|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
3.8.2009 16:43:29   
cestnidrikač
Helo...
Vidim, da se vam ful dogaja...Js sn pa kr mal fest lena za pisanje, preberem sicer vsak dan vaše pisanje...sam pa no...ups!
Čestitam vsem za prve pregledeuser posted image .
Če se vam pojavi krvavi izcedek, pa res ne čakat...hitro v bolnico. Vsaj meni je tak G reku...sicer je tudi dodal, da če je usoda, da se obdrži se bo obdržal...da včasih tusi zdravila in bolnišnica ne moreta pomagat. Čeprav je grozno za slišat...te vsaj postavi na realna tla.
Js osebno sem že krepko v 10t, trebušček imam ful napihjen...in ga skrivam pod tunikami,...ampak povečanih prsi (ena cela št.) pa težko je težko skrit...nekateri me že majo na sumu...Ampak povedat mislim pa šele po NS...ziher je ziher. Do tja mi pa manjka še nekaj manj ko 3 tedne...Ampak se vleče ko jara kača.
Slabo mi je skor ves čas...danes mi je blo še posebi-vedno ko pečem meso mi tako smrdi, da adijo. In normalno, da sem bruhala in bla čist preč, da je moj mogu kosilce pripravit do konca (živimo z njegovimi skupaj)...sama pa sem šla počivat. Za kosilo sem se privlekla v kuhinjo, pol pa spat...in je zdaj ok. Drgač pa res še nihče ne ve, za mojo user posted image .
Pa tudi non stop me vse špika...pa saj menda ni panike...

Pa lep pozdrav vsem....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.8.2009 16:58:45   
aleunam
Jaz pa moram potrkati, da zaenkrat še nisem bruhala. Mi pa je občasno slabo, a ni hujšega. Sem pa utrujena, kljub dvem kavam. Še to nameravam skenslati, vsaj na eno dnevno.

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.8.2009 16:59:30   
n€na
ojla user posted image ...

jaz pa nimam ravno vesele novičke....moja pikica je premajhna, velika je samo 2,5mm, ...upam, da do ponedeljka ko imam spet kontrolo zraste, začne biti srček....drugače me pa čaka...raje sploh ne pomislim....že celi dan sem žalostna in se jočem, ker sem se tok veselila moje pikice sedaj pa taka novicauser posted image user posted image user posted image

..punce držite pest, da bo v ponedeljek vse super in tako kot mora bitiuser posted image

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.8.2009 17:32:12   
mojcej77
nena,
ful držim pesti za tebe in tvojo pikico. Misli čimbolj pozitivno!!!

Vsem, ki ste zagledale srčke, pa iskrene čestitke!!!

Sama sem zaenkrat še v skrbeh, do srede moram še zdržat, ko imam pregled. Poskušam sicer ne razmišljat o tem, če ne bo vse ok, ampak včasih me preplavijo skrbi...mogoče se moram pa samo navadit na to - na materinsko skrb - ko bom hkrati vsa zelena od skrbi, po drugi strani pa flegma "sej bo itak vse ok"...Verjetno se tega do smrti ne bomo rešile, a ne? :)

Želim vam lepe dni, mene slabosti kar precej dajejo čez dan, zvečer pa oživim, ampak se da preživet...držim pesti za vse naše srčke - tudi za tiste, ki še ne bijejo, se skrivajo...ali pa morda ne bodo bili. Naši so kljub vsemu.

lp,

m

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.8.2009 17:38:56   
Anonimen
hey user posted image

Midva sma se tudi pogovarjala o novem avtu -  terencu, moj user posted image  se je zagrel za  Touarega, čeprav je meni ta avto, ki ga imava zdaj  ford C-max čisto odgovarja pa še januarja sma kupila čisto novega, tko da boma verjetno ostala kar na tem.

glede vozička smo tudi mi imeli kar problem, smo kupili nejpri quinny buzza, pa je kr zasedel prostor tko da sma kmalu nabavila še en voziček ki pa je izključno sam v avtu in nam zasede malo placa.

