slovenka
|
sončica in vanilla, vidve sta še premalo mamice, da bi razmišljale o drugem Vsaj moja izkušnja je taka. Pri 3 ali 6 mesecih jaz sploh še nisem razmišljala o drugem oz. vsaj ni bilo izvedljivo. Pri 10 mes je pa naša začela celo noč spati, vesela je itak iber, pa sedaj ko še hodi... potem to vse skupaj kar spremeni stvari, v glavnem jo samo gledam, kako hodi naokrog, tu in tam se ustavi pri meni in mi hoče dati svojo dudo v usta, potem pa gre. Imam varuško, tako da hodim v službo, nekje 4x na teden po 6 ur, ker imam bolj svoboden poklic... tako da je življenje bolj "normalno" in tudi mi zdaj po 13 mes razmišljamo o drugem. Prihodnji cikel bomo začeli in potem videli, kdaj bo ratalo. Na čase sem ful navdušena, da bi bila spet , potem me pa spet skrbi, če bi to sploh zmogla - tudi mi živimo sami, brez staršev, v svoji hiši... a mož je zelo skrben, domov pride ob 4h... ja, pa računam še naprej na mojo varuško, da bi prišla popedenat ta večjo in bi to nekak zmogli. Ker pupi se mi zdi, da bi bila ful fajn družba, sedaj se mi zdi kar malo osamljena... Ima pa 3 tedne staro sestrično in se bo sedaj počasi navadila dojenčka, ta mali bi ves čas dajala dudo v usta, pa je ona sploh ne rabi in tako Si pa mislim, da ne smem preveč kalkulirati, ker potem, ko bomo imeli , mi sigurno ne bo niti za trenutek žal... postane pa sčasoma komot samo z enim, ja Ampak saj moramo dati vse od sebe, ne pa biti komot, a ne? Sem še titova pionirka