na dan,da z levo čimveč gleda.In ugotovila sma z mojim,da otrok VIDI!user posted image user posted image user posted image
Me je bilo najbolj strah,da ne bi videl oz. bi videl slabo.Tak pa smo zdaj iz 2x15 min na dan prišli na 2 uri dnevno in z vsakim dnem podaljšujemo čas.
Saš pa raste,kam,ne vem,ker šiša v rasti 6 mesečne dojenčke,kolko sem pri P v ponedeljek vidla,ko sem šla po recept za AM.V ponedeljek pa imama mi2 posvetovalnico in me prav zanima,kolko je velik in težek.
No,to bi blo zaenkrat iz moje strani,se pa še javim.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
5.8.2009 10:08:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
nmagk vas vse lepo pozdravlja in pošilja slikco Karolince ko uživa na ležalnikuuser posted image
user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  kako fletkana jagoda

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Je Ela postala prava pastirica user posted image . Evo, pripenjam eno fotko:
user posted image  

kako lepo pase kravice... a se mi samo zdi, al je Ela zelo podobna mamici???

evo, pa tole še kopiram od majčic k se mi ne da še enkrat pisat
PODATKI Z VČERAJŠNJEGA PREGLEDA
velika je 60 cm, težka 5330g, obseg glave 40cm, obseg prsnega koša 39cm..
mi je rekla, da je ta mesec slabo pridobila kilažo user posted image  user posted image  čeprov je rekla da mamo velikost in kilažo čist ok za 3 mesece, k baje je na začetku kr dost dobila.. tko da ni panike.. je pa rekla, da če na naslednjem pregledu ne bo boljše, da bomo pri 4.mesecih začeli kr z riževimi kašicami user posted image  pa skoz jo mam na joški - sm bla kr mal žalostna k je to rekla.. poslala nas je v razvojno ambulanto, ker jo pri pasenju kravic kr malo zanaša v levo stran.. tko da se gremo pokazat... žal je una iz ZD Bežigrad na dopustu do 21.8., tko da morm poklicat šele 22.8. da mi da termin - čakalna doba je nekje 1,5m... povsod samo čakanje.. naslednji pregled imamo 15.9.
cepljenje je blo ok... malo je jokcala, pol je blo pa cool, se je kr hitro pomirila... doma je pol spala čist normalno... edino takrat k je bla budna je malo tečnarila.. ampak sem jo full crkljala, tko da ni blo prehudo user posted image  zdej je že 25 ur mimo od cepljenja, pa še nobene reakcije... še 23 ur počakamo... upam da bo vse ok.. mi je pa dala svečke če bi mela slučajno vročino.. (kao 48 ur po cepljenju je treba počakat če so reakcije - če jih ni, je ok)..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 183
5.8.2009 11:01:46   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

čeprov je rekla da mamo velikost in kilažo čist ok za 3 mesece, k baje je na začetku kr dost dobila.. tko da ni panike.. je pa rekla, da če na naslednjem pregledu ne bo boljše, da bomo pri 4.mesecih začeli kr z riževimi kašicami user posted image  pa skoz jo mam na joški - sm bla kr mal žalostna k je to rekla..

Zanimivo Blueeyes. Če primerjam je naš Jakob na približno istih merah (59 cm, 5310g) pa ni nič omenila, da bi se premalo zredil, pa še fant je. Tudi midva se dojiva. Koliko je pa tvoja Gaja pridobila od zadnjega pregleda?

...poslala nas je v razvojno ambulanto, ker jo pri pasenju kravic kr malo zanaša v levo stran.. tko da se gremo pokazat... žal je una iz ZD Bežigrad na dopustu do 21.8., tko da morm poklicat šele 22.8. da mi da termin - čakalna doba je nekje 1,5m... povsod samo čakanje.. naslednji pregled imamo 15.9.

Našega Jakoba tudi včasih malce zanaša, pa spet ni nič omenila. Včasih kravice pase odlično, za 5, včasih bi se pa kar prekucnil.

cepljenje je blo ok... malo je jokcala, pol je blo pa cool, se je kr hitro pomirila... doma je pol spala čist normalno... edino takrat k je bla budna je malo tečnarila.. ampak sem jo full crkljala, tko da ni blo prehudo user posted image  zdej je že 25 ur mimo od cepljenja, pa še nobene reakcije... še 23 ur počakamo... upam da bo vse ok.. mi je pa dala svečke če bi mela slučajno vročino.. (kao 48 ur po cepljenju je treba počakat če so reakcije - če jih ni, je ok)..

