Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 11:26:46
|
|
|
|
tilči
|
Ali so imeli vaši malčki na morju čevlje za v vodo?Če ja,kje ste jih nabavili?Včeraj se jih gledala v Pikapolonici po 6 eur.Ali katera ve,kakšne so cene na morju? Saj drugače Tilen brez problema hodi bos po kamenčkih,samo sem pa že naletela na steklo v vodi,bi jih tudi za Tilna rada nabavila,glede na to,da jih imamo tudi vsi ostali. Včeraj smo dali avto na servis in ga je mehanik celega pregledal.Pravi,da je zelo lepo ohranjen,le poleg servisa je moral nujno zamenjati roko,drugače bi lahko ostali brez kolesa,ker je bila že čisto zanič .Sedaj bomo lahko šli brez skrbi na morje .Le klimo gremo še za vsak slučaj dofilat,da ne bo tako kot lansko leto,ko smo za nazaj padli v gužvo in je bilo premalo plina in je delala bolj na pol.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 11:28:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pred 15 minutami sem postala tetka mali Tiji Eli.. čestitke tebi tetici in seveda staršema in sestrici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 12:20:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali so imeli vaši malčki na morju čevlje za v vodo?Če ja,kje ste jih nabavili?Včeraj se jih gledala v Pikapolonici po 6 eur.Ali katera ve,kakšne so cene na morju? Jst semu kupila Cicbanke za v vodo, mislim da so bili okrog 15€, zdaj so verjetno še ceneje,ko so razprodaje..So pa res fajni..čeprav je bil velik bos. Saj drugače Tilen brez problema hodi bos po kamenčkih,samo sem pa že naletela na steklo v vodi,bi jih tudi za Tilna rada nabavila,glede na to,da jih imamo tudi vsi ostali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 12:28:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pred 15 minutami sem postala tetka mali Tiji Eli.. čestitke!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 12:30:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali so imeli vaši malčki na morju čevlje za v vodo?Če ja,kje ste jih nabavili?Včeraj se jih gledala v Pikapolonici po 6 eur.Ali katera ve,kakšne so cene na morju? Saj drugače Tilen brez problema hodi bos po kamenčkih,samo sem pa že naletela na steklo v vodi,bi jih tudi za Tilna rada nabavila,glede na to,da jih imamo tudi vsi ostali. Včeraj smo dali avto na servis in ga je mehanik celega pregledal.Pravi,da je zelo lepo ohranjen,le poleg servisa je moral nujno zamenjati roko,drugače bi lahko ostali brez kolesa,ker je bila že čisto zanič .Sedaj bomo lahko šli brez skrbi na morje .Le klimo gremo še za vsak slučaj dofilat,da ne bo tako kot lansko leto,ko smo za nazaj padli v gužvo in je bilo premalo plina in je delala bolj na pol. jst sem ji kupla v massu. mislim, da so bli okrog 8 eur. sem ji jih vzela, ker že doma po travi noče bosa hodit, kaj šele po pesku. pa tudi mivka se hitro zagreje in jo lahko opeče. naš avto pa bo v petek pregledal. mi je že vnaprej povedal, da v petek avto pere in rihta kr naj, če ima veselje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 12:40:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pred 15 minutami sem postala tetka mali Tiji Eli.. čestitke tilči, v Rovinju sem dala za plavalne čeveljčke 50 kun Steklo v vodi nitini problem, ker pride zaradi kamenčkov zbrušeno in so robovi oglati in ne ostri...bolj problem, če se najde kje na plaži.
