Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:23:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja, pa še vedno tu visim..sem za odstrel komaj še gledm pa se ne dam
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:23:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi smo se pa včeraj šli kopat na Mariborski otok... . Ful je bilo fajn, pojdite. So ga lepo zrihtali. Midva se tudi meniva da bi šla. Samo kdaj? Zmojim se kaj zmenit- včasih bi človek prej rodil. Saj to sem te htela vprašat,če boste kam šli na kopanje.Bi te prosla,če mi lahko obroč posodiš za Saš-a.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:24:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,Botrca,to je samo za tolažbo,ne za zobke! ma saj ni važno, daktarin je zakon...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:25:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,si za večerkota? Lahko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:26:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi smo se pa včeraj šli kopat na Mariborski otok... . Ful je bilo fajn, pojdite. So ga lepo zrihtali. Midva se tudi meniva da bi šla. Samo kdaj? Zmojim se kaj zmenit- včasih bi človek prej rodil. Saj to sem te htela vprašat,če boste kam šli na kopanje.Bi te prosla,če mi lahko obroč posodiš za Saš-a. Ja. Kaj ti ga jutri zraven prinesem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:28:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi smo se pa včeraj šli kopat na Mariborski otok... . Ful je bilo fajn, pojdite. So ga lepo zrihtali. Midva se tudi meniva da bi šla. Samo kdaj? Zmojim se kaj zmenit- včasih bi človek prej rodil. Saj to sem te htela vprašat,če boste kam šli na kopanje.Bi te prosla,če mi lahko obroč posodiš za Saš-a. Ja. Kaj ti ga jutri zraven prinesem. Ja,bi te lepo prosla. Da sploh vidim,kak se bo Saš obnašal v njem. V našem bazenu,je za njega premrzla voda,tak da se še ni kopal,zato ga nisem kupla.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:28:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,Botrca,to je samo za tolažbo,ne za zobke! ma saj ni važno, daktarin je zakon... a provocirate?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:28:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,Botrca,to je samo za tolažbo,ne za zobke! ma saj ni važno, daktarin je zakon... Točno! Pa še sor odpravlja!
< Sporočilo je popravil matcar -- 31.7.2009 22:29:05 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:29:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,Botrca,to je samo za tolažbo,ne za zobke! ma saj ni važno, daktarin je zakon... a provocirate? Malo mormo,drugače je dolg cajt!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:30:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,si za večerkota? Lahko. Ok. Za vse,ki bi se pridružle na čveku in kavi-JUTRI OB 10-IH V VEČERKOTU NA CESTI PROLETARSKIH BRIGAD!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:32:04
|
|
|
|
ly117
|
Ej, babe ki pa je večerko? Matcar se lahko jutri kr pri tebi dobima pa grema skupaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:32:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,si za večerkota? Lahko. Ok. Za vse,ki bi se pridružle na čveku in kavi-JUTRI OB 10-IH V VEČERKOTU NA CESTI PROLETARSKIH BRIGAD!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:33:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Danes pa pogrešam LenoG,pa Elevitko,pa Rubin.Marta je tudi pobegnila. Marta ni pobegnila. Tineja se trudiva uspavat že od pol devetih pa se ves čas prebuja. Mislim, da ga zobi mučijo. Zraven pa še cote obešava. Zdaj pa mislim, da bom končno prišla do svoje večerje. Bošček mali!Zato pa ti težko zaspi.Si probala s kakim mazilom za dlesni in zobke? Jaz sem pri vseh treh,no pri Saš-u še zdaj uporabljala Dentinox.Pomaga pri izraščanju zobkov,da manj boli,pa slinijo se manj.Dobiš pa ga v Mulerju. Imam Calgel in mu mažem dlesni, samo večino poje dol s prsta oz. pocuza preden uspem namazat, ker mu je očitno dober. No saj njemu je vse, kar lahko posesa dobro - je pediatrinji skoraj celo brizgalko pojedel, ko mu je dajala cepivo za rota virus. Dude pa ne mara.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:33:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,si za večerkota? Lahko. Ok. Za vse,ki bi se pridružle na čveku in kavi-JUTRI OB 10-IH V VEČERKOTU NA CESTI PROLETARSKIH BRIGAD!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:33:39
|
|
|
|
arabela*
|
čakam na film..pa pistacijo žrem..bom krog gledala... M pa matra..ne more spat,ko ima nosek zamašen bogica..samo jamra in jočka...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:33:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ej, babe ki pa je večerko? Matcar se lahko jutri kr pri tebi dobima pa grema skupaj. Veš,ki je Riba na kardeljevi?Pa tržnica?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:34:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čakam na film..pa pistacijo žrem..bom krog gledala... M pa matra..ne more spat,ko ima nosek zamašen bogica..samo jamra in jočka... Bogica!Kaj krog majo? Ki?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:36:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Danes pa pogrešam LenoG,pa Elevitko,pa Rubin.Marta je tudi pobegnila. Marta ni pobegnila. Tineja se trudiva uspavat že od pol devetih pa se ves čas prebuja. Mislim, da ga zobi mučijo. Zraven pa še cote obešava. Zdaj pa mislim, da bom končno prišla do svoje večerje. Bošček mali!Zato pa ti težko zaspi.Si probala s kakim mazilom za dlesni in zobke? Jaz sem pri vseh treh,no pri Saš-u še zdaj uporabljala Dentinox.Pomaga pri izraščanju zobkov,da manj boli,pa slinijo se manj.Dobiš pa ga v Mulerju. Imam Calgel in mu mažem dlesni, samo večino poje dol s prsta oz. pocuza preden uspem namazat, ker mu je očitno dober. No saj njemu je vse, kar lahko posesa dobro - je pediatrinji skoraj celo brizgalko pojedel, ko mu je dajala cepivo za rota virus. Dude pa ne mara. Calgel sem pri Maksu enkrat mela,pa mi ni bil všeč.ker je sladek.Dentinox pa je bolj hladilni gel,ma nek čuden okus.Pa zdi se mi,da je cenejši od Calgela.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:37:13
|
|
|
|
marta82
|
A večerko je fajn? Ko sem bila jaz še na Borštnikovi doma in sem šla kdaj tam mimo so bili trije pijančki noter. A zdaj so se popravli?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:37:34
|
|
|
|
botrca
|
Grem spat...nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:38:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A večerko je fajn? Ko sem bila jaz še na Borštnikovi doma in sem šla kdaj tam mimo so bili trije pijančki noter. A zdaj so se popravli? Ja,pa igrala imajo zagrajena.So se popravli,ja.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:38:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem spat...nočko vsem. Nočko,Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:38:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A večerko je fajn? Ko sem bila jaz še na Borštnikovi doma in sem šla kdaj tam mimo so bili trije pijančki noter. A zdaj so se popravli? Ne moreš primerjat kaka razlika, je od takrat. Pridi pa boš videla, posebej so naredili ograjo in igrala...svetovno.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:39:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ej, babe ki pa je večerko? Matcar se lahko jutri kr pri tebi dobima pa grema skupaj. Veš,ki je Riba na kardeljevi?Pa tržnica? Ne, ne poznam tistega dela MB. Pa ja bi jaz pršla do tebe pol pa bi se za tabo peljala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.7.2009 22:40:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A večerko je fajn? Ko sem bila jaz še na Borštnikovi doma in sem šla kdaj tam mimo so bili trije pijančki noter. A zdaj so se popravli? Ne moreš primerjat kaka razlika, je od takrat. Pridi pa boš videla, posebej so naredili ograjo in igrala...svetovno. Fajn. Potem se pa še kdaj tam zmenimo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......