Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:15:07
|
|
|
|
netki
|
a ve katera za koga ki bi oddajal tiste lesene hiške v čatežkih?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:17:05
|
|
|
|
netki
|
nanka...tnx, si bom vse predloge napisala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:22:16
|
|
|
|
netki
|
aja še to: kako pa nalagate krompir?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:25:59
|
|
|
|
Inigo
|
kako to misliš? rezino zraven rezine... najprej pekač namažem z bešamelom, pol naložim prvi nivo rezin krompirja, pol manažem omako, pol spet krompir in omako... na vrhu polijem z bešamelom in je. včasih pa tut na krompir mal bešamela in pol omako in v vsakem nivoju tko. pol pride bolj sočno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 12:26:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 12:26:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 12:28:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:29:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nehajte z musako, tipkovnica je že mokra od sline... 3jeMi: razen, če ne boš prepovedala ali res ne bom mogla (beri: služba), te pridem posut z rižem, konfeti....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:33:51
|
|
|
|
Alanis
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Oj, sem že pozabila kaj sem hotela napisati. Alanis: kako gre ne-dojenje? hehe, še dojim...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:35:20
|
|
|
|
Alanis
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi na ringaraji je lepo ija, ija, o tam se mame "pasejo", ija ija o in se imajo prav lepo, prav lepooooooo, ooo... na ringaraji je lepo ija, ija, o tam se babe včasih "zravsajo", ija ija o ampak se imajo še vedno lepo, prav lepooooooo, ooo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:40:04
|
|
|
|
Alanis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 Po podatkih Statističnega urada Republike Slovenije se slovenski očetje z otroki ukvarjajo povprečno 12 minut na dan. Še manj časa kot očetje pri nas, namenijo temu očetje v Franciji, le devet minut, največ časa pa otroku namenijo Belgijci - celih 19 minut ...! hmmm, si mislite, da je tole povrečje? svašta... Naš ata pa Lana zdej vsak popoldan pelje za 2 urci na igrišče, da mami malo počiva in še kaj mimogrede nardi. In? Ja kaj - seveda gre to sosedam blazno v nos. Vsakič vprašajo kje ima ženo. En sosed je celo prijavu: A tvoja žena ima pa kar vsak dan cel popoldan zase. ZASE! A to, ko sem pa do 6ih sama z malim pa noben ne vidi? Bemuboga!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:44:08
|
|
|
|
Alanis
|
Glede uhana - na moškem mi je všeč, na dojenčku ne. Svojmu otroku ga ne bi dala, razen če bi bila situacija taka kot pri Bastian, da bi bila to želja pokojnega moža. Dejte pustit punco pr miru, izgubila je moža. Normalno, da se oklepa na vse spomine in trenutke iz preteklosti in da naredi to, kar si je njen mož želel, pa tud če sama mogoče misli, da za otroka to ni najbolj ok... Bastian, jaz te podpiram.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:47:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis Glede uhana - na moškem mi je všeč, na dojenčku ne. Svojmu otroku ga ne bi dala, razen če bi bila situacija taka kot pri Bastian, da bi bila to želja pokojnega moža. Dejte pustit punco pr miru, izgubila je moža. Normalno, da se oklepa na vse spomine in trenutke iz preteklosti in da naredi to, kar si je njen mož želel, pa tud če sama mogoče misli, da za otroka to ni najbolj ok... Bastian, jaz te podpiram. Končno ena! Sem se hotela vzdržat, pa mi ni dalo in sem odlašala s pisanjem, sedaj je pa Alanis napisala namesto mene. Alanis: za dve zvezdici.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:49:34
|
|
|
|
Alanis
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Alanis: za dve zvezdici. ja, hvala. Sej če bom imela cel dan takele monologe, vas pa še ujamem... (z zvezdicami)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 12:50:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 12:52:04
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ 3jeMi, matr si skrivnostna. A se bojiš, da prideva s populis špijunarit, ker jo imava tud v načrtu? ... joj, samo za vajo bi pa lahko izjemo naredila, a ne itak pa pri meni ne bi imeli kaj novega za vidit... it gor, rečt ja, se poslikat in it dol... sem rekla mojmu, da bi šla kar z busom v mesto in na vzpenjačo, pa ni za take štose ... mater samo kosilo bo pa slastno, se mi že zdaj sline cedijo... pšššttt... neboglasnica je tu... aja, pa dost je bilo o musaki, ker pri nas bodo danes samo bučke in melancani
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 12:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 13:13:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
Moja srebrna puščica se blešči & je pripravljena za izlet v Lj Maličica se igra sredi dnevne, zunaj je vroče za znoret. Danes ji je frendica za darilo ob 1. rd-ju dala take fletne kocke različnih velikosti, ki se zlagajo ena v drugo ali pa z njimi delaš stolp. So raznobarvne, gor imajo sličise, številke, like - ni, da ni .. res fajn, didaktično. NEkaj v tem stilu: musaka - mnjam, mnjam, mnjam, že kar nekaj časa je nisem delala ... netki, nanka, dober tek! Alanis, a kar frej si popoldne, al kaj? Ja, ti si pa špgaš, ej ... hvala Bogu, da te malce razbremeni - res fajn. In še presegel bo srhljivo nizko povprečno minutažo očeta z otročkom Ain't that gorgeous? Kako Aleksander? Better, I hope ... ... o, shit, mala mi je spet spulila miško iz rok ... kockice trenutno niso več zanimive ... počas berite, ker sem bolj na slow motion zdaj ... he, he ... flower, kaj je bilo potem s pikami? Vprašanje za vas: kaj imate doma: tuš kabino ali kad? Plusi in minusi? Se odločava za na morje, kaj dat, pa ne moreva dorečt. Notri je pripravljeno za banjo, a se da spremeniti (beri: moj možek bi veselo razbijal & spremenil odtok ter pipe). ... vsako mnenje dobrodošlo ... hvala ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 13:15:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jep, mojček, sem videla, kako je žuriral ata Pitt ... očitno si je dal duška ... na polno ... Grem skuhat za našo malo miško piško - adijos, pupe ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.7.2009 13:16:48
|
|
|
|
netki
|
tole morm povedat...pa ne vem a sem jst tko čudna al kaj... sem bla v pondelk na sistematskem in sem vidla odhajat male pikce, komaj rojene, in ne moreš verjet bile so tri mamice in vse tri so jih različno oblačile v tej vročini.....ena je malemu vlekla gor poleg bodija še pleten jopič, druga je imela bombažno majico z dolgimi rokavi, tretja mamica pa je imela dojenčka v kratkih rokavih in kratkih hlačah (ta mi je bla edina normalna)....ne moreš verjet kakšna razmišljanja....pa računajte da so vsi bili v košari v vozičku ali pa pokriti v lupinici jst sem ga lani imela v kr. rokavih pa je bil ves moker
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 13:36:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 13:51:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 13:52:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 13:56:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?