< Sporočilo je popravil kasso -- 28.7.2009 12:41:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 12:56:46
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 13:09:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pred 15 minutami sem postala tetka mali Tiji Eli.. čestitke tebi tetici in seveda staršema in sestrici se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 13:11:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je lušna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 13:11:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali so imeli vaši malčki na morju čevlje za v vodo?Če ja,kje ste jih nabavili?Včeraj se jih gledala v Pikapolonici po 6 eur.Ali katera ve,kakšne so cene na morju? Saj drugače Tilen brez problema hodi bos po kamenčkih,samo sem pa že naletela na steklo v vodi,bi jih tudi za Tilna rada nabavila,glede na to,da jih imamo tudi vsi ostali. Včeraj smo dali avto na servis in ga je mehanik celega pregledal.Pravi,da je zelo lepo ohranjen,le poleg servisa je moral nujno zamenjati roko,drugače bi lahko ostali brez kolesa,ker je bila že čisto zanič .Sedaj bomo lahko šli brez skrbi na morje .Le klimo gremo še za vsak slučaj dofilat,da ne bo tako kot lansko leto,ko smo za nazaj padli v gužvo in je bilo premalo plina in je delala bolj na pol. jst sem ji kupla v massu. mislim, da so bli okrog 8 eur. sem ji jih vzela, ker že doma po travi noče bosa hodit, kaj šele po pesku. pa tudi mivka se hitro zagreje in jo lahko opeče. naš avto pa bo v petek pregledal. mi je že vnaprej povedal, da v petek avto pere in rihta kr naj, če ima veselje deci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 13:42:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 vidim da vsi radi sedijo v košari za perilo... ti pokažem našega ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 13:58:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 kake učke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 14:03:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pred 15 minutami sem postala tetka mali Tiji Eli.. Čestitke tebi tetka in očku in mamici ter Tiji Eli pa velik zdravja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 14:03:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali so imeli vaši malčki na morju čevlje za v vodo?Če ja,kje ste jih nabavili?Včeraj se jih gledala v Pikapolonici po 6 eur.Ali katera ve,kakšne so cene na morju? Saj drugače Tilen brez problema hodi bos po kamenčkih,samo sem pa že naletela na steklo v vodi,bi jih tudi za Tilna rada nabavila,glede na to,da jih imamo tudi vsi ostali. Včeraj smo dali avto na servis in ga je mehanik celega pregledal.Pravi,da je zelo lepo ohranjen,le poleg servisa je moral nujno zamenjati roko,drugače bi lahko ostali brez kolesa,ker je bila že čisto zanič .Sedaj bomo lahko šli brez skrbi na morje .Le klimo gremo še za vsak slučaj dofilat,da ne bo tako kot lansko leto,ko smo za nazaj padli v gužvo in je bilo premalo plina in je delala bolj na pol. Jst sm Vidku kupla v Pikapolonici in so super. Drgač pa na morju, tam k sm bla jst so mel na štantih tud za male otročke čevlje za v vodo, sam ne vem točn kolk kun so ble.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 14:03:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 iiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 14:04:48
|
|
|
|
jana81
|
evo dokaz ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 14:06:49
|
|
|
|
jana81
|
se grem sam tuširat pa hladim se tudi ker je preeeeeeeevroče..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 15:10:13
|
|
|
|
nia5
|
Dan Kako ste? Špelin@ za spanje, pa hvala za magnetek Mafi za Filipa Aurora fajn da si porihtala z banko Čmrlika za Tajo, ful je luškana Srčekgirll ful lepe fotkice iz morja, Videk je tako zlati fantek s temi modrimi očkami Suzy85 tudi tvoje fotkice so lepe , Eva pa je cukrček Tilči tudi tebi hvala za magnetke, pa za spanje. Zate pa sem dala včeraj na pošto Jana81 čestitke za rojstvo nečakinje , a to je vaš bazen Še pozdravčki od Nie uui 7c x gv .v}nnnnnnnnnnnnnnnnniiu8jjjjjzh21¸b fdvc vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvcvvcvhht .v ok bbvvcccccbn zt zn, lllllllllllllllllll. hr5
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 15:10:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dober dan! Vsem najprej lepa hvala da ste pohvalile mojo Tajo! Vidim, da tu več nič konkretno čvekanje ni v teku ... no, pa tako vsaj lahko sledimo, pa eni se ne morjo več v nas vtikovat,ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 15:10:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo slikce: AAAAAAaaa, iii kak smo lepi!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 15:11:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 15:11:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali so imeli vaši malčki na morju čevlje za v vodo?Če ja,kje ste jih nabavili?Včeraj se jih gledala v Pikapolonici po 6 eur.Ali katera ve,kakšne so cene na morju? Saj drugače Tilen brez problema hodi bos po kamenčkih,samo sem pa že naletela na steklo v vodi,bi jih tudi za Tilna rada nabavila,glede na to,da jih imamo tudi vsi ostali. Včeraj smo dali avto na servis in ga je mehanik celega pregledal.Pravi,da je zelo lepo ohranjen,le poleg servisa je moral nujno zamenjati roko,drugače bi lahko ostali brez kolesa,ker je bila že čisto zanič .Sedaj bomo lahko šli brez skrbi na morje .Le klimo gremo še za vsak slučaj dofilat,da ne bo tako kot lansko leto,ko smo za nazaj padli v gužvo in je bilo premalo plina in je delala bolj na pol. Žal ne vem, moja mami jih je taji na morju kupla, sma jih pa nosle pa tud ne, no.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 15:11:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 se grem sam tuširat pa hladim se tudi ker je preeeeeeeevroče..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 15:11:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pred 15 minutami sem postala tetka mali Tiji Eli.. čestitke! Ti čestitam še tukaj... Vse lepo mali pupi!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 15:15:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Še pozdravčki od Nie uui 7c x gv .v}nnnnnnnnnnnnnnnnniiu8jjjjjzh21¸b fdvc vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvcvvcvhht .v ok bbvvcccccbn zt zn, lllllllllllllllllll. hr5 Že dolgo ni noben od naših hroščkov tipkal
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.7.2009 15:21:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?