Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 28.7.2009 19:04:40
|
|
|
|
Tjašy
|
S papirnatimi brisačkami v roli.
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 28.7.2009 19:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy S papirnatimi brisačkami v roli. Pa koliko tega potem porabite na mesec?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2009 22:22:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 28.7.2009 22:54:16
|
|
|
|
2ursae
|
tudi mi: manjša brisačka za roke, krpa za pult, boljša krpa za umazana usteca in rokice, za posodo pa stroj .
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 1:18:59
|
|
|
|
Tjašy
|
Ja,kar veliko,a je najbolj enostavno. Kuhinjske krpe imamo za brisanje posode,mize,pulta,.....
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 9:05:30
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Tudi jaz roke brišem v servet. Mam pa ločeno kateri je tisti dan za posodo in kateri za roke. Kaj pa ce sredi dneva pozabis, kateri je kateri? Tisti, ki je za roke je ves čas obešen pri lijaku, tako da ga ne morem zgrešit.
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 9:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooj, jest sem pa res svina. Še do nedavnega sem se brisala kar v obleko, zdaj pa sem naumila fertah in se brišem vanj. Včasih tudi v servet, ampak najbolj pri roki so mi hlače.
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 9:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Tudi jaz roke brišem v servet. Mam pa ločeno kateri je tisti dan za posodo in kateri za roke. Kaj pa ce sredi dneva pozabis, kateri je kateri? Tisti, ki je za roke je ves čas obešen pri lijaku, tako da ga ne morem zgrešit. hehe, ti ja. kaj pa ostali člani družine?
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 9:34:59
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy Ja,kar veliko,a je najbolj enostavno. Kuhinjske krpe imamo za brisanje posode,mize,pulta,..... kaj pa onesneževanje okolja??!! tc tc tc
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 9:38:46
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy Ja,kar veliko,a je najbolj enostavno. Kuhinjske krpe imamo za brisanje posode,mize,pulta,..... kaj pa onesneževanje okolja??!! tc tc tc Za to je itak najbolje, da si jih sploh ne bi brisali, če pa slučajno že pa v eno cunjo, ki bi jo dali prat vsakih 14 dni ali pa še redkeje......ker tudi detergenti in praški onesnažujejo okolje.......
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 10:24:25
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
točno! zakaj bi jih pa sploh brisali? posušite jih na zraku pa je a ne
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 10:26:52
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Tudi jaz roke brišem v servet. Mam pa ločeno kateri je tisti dan za posodo in kateri za roke. Kaj pa ce sredi dneva pozabis, kateri je kateri? Tisti, ki je za roke je ves čas obešen pri lijaku, tako da ga ne morem zgrešit. hehe, ti ja. kaj pa ostali člani družine? Zaenkrat imam samo še moža, tako da je tudi on seznanjen s tem. Naraščaj je pa trenutno še v trebuhu.
< Sporočilo je popravil cukr07 -- 29.7.2009 10:27:28 >
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 10:29:48
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Tudi jaz roke brišem v servet. Mam pa ločeno kateri je tisti dan za posodo in kateri za roke. Kaj pa ce sredi dneva pozabis, kateri je kateri? a pa si nikol ne obriše rok ven iz trebuha? sej ma skos mokre :P Tisti, ki je za roke je ves čas obešen pri lijaku, tako da ga ne morem zgrešit. hehe, ti ja. kaj pa ostali člani družine? Zaenkrat imam samo še moža, tako da je tudi on seznanjen s tem. Naraščaj je pa trenutno še v trebuhu.
