|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
24.7.2009 22:54:59   
Katjusa
vidim, da vas je ful gor pa nobena nič ne napiše tak, da grem pod tušuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
24.7.2009 22:55:19   
sunny24
Bejbe moje, jst grem spat...Je bla dolga danes. Se tipkamo jutri, katjusa fajn nakupuj jutri in se še kej oglasi tu na rr predn greste! user posted image

NOČKO!!!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
24.7.2009 23:10:40   
Onasiss
Odločitev je padla, ker vse hodte na morje grem pa še jaz.user posted image  Čeprav se Onasisu ne da, sem rekla, da gremo in pika......user posted image user posted image user posted image Če že imamo vikend ga bom tudi izkoristila, ko pač imam priložnost. user posted image Saj vem, da bi bila lahko non stop dol, sam je problem v tem, da se mormo na plažo vozt (je do plaže kake 6 km) in se mi z dvema majhnima otrokoma res ne ljubi vsak dan pakirat v avto in potem iz avta in zvečer spet v avto in potem spet v avto (oh groza.....)
Poleg tega je velikokrat zasedeno..... Tako, da se tipkamo v nedeljo, do takrat pa uživajte...in...se vidimo na 5. delu...user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
24.7.2009 23:13:17   
birdy
A bom sam jst doma, šmrk, šmrk???user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojga pa še ni, če bo pa vse po sreči bo pa jutr dež in pol delo odpadeuser posted image  Bom mela mojga mal doma, če pa ne bo dežja pa jutr zjutri spet gre in ga ni do noči. Mal mal ga zadnje dneve videvam, je bolj nočni obiskovalec al pa še to ne...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
24.7.2009 23:27:54   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO:... najmanj do srede  birdy

A bom sam jst doma, šmrk, šmrk???user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojga pa še ni, če bo pa vse po sreči bo pa jutr dež in pol delo odpadeuser posted image  Bom mela mojga mal doma, če pa ne bo dežja pa jutr zjutri spet gre in ga ni do noči. Mal mal ga zadnje dneve videvam, je bolj nočni obiskovalec al pa še to ne...

N boš sama...
Sm še jst tuki - najmanj do srede! user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 23:42:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 23:46:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 23:48:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4708
25.7.2009 6:20:45   
tanci29
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4709
25.7.2009 6:26:46   
tanci29
jutrooooo

jest ne morem spat....mislm sem čist spočita, zdej pa res ne vem če mi res erik tolk energije popije...al sem pa ko mali otrok k ne more čakat da nekam greuser posted image

babe dopustnice uživajte na morčitu

kolumbo-joj si bla pridna....STARA LOŠINJ KLIČE AJDE MEJTE SE

mlea-a ti boš tud kar pobegnla...ma dej nima veze z avtom al pa brez do plaže...važen da diši po morju...men je to najboljš....AJDE VI TUD UŽIVAJTE

sunny-lahko nočko tudi tebiuser posted image user posted image    aja ta post ne vela več ker je že jutro....se pravi dobro jutro

majchy urša KJE STE ZDEJ JUTRANJE PTICE.....

balonchy-kulikopter je pa učer neki zaštrajkov...pismu reklamacija takoj u pritožno knigo napisat

birdy-nč ne smrkej k si doma...si mal drugačna kt use ostale k use letijo na morjeuser posted image ...a ni dobr če si čist kontra k usi ostali....drugače pa boš ti tudi uživala

vsem pa en prečudovit deževen dan

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 25.7.2009 6:28:49 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
25.7.2009 7:35:44   
baki
dobro jutro.hvala za kavico in rogličke.jst tudi mislim, da sem naspana.sem vstala ob 6.00,pa sem mislila da bo se mali malo spal ker je spal bol slabo pa ne.si pristavim za kavo,pa tamali avf.sem si mislila a ne moreš še malo spat.pač taka je usoda.cool a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
25.7.2009 7:42:02   
baki
že zeham pa sem mislila da sem se naspala

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
25.7.2009 8:18:06   
Urša08
jutro

tanci hvala za zajtrk user posted image

Jaz sem spočita, me je možek pustil spati in potem še kavico skuhal user posted image user posted image user posted image

sunny pri nas je mel Nejc ful občutljivo ritko in če si zgrešil kakec in nisi takoj previl je mel flekasto rdečo, če je bilo hudo je pomagala edino praška pasta.

