zirafa76
|
pozdrav na hitro... Nisem kaj brala za nazaj, se počasi odpravljamo na dopust, tokrat smo izbrali kar Moravske, ker je mene malo strah dolge vožnje, pa počutja, pa kolone itd....iz Bratislave to ni blizu, mislim morje, tole bo pa kar superca..samo da se naplavamo in naužijemo skupnega časa...smo si pa zato privoščili hotelček 5 zvezdic, kar je bilo še vseeno ceneje, kot pa katerakoli destinacija na morju...no, smo malo uporabili veze.. pa še zdravniki so domači, če se karkoli zaplete....v glavnem, sem čisto zadovoljna... Ponavadi smo v hotelih, ker sva imela sama že kar nekaj neprijetnih izkušenj v apartmajih, še posebej če se lanske nočne more iz Paga spomnim....brrrr , tako da.... Drugače vidim, da ste bolj ali manj vse že skozi NS in to uspešno... TEJKA.......ČUDOVITA NOVICA ...v moji prvi nosečnosti me je tudi iz stola skoraj vrglo, ampak je to čisto drugačen občutek....je nekaj posebnega....nikar se ne boj...za dva skrbeti ali tri je skoraj enako, no, skoraj... prvo leto bo križ, pol pa bo že..če pa imaš koga za pomoč, pa itak..če pa ne, pa se zmeni s kom...boš videla..bo noro, ampak kasneje ti ne bo žal, pa še fajn družbo boš imela in otroci skupaj bodo samostojni.... ..če imate prostor sploh ni panike, pa itak se najde, tudi če ni... uff..verjetno ti mora biti kar slabo, meni je bilo grozno, ker je vrednost hormonov dvakrat višja, pa zredila sem se za 32kg , ki pa so kar izginili kmalu..v bistvu je vse skupaj ena sama tekočina, kri, teža otrok- moji so bili recimo normalne teže in velikosti kot enojčki , pol veš kako sem se počutila...ampak migala do zadnjega....nobenih problemov z pritiskom, sladkorno, strijami, zatekanjem ali čim podobnim.... Tako da kar pogumno.... No, drugače bom tudi jaz imela pomoč, ker ostanem sama do poroda in kasneje po njem..mož odhaja na delo v tujino za dve leti z vmesnimi dopusti in jaz ostanem doma...zaradi narave dela ne moreva živeti z njim, lahko pa bova šle še na obisk, ko se še lahko gibam... tako da bo kar pestro.... Druagče pa pridno zdravo jem, kar se pozna tudi na teži, da stagnira, , veliko sem plavala zadnje dni, hodim..skratka rekreacija v zmernosti.....skoraj nič sladkarij, tu in tam kak sladoled ali kaj podobnega....prav ponosna sem nase.... in seveda moja hči, za katero letam sem in tja... ja nič..imejte se, grem prat, da imamo vse do petka.... papa