Čestitke za cepljenje. Naš ni imel nobene reakcije, mu je le malce zatekla nogica, pa malce bol sitkan je bil 2 dni.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 184
5.8.2009 11:03:09   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dan!
Da se še jaz malo razpišem.Imamo razgibane dneve,se pozna,da je Lea na morjuuser posted image user posted image user posted image ,imam jaz več dela z obemauser posted image . Saš se zahvaljuje za čestitke!user posted image
Zdaj pa bomo počasi šli malo na potem,ker ne dežuje.kak se pozna,če je kateri dan slabo vreme,Maks je včeraj raztural hišo,ko je bil cel dan noter,pa poln energije.Je bil kar pester dan.Ju3 pa imama kontrolo,me zanima,kaj bodo rekli Z. Mu pa moram desno(zdravo)očko zapirat 2x na dan,da z levo čimveč gleda.In ugotovila sma z mojim,da otrok VIDI!user posted image user posted image user posted image
Me je bilo najbolj strah,da ne bi videl oz. bi videl slabo.Tak pa smo zdaj iz 2x15 min na dan prišli na 2 uri dnevno in z vsakim dnem podaljšujemo čas.
Saš pa raste,kam,ne vem,ker šiša v rasti 6 mesečne dojenčke,kolko sem pri P v ponedeljek vidla,ko sem šla po recept za AM.V ponedeljek pa imama mi2 posvetovalnico in me prav zanima,kolko je velik in težek.
No,to bi blo zaenkrat iz moje strani,se pa še javim.

user posted image user posted image user posted image za Maksa in Saša.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.8.2009 11:08:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

čeprov je rekla da mamo velikost in kilažo čist ok za 3 mesece, k baje je na začetku kr dost dobila.. tko da ni panike.. je pa rekla, da če na naslednjem pregledu ne bo boljše, da bomo pri 4.mesecih začeli kr z riževimi kašicami user posted image  pa skoz jo mam na joški - sm bla kr mal žalostna k je to rekla..

Zanimivo Blueeyes. Če primerjam je naš Jakob na približno istih merah (59 cm, 5310g) pa ni nič omenila, da bi se premalo zredil, pa še fant je. Tudi midva se dojiva. Koliko je pa tvoja Gaja pridobila od zadnjega pregleda?

na zadnjem pregledu je mela mislim da 55.5 cm in 4910g...

...poslala nas je v razvojno ambulanto, ker jo pri pasenju kravic kr malo zanaša v levo stran.. tko da se gremo pokazat... žal je una iz ZD Bežigrad na dopustu do 21.8., tko da morm poklicat šele 22.8. da mi da termin - čakalna doba je nekje 1,5m... povsod samo čakanje.. naslednji pregled imamo 15.9.

Našega Jakoba tudi včasih malce zanaša, pa spet ni nič omenila. Včasih kravice pase odlično, za 5, včasih bi se pa kar prekucnil.

kok so različni te zdravniki.. vsak ma drugačno mnenje

Čestitke za cepljenje. Naš ni imel nobene reakcije, mu je le malce zatekla nogica, pa malce bol sitkan je bil 2 dni.

je rekla dr. da je možnost vročine ali nateanje nogic, sam do zdej še ni nč od tega blo... tko da upam da tud ne bo user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.8.2009 12:10:39   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Mislim, da je glavna prednost doma pripravljenih v tem, da je noter res samo sadje in zelenjava, brez nekih E-jev, konzervansov in različnih dodatkov, ki jih v te kupljene morajo dati, da lahko nekaj mesecev stojijo v trgovini. Toda za rezervo pa je fajn, da jih imamo.

V otroški hrani po zakonu ne sme biti konzervansov. Lej, če boš ti korenje prekuhala, spasirala in zapakirala v sterilizirane kozarčke, ti bo tudi lahko stalo kar nekaj časa v omari.

Še en dober link bio kašic: http://www.sunval.si/sl/index/products/cid/5
pa še ta: http://www.bio-trgovina.si/

Če mene vprašaš, raje dam dojenčku kupljeno kašico, kot pa doma kuhano kašico iz sredi zime kupljenega nesezonskega sadja, za katerega je jasno, da je polno pesticidov.

