|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
3.8.2009 21:43:44   
smuki
Ojla punce!
Jaz sem bila pa danes po 14ih dneh zopet v službi in sem prišla domov, kot da bi prelagala skale. Tolk sem bila za en drek, pa še najprej sem bila ful lačna, naredim za jest, mi je slabo ratal. Do sedmih sem preležala, ker ni bilo z mene nič. Slabo, špikanje, zmatrana. No, potem sem bila pa kot nova. Se je hvala bogu mal ohladilo, da sem šla lahko mal na vrt - od kar sem noseča, je v obupnem stanju.
Zdaj me pa zopet tako zgaga peče, da je joj...
Jutri dopolnim pa 12. tednov (od zadnje M). Se od zdaj naprej šteje za manj rizično, al še ne?

Glede imen - midva se pogajava glede imen že celo večnost. Moj user posted image ima same neke nore ideje, od Johana, Zvonkota itd. men so pa všeč bolj "sodobna" kratka imena. Med drugim je pa obema všeč Miha.
Za punčko pa ni problema, mi jih je ful všeč.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.8.2009 23:15:41   
Astralis

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

oj...
dans se vam pa ne da....
a je že katera poskusila zdravit vnetje z jogurtom...izkušnje?
hvala

Ja, bela activia, preverjeno pomaga. Pa ne na tampon namazat in vstavljat. Namazat lepo od zunaj, na debelo in v hlačke dnevni nevpojni vložek, nikakor ne Alldays, ker so prevec higroskopicni... Prej kot v enem tednu je pozdravljeno user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.8.2009 8:25:07   
kora33
jutro souser posted image ,
kako se kaj počutite danes, ko se je malo ohladilo....včeraj je prav fino deževalo...sem sedela na okenski polici in dihala....bravo.....
sem pa tudi jaz malo pred dežjem malo uredila vrt...rožice so bile čisto zarasle s travo...pa solata in čebula tud....tisto malo krompirja....tiste kifelčke...pa mi je soseda pomagala skopat....mjami...danes bo domač krompir za kosilo....no ravno ko sva končali pa se je vlilo.....
hvala za nasvete glede vnetja...sem imela canesten...pa še ni ok...bom poskusila z aktivio dans in te dni...v četrtek pa imam itak pregled....bomo videli, kaj bodo rekle pametne glavce...al se lahko kopam v morju al ne....upam, da ja...ker gremo namreč v petek v split in bi mi bilo kar malo hudo, če bi mogla neplavalca izigravat v plitvini.....pa če bo treba pa tud...vse za user posted image ....
user posted image za t*e*j*k*o in vse, ki imate NS....naglejte se svojih pikic.....

barvanje las - v prejšnji user posted image  sem prav tako kot zdaj imela blond pramene...ko pridem iz morja mi jih bo naredila...pa mislim, da nima bit kake škode....

komarji...jaz na morju uporabljam repelente...je verjetno dost manj škode, kot pa če te piči kak okužen komar....se jim pa ne moreš prav izognit...prav tako se doma našpricam, ko grem v gozd...proti klopom....pač gledam tako...kaj lahko povzroči manj škode.....pa še itak nikjer na škatli ne piše da se user posted image  ne bi smele špicat.....

glede imen bo pri nas kar kriza...pa mamo k sreči še čas....

smuki - res bi mogle slabosti počasi minit...je pa tudi res, da so lahko prisotne celo nosečnost.....user posted image ....upam, da ti v tednu ali dveh minejo.....

sej res...a ste videle, da so že aprilke 2010 na pohodu...zdaj smo mi že prav stare mačke...smo res večina že ven iz največje godlje....super....

lepo bodite...pa napište kaj...danes bo dolgčas...pri nas še kar dežuje....pa saj fajn da dežuje...se saj dihat da.....

lp

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.8.2009 12:00:39   
punsha
Oj
barvanje las... kaj pa vem, niti ne premišljujem o tem, pa sem se prejšnji teden barvala pri frizerki. Ne vem no...ona je rekla, da barva lahko zelo drugače prime ko si noseč. že sam odtenek je lahko drugačen, lahko zelo slabo prime ali se hitreje izpere... Da bi pa drugače kaj vplivalo...ja kaj pa lahko? Takole vidim koliko enih vprašanj je. Jaz živim kot prej (razen gibanja, ker moram bolj počivat-pa ga zelo pogrešam) in se ne obremenjujem...jem kar mi paše (plesnjivih sirov pa že prej nisem), drugače pa ničesar zaradi tega posebej ne spreminjam.

