Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa o marija pomagi kakšno čistunstvo no... razumem da se ne lula v morje, če si odrasel, pa zaradi tega, da TI česa ne dobiš, ampak to je pa tudi vse. Tudi jaz ne lulam ne v morje, ne v bazen, ker mi to pač ni, ampak če pa se polulajo v morje vsi vaši otroci, pa še moj, mi je pa čisto vseeno. Bazen je druga stvar, ampak morje. Ma halo, ko se pa kit poserje, polula in mu še pride v morje, je pa kej bolj užitno. tist deci lulanja, pa res ne bo nobenega ubil. gnusi se vam lulanje, ne gnusi se vam pa polno sončnih krem in krem, pa ličil v morju... sicer pa jaz ne pijem vode v morju, mam raje kakšen sok na obali. končno ena pametna Pa kaj nekatere (želva in somišljenice) res ne ločite bazena in morja? Bazen je "zaprta" voda, ki se čisti kemično in skozi filtre. Kljub temu v njej preživi moljon bakterij in gljivic... Morje pa je živ organizem, ki se čisti samo, pomagajo mu morski organizmi in morski tokovi. Sicer pa je to tema biologije tam nekje 8 razreda osnovne šole... Žalostno, da tega ne veste. Živela domača banja - aja pa glejte, da jo prej dobro z Ajaxom operete- je ful zdrav za otroka. Koliko jih dobi gljivice ali kako bakterijsko okužbo na morju in koliko v bazenu? Me zanima, zakaj se potem sploh kopate v morju, če je pa par kapljic otroškega urina tako fuj in fej... A to, da si ga stari prdci naslonjeni na blazine masirajo in se potem vi v tisti spermi kopate vam pa ni fuj? pomislite še na to, pa zihr ne boste nikoli več šle ne na morje, ne v bazen pozabla si še izlive kanalizacije, pa drugje po svetu kakega živega srebra in še česa podobno apetitlih v morje. V izoli se je do lani na kopališču izlivala komplet primorska kanalizacija. so se vaši otroci tunkali tam in si 'lizali ustnice' kot je ena napisala? a tisto pa ni fuj, ker je šlo prej čez wc, ki ste ga tako 'sveto' uporable? poleg tega da sploh ne omenjam da ma v dalmaciji večina gostiln in barčkov in podobnih obratov wc zadeve speljane v krasno prozorno vodo morja jadranskega. vedno znova se čudim čitunskosti nekaterih uporabnic, res... p.s.: jest v 20+ letih na morju nisem fasala še nikakršnega uroinfekta, glivic ali česa podobnega... a ni to zanimivo, k smo vsi taki prašiči?
< Sporočilo je popravil Felicita -- 3.8.2009 19:16:33 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|