|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 21:37:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 21:37:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 21:38:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2653
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
28.7.2009 21:38:43   
netki
tinky....sej kdo pa nima rad da ga strežejo od spredaj in zadaj.....sam mi paš moramo malo bolj gledati na denar....če bi šli v hotel pol sladoled odpade...tko nekak

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 21:41:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.7.2009 21:46:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Meni bi bilo itak najbolj idealno, da bi imeli svoj avtodom in bi šibali naokolipo Evropi. Rentanje avtodoma v Evropi je ful drago, se ga na dolgi rok skoraj bolj splača kupit

Evo, vi kupite, mi rentamo. user posted image Garantirano vsake počitnice, user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.7.2009 21:47:00   
netki
almera....glavni dopust na žalost ne gre na varianto last minute, je treba mal prej rezervirat

Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.7.2009 21:47:00   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: netki

tinky....sej kdo pa nima rad da ga strežejo od spredaj in zadaj.....sam mi paš moramo malo bolj gledati na denar....če bi šli v hotel pol sladoled odpade...tko nekak

ma ok, če si pač ne moreš privoščit pol itak da je boljše it v app, ampak pač gledam tako, da mogoče grem par krat manj na pico čez leto in imam hotel v žepu :)
poleti mi sicer hodimo večinoma v apartma, ker mi je bolj kul zaradi prehrane, ker sem (bla) rada do pozne ure na plaži in mi ni blo treba gledat na uro, kdaj bo večerja
Letos pa smo šli v app, ker smo ga dobili šenkanega in, ker smo se pač morali prilagodit Teovim ritmom (to pomeni ob 7 stuširat in spat)
Med letom mi pa paše it v toplice in to v hotel

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 21:48:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.7.2009 21:48:46   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

ma ok, če si pač ne moreš privoščit pol itak da je boljše it v app, ampak pač gledam tako, da mogoče grem par krat manj na pico čez leto in imam hotel v žepu :)
poleti mi sicer hodimo večinoma v apartma, ker mi je bolj kul zaradi prehrane, ker sem (bla) rada do pozne ure na plaži in mi ni blo treba gledat na uro, kdaj bo večerja
Letos pa smo šli v app, ker smo ga dobili šenkanega in, ker smo se pač morali prilagodit Teovim ritmom (to pomeni ob 7 stuširat in spat)
Med letom mi pa paše it v toplice in to v hotel

točno to sem napisala....nečemu se moreš odrečt, se pa splača in to veš šele takrat ko probaš

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.7.2009 21:49:45   
metuljcek321
Je lepo bit doma, ja ... saj veste - posvsod je lepo, doma je najlepšeuser posted image  Lepu, lepu, da me takole krasno sprejmete nazaj med čvekice ... sem se velikokrat spomnila na vas, kaj počnete, kako ste, ...

Fotomaterial se nalaga ... bo, bo ... le en mal potrpljenja bo treba.

Joj, ej, kolk melonasta barva - ma, mi je kar všeč, moram rečt.

O čem teče debata? Šotorjenje/apartma ipd. vs. hotel all inclusive? Midva z možekom sva od nekdaj za boj easy varianto - letovala sva že s šotorom, avtodomom, v hostlih, apartmajih & v prikolici. Nama je to super - da sva sama svoja mojstra, vse je much less complicated kot doma (beri: hrana), meni ne pomeni kaj dosti, da me mazijo spredaj in zadaj & da bi plačevala hotelske usluge, saj raje večino časa preživim na zraku, v morju, ob raziskovanju novih kotičkov kot pa plačujem za hotelsko sobo, kjer le prespim. Tudi sedaj z Anjo ostaja slog počitnikovanja pretty much the same - varianta v prikolici na parceli je bila odlična za nas & nam vsem ustreza - zelouser posted image  Anja je bila čisto cel dan na zraku: na tleh, v vozičku, v prenosni posteljici, na plaži, ... le nočno spanje je bilo v prikolici. Ujela je tak ritem kot doma, kar je bilo prima. Na plažo smo smuknili dopoldne in popoldne. Ma, res fajn, no.

Sicer pa: še sreča, da smo si različni, pa imajo vsi biznis, a ne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 21:51:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
28.7.2009 22:00:35   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

GR, kako mož? Se drži?user posted image

Kaj naj rečem? Težko je, ker ponavadi vse v sebi drži, tako da mu ventil poskušam sprostiti če ne gre drugače pa z jezo. Mislim pa, da bo počasi šel vsaj preko tega, da kako bratovo stvar prime v roke, razmišlja kaj bomo z vsem tem... Danes celo ni več alergično tulil na otroke, da se ne smejo dret, ker je umrl. Do sedaj je bil zelo občutljiv. Mogoče pa speljemo.

