Taanikaa
|
jutro no pa da vidimo katreo je treba kej premikastit ..uh kake grožnje so to ..no da kr začnem,nobena ni bla pridna ..tud jst ne,sem ga sračkala s tem pršutom,hvala bogu da ga je zmanjkalo ..drugače pa mene tud mika kak sendvič pa imam danes oh dan pa bom raje kako tortico zvečer,men se zdi da jst kr bolj eno in isto jem pr tej dieti pa me nič kej velik ne moti.kr bolj ko bom študirala kaj naj si pa danes naredim,bolj bom zraven že kej dodala in bom spet grešila..jao jst sem tud pozabla na čokolado,pa jo bom danes kupila,pa še zalogo sadja za jutrišnji sadni dan.. Pingi kako je Nina?????..ste zbili vročino?..sam tole neki ni vredu da je tolk dni tolk visoka vročina,jst se jim direkt postavim pred urgenco,moj mali si je nogo poškodoval v soboto prejšnjo in je moža kr po telefonu nek dr.odgnal,da sploh ne rabi hodit na urgenco,jst pa v službi,ko sem prišla domov,sem bila doma celo minuto in pol,popokala tamalega in šla na urgenco in da bi delal tisti dr.ki je mojega moža kr odgnal po telefonu,bi itak znorela,pa če me tud kr policija odpelje..mislim ne morejo devat neke diagnoze preko telefona,pa otroka še videl ni,ne morejo rečit ni zlom,ni zvin,brez slikanja..mislim ..še danes sem besna..tko da jst ti kr priporočam,da pojdita težit na urgenco,sej je otrok zavarovan imata vso pravico,mislim tale vročina je mal prehuda,jst se najbolj bojim ko ima naš vročino vročinskih krčev..javi kako je Nino,držim pesti,da bo kmalu vse vredu,da kmalu okrevate,do takrat pa za vas! ajtak ti si se pa celo zredila?..mene je tud tega strah pol se pa sama sebe kregam pa si rečem-a se je splača da sem tkole bolj lačna kot sitna,pa se tkole trudim že 3 tedne da se pol enkrat nažrem in gre kila kr gor,za to kilo sem se pa trudila dobr teden stradanja ..joj men je blo na začetku res kr kriza,sem bla skoz lačna,zdej se je pa telo navadilo,pa tud ko sem lačna in ko jem,pojem ful malo,sem kmalu sita.. punce ne obupat,smo se namatrale,da smo prišle do sem,dejmo še naprej!!!!..sej bo šlo,ajde dietkat naprej,sej veste če ne pride tanika...
|