|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
5.8.2009 8:33:25   
lana70
jutroooooo........

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 526
5.8.2009 8:34:17   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce hvala za odgovore, je bilo takoj bolje že to, da sem lahko izlila svojo žalost sem. Bom sporočila v torek kaj je novega, vendar že vem kakšen bo ponoven odgovor ginekologinje. Vsem ostalim pa želim lepo in zdravo nosečnost do marca, ko boste prvič ugledale vaše sončke. Papa user posted image

Ne prehitro obupat, mogoče si bila tudi ti prekmalu na pregledu in je do zanositve prišlo z zakasnitvijo....tudi jaz upam na to možnost...zato skupaj misliva pozitivno in boš videla da bo vse dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
5.8.2009 8:46:08   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

jutroooooo........

jutro tudi od mene...

Meni je moja G dala bolniško in se trenutno dolgočasim in čakam kdaj bo vstala moja Zala...moj zlati user posted image mi je skuhal kavo in sedaj čičam in čakam s kavico v roki, da se začne kaj dobrega dogajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 528
5.8.2009 9:01:21   
lunka1
no,user posted image , ki imate danes pregled... vsem želim, da vidite vaše user posted image , ki rastejo in njihove user posted image .

lep dan

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 529
5.8.2009 9:17:44   
lucika
Pozdravček vsem!

naj se še tu malo razjočem....
zdaj sem kak mesec nosila same kapri hlače v službo, tak fajn elastične in so mi skoz iste...danes pa slabo vreme in hočem oblečt dolge. prve 5 cm preozke, druge malo manj, nekatere sicer zaprem a ne morem dihat...komaj sem nasla ene, pa se tukaj imam malo krizem zaprte gumbe... mislim, grozno no...
sem ravno včeraj razmišljala, da čez kake tri mesece bo pa treba v nabavo. aha.

kako ste pa ostale z oblačili? vam je še vse prav?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.8.2009 9:23:40   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

Pozdravček vsem!

naj se še tu malo razjočem....
zdaj sem kak mesec nosila same kapri hlače v službo, tak fajn elastične in so mi skoz iste...danes pa slabo vreme in hočem oblečt dolge. prve 5 cm preozke, druge malo manj, nekatere sicer zaprem a ne morem dihat...komaj sem nasla ene, pa se tukaj imam malo krizem zaprte gumbe... mislim, grozno no...
sem ravno včeraj razmišljala, da čez kake tri mesece bo pa treba v nabavo. aha.

kako ste pa ostale z oblačili? vam je še vse prav?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Boš šla danes v nabavo in boš takoj boljše volje...user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.8.2009 9:37:15   
*pupsa*
dobro jutro...no jst sm prišla iz prvega UZ in vidla mojo pikico s srčkom vred user posted image user posted image  sm čist happy....sm mela že UZ čez trebuh in je velika 1,33 cm kar je vredu za 7 4/7 !

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 9:37:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
5.8.2009 9:47:32   
W.W.
Dobro jutroo vsem ;)

Ja glede cunj je tako, da tudi mene kakšne hlače že tišijo, ampak poletnih stvari ne mislim kupovat, saj imam veliko komot krilc, oblekic tako, da bom že nekako.
Za hladnejše dneve bo pa treba kaj nabavit ja, samo se nakupov še malo izogibam, da ne bi srečala koga, ker zaenkrat vejo le ožji družinski člani in nekaj kolegic.

Čestitke za srčke, je fin občutek ja.
Tudi jaz srčka nisem slišala, samo videla sem, kako utripa na ekranu.

Saj prej čez 3 tedne bo že nuhalna, pa si ga bom takrat bolje ogledala, poslušala, ko bo tudi že večji. Pa še CD bom vzela za doma se slinit. user posted image

Tudi jaz grem v soboto na dopust.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 534
5.8.2009 10:05:17   
Anonimen
Naj se še jaz javim na tej temi, predvideni datum poroda je 25.3. To je moja 2. nosečnost in 3. otrok, od prej imam dvojčka.

