|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
31.7.2009 14:18:28   
Anonimen
sisy, meni so dali umetne v zilo.mislim, da okrog 1-ih. rodila pa sem ob 18:17

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
31.7.2009 14:21:33   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Oj, Drnula, mogoče sva se celo vidli danes, ker sem se jaz od 8-ih potekala po hodnikih v POuser posted image . Črna majčka z vprašajemuser posted image . Najprej sem ob kakšnih 9.30 dočakala CTG, pa je pokazal popadke, res me je šraufalo, pismo, pol pa sem še čakala na dr. Jordanovo. Me je pregledala, še ne vemo, ali bo CR ali ne, ampak kimala je z glavo, ko je vidla kok je velik, tako da...vse je še odprto. V ponedeljek, če ne bo kaj akcije prej, moram spet na preged in CTG, bom tam ob 8-ih. Rekla mi je, da glede na to, da sedi na riti, bolje, če bolj pogosto hodim. Zna se zgodit, da enkrat me bo zadržala, tako, da bom jaz tudi s torbo hodila tam.

user posted image user posted image user posted image  na konc bomo pa me 3 cimre user posted image user posted image user posted image

če me ju3 pošljejo domov tut jst pridem nazaj v ponedeljekuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 31.7.2009 14:22:06 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
31.7.2009 14:22:58   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

sisy, meni so dali umetne v zilo.mislim, da okrog 1-ih. rodila pa sem ob 18:17

ja ja umetne dajo zmer v žilo, vem...potem ko si že v porodni....ampak porod pa sprožajo s tabletko..vsaj tko je v PO.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
31.7.2009 14:23:52   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

oj!

sam sporočam, da gremo kampirat na Kolpo do nedelje, da ne boste misnle, da sm šla rodit user posted image .
fajn se mejte pa neboleče rojevajte user posted image (simona, sisy, hruskolinka ... ste mi najbolj sumljive)!

uživaj še za nas ki bomo kmalu "trpeče"user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
31.7.2009 14:26:31   
tulpek
Veselka, dobrodošla tukaj user posted image user posted image user posted image . Bova imeli obe preveč časa do poroda. Saj se vidi na forumu, koliko dela imava user posted image user posted image user posted image .

Lunca, čestitam user posted image .

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
31.7.2009 14:34:14   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Veselka, dobrodošla tukaj user posted image user posted image user posted image . Bova imeli obe preveč časa do poroda. Saj se vidi na forumu, koliko dela imava user posted image user posted image user posted image .

Lunca, čestitam user posted image .

user posted image user posted image user posted image hvala, hvala

user posted image je če lahko iz postle/kavča po računalniku brskaš... trenutno z nogami v luftu, v upanju da najdem svoja stopala in gležnje user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
31.7.2009 14:40:26   
Drnula
sisy - men so sprožili porod v PO tako, da so mi najprej predrli mehur, mi dali umetne popadke in še nakej za mehčanje mv in odpiranje. Morala sem ostati v P in bit zjutraj ob 6.00 pred porodno sobo. Nekje do 16. sem bila odprta 5cm, dobila sem že vse možno, malo pred 16. tud EA in potem nekaj po 17 cr.

Se pa čist strinjam, jaz tudi ne bi hotela tam čakat, sploh ne zdaj, ko imam še Neco doma.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
31.7.2009 14:41:49   
Anonimen
nic babnice, grem do starsev. in to po makadamu cez luknje dirkat. mogoce me kaj prime:D

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
31.7.2009 14:51:50   
*Orhideja*
Arwen jaz pijem Legofer že od 16 tedna. Okus sicer ni najboljši, ampak nimam nobenih stranskih učinkov. Imam pa mal nižji hemoglobin kot ti, tam med 113-117.

Jutri se pa uradno začenja naš mesec :)

Čestitke vsem novim avgustovkam in avgustovčkam.

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
31.7.2009 15:08:51   
kerala
Joj, babnce, se mi zdi, da sem kako dobro urco nazaj pisala, zdaj sta pa že 2 novi strani... se vidi, da smo že vse nervozne, pa se mormo mal spucat!

Tudi jaz imam z Merlom podobno izkušnjo - sem hodila k njemu na preglede za Duno, ker sem šla rodit v vodo. Malo je zamujala, samo PDP ni bil ravno pravilno postavljen, ker je med edinima dvema M, ki sem ju imela po Živi, vmes 6 in ne 4 tedne. Res, da sem se tudi jaz takrat iz Lj vozila v Po, pa se mi no glih dalo vsak dan, tako da sem 4 dni po roku, kljub odsotnosti vseh znakov, pristala na njegov predlog, da mi porod sprožijo. Če se pravilno spominjam (oh, minilo je že 13 let), so mi dali okrog 9h tabletko in klistir, potem predrli mehur, dodali umetne popadke v žilo. Začeli so se kar hitro, po kaki uri. Potem sem šla v banjo in po dobrih 4 urah sem Duno že imela v naročju. Hitro, sploh če upoštevamo, da sem pri Živi v porodni sobi bila 17 ur. Lani je ob tistem mojem žalostnem dogodku spet full trajalo, sem se morala odpreti le 5cm, pa sem spet rabila več kot 5 ur!
Me prav zanima, kaj bo tokrat!

