Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 8:27:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ah ta Kerensa,sem ji misla napisat da namesto da cel dan sedi za računalnikom in gleda kje bo po RR lahko koga napadla, da se naj spoka v knjižnico in si vzame na izposojo Kuharske knjige, da nebo znlala samo jajc spečt . Ja napiši ji, jaz bi da vidim kaj bo rekla.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 8:28:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ja napiši ji, jaz bi da vidim kaj bo rekla. samo drugače je full pametna...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 8:29:11
|
|
|
|
botrca
|
Saraya za tebe in Mariso... ...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 8:30:29
|
|
|
|
botrca
|
Christiana21 tudi vi lepo zrihtajte in nešteto.... in
< Sporočilo je popravil botrca -- 30.7.2009 8:31:49 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 8:32:58
|
|
|
|
marta82
|
Saraya in Christiana tudi jaz držim pesti, da bo čimprej vse ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 8:35:22
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem kavo pit, pol pa na likanje, pranje perila...kuhanje... sovražim likanje.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 15:12:40
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ne morem verjet da sem vas našla na drugi strani . Sem prišla pogledet če se danes dobite . Botrca in Saraya in Tasa zakaj pa vas ne bo Nisem za nazaj brala pa nimam pojma kaj se kaj dogaja . No ostale pa se tako vidimo
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 15:33:33
|
|
|
|
arabela*
|
Eto.....smo bile pri P....pa tak brezveze spet šle..... Ni nič resnega..samo lažja viroza...niti zdravil ni dobila..čeprav kašlja full ampak je tak boljše tako,kot jo fujtrat s kemijo....tud pljuča so zaenkrat vredu...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 15:35:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Botrca in Saraya in Tasa zakaj pa vas ne bo Nisem za nazaj brala pa nimam pojma kaj se kaj dogaja . mi smo bolančki...... .. ne delajte luštov babike....veš kak bi mi prijalo v senčki čičat pa klepetat....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 15:35:59
|
|
|
|
christiana21
|
Nikoli konca s težavami... Glorii so poskušali v B. včeraj dati svečke, pa ni bilo učinka, nato so mislili, da so za zaprtost in trd trebušček krivi plini, vstavili so ji cevko, pa ni pomagalo. Danes jim je bilo edino upanje še parafinsko olje, ki so ji ga po cevki vbrizgali v črevo, spet ni bilo učinka, mala še kar ni kakala. Zdaj pa je na operaciji, trebušček ji bodo prerezali, da ugotovijo zakaj ne kaka zakaj ji črevesna tekočina zateka v želodček in spraznijo črevo. Naju z B. so poslali domov dokler je mala v operacijski. Operacija je ful tvegana zaradi predhodne operacije srčka (mišica iz botallovega voda se ji je prestavila na aorto in ji onemogočala prekrvavitev) in, ker je malecka tako močno zahirana.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 15:48:09
|
|
|
|
marta82
|
Midva greva zdaj od doma. Se vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 15:52:18
|
|
|
|
arabela*
|
cristiana21...............mislim na tebe in na tvojo pupiko.........
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 16:35:56
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Rodila sem 22.7. malega razgrajača po imenu TAI Na moj poročni dan . Ne bit hude, sem samo preletela, ker ste res pridne pri tipkanju, kot v dobrih časih pri nosečkah . O vidim, da ste koftkale oz. pravkar uživate, sem zamudila , no pa drugič. Sem Mali miss obljubila, da jo bom peljala zraven, da se bo lahko malo dojenčkov nagledala. Se čisto stopi skoraj ob vsakem vozičku. Saraya, držim pesti, da se pikica čimmprej pozdravi in da se rešita te viroze. Sploh zdaj ko je tako lepo vreme, pa morata biti not. Ch21 u mast, to pa ni šala. Uboga Glorija, pošiljam ji en velik koš , da se ji to uredi in da ugotovijo kaj je narobe. Tebi pa obilo potrpljenja in živcev, da to čimmbolje preneseš, pa seveda . Moja dva sta šla k omi na obisk, jaz pa sem dobila zeleno luč za čiščenje in pospravljanje, komu lepše kot meni.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 30.7.2009 16:37:16 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 16:39:48
|
|
|
|
Rubin.
