Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 20:41:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kaj tako slabo mnenje imaš o sebi? Zdaj pa jih boš poslušala od mene. Ti nisi normalna, ko bi vedela kako si lepa v belem, samo še lase bi si drugače naredla in slika popolna . Večkrat bi se mogla tako zrihtat. Pa ne mi zdaj rečt...mi ni...ti mora bit, vsaka ženska se mora kdaj pa kdaj malo bolj zrihtat. Naslednjič pridi taka na kavo. Se strinjate? se strinjam s tabo.. matcar..to je najslabše če imaš slabo mnenje o sebi.... lahko je ženska lepa ko šus,pa če nima samospoštovanje in si misli da je grda....bo taka izgledala v očeh drugih. Vprašaj malo svojega kaj ima raje al lepotico al žensko ki se ceni.....no al pa kerega drugega dedca...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 20:49:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar....full si šikana v belem... se POPOLNOMAAAAAAAAA strinjam. To dretje pa si matcar verjetno slišala do tebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 20:50:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Naslednjič pridi taka na kavo. Se strinjate? ja,seveda se!!! Pol pa bom samo jaz edina v trenerki.. Jaz sem trenerka girl
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 20:54:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pol pa bom samo jaz edina v trenerki.. Jaz sem trenerka girl bomo še tebe porihtale...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 20:58:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pol pa bom samo jaz edina v trenerki.. Jaz sem trenerka girl bomo še tebe porihtale... ma smo face..... saj jaz tud sem najraje v športnem,ko sem z otroci....ampak poleti pa mi je fajn kako jenko vrečt na sebe....da mi pihlja pod noge...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:08:29
|
|
|
|
arabela*
|
vrtnica 79...zarad mene se lahko keri dan popoldan dobimo....pa bi še mogoče Lena G prišla na en brzinski kafe. .....tam okol tretje ure... .......................
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:13:14
|
|
|
|
matcar
|
Joj,kake komplimente sem dobila! Ja,pa če se mi res ni za doma rihtat nekaj. Saj včasih me vtrga,samo to je bolj po redko. Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol. Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:18:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol. Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit evo,ravno to je narobe...NISI DEBELA,SAMO MALO MOČNEJŠE POSTAVE in tud za tako rit se najdejo lepe stvari za porihtat.... glede frizure,a misliš da imajo drugi frizereje pri bajti... ..malo eksperimentiraj pa bo....al pa polikaj in si v 5 minutah poštimana............ moram te malo skregat........kolikokrat jamraš da ti je dolgčas.....pa stopi pred špegelj in vadi....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.7.2009 21:19:02 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:21:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol. Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit evo,ravno to je narobe...NISI DEBELA,SAMO MALO MOČNEJŠE POSTAVE in tud za tako rit se najdejo lepe stvari za porihtat.... glede frizure,a misliš da imajo drugi frizereje pri bajti... ..malo eksperimentiraj pa bo....al pa polikaj in si v 5 minutah poštimana............ moram te malo skregat........kolikokrat jamraš da ti je dolgčas.....pa stopi pred špegelj in vadi.... Ja,samo pol si moram cote nabavit,neke pametne,pa šuhe zraven,pa likalnik za lase....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:21:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kake komplimente sem dobila! Ja,pa če se mi res ni za doma rihtat nekaj. Saj včasih me vtrga,samo to je bolj po redko. Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol. Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit haloooo! Meni se ne zdiš debela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:23:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kake komplimente sem dobila! Ja,pa če se mi res ni za doma rihtat nekaj. Saj včasih me vtrga,samo to je bolj po redko. Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol. Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit haloooo! Meni se ne zdiš debela. ja pa ja...seveda sem debela,rit mam kot velebit,noge pa ko šprancir palčke...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:25:15
|
|
|
|
arabela*
|
naš bauc................
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:26:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,kake komplimente sem dobila! Ja,pa če se mi res ni za doma rihtat nekaj. Saj včasih me vtrga,samo to je bolj po redko. Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol. Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit haloooo! Meni se ne zdiš debela. ja pa ja...seveda sem debela,rit mam kot velebit,noge pa ko šprancir palčke... faca... grema na fittnes matcar?? jaz iščem družbo in je ne najdem....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:29:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grema na fittnes matcar?? jaz iščem družbo in je ne najdem.... Ja,bi šla,ful...samo pol bi mogle hodit zvečer,ko mam varstvo za
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:30:18
|
|
|
|
matcar
|
M pa je tak sladko bitje ! Ful...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:31:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya.. ma pa prave spalne položaje matcar.. ti pa ga vsekaš ej..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:31:33
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LenaG nič grem peglat . . . Pa pridi še nazaj... evo me, na kratko sem prišla pogledat . . . sem vam še hotela poslikat in pokazat kaj rišem po stenah . . . pa ni bilo časa
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:32:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar.. ti pa ga vsekaš ej.. kako krepko na svoj račun,ne! Vem,ja!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:33:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grema na fittnes matcar?? jaz iščem družbo in je ne najdem.... ja..tam okol šeste... Ja,bi šla,ful...samo pol bi mogle hodit zvečer,ko mam varstvo za
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:33:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LenaG nič grem peglat . . . Pa pridi še nazaj... evo me, na kratko sem prišla pogledat . . . sem vam še hotela poslikat in pokazat kaj rišem po stenah . . . pa ni bilo časa Pa boš drugič,saj ne bo pobegnilo s stene Ne se sekirat. Lepo,da si nazaj prišla
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:34:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar M pa je tak sladko bitje ! Ful...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:34:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG evo me, na kratko sem prišla pogledat . . . sem vam še hotela poslikat in pokazat kaj rišem po stenah . . . pa ni bilo časa pa drugič, ko boš imela čas.. ne bit žalostna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:34:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grema na fittnes matcar?? jaz iščem družbo in je ne najdem.... ja..tam okol šeste... Ja,bi šla,ful...samo pol bi mogle hodit zvečer,ko mam varstvo za Bolj pozno ti ne gre ven? Okoli 8-ih?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:35:19
|
|
|
|
arabela*
|
grem jest...se vrnem
|
|
RE: Mariborčanke III.del 26.7.2009 21:35:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grema na fittnes matcar?? jaz iščem družbo in je ne najdem.... ja..tam okol šeste... Ja,bi šla,ful...samo pol bi mogle hodit zvečer,ko mam varstvo za Bolj pozno ti ne gre ven? Okoli 8-ih? ah.....kje pa...
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.