metuljcek321
|
Je lepo bit doma, ja ... saj veste - posvsod je lepo, doma je najlepše Lepu, lepu, da me takole krasno sprejmete nazaj med čvekice ... sem se velikokrat spomnila na vas, kaj počnete, kako ste, ... Fotomaterial se nalaga ... bo, bo ... le en mal potrpljenja bo treba. Joj, ej, kolk melonasta barva - ma, mi je kar všeč, moram rečt. O čem teče debata? Šotorjenje/apartma ipd. vs. hotel all inclusive? Midva z možekom sva od nekdaj za boj easy varianto - letovala sva že s šotorom, avtodomom, v hostlih, apartmajih & v prikolici. Nama je to super - da sva sama svoja mojstra, vse je much less complicated kot doma (beri: hrana), meni ne pomeni kaj dosti, da me mazijo spredaj in zadaj & da bi plačevala hotelske usluge, saj raje večino časa preživim na zraku, v morju, ob raziskovanju novih kotičkov kot pa plačujem za hotelsko sobo, kjer le prespim. Tudi sedaj z Anjo ostaja slog počitnikovanja pretty much the same - varianta v prikolici na parceli je bila odlična za nas & nam vsem ustreza - zelo Anja je bila čisto cel dan na zraku: na tleh, v vozičku, v prenosni posteljici, na plaži, ... le nočno spanje je bilo v prikolici. Ujela je tak ritem kot doma, kar je bilo prima. Na plažo smo smuknili dopoldne in popoldne. Ma, res fajn, no. Sicer pa: še sreča, da smo si različni, pa imajo vsi biznis, a ne?