Imena... midva imava že kar izbrano. Najprej sva 3 leta govorila da bosta Nika in Anže, ko pa sem zanosila sva prišla pa na imeni Neja in Enej user posted image . Kaj pa bo, fantek ali punčka bomo pa še videli.

punce, ali ve kaj dostikrat poslušate srčke (tiste kiimate angelsounds)? meni je tako lepo. Poslušam vsako jutro in zvečer - ko pač ležim v postelji.

lep dan vsem skupaj, pa nadihajte se zraka, je tako fin, malo ohlajenuser posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.8.2009 12:41:20   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Imena... midva imava že kar izbrano. Najprej sva 3 leta govorila da bosta Nika in Anže, ko pa sem zanosila sva prišla pa na imeni Neja in Enej user posted image . Kaj pa bo, fantek ali punčka bomo pa še videli.

Super imena imata izbrana. Še posebno za punčko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.8.2009 13:06:19   
Cappy96
Pozdravljene po dolgem času!
Doma mi ne dela router, pa nisem bila nič na kompu.

Valentinčica, želim vama vse najlepše na novi skupni poti! Naj ljubezen traja večno….

Moj pregled je bil pa bolj adrenalinski: najprej je G rekel: danes bova pa poslušala srčka. Super se bo slišalo, ker ste tako šlank in potem tema. Meni se je srce ustavilo, pritisk pa nato narastel na 300. Pol pa takoj na UZ in mali/a tam lepo sedi in maha. Pa srček tudi dela. Uf…
Pa hematoma tudi ni bilo več videti, zato sem že zaključila z bolniško. Aja, glede bolniške: pri mojem G je ne dobiš, če ni nekaj resnično narobe. Mogoče bi se dalo z osebno kaj zmenit, pri njemu pa ne.

Me pa ful trtica boli. Se moram včasih med hojo kar ustavit, da popusti.

Imena: prvič je bilo odločeno že zelo zgodaj: Lana in Anže. Zdaj pa ne vem. Trenutno mi nič všečnega ne pade na pamet. Bomo še razmišljali ;)

Nič, delo kliče. Lepo se imejte in uživajte v malce bolj svežem vremenu!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.8.2009 13:48:18   
kora33
rožca26 je že začela temo o komplikacijah v zadnjem delu nosečnosti....res je...da lahko do marsičesa pride...a o tem ne bomo razmišljale...stvari se lahko tako hitro obrnejo, da ti jasno ni....
no meni je pa preeklampsija grozila celi drugi dve tretini v prejšnjiuser posted image , a smo ji uspešno kljubovali z neslano dieto...brez mleka in mlečnih izdelkov in dvema sadnima dnevoma tedensko.....

otrok se je rodil s porodno težo "komaj" 2930...shujšan in shiran...pa ne zarad preeklamsije...imel je popkovino dvakrat okoli vratu in vozle na popkovini....to lahko otrok naredi v eni uri...žal....

zato vam jaz polagam na srce...nč paničarit glede zapletov...poslušat otroka...zdaj prek angelsounda..kasneje štet brce in uživat v tem.....

pa srečno

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.8.2009 16:24:21   
Zofy
Dober dan souser posted image !
Pa se še jaz malo oglasim user posted image Danes sem imela NS in sem čisto presrečna. Se mi zdi, kot da si tiste pol ure čisto v drugem svetu, kot bi se čas ustavil... gledaš to malo bitje, ki se premika in preobrača v trebuščku. Imajo v ZD Dravljah tako fajn narejeno, da imajo ogromen LVD zaslon na steni in pol gledaš. Res superuser posted image . In baje bo fantekuser posted image Doma imamo že eno 16m punčko, tako da bo super, če bo parček! Kar se pa tveganja tiče, pa je 1:3960, tako, da je ok. Upam.