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 5.8.2009 12:13:26 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.8.2009 13:36:00   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

ninica23- kje pa imaš ti dr za Iana, ker mi imamo tudi jutri

kpmk: mi smo se kr v celje vpisali,ker nam je patronažna tako "svetovala" (sam ne naglas govorit,ker je bila iz Štor user posted image user posted image user posted image )
aja,pa Ian pozdravlja Iana nazaj user posted image user posted image user posted image
kašice: js jih bom kar kupovala - včeri sma naredila zalogo v milerju - sma kupla različne proizvajalce,pa da mal poskusmo,ka je kaj dobro in kaj bljak user posted image user posted image user posted image sicer sma pa zdaj na hruški od fruteka že 3dni po par žličk 2x na dan in sem opazla,da mi je mleko začel puščat,pa kr usta odpira in se oblizuje...
poročilo s pregleda: mi rastemo kot goba po dežju user posted image veliki smo že 67cm in težki 7400g in smo baje nad povprečjem za to starost user posted image aja,pa sestra je rekla,da preveč jemo user posted image 210ml je prevelik obrok zanj - sam kaj pa naj storim,če pa joka,če dobi manj??? že patronažna mi je prej govorila,da ker je večji,tudi več potrebuje in se ne smem preveč na izjave P ozirat... ne vem no,kaj vi mislite user posted image

pozdravček vsem aprilskim krofkom in jagodkam od Iana

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 188
5.8.2009 13:55:27   
ninica23

KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     

NICK         ROJEN          PDP                   PODATKI

user posted image

Rmmaja 

18.02.   25.4.2009  FRAN (1205g) & DANE (1600g)
user posted image   user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm )
user posted image
1.mesec                                                      3200g -?
2.mesec                                                      4130g-53cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

sobra           05.03   15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)
user posted image
1.mesec :                                                      4100g-56 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Miška2006
11.03.
    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)
1.mesec                                                     3440g-48 cm
2.mesec                                                     4725g-53 cm
3.mesec                                                     5555g-58 cm
4.mesec                                                    
6440g-61 cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image  

ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )
user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)
user posted image user posted image
1.mesec                                                       4680g-54cm
2.mesec                                                       5710g-58,2 cm
3.mesec                                                       6410g-62cm
Naslednji pregled:31.8
Prvi koraki

user posted image

janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm )
user posted image
1.mesec :                                                  4700g-56 cm
2.mesec                                                    5700g-60 cm
3.mesec                                                    6200g-61cm
4.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

poka1          23.03    12.04.2009   punčka
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

simonaa

24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )
1.mesec                                                      3400g-53 cm
2.mesec                                                      4600g-57cm

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Mala čebelica
24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g - 52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

nalini  

27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g - 50 cm)
1.mesec                                                            3650g-52cm
2.mesec                                                            4840g-57cm
3.mesec                                                            5660g-60,5cm
4.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46cm) & KAROLINA (2090g - 46cm)user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm)
 user posted image
1.mesec                                                       4290g -55 cm
2.mesec
                                                       5570g - 57,5cm
3.mesec                                                        6210g-62 cm
Naslednji pregled:7.9
Prvi koraki

user posted image

metuljčica27
28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

matcar 
     02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
1.mesec                                                       4405g - 53 cm
2.mesec:                                                      6190g - 59 cm
3.mesec                                                        7000g-? cm
Naslednji pregled:10.8
Prvi koraki

Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm)

user posted image
1.mesec                                                          4080g-54,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)
1.mesec                                                         4470g-54 cm 
2.mesec
                                              4840g-58cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

kunda  
      04.04      24.04.2009     JAN (3400g-50 cm)

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)
user posted image
1.mesec                                                          4170g-52 cm
2.mesec                                                          5490g-56cm
3.mesec                                                          7030g-61,5cm
4.mesec
Naslednji pregled: ,posvetovalnica 31.08
Prvi koraki

Adelina      06.04.     05.04.2009     ŽIVA( 2960g -49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

nmagk         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm)
 user posted image
1.mesec                                                                   5300g-59cm
2.mesec                                                                   6200g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA (3520g-52cm)
user posted image
1.mesec                                                                        ?
2.mesec
                                                                        ?
3.mesec                                                             5805g-60cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?) 
1mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

frulica       08.04              ?           ROK (3220g-51 cm)
1mesec                                                  4750kg-54cm                                                  
2.mesec                                                 
5810kg-57cm
3.mesec                                                 
6730kg-60cm 
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3300g-51cm)
user posted image
1.mesec                                                                  4380g-54cm
2.mesec                                                                  
5500g-58cm

