|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
23.7.2009 22:35:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Alenka ti si meni tko prisrčna mamica da bi se marsikatera lahk po tebi zgledovalauser posted image ...glede trme pa ne govoruser posted image  mi smo zdej v tej fazi in je joj....

gloria - se strinjam s tabo....

...se kar podpišem....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.7.2009 22:40:30   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Alenka ti si meni tko prisrčna mamica da bi se marsikatera lahk po tebi zgledovalauser posted image ...glede trme pa ne govoruser posted image  mi smo zdej v tej fazi in je joj....

jaz tudi............user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
23.7.2009 22:43:40   
arabela*
ja z M ni sprememb..je bila dobre volje kot običajno....Zdaj spi....nismo je vozili k zdravniku,ker se mi ni zdelo potrebno,glede na stanje.....Jaz globoko upam,da ni čofnila na glavo. direkt....bi po mojem kako buško še zraven utrpela...bom jo jutri pregledala še enkrat........user posted image .....ma full sem slabe volje zarad tega.....................se počutim tako neodgovorno,da se mi je to sploh lahko zgodilo......ko drugače tak čuvam...skoraj pretirano...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.7.2009 22:44:14   
arabela*
Nič..grem pred tv.................nočka vsem skupaj..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.7.2009 22:46:11   
gold fish
....kje se je pa bubi zgubila.......user posted image

....jaz zdaj šibam.....   jutri moram bit zgodaj aufuser posted image user posted image user posted image .... je ta veliki pikec rekel, da bomo jutri zamudiliuser posted image , ker tak hitro se ne moremo vstatuser posted image ...

...mogoče pa pade kaka kavica jutri v mbuser posted image ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.7.2009 22:46:22   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja z M ni sprememb..je bila dobre volje kot običajno....Zdaj spi....nismo je vozili k zdravniku,ker se mi ni zdelo potrebno,glede na stanje.....Jaz globoko upam,da ni čofnila na glavo. direkt....bi po mojem kako buško še zraven utrpela...bom jo jutri pregledala še enkrat........user posted image .....ma full sem slabe volje zarad tega.....................se počutim tako neodgovorno,da se mi je to sploh lahko zgodilo......ko drugače tak čuvam...skoraj pretirano...user posted image

ne bodi slabe volje veš naši malčki so tako hitri ,da včasih samega sebe prehitijo kaj pa nas nebi,to se zgodi

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
23.7.2009 22:47:24   
tia

....jaz zdaj šibam.....   jutri moram bit zgodaj aufuser posted image user posted image user posted image .... je ta veliki pikec rekel, da bomo jutri zamudiliuser posted image , ker tak hitro se ne moremo vstatuser posted image ...

kam pa greste da morete zgodaj vstat?

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.7.2009 22:56:14   
gold fish

...jaz sem našega zadnjič komaj še ujela za noge..... je bil nagec in je tudi taki šus po postelji potegniluser posted image .....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.7.2009 22:57:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tia

kam pa greste da morete zgodaj vstat?

na fizioterapijo

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
23.7.2009 22:59:52   
gold fish
pf - pa kje si ti ?...jaz čakam na povratni mail..... nujno.....

Neposredna povezava do sporočila: 2985
23.7.2009 23:00:27   
gold fish
..zdaj pa res šibam... nočka

Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.7.2009 23:32:15   
arabela*

lahko pa se nam v Kalvariji pridružiš ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
23.7.2009 23:33:07   
arabela*
jaz tud šibam....že drugič user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
24.7.2009 0:05:23   
gloria

...joj ne se sekirat...vsem se lahko to zgodi verjemi mi user posted image ...upam da bo vse ok...saj tudi bo...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
24.7.2009 0:05:41   
gloria
...nočka...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
24.7.2009 7:13:27   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
24.7.2009 7:24:38   
Alenka_

jaz tudi............user posted image

ooo punce no... najlepša hvala user posted image mi je zdej ego zrastel do neba user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
24.7.2009 7:31:12   
Alenka_

jutrouser posted image

dobro jutro še od mene!