Vidim, da se o gljivicah in jogurtih pogovarjate. Meni je G rekla, da imam gljivice, ko mi je na prejšnjem pregledu vzela bris. In je rekla, da naj namočim tampon v navaden jogurt in si ga dajam 3 dni po 1 uro v nožnico. Pa nisem. Sem se pa umivala z justovim intimnim milom in se mi zdi, da je šlo mimo.

Barvanje las: lih pred 30 min sem gledala narastek na wc-juuser posted image . Mislim, da se bom naslednji teden pobarvala ali pa naredila pramena - bomo vidli kaj bo predlagala frizerka.

Aja, naslednji pregled pa imam 2.9.... šele...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.8.2009 16:52:59   
rožca26
V primeru, da sem katero spravila v paniko, se opravičujem - to ni bil moj namen. Kot veste, večina G priporoča, da si merimo pritisk tudi doma, ker se zavedajo, da imajo nekatere sindrom belih srajc. če pa si mermo še doma, da dobijo boljši vpogled in vejo kako reagirat. Kar se tiče hrane - to sem G vprašala - popolnoma nič ne vpliva na PE. To pride kr na enkrat iz neznanih razlogov. Je rekla moja G na pregledu po rojstvu, da še vedno čaka Nobelova nagrada za tistega, ki bo našel vzrok PE in tudi zdravilo proti temu. No, nobenga še ni.

Kar se tiče imen, mava midva že od prej zbrana imena za punčko (Ela ali pa Gaja). Glede na to, da se vsem zdi, da bo res punčka, ne bo problemov. Težave bodo, če bo fant. Nima nobenga imena zbranga - je Bor odpadu prejšnjič, pa sem rekla, da v drugi rundi ne pride več v poštev. Mogoče bo Jurij. Kaj pa vem. Bomo vidl, k ga/jo zagledam.

Kar se pa moje zgodbe tiče, se pa je meni najbolj strašna zdela hrana v porodnišnici - se mi še zdej obrača od cvetače, k je bla vsak dan na jedilniku.user posted image

In kora33 - prav maš glede nasveta - nč ne paničarit. To vpliva na otroka. Vedno mislt le lepo, pa o rožcah, pa sončku ... in počitku.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.8.2009 18:07:43   
t*e*j*k*a
HEjla!!

Pa sm še jaz z zadnjega pregleda.
Smo ugotovili da sta 2 srčka. user posted image Sem še kr v šoku in ne vem al je to dobro al slabo? Ne vem kako bom z dvojčki in enim dvoletnim otrokomuser posted image

v glavnem upam da bo vse ok

Nuhalno pa imamo 14.8.

Uživajte čao

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.8.2009 18:41:43   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dvojčke. To je pa res lepa novica. Kar se pa tiče a bo šlo al ne z rihtanjem treh  - verjamem, da bo. Ene jih po 4 na enkrat popedenajo. Bo pa na začetku mal utrujajoče - ampak super.

BRAVO.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.8.2009 18:42:13   
kora33
tejka - čestitke dvakrat....samo mora bit pa res totalen šok....pa sej bo.....bo lušno boš vidla....

Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.8.2009 19:03:51   
zirafa76
pozdrav na hitro...

Nisem kaj brala za nazaj, se počasi odpravljamo na dopust, user posted image tokrat smo izbrali kar Moravske, ker je mene malo strah dolge vožnje, pa počutja, pa kolone itd....iz Bratislave to ni blizu, mislim morje, tole bo pa kar superca..samo da se naplavamo in naužijemo skupnega časa...smo si pa zato privoščili hotelček 5 zvezdic, kar je bilo še vseeno ceneje, kot pa katerakoli destinacija na morju...no, smo malo uporabili veze..user posted image user posted image pa še zdravniki so domači, če se karkoli zaplete....v glavnem, sem čisto zadovoljna...
Ponavadi smo v hotelih, ker sva imela sama že kar nekaj neprijetnih izkušenj v apartmajih, še posebej če se lanske nočne more iz Paga spomnim....brrrruser posted image , tako da....