3.mesec                                                                  6500g-61cm 
Naslednji pregled   953954.8.2009
Prvi koraki

pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

slutnja      09.04           ?                 KRISTINA (3200g-50 cm)
1.5meseca                                                           4400g-54cm
2.mesec                                                                         ?
3.mesec                                                                5510g-61cm  
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Ntaša  
      10.04     14.04.2009       MIHA (3760g-52 cm)
 user posted image
1.mesec                                                        4700g-54cm
2.mesec                                                        5700g-56cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

tia12         10.04     07.04.2009       TAJ (3300g - 51 cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

klavdyk    
11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g - 47cm)
user posted image
1.mesec                                                             3610g-52 cm
2.mesec                                                             4750g-58cm

3.mesece                                                           5790g60cm
Naslednji pregled:posv.31.8
Prvi koraki

duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g - 48 cm)
1.mesec                                                                3760g-52 cm
2.mesec                                                                4960g-55cm
Naslednji pregled:7.7
Prvi koraki

blančica    11.04   18.04.2009      LAN TRISTAN (2600g - 49cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm)
user posted image
1.mesec                                                        4290g-54cm

2.mesec                                                        5540g-59cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

aljab          13.04    11.04.2009       IZA (3270g - 52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

vud   
         14.04     14.04.2009      ALJA (3660g-48cm)

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Angelito    14.04.    11.04.2009      VITA (3400g-52cm)
user posted image
1.mesec                                                       4165g-56,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

NinaMM     14.04     15.04.2009     ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1.mesec                                                         4300g-54,5cm             
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

lily32        14.04     16.04.2009      ŽANA (3890g - 56cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

L&L  
         15.04.    17.04.2009      ORSON (3500g - 51cm)

user posted image
1.mesec                                                          4935g-56,5cm
3.mesec                                                           6156g-62cm
Naslednji pregled:  19.10.
Prvi koraki

detelja      15.04     10.04.2009      MAJA (3920g - 54cm)
user posted image
1.mesec (3 tedni)                                         4500g-56,5cm             
(5 tednov)                                                    
  4970g-58,3 cm
2.mesec                                                          5760g-61cm
3.mesec                                                          
6670g - 66,5 cm
Naslednji pregled     9.9.2009
Prvi koraki

srečka82  15.04     01.04.2009      MAKS (3350g - 52cm) 
1.mesec                                                        5000g -57 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

kimmii      15.04      10.04.2009    BRINA (3150g-49 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

*nana*     16.04     17.04.2009      TIAN (3580g - 51cm)
user posted image

1.mesec                                                        4200g-53 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

ninica19   16.04      08.04.2009     NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

katka24    16.04     04.04.2009     ALINA (3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

anchika  
   17.04     27.04.2009      SARA (3300g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

NenaLena 17.04     23.04.2009      ELA NORA (2850g-48cm)
user posted image
1.mesec                                                                3630g-56cm
2.mesec                                                                4430g-58cm
3.mesec                                                                 5050g-61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

katka24    17.04     14.04.2009      ALINA (3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

uka7         17.04.   19.04.2009      FIONA (3800g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

cveta28   
18.04     10.04.2009      LAURA (3555cm-52cm)
1.mesec                                                            4560g-56cm
2.mesec                                                            5400g-59cm
3.mesec                                                 
Naslednji pregled:20.7-cepljenje
Prvi koraki

diti            18.04     18.04.2009      LOVRO (2900g - 51cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Zupancdam18.04    19.04.2009     TIA (3700g-52 cm)

user posted image
1.mesec                                                     4700g-55 cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

malapikica
19.04     18.04.2009     JERNEJ ( 3370g-53cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

matt           19.04     11.04.2009    VITA (3100g - 51cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

oktoberka
  20.04    17.04.2009     AJDA (3380g-53 cm)

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

rea27        20.04.    27.04.2009     EVA LANA (3270g-52cm)
user posted image
1.mesec                                                                3800g-54cm
2.mesec                                                                4500g-57cm

3.mesec                                                                 5300g-60cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

zanchy       21.04.   14.04.2009    SEBASTJAN (3780g-51cm)
1.mesec                                                                    4800g-54,5cm
2.mesec                                                                     6380g-57cm
3.mesec                                                                     7600g-61cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

mlavla       22.04     22.04.2009    BLAŽ (3580g-54cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Sonček85 23.04.    24.04.2009   ALEKSANDER (3700g-52cm)
 user posted image
1.mesec                                                                   4780g-58cm
2.mesec 2t                                                              5410g-61cm
3.mesec                                                                   5780g-63,5cm
Naslednji pregled:posvetovalnica 2.9.
Prvi koraki

user posted image

Junona      24.04.    30.04.2009    ZARA MARIE (3570g-51cm)
user posted image
1.mesec                                                                  4470g- 55,5 cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

veronikab
  27.04    17.04.2009    JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1.mesec                                                        3960g-53cm
2.mesec                                                        4465g-54,5cm
3.mesec
Naslednji pregled:31.7
Prvi koraki

barboom   
  27.04                             ALEKS (4070g-55cm)
1.mesec                                                           5870g-58cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

ella. 
          28.04     28.04.2009    OSKAR (4340g-55cm)