Neposredna povezava do sporočila: 2663
28.7.2009 22:04:40   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

GR, kako mož? Se drži?user posted image

Kaj naj rečem? Težko je, ker ponavadi vse v sebi drži, tako da mu ventil poskušam sprostiti če ne gre drugače pa z jezo. Mislim pa, da bo počasi šel vsaj preko tega, da kako bratovo stvar prime v roke, razmišlja kaj bomo z vsem tem... Danes celo ni več alergično tulil na otroke, da se ne smejo dret, ker je umrl. Do sedaj je bil zelo občutljiv. Mogoče pa speljemo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
28.7.2009 22:07:36   
netki

no glede tega apartma- hotel...
to da mi šotor in kamp ni, je tko jasno.

tu je pa res, kot tudi almera pravi... odvisno od otroka. midva sva se tudi menila ali apartma ali hotel, ker nisva vedla kako bo luka okol hranjenja in spanja, ampak ker ni mel nobenih težav, je hotel zakon. če bi mu prepozno spanje, hrana, način itd, delali probleme, bi šli čisto normalno v apartma. in bomo tudi verjetno šli kdaj.
samo je res, da mi paše, da mi ni treba nič velik delat, je pa tudi res, da odvisno kolikokrat greš na morje.

še to moram dodat.....pri nas pa ne moti otrokovo spanje, hranjenje (vrsta hrane).....ampak to da otrok ne razume dejstva da se ob tej uri pač je večerja in da bi mami in ati malo pojedla.....in pol je vreščanje, tekanje po jedilnici itd.

Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 22:07:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2666
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 22:09:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2667
28.7.2009 22:15:49   
neboglasnica
Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2668
28.7.2009 22:16:03   
glugluglu
neboglasnica, pozdravljena user posted image WB, ma ne mogoče- ziher speljete, saj bo, rabi čas, pa mir, pa bo počasi.

netki, glede cene je pa res odvisno kaj, kje najdeš. jaz se ne upam iti v pocen apartma, ker imam slabe izkušnje, se še ni zgodilo, da bi malo plačali za apartma, pa da bi bilo ok.
Mi smo letos plačali tisti All inclusiv, potem pa na morju skoraj nič zapravili, ene 2x sladoled, pa sadna kupa, kartice za pisat in to je to, ker pri ALL inclusive si imel v neomejenih količinah čez ves dan vse, pijačo (brezalkoholno,+pivo, vino,...), sladolede, kava, čaj...Nas je pri naših dveh, ki sta že malo večja in več popijeta in pojesta to ziher ceneje prišlo kot apartma.
Moj brat je imel na Rabu že od lanskega leta rezervirano parcelo za kampiranje in so cene tako dvignili (baje je enkrat dražje od lanskega leta), da so odpovedali rezervacijo in šli v hotel za 14 dni ALL inclusiv nekam v Italijo. Sedaj so tam in je baje super.

Neposredna povezava do sporočila: 2669
28.7.2009 22:16:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi, karte za Irsko so naprintane, še malo pa zares gremo

Poglej št. posta..3200user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2670
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 22:17:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2671
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 22:18:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.7.2009 22:21:40   
glugluglu

no glede tega apartma- hotel...
to da mi šotor in kamp ni, je tko jasno.

tu je pa res, kot tudi almera pravi... odvisno od otroka. midva sva se tudi menila ali apartma ali hotel, ker nisva vedla kako bo luka okol hranjenja in spanja, ampak ker ni mel nobenih težav, je hotel zakon. če bi mu prepozno spanje, hrana, način itd, delali probleme, bi šli čisto normalno v apartma. in bomo tudi verjetno šli kdaj.
samo je res, da mi paše, da mi ni treba nič velik delat, je pa tudi res, da odvisno kolikokrat greš na morje.

še to moram dodat.....pri nas pa ne moti otrokovo spanje, hranjenje (vrsta hrane).....ampak to da otrok ne razume dejstva da se ob tej uri pač je večerja in da bi mami in ati malo pojedla.....in pol je vreščanje, tekanje po jedilnici itd.

Kako pa doma potem to zgleda?
Mi ponavadi jemo skupaj tudi doma in ko je treba jest, se gre jest. Pa imamo med vikendi podobne ure kot v hotelu, zajtrk enkrat do 10.00, kosilo glih tako okoli 13-14 (v hotelu je bilo od 12-14), pa večerja med 18-21 uro. Nam en tak red kar ustreza.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
28.7.2009 22:22:17   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

netki, glede cene je pa res odvisno kaj, kje najdeš. jaz se ne upam iti v pocen apartma, ker imam slabe izkušnje, se še ni zgodilo, da bi malo plačali za apartma, pa da bi bilo ok.
Mi smo letos plačali tisti All inclusiv, potem pa na morju skoraj nič zapravili, ene 2x sladoled, pa sadna kupa, kartice za pisat in to je to, ker pri ALL inclusive si imel v neomejenih količinah čez ves dan vse, pijačo (brezalkoholno,+pivo, vino,...), sladolede, kava, čaj...Nas je pri naših dveh, ki sta že malo večja in več popijeta in pojesta to ziher ceneje prišlo kot apartma.
Moj brat je imel na Rabu že od lanskega leta rezervirano parcelo za kampiranje in so cene tako dvignili (baje je enkrat dražje od lanskega leta), da so odpovedali rezervacijo in šli v hotel za 14 dni ALL inclusiv nekam v Italijo. Sedaj so tam in je baje super.

ja sej se da, verjamem da lahko najdeš tud ugodno varianto...je pa res da je letos na hrvaškem vse dražjeuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
28.7.2009 22:23:08   
glugluglu
populis, ja sem ok, jutri grem pa šele k zdravnici, ker v pteke nisem šla sem samo klicala, včeraj in danes je ni bilo in so me šele jutri naročili. Saj ne vem, ali mi bo sploh verjelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?