Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.8.2009 19:31:58
|
|
|
|
lana70
|
ooooo, nova tema.....edino ta barva me pa ubija...pozdrav vsem, sedaj vas grem pa brat še na tastaro temo....aja, JUTRI PREGLED - držte pesti!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.8.2009 20:09:08
|
|
|
|
n74
|
Lana - navijam za zdravega srčka, pa veliko užitkov ob gledanju na monitor
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.8.2009 23:12:59
|
|
|
|
mismis
|
Lana, bomo jutri mislili nate in držali pestke, da bo vse ok
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.8.2009 23:26:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zlata ribica - ojla, te je lepo brat tudi na tej temi....jaz vsaketolko skočim k vam, da vas mal preverim Jap, pol leta, 9kg ... raste moj mali škrat. Sicer smo pa ok. Ves čas se potepamo. No, ne ravno daleč od doma, ampak midva sva res cele dneve zunaj...po 10 ur. Če je prevroče v senčki pod češnjo pri mojih starših, če ni vroče, pa greva kamor naju pot vodi - še največkrat na Šobec. Kako ste pa vi, fišica? Mi smo tud Ok, sedaj imam oba pikeca doma...ta veliki ima počitnice in je kar pestro..... Smo tud večinoma zunaj, se kje potepamo ...v ta veliki vročini kar doma pod lipo ...v senčiki..... So mi podaljšali porodniško in bom sedaj lahko doma do začetka decembra ....in tud pikec ne bo rabil že drug mesec v jaslice it. .... no, tud naš ima po novem že 9 kg....s plenico in bodijem .....ima pa še vedno lahko kaj od 68 oblečeno .....
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.8.2009 23:46:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Lana - navijam za zdravega srčka, pa veliko užitkov ob gledanju na monitor ...se podpišem ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 2.8.2009 23:47:38
|
|
|
|
gloria
|
...čer in lahko noč...me že moj čaka ....preberem ostalo ju3 zvečer....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 6:17:10
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Lana - še tukaj navijam za srčka
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 7:14:51
|
|
|
|
september1
|
lana držim pesti danes in poročaj nam kako je.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 8:00:20
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro vsem in želim vam lepo preživet še en sončen dan!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 8:41:08
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Nova tema in stare borke so nas prišle pozdravit Pupike pogrešamo vas vse fejst Lana mislim nate in upam da bo že danes videti srčka ali dva Bebiii navijam Vsem želim prelep dan
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 9:52:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutroooo, danes pa sem kr zavlekla s spanjem No imam pa eno lepo novičko za vas...............
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 9:57:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
........no, da vas ne pustim čakat Lana70 sporoča, da greje enega močnega korenjačka Velik, pa je že 14mm Lana moja, lepo uživaj med nosečnostjo pa dosti razvajanja
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 10:34:15
|
|
|
|
gigi1
|
Lana iiiiiiii kolk sem vesela. Bebii hvala, jaz sem ji tud po smsu glihkar zatežila
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 11:28:28
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII ........no, da vas ne pustim čakat Lana70 sporoča, da greje enega močnega korenjačka Velik, pa je že 14mm Lana moja, lepo uživaj med nosečnostjo pa dosti razvajanja Še tukaj čestitke . Sem ji že hotla preko sms težit, pa sem rekla, da bo že javila
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 12:15:36
|
|
|
|
loremi
|
Lana, vse čestitke in vso srečo do konca!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 12:42:15
|
|
|
|
miska73
|
Lana še tukaj iskrene čestitke A veš kolk sem vesela zate. Kruce le kaj bi mi brez tebe in tako pomembnih informacij.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 16:12:32
|
|
|
|
lana70
|
Drage in seveda dragi moji, hvala za držanje pestk, mi gre prav na jok, sm že v čakalnici neki cmevhala, sem komaj mojemu povedala, da je en srček in da je velik 14mm....11.8. imam sedaj pregled pri moji G, bom videla, kaj bo rekla glede službe. Ej, kako se pogleda kje sem končala zadnjo debato na temi??? Ma halo, skozi neki spreminjajo!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 16:44:38
|
|
|
|
sonček33
|
Gloria a je bla akcija ( ) včeraj? Sej prov
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 17:41:15
|
|
|
|
mojsonček
|
Daaan! Nove in stare borke... da bi bil avgust čim bolj ploden!!!! Pozdravčke vsem!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 19:06:26
|
|
|
|
cukica
|
Dober večer dekleta! Lana70 iskrene čestitke tebi in bodočemu očku,.... Andreja07 vse naj naj mal zamujam ampak važen je namen,in vse dobro v nosečnosti,... Ostalim pa en lep večer
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 21:49:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Drage in seveda dragi moji, hvala za držanje pestk, mi gre prav na jok, sm že v čakalnici neki cmevhala, sem komaj mojemu povedala, da je en srček in da je velik 14mm....11.8. imam sedaj pregled pri moji G, bom videla, kaj bo rekla glede službe. Ej, kako se pogleda kje sem končala zadnjo debato na temi??? Ma halo, skozi neki spreminjajo!!! čestitke ful sem vesela za tebe
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 21:50:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria a je bla akcija ( ) včeraj? Sej prov ...saj je vsak večer ...ti ti...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 21:52:33
|
|
|
|
pikovit
|
Evo še mene da se pofočkam tule.Jaz sem bolj na morju kot doma.Prav fino mi je .Vsem novim nosečkam čestitam,za druge pa močno držim pestke . Uživajte in se razvajajte,dokler se še lahko
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 3.8.2009 21:53:02
|
|
|
|
sonček33
|
...saj je vsak večer ...ti ti... Lako tebi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?