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

anca          28.04     25.04.2009     VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1.mesec                                                                 3960g-54cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

štorkljica 
29.04      27.04.2009     SOFIJA (3590g-52 cm)
user posted image
1.mesec                                                            4730g-56cm
2.mesec                                                            5780g-60cm
Naslednji pregled:4.8
Prvi koraki

user posted image

mišk          30.04      29.04.2009    VITA (3560g-53 cm)
user posted image
1.mesec                                                      4100g -56,5cm
2.mesec                                                      5070g-60,2 cm

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

ninica23 
    01.05     24.04.2009     IAN (4090g - 55cm)

1.mesec                                                       5170g-59cm
3.mesec                                                       7400g-67cm
4.mesec
Naslednji pregled: posv.-14.9
Prvi koraki

user posted image

blueeyes 
  03.05      xx.04.2009     GAJA (3260g-51 cm)

1.mesec                                                       4620g-55,5cm
2.mesec                                                       4910g-56,5cm

Naslednji pregled:4.8,17.9 kardiološki pregled
Prvi koraki

user posted image

brigita23   03.05     27.04.2009     NIK (3980g-52cm)
user posted image
1.mesec                                                     4900g-57cm
2.mesec
Naslednji pregled:posv.7.8
Prvi koraki

user posted image    

Pat74
           04.05.    25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
1.mesec                                                              5100g-58cm
2.mesec                                                              6100g-61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

taškica 
      05.05     xx.04.2009     JURIJ (3100g) & ANDRAŽ (2700g)
user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

pomarančica 05.05  30.04.2009      OSKAR (3740g-53cm)
1.mesec                                                              4700g-59,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

akina              05.05   20.04.2009     SAMUEL (4070g-54cm)
1.mesec                                                                4710g-56cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    

pikaro            08.05     25.04.2009     TEO (3580g -53cm)
user posted image
1.mesec                                                       4070g-56cm
2.mesec                                                       5250g-59cm                                               
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

copka 
         01.05     13.05.2009      SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1.mesec                                                                   5100g-56,5cm
2.mesec                              
Naslednji pregled:
Prvi koraki

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH ,KI SO JIH NAVEDLI DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI.HVALA

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.8.2009 13:58:34   
ninica23

user posted image

user posted image
ninica23 : 7.1.1986
matcar : 9.1.
mišk : 29.1

user posted image
blueeyes : 1.2.1983
frutolina : 10.2.
Urnebes : 12.2.
anchika : 24.2.
srečka82 : 26.2.1982

user posted image
L&L : 1.3.1979
narcisa : 3.3.
kunda : 5.3.
uka7 : 7.3.
Anca : 12.3.1981
detelja : 17.3.1982
kataka21 : 21.3.1985
angelito : 28.3.
Cveta28 : 30.3.

user posted image
Sonček85 : 2.4.1985
Artičoka : 2.4.1979
NinaMM : 9.4.1986
bambocha : 11.4.1983

user posted image
pikaro : 2.5.
duda1 : 8.5.
m.tina : 15.5.
jernejav : 19.5.

user posted image
brigita23 : 10.6.1983
malcekvita : 12.6.1977
copka : 24.6.
klavdyk : 27.6.

user posted image  
olea : 12.7.1983
pat74 : 23.7.

user posted image
Blancica : 12.8.
Srečka82 : 16.8.1982
RDEČA VRTNICA : 22.8.1980
NenaLena : 30.8.
štorkljica : 30.8.1980

user posted image
mlavla : 15.9.1983
rea27 : 19.9.1981

user posted image
lili82 : 13.10.1982
junona : 15.10.1984

user posted image  
BrinaBa : 1.11.
nmag : 15.11.
zupancdam : 19.11

user posted image
janja* : 3.12.
Miška2006 : 14.12.
simonaa : 19.12.1979
diti : 29.12.1981