Pilek, a si predstavljate, da rojevate skupaj še z eno v sobi? Meni se zdi to prav user posted image , to je tako intimni dogodek! Ma ne vem, a se samo jaz tako zahtevna?

Ayo, je fajn tisti printer za fotke, a? Jaz tudi mojega nagovarjam, da bi si ga omislili! Ves čas nekaj tele fotke rihtam, samo sem pa šlampasta glede naročanja.

Vozim se pa jaz tudi kar pogosto. Je pa res svojevrsten podvig najti primeren parking, da se uspem ven iz avta skobacat! Danes je šel moj v Pulo k babici po punce, sem hotla zraven, pa je rekel, da naj kar doma ostanem, da se nimam več kaj tako daleč vozituser posted image  Joj no...

Cowgirl, ma škoda da obrat ni uspel, pa še vse te muke...

Omejitev obiskov je pa prav super! Samo ne vem kako bi punci zdržali 3 dni doma, ne da bratca vidita! Nemogoče! Jih bomo probali prešvercatuser posted image . Če ne bom pa prosila za svojo sobo, pa upam, da pol ne bodo tolk komplicirali!

Ajde, se še beremo...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
31.7.2009 15:13:32   
aprilčica07
kerala: ja, te babnice res tu mač čvekajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jst se še ful vozim sama, samo me trebuh niti ne ovira, še.. kr grem, nimam nobenih čudnih občutkov ob tem.. bolj težijo vsi ostaliuser posted image user posted image user posted image jst se sama sebi zdim čisto ok in primerna še za volanuser posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
31.7.2009 16:10:23   
simonalokar
ok glede prepovedi obiskov v P zastopim a otroci tudi nsemejo priti z očetom na obisk so tudi zanje preovedani. kako naj razloži 3 letnemu sinčku da ne bo mamice 3 dni ali večuser posted image . a ste sigurne da samo možje lahk pridejo.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
31.7.2009 16:14:14   
kerala
simonalokar, kolikor sem jaz razumela, so res dovoljeni samo izključno za partnerje. Samo jaz se s tem nisem ravno sprijaznila... moje bomo nekako tja spravli pa konc!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 2263
31.7.2009 16:19:54   
eee35
Res je, težko vse za nazaj prebrat, sem šla malo spat in evo - spet nove straniuser posted image

alisa: po moje sem imela srečo, da sem dobila prej napotnico za ZO...ko ni uspel, mi je kar dr. Likar rekel, naj pridem naslednji teden, zdaj pa nekako že vejo, pa noben ne vpraša, zakaj ne grem svoji ginekologinji. Čeprav Babnikova mi je prav rekla, ko sem vprašala, da na ctg zadnja dva tedna naj hodim v porodnišnico. Pa ko sem bila na predavanju o EA je anestezijologinja rekla isto, da zadnje tedne po 37 lahko na CTG prihajamo v PO. Upam, da nisem zabluzila, saj mogoče Babnikova bo 10.8, daj ti pokliči v Dravlje, pa vprašaj smotano sestro to novo, kdaj bo nazaj. Ful mi je žal, da moraš se zdaj še s tem ukvarjat, boga...Res je smotano, da se moraš voziti, pa še ne veš kakšen relultat te vožnje bo.

Drnula: pojma nimam, katera si bila tiuser posted image , sicer sem škilila malo naokrog, ampak tam pred ginekološko se nobene ne spomnim, sem imela že čist dost čakanja. Sem pokazala mojemu tvoje slikce, pa tudi pojma nima, sem mu rekla, da me čudi, da moški, pa niti nobene babe naokrog ne pogleda, čudakuser posted image Ja, v ponedeljek bom spet tam, po istem vrstnem redu po moje, tako, da če me slučajno vidiš, me kar pocukaj za rokavuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2264
31.7.2009 16:24:32   
Anonimen
V Ljubljanski P so PREPOVEDANI vsi obiski, razen moža. Varnostnik stoji med dvigali in čekira vsakega ki kam gre... Jaz sem bla z zapestnico na roki, pa me je ustavil in spraševal če sem od tam ali kam grem....

Menda se je v tistih dneh, ko sem bla jaz tam, ena mama z varnostnikom kregala da hoče videt svojo hči, pa je ni spustil gor. user posted image

Meni je to tudi malo mim, ampak nimaš kej... To je ukrep zaradi gripe.

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
31.7.2009 16:24:32   
eee35
cowgirl: zelo mi je žal, da obrat ni uspel, naslednja sotrpinka. Mene tudi trebuh bolel, ko so mi delali, pa še naslednja dva dni koža visoko na trebuhu pod joškami, nisem bila čist sigrna, če je z mano vse kul, pa z user posted image . Ampak kar skakal veselo naokrog, tako, da zgleda je bilo.