Nena - držim pesti da bo v ponedeljek vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
3.8.2009 17:43:05   
Jassika
n€na, ne smeš še obupati...., mogoče je le prišlo do kasnejše oploditve. Če nimaš redne user posted image  je to čisto možno. Tako da močno držim pesti zate da bo vse v redu... vem pa kako je, ko takole trepetaš. Vsak ti reče, probaj razmišljati pozitivno, pa je to tako težko. Glavo pokonci, it ain't over 'till it's over.

lana70, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Je nekaj najlepšega, ko sončku bije srček a ne? Meni ga je pri 1. pregledu na UZ dal G za poslušat..... ja, je ni lepše simfonije user posted image

Midva sva se danes peljala pokazat G in sva zrastla na 12,3 mm (7t3d). Danes sem tudi videla kako srček utripa, pri 6t je bil še premajhen, da bi se videlo, se je le slišalo... Še kar ne dojamem čisto, da je vse OK in ko pomislim na to, mi kar gre kar na jok (ampak od sreče seveda user posted image user posted image ). Sem pa gledala po kitajski tabeli, da bi se moral roditi fantek, ampak po mojem občutku bo kar punčka. To je bil tisti prvi občutek, ko sem naredila test in je bil pozitiven. Zdaj pa nisem več prepričana, pa tudi popolnoma mi je vseeno, samo da bo user posted image  zdrav. Ljubljen bo čez vse na svetu user posted image

Držim pesti za vse, ki ste imele še danes pregled, le javite se in sporočite lepe novičke.

(S)mejte se, LP

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.8.2009 17:57:33   
aleunam
Oh, n€na, ne morem si predstavljati tvoje žalosti. A upanje obstaja. Držim pesti. user posted image  En objemček zate user posted image  Zdaj je mene tudi malo strah. Resnično upam, da ga v četrtek slišim.

Sara2007, Tourega je tudi moj gledal, ampak so kar dragi. Trenutno sem bolj kot ne za zamenjavo ali pa par 1000€ doplačila, ta pa je kar precej drag.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.8.2009 18:10:55   
Anonimen
aleunam - se čisto strinjam, da je predrag

zdaj mam pa eno vprašanje:
kako ste user posted image  zadovoljne s svojimi pregledi, čeprav smo šele na začetku ampak vseeno. Ali ste zadovoljne ali mislite, da bi lahko bilo boljše? Se mi zdi da kategorijo 20 -23 let G jemljejo manj resno kakor starejše? Ali se pač motim??

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
3.8.2009 18:23:36   
n€na
hvala punce za vzpodbudne besedeuser posted image

bom poskušala misliti čimbolj pozitivno...

glede avta je pa tako midva nisva kupovala novega ali večjega avtomobila...jaz imam cliota moj pa hyudaia (saj ne vem kako se napišeuser posted image ) voziček sva v prvo imela od pegperego gt3...super voziček le malo velik....pa je vendarle šel v cliota skupaj z našo prtljago, posteljico od zale in še zložljiv jogi in še in še stvari...pa še bi lahko kdo sedel zraven...pa ne me vprašat, kako sem vse to notri zložilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 484
3.8.2009 18:35:49   
rožca26
Kar se tiče pregledov se za moje pojme zdijo resnično na ful redk, ampak kaj češ, pripada nam le okoli 10 pregledov. Pa to še ni nč.UZ so še redkejši - razn pr tistih k majo rizično nosečnost.user posted image Če bi  bili UZ bolj pogosti, jest ne bi prvega rodila  v tako slabem stanju, ko je bilo že skorej prepozno. Na srečo je zdej vse ok. Ko sem že pri tem - a si merite pritisk tudi doma? Če si ne, vam polagam na srce, da si ga začnite. Meni je vse kazalo ok, celo ta zadnji pregled sem mela zelo nizkega (115/60), pol sem šla pa čez 12 dni rodit, ker mi ta mali ni skor nč več brcal. Ugotovitve: preeklampsija (k še sinovi dr. v porodnišnici ni bila jasna)user posted image , Vid zelo zahiran in nedonošen (33. teden). In kot se spomnim nazaj je bilo še 3 dni pred porodom moje počutje v redu, sam Vid ni brcal tolk. Zakaj pa UZ nujni - da bi opazil, da sploh plodovne vode nisem mela več (pa mi ni odtekla) in da Vid ne raste. Resno vam polagam na srce, da si merte pritisk. No, držte se in pazte na svojeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
3.8.2009 18:42:01   
branka28
oj user posted image

pa je za mano prvi pregled.user posted image
user posted image bije in hvala bogu je vse okuser posted image , user posted image je velik 12.7 mm, naslednji pregled pa imam čez 4 tedne.user posted image