(odgovor članu W.W.)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
5.8.2009 10:05:23   
Loti70
meni je še vse prav, vendar sedaj nosim še poletne stvari in skoraj vse imajo elastiko ali vrvico ali kaj podobnega, ko bo pa treba kaj bolj konkretnega obleči bo pa kriza, tako da bo treba iti v nabavo (kar pa tudi ni tako slabo).
vsem lep dan

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.8.2009 10:11:45   
mamika25
Helou, pozdrav vsem, da se še jaz malo oglasim... spremljam vas skoz, berem, razmišljam... čestitke vsem k ste slišale, vidle srčke... jst mam 1. pregled šele drug teden, (12.8.), in srčno upam, da bo vse v redu, saj sem na trenutke tako pesimistična, sploh ne vem zakaj... razmišlam, da le neb blo kej narobe...pa da bi vidla srček, čeprav bo mogoče še mal prezgodi (7 teden?), drugače pa grem jaz na dopust tut šele 15. avgusta,... vidim, da imate vse neke znake nosečnosti, morm pa povedat, da men ni niti mal slabo, do zdej mi ni še nikdar nč zasmrdel al pa zadišal... nč me ne špika, nč ne boli, pa... saj vem, da je vsaka nosečnost drugačna, ampak!?!? ima še katera take "skrbi"? Za vse, ki še upate, da bo vse v redu držim pesti, za vse druge pa user posted image user posted image !!

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.8.2009 10:24:57   
ela24
Pozdravljene!

Tudi meni je tes pokazal dolgo pričakovani user posted image  črtici;) Polna sem veselja in pričakovanja... In komaj čakam prvi pregled pri ginekologinji.
Če sem naredila dva testa in sta oba pozitivna.. Kaj menite? Bi skoraj moralo biti?

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.8.2009 10:25:09   
sandrica23
Dober dan vsemuser posted image user posted image !
Tudi jaz imam probleme glede hlač....vse me tišči.Ker delam v gostinstvu si neke oblekice ne morem privoščit,pa še čudno bi mi blo...Ostale so mi ene žametne hlače iz 1user posted image ki pa so za zdaj še malo prevročeuser posted image ...tak da skrajni čas da grem v nabavo.Slabo mi celi dan več hvala bogu ni-samo zjutraj...spijem kavo pa je o.k.edino zvečer ko sem konc z šihtom pa hitim da bi prej končala,se mi od sile moti in mi je slabo,tak da ko pridem domov grem kr ležat....moj mi pravi da zdaj to izkoriščam sam da se nebi cartala...heheuser posted image

Mamika25-Jaz sem bila na prvem pregledu 24.7 ko naj bi bila noseča 7t...pa je G ugotovila da je plod premajhen za 7t...tak da je rekla da sem nekje 5t takrat bila...vendar je bil pulz ploda +-
Plod se pa takrat še ni odcepil od stene velik pa je bil 1.91mm.
Mogoče pa se bo že kaj vidlo user posted image

Lep dan vsem!!!user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 539
5.8.2009 10:26:18   
sandrica23
ela24... Ja bi moglo bit ja...ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 540
5.8.2009 10:38:03   
ela24
Reees upam da je to to;) Upam samo, da bo vse vredu na pregledu. Kdaj ste imele prvi pregled, v katerem tednu se že vidi srček?
Moja prva nosečnost in polno vprašanj..;)

Neposredna povezava do sporočila: 541
5.8.2009 10:48:20   
aleunam
Ela24, upam, da je to to!!! user posted image user posted image  Kdaj maš pregled?

Valen, jaz mam tudi jutri pregled. Upam, da bo vse ok. Tudi jaz sem na hipe pesimistična, ker se bojim, da ne bo videti oz. slišati srčka ali pa da bo plodek premajhen... No, držim pesti za naju, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

Punce, a dobite domov sliko ali prvič ne? Zadnjič sem eno videla, da jo je dobila, a ne vem, če je bil zanjo prvi pregled.

Oblačila... Ne bi o tem. user posted image  Sreča je ta, da mam tudi jaz večino krilc na vrvico, tak da še ni prehudo. Enostavno sem napihnjena user posted image . Ma, bo že.