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 10:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Tudi jaz roke brišem v servet. Mam pa ločeno kateri je tisti dan za posodo in kateri za roke. Kaj pa ce sredi dneva pozabis, kateri je kateri? Tisti, ki je za roke je ves čas obešen pri lijaku, tako da ga ne morem zgrešit. hehe, ti ja. kaj pa ostali člani družine? Zaenkrat imam samo še moža, tako da je tudi on seznanjen s tem. Naraščaj je pa trenutno še v trebuhu. Zanimiva skupna dilema
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 10:37:50
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Tudi jaz roke brišem v servet. Mam pa ločeno kateri je tisti dan za posodo in kateri za roke. Kaj pa ce sredi dneva pozabis, kateri je kateri? a pa si nikol ne obriše rok ven iz trebuha? sej ma skos mokre :P Tisti, ki je za roke je ves čas obešen pri lijaku, tako da ga ne morem zgrešit. hehe, ti ja. kaj pa ostali člani družine? Zaenkrat imam samo še moža, tako da je tudi on seznanjen s tem. Naraščaj je pa trenutno še v trebuhu. zakaj pa mi ni odgovora napisal? a tamau si pa nikol noče rok obrisat? sej ma skos mokre revež :P
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 10:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Tudi jaz roke brišem v servet. Mam pa ločeno kateri je tisti dan za posodo in kateri za roke. Kaj pa ce sredi dneva pozabis, kateri je kateri? a pa si nikol ne obriše rok ven iz trebuha? sej ma skos mokre :P Tisti, ki je za roke je ves čas obešen pri lijaku, tako da ga ne morem zgrešit. hehe, ti ja. kaj pa ostali člani družine? Zaenkrat imam samo še moža, tako da je tudi on seznanjen s tem. Naraščaj je pa trenutno še v trebuhu. zakaj pa mi ni odgovora napisal? a tamau si pa nikol noče rok obrisat? sej ma skos mokre revež :P je napisal nekam v sredino :)
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 29.7.2009 11:00:12 >
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 29.7.2009 11:08:17
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
o boh..omedlevam!
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 31.7.2009 15:39:03
|
|
|
|
Lunca1
|
v kuhinjsko krpo
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 31.7.2009 22:08:16
|
|
|
|
tamiflu
|
v kuhinjsko krpo
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 31.7.2009 22:26:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, hvala. Sem izpadla totalni tecnez, ker se rok kao ne brise v servet za posodo. ti s taka k moj k je čist živčn, k stopi v kuhnjo, pa se 38 servetov valja, pa vsi so mokri/vlažni in ne ve rever ker j za posodo, pa za pulte, pa za roke men je vse en drek, sej če si umite rke not ubrišem, pa res ne vem zakaj neb smela pol še šalce
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 31.7.2009 23:14:08
|
|
|
|
Gina
|
Prvič slišim, da je treba imeti posebno brisačko za roke. Poleg tega mi na kraj pameti ni prišlo, da kdo posodo briše - zakaj pa, saj se sama posuši ali jo posuši stroj? Še to se mi zdi čudno, da jo kdo na roke pomiva, a nima večina ljudi stroj za te reči? Skratka, jaz sem za na luno. Seveda si vsi brišemo roke v kuhinjsko cunjo. Tisto, ki je pri roki.
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 1.8.2009 8:35:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Žaži V manjšo brisačko, ki visi zraven lijaka in je namenjena samo temu, za brisanje posode pa imam kuhinjsko krpo, ki jo vsakič vzamem svežo, ko praznim pomivalni stroj, ker mi, recimo plastike, ne posuši do konca. Pult pa brišem z viledo. enako. enako tudi jaz
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 2.8.2009 10:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Prvič slišim, da je treba imeti posebno brisačko za roke. Poleg tega mi na kraj pameti ni prišlo, da kdo posodo briše - zakaj pa, saj se sama posuši ali jo posuši stroj? Še to se mi zdi čudno, da jo kdo na roke pomiva, a nima večina ljudi stroj za te reči? Skratka, jaz sem za na luno. Seveda si vsi brišemo roke v kuhinjsko cunjo. Tisto, ki je pri roki. uf, gina, tle si me pa presenetila s svojo izjavo ja, imamo vsi pomivalce, samo eni imamo še ruske- na roko. pa eni tudi posodo brišemo, ker imamo žal samo en komplet loncev, krožnikov in kozarcev- t.j. po 6 komadov. še, ko kuham, sproti pomivam podsodo, ker je nimam toliko, da bi lahko uporabila vsak lonec za vsako stvar posebej. tudi sušilca nimamo. ne boš verjela, mi cunje celo sušimo na zraku. p.s. pa ne zato, ker ne bi imeli denarja, ampak zato ker nimamo prostora
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 2.8.2009 10:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Če trenutno ni krpe pr roki si jih obrišem kr v hlače,sej so sam mokre .Sem pač čunka,kaj čem
|
|
|
|
RE: Brisanje rok v kuhinji 2.8.2009 11:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam vedno eno malo brisačo obešeno poleg pomivalne in si brišemo tam.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?