vas grem mal nazaj prebrat

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
25.7.2009 8:19:50   
Urša08
tanci takole za vikend mam mal protekcije in moj vstane z otročki jaz pa spim user posted image ne vem pa kje je majchy, ker ona ponavad ne more spat, njena Hana banana pa lepo spančka user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
25.7.2009 8:20:18   
sunny24
Jutro! Ku je blo fajn prespat celo noč oz skori 9 ur v enem kosu....UAU!!! Hvala za zajtrk! user posted image

Gajo je kar moj nafutru ob 6h, jst sem se po pravici povedano nardila malo francoza kot da ne slišim...user posted image user posted image user posted image
Joj ponoči je biu v bloku baje cel žur...So se dva spičla in sta iz 5. štuka metala dol cunje direkt na atrij od staršev od Tomaža...Vse je letelo dol...user posted image user posted image user posted image

Pol grem pa v fitnes, sam ne grem muvat ampak na eno zadevo-carboxy. Bomo vidli če kaj pomaga pr špehcu-naj bi...Bom šla pa ene 7x.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
25.7.2009 9:06:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy urša KJE STE ZDEJ JUTRANJE PTICE.....

evo meneuser posted image user posted image user posted image spala do 8.45,Hana še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včeraj sva se kopale skupaj,sem v tuškabini naredila bazen,pa igrače sva  dale notri,sva pol ure čofotale,potem pa obe samo padle doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci........hvala za zajterkuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
25.7.2009 9:07:30   
Čebel@
mlea........UŽIVAJJJJJJJJ
sunny,tancy,urša.......super za prespano noč in spočito jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
25.7.2009 9:14:50   
Čebel@
witto........izvoli:

user posted image

si izrazla željo da ti naj takle kuha kavico.......tukaj je,ti ga pošlji pa kofe kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
25.7.2009 9:16:30   
Čebel@
MAŠI vse najlepše za obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
25.7.2009 9:23:55   
birdy
Jutro, pokonc sem od osmih. Bi mogla bit že ob sedmih pa sva zaspala. Dečve, slabo ste čvekale, ni dežja, moj delauser posted image  No ja, bo pa več dinarčkov.
Drgač je bla dons najbolša nočka odkar mamo Kristi.user posted image Ob polnoči sem ji šla dat dudo pa je zaspala, pol je pa spala do treh. Sem ji hotla dat dudo pa je nisem našla, jo je mela nek spodi pod telesom. Ampak mami se pa vsen ni naspala. Do enih sem peglala pa mojga čakala (in dočakala), pol pa nisem mogla spat. Ko sem pa glih zaspala se je pa Kristi zbudlauser posted image  Ah, kva čem. Bo pa upam da dons bolje.
Zdej Kristi že dalje aja, jst bi pa mogla cunje od včeri pospravt pa cunje obest, pa mal tko pospravt, mah, never ending story...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
25.7.2009 9:28:56   
Čebel@
birdy.......kar na iziuser posted image .....jaz bom danes celo stanovanje spucala(ga moram ker je bomba) apak kasneje,zdele je še prezgodajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
25.7.2009 9:49:49   
claud
Morgen!

Zbujeni, že piskamo prav na velikouser posted image ....

Maši čestitke za obmesečnico!!!!!!!!

Oh ja, mene tud dons tok stvari čaka.....; kopalnico pospravt, cune oprat, obest, likat, kuhat, kuhno pospravt, vse komplet po tleh pomit......in mislm da bo mel današnji dan premal ur za vse touser posted image

birdy mi2 z larisso sva tud same donsuser posted image user posted image paaaaaaartyyyyyyyy!!!user posted image

VSem počitnikarjem želim velik uživanja!!!!!!!!

Kje je kj pupka? V G(H)orici?
Sunny sorry za h....sj vem da se ne izgovori čist tko, je pa približekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
25.7.2009 10:16:16   
Ajvy
Mihailo...imaš zs....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
25.7.2009 10:19:40   
witto
Dobro jutro,da se na hitro oglasim.Kako ste? Evo, jas imam danes generalno čistko, danes teden mi pride ati z familijo iz Prage, in že je tu krst. Danes pop. še pičimo z mojima moškima v Trst, potem me čaka še likanjeuser posted image . Ma sej,vreme je idealno za te stvari. Moram povedat, da mi je danes Matija prvič zaspal prez joške. Prej sem ga odložila v posteljico, in sem šla posesat,pa pridem nazaj,in on že user posted image .user posted image ? Joj,Majchy ti pa si dobra vilauser posted image user posted image user posted image ........nič,letim jas naprej,se še javim. A kje kaj dežuje,v vaših krajih? Tu se že en čas pripravlja,pa nikakor da je kaj........

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
25.7.2009 10:20:01   
witto

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MAŠI vse najlepše za obmesečnico

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.