L.p.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 486
3.8.2009 19:43:54   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

jaz pa nimam ravno vesele novičke....moja pikica je premajhna, velika je samo 2,5mm, ...upam, da do ponedeljka ko imam spet kontrolo zraste, začne biti srček....drugače me pa čaka...raje sploh ne pomislim....že celi dan sem žalostna in se jočem, ker sem se tok veselila moje pikice sedaj pa taka novicauser posted image user posted image user posted image

..punce držite pest, da bo v ponedeljek vse super in tako kot mora bitiuser posted image

držim pesti user posted image user posted image  in mislim nate

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.8.2009 7:36:42   
*pupsa*
dobro jutro še dobrih 24 ur in upam da bom vidla mojo pikico...pa še moj user posted image  gre zraven in sm tko vesela!!! komi čakam!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.8.2009 7:54:03   
crvicek

n€na, držim pesti za tvojo pikico! Ti pa samo pozitivno razmišljaj!user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.8.2009 7:55:13   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

oj user posted image

user posted image bije in hvala bogu je vse okuser posted image , user posted image je velik 12.7 mm, naslednji pregled pa imam čez 4 tedne.user posted image

L.p.

Super za ! user posted image user posted image user posted image Kaj pa ti je rekla glede izcedka?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.8.2009 8:02:12   
Loti70
tudi za menoj je prvi pregled in je vse okuser posted image , pikica je velika 12,6 mm in tudi jaz imam pregled čez 4 tedne, pa tudi slikico sem že dobila. Ko sem zagledala kako srček bije sem bila najsrečnejšauser posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.8.2009 8:18:27   
moja.sreca
hoj!
še ena srečna mamica se vam pridružuje!user posted image
tudi za mano je prvi pregled in vse je okuser posted image !!!!
to je moja prva user posted image in veselja se ne da opisati!

vsem marčevkam čestitke!

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.8.2009 8:57:36   
testianka
Ojuser posted image ,
včerej nisem imela časa, ker imam zadnjr dni polno opravkov.

Drugače je prvi pregled za mano, pikice še nisem videla, zato ker je nosečnost še tok na začetku. sem imela zadnje tri M zelo neredne tako, da se mi je vse malo zamaknilo. Naslednji pregled imam čez 14 dni in šele takrat mi bo po UZ določila PDP. 

Ampak jest vem, da je z mojo pikico vse o.k.

Aja, drugače pa slutim da bo fant.

(odgovor članu moja.sreca)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.8.2009 9:28:14   
Loti70
super, čestitam,
tudi jaz sem bila nepopisno vesela prvič (dopolnila je tri leta), čeprav tudi sedaj (drugič) veselje ni nič manjše
tudi jaz čestitam vsem bodočim (in sedanjim) mamicam (in seveda tudi očkom)

(odgovor članu moja.sreca)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.8.2009 9:30:28   
Loti70
sem prepričana da je s tvojo pikico vse ok
meni prvič niso povedali da bo punčka pa sem tudi kar vedela da je punčka, tako da ko sem se zbudila iz nerkoze (imela sem carski rez) nisem vprašala kaj je, samo kdaj mi jo bodo pripeljali

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.8.2009 9:34:24   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

oj user posted image

L.p.

Super za ! user posted image user posted image user posted image Kaj pa ti je rekla glede izcedka?

Za izcedek je rekla, da ja ni jasno od česa bi lahko bil.user posted image Je pa sedaj vse vredu.user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.8.2009 9:37:50   
branka28

Nena držim  pesti zate in za tvojouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.8.2009 9:44:18   
W.W.
Se vidi, da je bil dež, ste malo več načvekale.

Čestitke za srčke.

Jest sem imela pa včeraj zvečer drisko, možno da sem spila preveč donata. Upam, da ni to kaj narobe.

N€na zate pa držimo pesti in razmišljamo pozitivno.user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.8.2009 9:54:38   
aleunam
Branka28, kakšen izcedek pa imaš? Jaz mam rumenkastega, pa ne vem če je to normalno. Jem pa vitamine elevit in dabroston (ker sem krvavela). A je izcedek normalen? Ni ga veliko, se pa opazi na papirju.

Pri nas danes dežuje, pa vam povem, da mi kar paše. user posted image  Še bolj mi bi, če bi bila doma v toplji postelji. user posted image  Zadnje čase sem kar utrujena, sploh tam okrog četrte popoldan...

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.8.2009 10:31:57   
Loti70
jaz bi tudi prosila, da me date na seznam
moji podatki: PDP 17.03.2010, loti 70, 39 let, Pivka, 2 nosečnost (drugi otrok), NP 2.9.09

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?