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 190
5.8.2009 14:01:35   
ninica23

user posted image  Prva pomoc za aprilske mamice  user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                 http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

UVAJANJE GOSTE HRANE

Uvajanje GH
Uvajanje GH 1

user posted image Seznam za na morje
user posted image
- hladilna krema za ritko
- krema za sončenje - razpršilo proti komarjem
- kopel za večerno kopanje
- šamponček za lase
- calpol za zbijanje vročine
- Paracetamol svečke - fiziološko - aspirator za nos
- bepanten
- nekaj obližev
- termometer
- canesten
- claritin
- prolife/giogaia
- ribodermin
- operil
- AD3 kapljice
- kapljice proti krčem
- fenistil/kamagel
- prašek za rehidracijsko raztopino
- kreme: tea tree, materina dušica
- veljavno zdravstveno zavarovanje v tujini
- tel. številka ali naslov zdravnika v kraju letovanja
- številka otroške urgence na metelkovi: 01 4723 888

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.8.2009 14:19:36   
Blueeyes
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     

user posted image

Rmmaja 

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Miška2006
11.03.
4.mesec                                                    
6440g-61 cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image  

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)
1.mesec                                                       4680g-54cm
3.mesec                                                       6410g-62cm
Prvi koraki

user posted image

user posted image
4.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

simonaa

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Mala čebelica
24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g - 52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

nalini  

27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g - 50 cm)
4.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46cm) & KAROLINA (2090g - 46cm)user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec
                                                       5570g - 57,5cm
Prvi koraki

user posted image

metuljčica27

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

matcar 
user posted image
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

2.mesec
                                              4840g-58cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

kunda  

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
4.mesec
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec                                                                   5300g-59cm
2.mesec                                                                   6200g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec                                                                        ?
2.mesec
                                                                        ?
Naslednji pregled
Prvi koraki

1mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1mesec                                                  4750kg-54cm                                                  
2.mesec                                                 
5810kg-57cm
3.mesec                                                 
6730kg-60cm 
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec                                                                  4380g-54cm
2.mesec                                                                  
5500g-58cm

3.mesec                                                                  6500g-61cm 
Naslednji pregled   953954.8.2009
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

2.mesec                                                                         ?
3.mesec                                                                5510g-61cm  
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Ntaša  
 user posted image
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

klavdyk    
user posted image

Prvi koraki

1.mesec                                                                3760g-52 cm
2.mesec                                                                4960g-55cm
Prvi koraki

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image

Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

vud   

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

L&L  

user posted image
Prvi koraki

user posted image
(5 tednov)                                                    
  4970g-58,3 cm
3.mesec                                                          
6670g - 66,5 cm
Prvi koraki

2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image

2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

anchika  
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
1.mesec                                                                3630g-56cm
2.mesec                                                                4430g-58cm
3.mesec                                                                 5050g-61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

cveta28   
3.mesec                                                 
Prvi koraki

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

malapikica
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

oktoberka

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
1.mesec                                                                3800g-54cm
2.mesec                                                                4500g-57cm

3.mesec                                                                 5300g-60cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

1.mesec                                                                    4800g-54,5cm
2.mesec                                                                     6380g-57cm
3.mesec                                                                     7600g-61cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec                                                                   4780g-58cm
2.mesec 2t                                                              5410g-61cm
3.mesec                                                                   5780g-63,5cm
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec                                                                  4470g- 55,5 cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

veronikab

user posted image
3.mesec
Naslednji pregled:31.7
Prvi koraki

barboom   
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

ella. 

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
1.mesec                                                                 3960g-54cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

štorkljica 
user posted image
Prvi koraki

user posted image

user posted image

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

ninica23 
    01.05     24.04.2009     IAN (4090g - 55cm)

3.mesec                                                       7400g-67cm
4.mesec
Naslednji pregled: posv.-14.9
Prvi koraki

user posted image

blueeyes 

3.mesec                                                       5330g-60cm
Naslednji pregled:15.9.,
17.9 kardiološki pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec
Prvi koraki

user posted image    

Pat74
user posted image
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

taškica 
user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec                                                              4700g-59,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec                                                                4710g-56cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    

user posted image
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

copka 
user posted image
1.mesec                                                                   5100g-56,5cm
2.mesec                              
Naslednji pregled:
Prvi koraki

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH ,KI SO JIH NAVEDLI DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI.HVALA