|
Aja pa še podatki: LARA : 2. 8. 2005 GAJA & ZOJA: 19. 6. 2009
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 19:01:54
|
|
|
|
matcar
|
NAŠI SONČKI - Saraya A. 9.5.2005 M. 27.8 2008 - Vrtnica 79 L. 23.10 2001 V.28.11.2007 - Botrca Jan 8.12. 2007 - Matcar Lea 3.3. 2001 Maks 24.12. 2007 Saš 2.4. 2009 -Ly117 Luka 19.4. 2009 -LenaG Tisa 17.8 2008 -Tasa_m Lija 20.2.2009 -Mala Čebelica Klara 19.3 2009 -Marta82 Tinej 31.1.2009 -Shadow Ajda in Simon 21.7.2009 -Christiana21 Klara Gloria 7.5.2009 -Elevitka Tai 22.7.2009 -Rubin Lara 2.8.2005 Gaja in Zoja 19.6.2009
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 19:18:52
|
|
|
|
arabela*
|
naša M pa je neke čudne pikice dobila po telesu ...vročine pa več nima..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 19:44:36
|
|
|
|
christiana21
|
Punce, evo, jaz se javljam. Gloria je na int. negi na P. kliniki v Mariboru, trebušček ima cel prerezan pod rebri pa ima še luknjico za posebno vrečko (stomo), da kaka tja notri, ker del njenega črevesja očitno ni oživčen. Mala je v nezavesti, diha s pomočjo aparatov, priklopljena je na cel kup cevk. Ko bo stanje stabilno jo bodo prestavili v Ljubljano.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 19:50:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša M pa je neke čudne pikice dobila po telesu ...vročine pa več nima.. Veš,kaj ma to? 6.otroško bolezen.Za to bolezen ni zdravil,značilno pa je,da ima otrok 2-3 dni vročino,4.dan pa dobi posip po telesu,zraven pa še nahod in kašelj. Bogica mala, ,da bo čimprej mimo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 19:52:03
|
|
|
|
matcar
|
Ch.21, za vaju z B,Glorii pa koš ,da bo čimhitreje boljše z njo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 19:54:46
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo bili na kontroli,Maks je bil seveda ena velika jokica,tako,da so mu morali z takimi sponkami očko odpret,da so ga sploh lahko pregledali.Primarij je zelo zadovoljen z izidom,naredili so vse,kar so lahko,zdaj moramo še samo na vidu delat.Kapljic več nimama,samo kremico 4x na dan.Naslednji teden pa spet kontrolo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 20:03:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša M pa je neke čudne pikice dobila po telesu ...vročine pa več nima.. Veš,kaj ma to? 6.otroško bolezen.Za to bolezen ni zdravil,značilno pa je,da ima otrok 2-3 dni vročino,4.dan pa dobi posip po telesu,zraven pa še nahod in kašelj. Bogica mala, ,da bo čimprej mimo. ja saj sem ciljala k temu..in zjutaj je imela samo za ušesi in nisem niti doktorci kazala... Sem pa bila skeptična,ker ni bilo nikjer k 6.bolezni omenjen nahod in kašelj...ali se motim?? Torej ne rabim nazaj k doktarju hodit
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 20:04:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo bili na kontroli,Maks je bil seveda ena velika jokica,tako,da so mu morali z takimi sponkami očko odpret,da so ga sploh lahko pregledali.Primarij je zelo zadovoljen z izidom,naredili so vse,kar so lahko,zdaj moramo še samo na vidu delat.Kapljic več nimama,samo kremico 4x na dan.Naslednji teden pa spet kontrolo. fajn,da gre Maksu na boljše...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 20:09:09
|
|
|
|
arabela*
|
CRISTIANA21 .............nenehno mislim na tvojo pupo,pa je sploh ne poznam....ne znam si predstavljat,kaj prestajaš. Prav tako tebi RUBIN,da imaš toliko moči in močne volje,ko moraš gledat svojo nebogljeno pupiko.... Upam,da se bo vse uredilo,kot se mora in da bojo otročki čimprej v vajinem varnem objemu......
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 20:10:19
|
|
|
|
arabela*
|
Naši dve pa spita.....vau..mi je uspelo obe spokat pred osmo....samo kako dolgo.je vprašanje..... grem pospravit..in se vrnem..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 20:16:40
|
|
|
|
ly117
|
Midva sma tudi uspela Lukeca uspavat. Je že bil tak zaspan, da je bilo groza. Večerjo sem tudi uspela popapat. Zdaj pa študiram da bi šla napast sladoled.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......