Drugače vidim, da ste bolj ali manj vse že skozi NS in to uspešno...user posted image

TEJKA.......ČUDOVITA NOVICAuser posted image user posted image user posted image user posted image ...v moji prvi nosečnosti me je tudi iz stola skoraj vrglo, ampak je to čisto drugačen občutek....je nekaj posebnega....nikar se ne boj...za dva skrbeti ali tri je skoraj enako, no, skoraj...user posted image prvo leto bo križ, pol pa bo že..če pa imaš koga za pomoč, pa itak..če pa ne, pa se zmeni s kom...boš videla..bo noro, ampak kasneje ti ne bo žal, pa še fajn družbo boš imela in otroci skupaj bodo samostojni....user posted image ..če imate prostor sploh ni panike, pa itak se najde, tudi če ni...
uff..verjetno ti mora biti kar slabo, meni je bilo grozno, ker je vrednost hormonov dvakrat višja, pa zredila sem se za 32kguser posted image , ki pa so kar izginili kmalu..v bistvu je vse skupaj ena sama tekočina, kri, teža otrok- moji so bili recimo normalne teže in velikosti kot enojčkiuser posted image , pol veš kako sem se počutila...ampak migala do zadnjega....nobenih problemov z pritiskom, sladkorno, strijami, zatekanjem ali čim podobnim....user posted image
Tako da kar pogumno....user posted image

No, drugače bom tudi jaz imela pomoč, ker ostanem sama do poroda in kasneje po njem..mož odhaja na delo v tujino za dve leti z vmesnimi dopusti in jaz ostanem doma...zaradi narave dela ne moreva živeti z njim, lahko pa bova šle še na obisk, ko se še lahko gibam...user posted image tako da bo kar pestro....

Druagče pa pridno zdravo jem, kar se pozna tudi na teži, da stagnira, user posted image , veliko sem plavala zadnje dni, hodim..skratka rekreacija v zmernosti.....skoraj nič sladkarij, tu in tam kak sladoled ali kaj podobnega....prav ponosna sem nase....user posted image in seveda moja hči, za katero letam sem in tja...

ja nič..imejte se, grem prat, da imamo vse do petka....user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.8.2009 21:05:07   
bambi14
Pozdravljene,

ja še sem tu,...moja Ela Nina je danes osvojila prvih 356 dni.,....se mi zdi, da sem se komaj matrala 20 ur, da je prišla v moj objem,....
 V nedeljo smo imeli za celo familijo piknik, sem delala ko..... od 7 zjutraj, zvečer pa padla v posteljo. Mala je pa bla pravi dobroboljček kot navadno, uživala v družbi,...
Posledica mojega laufanja je pa sedaj rahel rjav izcedek...grrrrr nisem še mela tega in sem hitro odpeketala do gin., ki ne vidi, da bi blo kaj narobe, srček bije, se lepo prekopicava in ne zgleda, da mu kaj manjka.Sem se pomirila,.....mi pa je napisal napotnico za v bolnico, če bi se kaj poslabšalo- upam, da ne. Glede počivanja pa saj veste, vsaj tiste, ki že imate stare nagajivčke okoli 1 leta......že na pol hodijo in jih je vsepovsod polno.

Grem počivat,....slikice od rd pa nalepim te dni.

Aja NS je bil ok, malo povišan ampak kot pri Elinini sem šla še na DHT in pričakujem dobre rezultate.

bajbajčo

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.8.2009 21:25:46   
Aja1
Tejka user posted image user posted image user posted image  za dvojno srečico user posted image

Bambi - čestitke tvoji hčerkici za prvo svečko....in tebi seveda za prvo leto materinstva. user posted image

Zofy- kdaj si bila v Dravljah? Jaz sem bla tudi. Ob 15.30 pri Pušenjaku. Izvid je ok in zdaj res upam, da DHT ne pokvari zadeve.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
4.8.2009 21:32:02   
anemona
Ojla punce!