Danes pa med CTG po moje skoz spal, popadki dol ali gor, da me je zdravnica prav vprašala, če kaj brca...Pismo, celo pot v avtu, pa pred CTG se mi je trebuh premikal, zdaj tudi, ko se je naspal. Glih takrat ko so ga priklopili pa tišina. Ne bo se on dal motitiuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
31.7.2009 17:40:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Pilek, a si predstavljate, da rojevate skupaj še z eno v sobi? Meni se zdi to prav user posted image , to je tako intimni dogodek! Ma ne vem, a se samo jaz tako zahtevna?

Sej sem že prej hotla komentirat k je bla debata od obiskov pa se mi ni dal, zdej pa bom user posted image  

Men se zdi, da ni nobena afnarija ali ženska kaprica, če želi roditi v svoji sobi in biti sama v sobi prve dni po porodu oz. do odpusta s porodnišnice.

Mi na kraj pameti ne pade, da bi vsa z*j*ebana gledala ljudi kako trumoma hodijo v sobo (še svojih obiskov ne razen moža in sina, kaj šele drugih) ter poslušala jok treh ali več novorojenčkov drugo in tretjo noč.

Je pa dejstvo, da je ženska med porodom (sodim po sebi) v napol komiranem stanju in najbrž tuljenje drugih porodnic sploh nebi blo moteče user posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
31.7.2009 18:09:30   
aprilčica07
Je pa dejstvo, da je ženska med porodom (sodim po sebi) v napol komiranem stanju in najbrž tuljenje drugih porodnic sploh nebi blo moteče user posted image

Se podpišem. Jst sem v prvo tudi rojevala tako, da je blo med mano in sosedo le zavesa vmes, ampak to ni motilo ne ene ne druge, enkrat je bla ena bolj glasna drugič druga. Saj ne da bi se jst tega zavedala, mi je moj povedaluser posted image user posted image Tisti trenutek me ni dosti brigalo kako in kaj,  želela sem si le, da se muke končajo. Pa nisem imela lih težkega poroda.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
31.7.2009 18:38:07   
altaja
Tudi jaz se že doooolgo nisem javila na tej temi. Vendar se jutri začenja naš mesec user posted image , zato bom malce večkrat pokukala k avgustovkam.

Na seznamčku sem že, pdp 28.8., lahko pa popravite starost na 28, pričakujemo pa user posted image .

Ampak ste pa res turbo užgale zadnji teden, se vidi da se približuje odhod v Rim user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
31.7.2009 18:56:41   
Serendipity
Ah, pupe drage - me smo pa že novo temo dobile user posted image  user posted image http://www.ringaraja.net/forum/avgustovski-egi-in-egice-2009/m_4380995/mpage_1/tm.htm#4380995

Ajej - saj nisem nič gledala, če smo/ste se kaj menile o imenu nove teme, na dojenčkovem delu foruma - ampak, saj ne bo kako (oz tako) butasto ime, ali? Nekaj simpl je še tanajboljš... (ala Avgustovčki 09, ipd...)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
31.7.2009 18:59:31   
Serendipity
No, drugače pa pupe - začenja se naš mesec - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
31.7.2009 19:04:15   
Sulfinija
Drage avgustovke!

Jutri se pričenja mesec avgust in vsaka izmed vas ki čaka dojenčka naj ima čimmanj boleči porod,kot je bil moj.Midva z Valom vam vsem skupaj želima veliko lepih skupnih trenutkov z vašimi pikicami.Ni večje sreče in radosti kot držati v svojih rokah težko pričakovano user posted image .

Vse lepo vsem in vsaki posebej želima Mojca in Val,ki bo žez 8.dni star že 2.meseca in ima 2600g.Zelo priden fant lepo napreduje mamica in ati pa kar žarita od sreče,ko gledata in božata in cartata svojega borca Vala.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
31.7.2009 19:26:10   
eee35
Hvala Sulfinja! zdaj pa ti moraš močno držati pesti za nasuser posted image

Serendipity: A nimamo že strani: http://www.ringaraja.net/forum/m_4301266/mpage_1/key_/tm.htm#4301266
sicer itak pišemo še tukaj, ampak sem mislila, da se bomo pol tam preselile.

kok je prijetno, ni prevroče danes, prav fajn se počutim, nič mi ne zateka!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
31.7.2009 19:26:45   
cowgirl
Drnula: eno vprašanje... mogoče bolj za zasebno sporočilo... ampak... Videla sem načrte v tvojem albumu. Super izgleda že sedaj!!! user posted image Ali bo vajina hiška brunarica ali samo lesena hiša? Za katero podjetje sta se odločla?

Carpe diem

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
31.7.2009 20:04:19   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Serendipity: A nimamo že strani: http://www.ringaraja.net/forum/m_4301266/mpage_1/key_/tm.htm#4301266
sicer itak pišemo še tukaj, ampak sem mislila, da se bomo pol tam preselile.

Ah, HB user posted image - sem jo spregledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?