Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:21:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala,me je minlo,ker je spet ko pirovski sod,smrdljivi celi-bljak! Bom od hlapov omagala daj matcar...postavi mu ultimat....ma jaz ga...................če pride nalit................... Pa veš kolko x sem mu že,pa ni haska,kak pa mu rečem,da naj spoka pa gre,pa je par dni ko ovčka. kaj pa ko je doma tud?? Če ni pira,pol ne,drugače pa tudi,ker je žejn,kao.Za žejo se voda pije.Ko pa si ga kupi,kaki 6pack,pa je rok trajanja max.2dni.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:21:50
|
|
|
|
ly117
|
Nič grem jaz. Pridne bodite pa nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:22:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nimaš mikrovalovne? Ne. Mamo malo kuhno oz. nimamo je kam dat. Škoda! Jaz vse delam z njo,še kafe si grejem,pa flaške malim.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:23:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič grem jaz. Pridne bodite pa nočko. Velja te za ju3! Se čujema še prej. Nočko,pa lepo pančajte!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:24:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič grem jaz. Pridne bodite pa nočko. Velja te za ju3! Se čujema še prej. Nočko,pa lepo pančajte! Jap.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:25:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nimaš mikrovalovne? Ne. Mamo malo kuhno oz. nimamo je kam dat. hheee.če jo jaz na mojih 25 m2 notri spravim....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:30:19
|
|
|
|
matcar
|
Meni spet šteka RR!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:30:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nimaš mikrovalovne? Ne. Mamo malo kuhno oz. nimamo je kam dat. hheee.če jo jaz na mojih 25 m2 notri spravim.... Kak ti je to ratalo?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:31:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nimaš mikrovalovne? Ne. Mamo malo kuhno oz. nimamo je kam dat. hheee.če jo jaz na mojih 25 m2 notri spravim.... Kak ti je to ratalo? vse se da..............jaz ti spravim še slona not...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:32:29
|
|
|
|
arabela*
|
nič lumpike moje...lepo da ste se družile z mano.....grem počasi................zjat.....................nočka vsem in mirno noč
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:33:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nimaš mikrovalovne? Ne. Mamo malo kuhno oz. nimamo je kam dat. hheee.če jo jaz na mojih 25 m2 notri spravim.... Kak ti je to ratalo? vse se da..............jaz ti spravim še slona not... To ti pa verjamem,ja!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 23:34:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič lumpike moje...lepo da ste se družile z mano.....grem počasi................zjat.....................nočka vsem in mirno noč Jaz tudi.Nočko,pa čimbolj mirno noč!Pa hvala nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:03:59
|
|
|
|
arabela*
|
jutro za popi...........celo noč nismo spali,mala je jokala do štirih neprestano...pa še potem se vseskozi zbujala...noro skratka..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:11:29
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Eh,ti bogo dete! Po moje ji mora ful kriza bit z dihanjem,da je pol noči prejokala ! Mi pa smo vredu spali,saš se je nekaj mrdat začel okoli 5-ih,sem si ga k sebi dala,pa sma se cartala do 7-ih,dokler se ni čisto zbudil. Zdaj pa gremo v trgovino-moj je doma,začuda-pa k tastu,bota Maks in moj tam,jaz pa na kafe k večerkotu.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:19:33
|
|
|
|
arabela*
|
ma daj,pa to pri nas ni več normalno...Vsi smo bili auf do štirih,pol pa je malo zadremala ampak še to tako............... Sem pa pogledla cel film...ti??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:24:34
|
|
|
|
tasa_m
|
jutro. ojoj, boga tamala. En koš za M. Mi pa smo danes imeli budnico ob 5h Lija, ob 6,30 pa so kolegi v en glas zapeli T. vse najboljše preko gsmja. So imelči včeraj čago pa so še zdaj skup, ker so ga pred 5.min. spet klicali Kje so tisti časi..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:25:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma daj,pa to pri nas ni več normalno...Vsi smo bili auf do štirih,pol pa je malo zadremala ampak še to tako............... Sem pa pogledla cel film...ti?? v vsakem slabem je nekaj dobrega..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:25:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m So imelči včeraj čago pa so še zdaj skup, ker so ga pred 5.min. spet klicali Kje so tisti časi..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:26:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma daj,pa to pri nas ni več normalno...Vsi smo bili auf do štirih,pol pa je malo zadremala ampak še to tako............... Sem pa pogledla cel film...ti?? v vsakem slabem je nekaj dobrega.. itak...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:28:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kje so tisti časi.. daleč, daleč nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:29:25
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:30:36
|
|
|
|
botrca
|
Danes bo lepo, ne? Lahko pustim perilo na balkonu in še neke stvari za morje luftam? Matcar ti veš kakšna je vremenska napoved .
< Sporočilo je popravil botrca -- 1.8.2009 8:31:18 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:33:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Danes bo lepo, ne? Lahko pustim perilo na balkonu in še neke stvari za morje luftam? Matcar ti veš kakšna je vremenska napoved . ti bom kar jaz odgovorila da bo peklensko vroče,pa še jutri....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:33:55
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri nas je Luka se že tudi ob 6-ih meno ko veliki. Pol pa sem ga v najini pojstlo dala pa je še nekaj rital pa nazaj zaspal za slabo uro. Jaz pa tolko placa v pojstli da sem skoraj dol padla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 1.8.2009 8:38:27
|
|
|
|
arabela*
|
nič babike...grem migat,ker bom drugače tu za mizo zaspala......... grem zajtrk pripravit,pol pa spičimo ven.................... lep dan vsem
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......