Danes sem imela tudi jst NS, tok je bilo fajn gledat user posted image kako se premika po trebuščku in mahauser posted image Ni pa hotel pokazat katerega spola je, zdravnica ni bila prepričana in zato raje ni nič rekla. V četrtek imam pregled še pri svojem G, upam da bo takrat kaj pokazal. Mi je pa naredila ful luštne slikce user posted image kako maha, jih bova razdelila staršem. Zdaj ko imava super rezultate z NS bova sporočila veselo novico. Jst sem povedala samo najboljšim prijateljicam in mami, moj se je pa že zaklepetal pred kolegi in sodelavci. Ampak zdaj je itak vseeno.

Men je še vedno slaboooo, groza!! Pa zgaga me grozno peče, to mi je še huje prenašat kot slabosti. A obstajajo kakšna zdravila za to, primerna tudi za nosečnice? Zdravnica mi je danes rekla da proti slabosti naj bi pomagal B-kompleks, takoj jutri grem v lekarno.

A imate vi že kaj trebuščka? Meni se še nič ne pozna. A že kaj kupujete za user posted image , opremljate? Jst moram kakšno knjigo kupit, se naročit na kakšno revijo, komaj čakam na opremljanje sobe. Pa saj pride že čez pol leta!!user posted image user posted image

Uživajte, lahko noč

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.8.2009 7:44:05   
kora33
jutro....
same pozitivne misli...se vidi, da smo že vse iz najhujše krize...super.....
bambi - malo počitka si le privošči...ne bo škodilo.....
slabosti....jaz bruhala nisem...mam pa skoz občutek da bom...skoz...še posebej proti večeru...pa tudi že zdaj zjutraj...imam...pa saj ne znam opisat...kot da bi mi hrana silila v grlo..kot da mam kepo tik pod brado...pa zamašen nos...oz.ne nos...zadaj za mehkim nebem se vse dogaja....skoz neki požiram...pa ne morem spravit v želodec...pa ne vem al je to kislina...ne peče lih...al kaj je....a se kateri dogaja kaj podobnega...al se ji kdaj je....na trenutke je prav moteče...
ma ja..pa saj bo minilo...upam, da kmalu...
tudi jaz moram danes spakirati...jutri ali pa zgodaj v petek zginemo za en teden...upam, da ne bo prehude vročine...kolikor sem sedaj gledala na accuweather...je tam do 31...to se še nekak da zdržat...sploh na morju....
lep dan....

(odgovor članu anemona)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.8.2009 9:14:17   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zofy- kdaj si bila v Dravljah? Jaz sem bla tudi. Ob 15.30 pri Pušenjaku. Izvid je ok in zdaj res upam, da DHT ne pokvari zadeve.

jaz sem bila ob 11.30 pri Reševi. NS je bila 1,6. Ma kaj vse greste na DHT? Bi šla tudi jaz?? Koliko pa stane in kako se naročiš? Prvič nisem niti pomislila, da bi šla. Samo zdaj sem 2 leti starejša...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.8.2009 9:21:16   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: anemona

Men je še vedno slaboooo, groza!! Pa zgaga me grozno peče, to mi je še huje prenašat kot slabosti. A obstajajo kakšna zdravila za to, primerna tudi za nosečnice? Zdravnica mi je danes rekla da proti slabosti naj bi pomagal B-kompleks, takoj jutri grem v lekarno.

A imate vi že kaj trebuščka? Meni se še nič ne pozna. A že kaj kupujete za user posted image , opremljate? Jst moram kakšno knjigo kupit, se naročit na kakšno revijo, komaj čakam na opremljanje sobe. Pa saj pride že čez pol leta!!user posted image user posted image

Uživajte, lahko noč

Mene je zgaga spremljala celo 1. nosečnost. Res je grozen občutek. Lahko ješ Rupurut, samo meni ni pomagal. Pa enim pomaga Donat, pa mandlji... Jaz sem tokrat našla recept. Vsaj 1 uro po jedi moram sedet, ali stat... skratka ne ležat in je ok. No, še vedno včasih malo peče, ampak je 100x boljše. Ker ta zgaga je zaradi hormonov - ker zmehčajo zaklopko in se pol iz želodca kislina dviguje. Pa slabo mi je tudi še... tako da sočustvujem s tabo. Zvečer sem listo švoh, zato grem že ob 22h spat.