Kje pa kupujete nosečniška oblačila? Mislim, da glede majčk ne bo problemov, ker je vse bolj kot ne široko v predelu trebuha. Bolj me zanima za krila in hlače... Tiste, ki ste že drugič noseče, kako dolgo ste v nosečnosti nosile petke cca. 3-4 cm?

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 542
5.8.2009 10:48:57   
sandrica23
Pri prvem..(Lanu)9t,zdaj pri drugem pa sem bila že pri 5t ker mi je sestra nekak narobe zračunala oz.sem zanosila po plodnih dnevih...nekaj se mi je zamuštralouser posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 11:01:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
5.8.2009 11:08:54   
Loti70
jaz sem tudi na prvem pregledu dobila slikco, videla kako srček hitro bije - bilo je super, sedaj smo slikco tudi že skopirali (ker pravijo da drugače z leti zbledi in če jo hočeš imeti za spomin,..) in skenirali tako da jo sedaj tudi v službi lahko pogledam kadar se mi zahoče.
Jaz imam dvoje nosečniške hlače od prve nosečnosti, tako da te mi bodo še prav, vendar so zimske, tako da bom z njimi še počakala, mislim si pa še kakšne kupiti pa tudi kakšno kavbojsko krilo. Je veliko butikov za nosečnice, vendar so cene kar navite, sem pa v HM-ju gledala oblačila za nosečnice in so se mi cene zdele zelo ok in tudi modelčki so bili dobri, tako da jaz bom verjetno šla malo tja pogledat, edino ne vem če imajo tam tudi spodnje perilo za nosečnice.
Slabo mi na srečo ni nič, samo malo se mi vrti in tudi jaz bi kar naprej spala in zvečer grem že ob cca 22.00 uri spat, prej pa pred 23.00 uro nisem šla nikoli spat.
lP

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 545
5.8.2009 11:18:22   
ela24
In se je že videlo bitje srčka tako hitro?

Neposredna povezava do sporočila: 546
5.8.2009 11:20:13   
mamika25
Sej je normalno, da se nam ob vsem tem poraja nešteto vprašanj, dvomov, skrbi... pri moji prvi nosečnosti mi je pdp popravljala trikrat... in bojim se da bo pri tej isto, ker... še zdaj si nisem na jasnem koliko tednov sem noseča, ker sem mela ful neredne user posted image , cikluse pa od 30 - 35 dni, a mi zna kkšna izračunat... zadno men. sm mela 20.6.09, zlo težko je, če nimaš redno,... ful si želim, da bi se drug tedn že kej vidlo na UZ, čeprav dvomim, mogoče je še mal prezgodej.

A drugače delate normalno (služba?), a je katera že na bolniški,... ste v šihtu zmatrane? Jaz mam zlo naporen šiht, troizmensko delo (BS), vikende... zaenkrat še gre, prav dolgo pa zihr ne več:)user posted image  

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 547
5.8.2009 11:22:44   
ela24
Pregled imam v ponedeljek 10. Čeprav si nekako ne znam izračunat kako dolgo že traja. če je od začetka zadnjega dneva menstruacije je 8 tednov, drugače pa 6. Kaj se sploh šteje?
Tudi jaz se mi zdi da sem napihnjena kot žaba;) hlače me že tiščijo, imam že bore malo izbire. To se mi zdi tako neverjetno že po dveh mesecih...:)
Kdaj ste oziroma boste povedale domačim? Jaz sm komaj tiho, ampak sem se nekako odločila, da počakam na ginekološki pregled. Sem že imela eno negativno izkušnjouser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 548
5.8.2009 11:29:33   
aleunam
Jaz mam svojo trgovino in ni preveč naporono, tak da še delam. Če pa bi bilo karkoli rizičnega, bi z fantom poiskala zamenjavo. Sem pa utrujena, kljub dvem kavam na dan. Spim čist normalno.

O H&Mu sem tudi jaz razmišljala. Moram malo pogledati, mogoče greva že danes... Ampak samo gledat (razen, če se najde kaj za ta čas user posted image ), ker zaenkrat nosečniških oblačil še ne rabim.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 549
5.8.2009 11:42:07   
sandrica23
Ja rekla je da je +-...predvidevam da je to tak tak...malo ja malo ne...upam da je blo to bitje user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?