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.8.2009 14:21:03   
Blueeyes
sem še enkrat citirala seznam, k ste pozabile popravit moje podatke user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.8.2009 15:04:35   
Nalini
ojla

mi smo danes imeli posvetovalnico za 4. mesec.... bilo je super... mali je bil spet dobre volje, dobil pikico in spet prestal to čebelo kot velik fantuser posted image user posted image user posted image  ...

mere: 6590 , 63,5 cm ....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(sva se pa včeraj tehtala doma pa je imel tam okoli 6400 g .... ampak tam ga tehtajo v plenički in bodiju pa odštejejo 100 g .... plenička je pa bila ful polulana ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... tak, da ima dejansko okrog 6500 g)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p je rekla, da lahko okrog 4,5 mesca začneva s sadnimi in zelenjavnimi kašicami .... najprej itak nekaj žličk, potem pa vedno več .... če pa katerega okusa ne sprejme pa nič hudega saj še ma celo življenje pred seboj ... glede jabolka je rekla, da lahko kuhano ... še boljše pa samo naribano ....

sem mu danes skuhala jabolko (biouser posted image ) pa je meni bilo ful kislega okusa .... pa malemu ni bilo kaj prida všeč ..... jabolčni sokec mu je pa všeč in kar odpira usta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ga pije ....

grem, ker se prebuja, da ga nazaj uspavam .... ker našo dete spi po ciklih čez dan user posted image  ... 30-40 minut in se zbudi .....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.8.2009 15:44:26   
sobra
Pozdravljene!

Da se vam po dolgem času oglasim. Sej preberem skoraj vse, pišem pa nič...
No da se pohvalim danes moja pričipesa praznuje 5 mesecevuser posted image  in je mami čist ponosna. Je pa prav konkretna user posted image , tako da se nam skoraj ne pozna, da smo nedonošeniuser posted image user posted image user posted image
Mala ima 7100g in 65cm.

Aja pa včeraj smo dobili drugo pikico-me je kar stsnilo pri srcu ko je zajokalauser posted image .

no toliko od mene drugič pa kaj več,papa

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.8.2009 16:19:02   
sonček85
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     

user posted image

Rmmaja 

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec:                                                                ?

3.mesec                                                                  ?
4.mesec:                                                        7100g-65cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Miška2006
11.03.
4.mesec                                                    
6440g-61 cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image  

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g- 51,5cm)
1.mesec                                                       4680g- 54cm
3.mesec                                                        6410g-62cm
Prvi koraki

user posted image

user posted image
4.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

simonaa

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Mala čebelica
24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

nalini  

27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g-50 cm)
4.mesec                                                           
6590g-63,5 cm

5.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec
                                                       5570g - 57,5cm
Prvi koraki

user posted image

metuljčica27

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

matcar 
user posted image
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

2.mesec
                                              4840g-58cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

kunda  

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
4.mesec
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec
                                                                        ?
Naslednji pregled
Prvi koraki

1mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1mesec                                                   4750kg-54cm                                                  
2.mesec                                                 
5810kg-57cm
3.mesec                                                 
6730kg-60cm 
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec                                                                  
5500g-58cm

Naslednji pregled :27.8.2009
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Ntaša  
 user posted image
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

klavdyk    
user posted image

Prvi koraki

Prvi koraki

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image

Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

vud   

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

L&L  

user posted image
Prvi koraki

user posted image
(5 tednov)                                                    
  4970g-58,3 cm
3.mesec                                                          
6670g - 66,5 cm
Prvi koraki

2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image

2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

anchika  
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

cveta28   
3.mesec                                                 
Prvi koraki

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

malapikica
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

oktoberka

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

veronikab

user posted image
3.mesec                                                        5310g-59cm
4.mesec
Naslednji pregled:17.9
Prvi koraki

barboom   
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

ella. 

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

štorkljica 
user posted image
Prvi koraki

user posted image

user posted image

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

ninica23 
    01.05     24.04.2009     IAN (4090g-55cm)

user posted image
2.mesec                                                        7400g-67cm