Trebušček tudi že raste, 2 luknji na pas sem mogla premaknit. Samo še uspešno skrivam s kakšnimi malo bolj ohlapnimi majicami user posted image

T*e*j*k*a, čestitke za dvojno srečouser posted image user posted image user posted image user posted image . Ne skrbi, boš preživela, samo partner bo mogel malo več pomagat. Važno, da je ljubezen in razumevanje, pa se vse zmoreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anemona)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
5.8.2009 9:48:56   
kora33
Zofy - jaz nisem šla na DHT...mi G ni niti omenila...sem imela NS 1.2..pa tud 1.6 ni kaj slabega....ponavadi DHT samo poveča tveganje in pol je panika...sicer pa ni kaj prida..po moje no...saj tebi vzamejo kri in s tem neki čarajo...za vse genetske motje...odkrivanje le teh...je stoposto samo, če pregledajo celice otroka...to so pa že ivazivni posegi...pa nč bat...ni panike...vse bo ok....če jaz ne paničarim....pa sem najstarejša verjetno tu in mam posledično največje tveganje...pol vam mlajšim tud ni treba.....
pobožajte trebuščke in jim kaj lepega povejte...zdaj vas verjetno že slišijo....papa

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
5.8.2009 11:50:32   
valentinčica30
Tejka čestitke za dvojno srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kar pa se tiče DHT mi je ginekologinja že kar takoj povedala da poveča tveganje, vendar da sploh ni panike, ker da itak sproti spremljajo otroka in da če bi bilo karkoli narobe se lahko ukrepa.
Skratka jaz sem šla na DHT samo zaradi odstopa posteljice, da bi lažje vzrok odkrili, ker sem imela s posteljico težava že v prvih dveh nosečnostih, tako da ni za delat paniko če je NS ok.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
5.8.2009 12:26:15   
kora33
valentinčica - sličica na avatarju je sicer mičkena a vseeno lepa....srečno

Neposredna povezava do sporočila: 1547
5.8.2009 13:34:18   
amelie010
Pozdravljene punce.. Rastete kaj? user posted image
Meni tole podopustniško šihtanje čisto nič ne ugaja. S službe grem tako pobita, da je kar groza. Pa naj še kdo pove, da 8-urno sedenje za računalnikom ni hudič!

In ne se smejat sedaj - mene je tako razširilo, da mam danes že drugi dan nosečniške hlače na sebi, NIČ drugega mi več ni prav. Sama sreča, da je taka moda da se da brez problemov kupit luškane široooke majčke.. user posted image

Kako pa ste kaj optavile s pregledi? T*e*j*k*a*: tebi mimogrede iskrene čestitke! user posted image  No, jaz pa mam drugače v torek nuhalno, do sedaj vse normalno razen prisotnosti stare okužbe toksoplazme, kar me je najprej na smrt prestrašilo, pa so me okrog tega pomirili na srečo.

Bušike, mejte se fino super fajn. user posted image

Pa-pa.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
5.8.2009 14:28:53   
valentinčica30
Amelie010 jaz imam nosečniške hlače že en mesec, ker me je tako razpihalo, da se že zdavnaj ne spravim v svoja oblačila.

Sicer pa punce jaz sem total user posted image . Dobila sem rezultate DHT-ja in so super.
1:567     DHT 1:11386     NS  1:2853
1:1277           1:25547            1:3871
1:4034            1:134483          1:39602

Tako sem zdaj vsaj po eni strani lahko mirna, saj do odstopa posteljice ni prišlo zaradi prizadetosti ploda.
Videla sem da se nekatere sekirate zaradi barvanja. Vedno sem se barvala, pa mojima nič ne manjka, frizerka je rekla, da so jih na tečaju opozrili samo na beljenje las, ostale barve pa se dones že dajo dobit brez amonijaka, na bazi jogurtov in naravnih sestavin. Niso tako obstojne so pa manj škodljive.

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
5.8.2009 14:33:49   
Aja1
Valentinčica user posted image user posted image user posted image  za rezultate DHT. Jaz sem šla na DHT dva dni za tabo, torej pričakujem izvide v petek.

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?