Saraya: vem da ti je zelo hudo zaradi padca... ampak ne zdej samo sebe kriviti! kolikokrat se je kakšna nesreča pri nas zgodila (pa sem samo sebe tudi krivila) ampak, če se ne bi zgodile, tudi ne bi vedla kje morm bit pozorna... in bi lahko pripeljalo do kakšne hujše tragedije.
zdej vsaj veš, da boš morala biti še bolj pozorna, kot si že bila... ker imajo naši mali lumpki zdej že take sposobnosti, da nam sploh ni jasno, kako pri skoraj 11 mesecih že zmorejo to.

vseh padcov pa na veliko žalost ne bomo mogle preprečit...pa če še bolj pazimo...

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
24.7.2009 7:44:15   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Saraya: vem da ti je zelo hudo zaradi padca... ampak ne zdej samo sebe kriviti! kolikokrat se je kakšna nesreča pri nas zgodila (pa sem samo sebe tudi krivila) ampak, če se ne bi zgodile, tudi ne bi vedla kje morm bit pozorna... in bi lahko pripeljalo do kakšne hujše tragedije.
zdej vsaj veš, da boš morala biti še bolj pozorna, kot si že bila... ker imajo naši mali lumpki zdej že take sposobnosti, da nam sploh ni jasno, kako pri skoraj 11 mesecih že zmorejo to.

vseh padcov pa na veliko žalost ne bomo mogle preprečit...pa če še bolj pazimo...

user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.7.2009 7:57:46   
*bubi*
Dobro jutro!

Saraya, upam, da je z M vse ok. Glej, res si ne očitaj.... tak hitro se kaj zgodi. Pa saj je ne moreš 24 ur za roko držat.

No, saj zaradi tega - tak hitro se kaj zgodi - sem jaz žalostna.... bubi je bil včeraj na kontroli za roko, skoraj 14 dni je zdaj imel longeto. Smo jo po navodilih dajali dol in razmigavali komolec. V toplicah mu je ful pasala voda. Evo, včeraj pa so ugotovili, da ima počeno nadlahtnico in je dobil gips user posted image  Kak tega niso takrat videli user posted image  Da so ga zdaj morali še 1x slikat in to obe roki - za primerjavo user posted image user posted image

Tak da naše morje ne bo čisto to kar bi lahko bilo. Še dobro, da me je dragi klical in sem naročila, naj dajo plastičen gips. Ampak tudi s tem se ne sme prav kopat, ker je spodaj vata. Pa pesek mu ne sme zadaj it, ker ga bo srbelo in žulilo user posted image  V glavnem.... odpovedali pa ne bomo, ker bi on to vzel kot kazen, ker se je polomil. Prestavit pa itak ne moremo, ker je dragi skuril že ves dopust, jaz pa tudi začnem delat po 15.8.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
24.7.2009 8:04:20   
arabela*
za bubija.....user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
24.7.2009 10:30:47   
Alenka_
še od mene user posted image user posted image user posted image za bubija!

tudi jaz sem imela gips, ko sem bila majhna, pa prav tako tik pred morjem... pa mi je bilo vseeno fajn, ker smo kljub temu šli. imela sem vrečko čez roko in z elastikami fajn zapeto... res je, da sem jo morala držati nad vodo ampak smo se vseeno igrali v vodi in mi ni nič (preveč) bilo hudo.

imata čisto prav, da kljub temu greste. še vedno je bolje mal popaziti v vodi kot pa sploh ne biti v njej. kljub temu se boste imeli zelooooooooo lepo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
24.7.2009 12:10:31   
*bubi*
Hvala, Alenka.

Saj smo se že vse zmenili, kaj in kako bo na morju. Itak še ne zna plavat in se letos verjetno ne bi učil, tak da glede tega je vseeno. V plitvini pa se bo lahko igral. Ja, z vrečko na roki user posted image  

Mi je pa vseeno fajn, da ima plastični gips (živo rdeče barve user posted image ), da mu ne bi razpadel, če se malo zmoči.

Komaj čakam, da gremo user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
24.7.2009 12:11:42   
*bubi*
Je pa že na poškodbenem razlagal sesti, kaj se dogaja z našim morjem - lani smo odpovedali zaradi vodenih koz, letos ima gips, za drugo leto pa je rekel, da bo bubika imela koze user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
24.7.2009 13:32:28   
gold fish

lahko pa se nam v Kalvariji pridružiš ....user posted image

za danes sem prepozna, videla komaj zdaj...drug teden imamo spet...... samo zgodaj...kdaj se vi vstajate....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?