3.mesec
Naslednji pregled:posv.14.9
Prvi koraki

user posted image

blueeyes 

3.mesec                                                       5330g-60cm
Naslednji pregled:15.9,17.9 kardiološki pregled
Prvi koraki

user posted image

user posted image
2.mesec
Prvi koraki

user posted image    

Pat74
user posted image
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

taškica 
user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    

user posted image
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image

copka 
user posted image
2.mesec                              
Naslednji pregled:
Prvi koraki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.8.2009 16:19:04   
sonček85
na hitro vas preberem,ker imamo doma bolnika

nena.super da je Ela tko pridna in že tko lepo pase kravice-slikca je pa več kot lepauser posted image
cveta:ja mu je zelo pasalouser posted image
nmagk:ni zakaj in že v naprej čestitke za 4m in obletnicouser posted image
jernejav.full lepo že papaca,čestitike le tko naprejuser posted image
BE:Ne sekiraj se,boste pač začeli prej z GH in ti ji še kar naprej devaj lepo zizo tko da dobi še vseeno tvoje mleko.
Super za cepljenje.
matcar.super za Maksa in Saša user posted image
ninca.super za tako napredovanje.Ravnaj se zko da b otrok zadovoljen,čene pa kak obrok spusti in daj kako kašico ali pa prestvani na daljši čas če je možno
sobra in nalini:super za preglede
sobra.čestitke za 2pikico in za obmesečnico

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.8.2009 16:22:57   
sonček85
no mi se pa že drugi dan bojujemo z neko virozo in visoko vročino,ki jo zbijamo z obkladki in calpol sirupom.Vročino ima ves čas med 38.5 in 39.1
spi mi ves dan samo za papico se zbudi in potem zaspi nazaj.je tko zmatran da se še jokca ne tko močno k drgač.Ima vneto grlo ,malce rdečkasto tko da hodimo vsak dan na pregled h dr.
Ja takle mamo,še dobro da je ati doma da nisem sama.
od česa bi dobil ne vemo ,pa saj itak neke viroze razhajajo.

seznamčke za RD in une ko jih imamo za pomoč naj bojo kar na prvi strani jih ni potrebno kopirat ,če ste zato.Tako jih bomo naj lažje našle.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.8.2009 16:25:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

no mi se pa že drugi dan bojujemo z neko virozo in visoko vročino,ki jo zbijamo z obkladki in calpol sirupom.Vročino ima ves čas med 38.5 in 39.1
spi mi ves dan samo za papico se zbudi in potem zaspi nazaj.je tko zmatran da se še jokca ne tko močno k drgač.Ima vneto grlo ,malce rdečkasto tko da hodimo vsak dan na pregled h dr.
Ja takle mamo,še dobro da je ati doma da nisem sama.
od česa bi dobil ne vemo ,pa saj itak neke viroze razhajajo.

pocajtajte se čim prej... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.8.2009 16:32:06   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

ninica23- kje pa imaš ti dr za Iana, ker mi imamo tudi jutri

kpmk: mi smo se kr v celje vpisali,ker nam je patronažna tako "svetovala" (sam ne naglas govorit,ker je bila iz Štor user posted image user posted image user posted image )
aja,pa Ian pozdravlja Iana nazaj user posted image user posted image user posted image
kašice: js jih bom kar kupovala - včeri sma naredila zalogo v milerju - sma kupla različne proizvajalce,pa da mal poskusmo,ka je kaj dobro in kaj bljak user posted image user posted image user posted image sicer sma pa zdaj na hruški od fruteka že 3dni po par žličk 2x na dan in sem opazla,da mi je mleko začel puščat,pa kr usta odpira in se oblizuje...
poročilo s pregleda: mi rastemo kot goba po dežju user posted image veliki smo že 67cm in težki 7400g in smo baje nad povprečjem za to starost user posted image aja,pa sestra je rekla,da preveč jemo user posted image 210ml je prevelik obrok zanj - sam kaj pa naj storim,če pa joka,če dobi manj??? že patronažna mi je prej govorila,da ker je večji,tudi več potrebuje in se ne smem preveč na izjave P ozirat... ne vem no,kaj vi mislite user posted image

pozdravček vsem aprilskim krofkom in jagodkam od Iana

hrana - mi smo tudi že s keksi začeli (so v šparu 0,3€ ceneje).... ninica naš se tud kr oblizuje in prav hoče še jest.
Mi smo v več kot 1m pridelali manj kot kg,... prej v 1m vsaj 1,1kg,  in Ian rabi še kaj druzga kot samo mleko. sem povedala kako je da bi kar jedel... tudi 210 bi spil, pol mu je pa full hudo in je rekla dr da naj mu dajem zvečer kašice in da postopno začnemu....
aha mere .... (čet 1t imamo 4m) 65cm in 6,3 kg...
aja pa ker še ne drži samostojno glavice, nismo bili cepljeni in imamo ponovni pregled 20.8. in če bo držal bomo cepli, drugače pa dobimo napotnico za razvojno in fizioterapijo
aja pa a vam ki imate fantke ali vsem gre kožicauser posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?