Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:35:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Alenka ti si meni tko prisrčna mamica da bi se marsikatera lahk po tebi zgledovala ...glede trme pa ne govor mi smo zdej v tej fazi in je joj.... gloria - se strinjam s tabo.... ...se kar podpišem....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:40:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria Alenka ti si meni tko prisrčna mamica da bi se marsikatera lahk po tebi zgledovala ...glede trme pa ne govor mi smo zdej v tej fazi in je joj.... gloria - se strinjam s tabo.... ...se kar podpišem.... jaz tudi............
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:43:40
|
|
|
|
arabela*
|
ja z M ni sprememb..je bila dobre volje kot običajno....Zdaj spi....nismo je vozili k zdravniku,ker se mi ni zdelo potrebno,glede na stanje.....Jaz globoko upam,da ni čofnila na glavo. direkt....bi po mojem kako buško še zraven utrpela...bom jo jutri pregledala še enkrat........ .....ma full sem slabe volje zarad tega.....................se počutim tako neodgovorno,da se mi je to sploh lahko zgodilo......ko drugače tak čuvam...skoraj pretirano...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:44:14
|
|
|
|
arabela*
|
Nič..grem pred tv.................nočka vsem skupaj..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:46:11
|
|
|
|
gold fish
|
....kje se je pa bubi zgubila....... ....jaz zdaj šibam..... jutri moram bit zgodaj auf .... je ta veliki pikec rekel, da bomo jutri zamudili , ker tak hitro se ne moremo vstat ... ...mogoče pa pade kaka kavica jutri v mb ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:46:22
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja z M ni sprememb..je bila dobre volje kot običajno....Zdaj spi....nismo je vozili k zdravniku,ker se mi ni zdelo potrebno,glede na stanje.....Jaz globoko upam,da ni čofnila na glavo. direkt....bi po mojem kako buško še zraven utrpela...bom jo jutri pregledala še enkrat........ .....ma full sem slabe volje zarad tega.....................se počutim tako neodgovorno,da se mi je to sploh lahko zgodilo......ko drugače tak čuvam...skoraj pretirano... ne bodi slabe volje veš naši malčki so tako hitri ,da včasih samega sebe prehitijo kaj pa nas nebi,to se zgodi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:47:24
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....kje se je pa bubi zgubila....... ....jaz zdaj šibam..... jutri moram bit zgodaj auf .... je ta veliki pikec rekel, da bomo jutri zamudili , ker tak hitro se ne moremo vstat ... ...mogoče pa pade kaka kavica jutri v mb ... kam pa greste da morete zgodaj vstat?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:56:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja z M ni sprememb..je bila dobre volje kot običajno....Zdaj spi....nismo je vozili k zdravniku,ker se mi ni zdelo potrebno,glede na stanje.....Jaz globoko upam,da ni čofnila na glavo. direkt....bi po mojem kako buško še zraven utrpela...bom jo jutri pregledala še enkrat........ .....ma full sem slabe volje zarad tega.....................se počutim tako neodgovorno,da se mi je to sploh lahko zgodilo......ko drugače tak čuvam...skoraj pretirano... ...jaz sem našega zadnjič komaj še ujela za noge..... je bil nagec in je tudi taki šus po postelji potegnil .....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:57:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....kje se je pa bubi zgubila....... ....jaz zdaj šibam..... jutri moram bit zgodaj auf .... je ta veliki pikec rekel, da bomo jutri zamudili , ker tak hitro se ne moremo vstat ... ...mogoče pa pade kaka kavica jutri v mb ... kam pa greste da morete zgodaj vstat? na fizioterapijo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 22:59:52
|
|
|
|
gold fish
|
pf - pa kje si ti ?...jaz čakam na povratni mail..... nujno.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 23:00:27
|
|
|
|
gold fish
|
..zdaj pa res šibam... nočka
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 23:32:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...mogoče pa pade kaka kavica jutri v mb ... lahko pa se nam v Kalvariji pridružiš ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 23.7.2009 23:33:07
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud šibam....že drugič
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 0:05:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja z M ni sprememb..je bila dobre volje kot običajno....Zdaj spi....nismo je vozili k zdravniku,ker se mi ni zdelo potrebno,glede na stanje.....Jaz globoko upam,da ni čofnila na glavo. direkt....bi po mojem kako buško še zraven utrpela...bom jo jutri pregledala še enkrat........ .....ma full sem slabe volje zarad tega.....................se počutim tako neodgovorno,da se mi je to sploh lahko zgodilo......ko drugače tak čuvam...skoraj pretirano... ...joj ne se sekirat...vsem se lahko to zgodi verjemi mi ...upam da bo vse ok...saj tudi bo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 0:05:41
|
|
|
|
gloria
|
...nočka...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 7:13:27
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 7:24:38
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria Alenka ti si meni tko prisrčna mamica da bi se marsikatera lahk po tebi zgledovala ...glede trme pa ne govor mi smo zdej v tej fazi in je joj.... gloria - se strinjam s tabo.... ...se kar podpišem.... jaz tudi............ ooo punce no... najlepša hvala mi je zdej ego zrastel do neba
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 7:31:12
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutro dobro jutro še od mene! Saraya: vem da ti je zelo hudo zaradi padca... ampak ne zdej samo sebe kriviti! kolikokrat se je kakšna nesreča pri nas zgodila (pa sem samo sebe tudi krivila) ampak, če se ne bi zgodile, tudi ne bi vedla kje morm bit pozorna... in bi lahko pripeljalo do kakšne hujše tragedije. zdej vsaj veš, da boš morala biti še bolj pozorna, kot si že bila... ker imajo naši mali lumpki zdej že take sposobnosti, da nam sploh ni jasno, kako pri skoraj 11 mesecih že zmorejo to. vseh padcov pa na veliko žalost ne bomo mogle preprečit...pa če še bolj pazimo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 7:44:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Saraya: vem da ti je zelo hudo zaradi padca... ampak ne zdej samo sebe kriviti! kolikokrat se je kakšna nesreča pri nas zgodila (pa sem samo sebe tudi krivila) ampak, če se ne bi zgodile, tudi ne bi vedla kje morm bit pozorna... in bi lahko pripeljalo do kakšne hujše tragedije. zdej vsaj veš, da boš morala biti še bolj pozorna, kot si že bila... ker imajo naši mali lumpki zdej že take sposobnosti, da nam sploh ni jasno, kako pri skoraj 11 mesecih že zmorejo to. vseh padcov pa na veliko žalost ne bomo mogle preprečit...pa če še bolj pazimo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 7:57:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Saraya, upam, da je z M vse ok. Glej, res si ne očitaj.... tak hitro se kaj zgodi. Pa saj je ne moreš 24 ur za roko držat. No, saj zaradi tega - tak hitro se kaj zgodi - sem jaz žalostna.... bubi je bil včeraj na kontroli za roko, skoraj 14 dni je zdaj imel longeto. Smo jo po navodilih dajali dol in razmigavali komolec. V toplicah mu je ful pasala voda. Evo, včeraj pa so ugotovili, da ima počeno nadlahtnico in je dobil gips Kak tega niso takrat videli Da so ga zdaj morali še 1x slikat in to obe roki - za primerjavo Tak da naše morje ne bo čisto to kar bi lahko bilo. Še dobro, da me je dragi klical in sem naročila, naj dajo plastičen gips. Ampak tudi s tem se ne sme prav kopat, ker je spodaj vata. Pa pesek mu ne sme zadaj it, ker ga bo srbelo in žulilo V glavnem.... odpovedali pa ne bomo, ker bi on to vzel kot kazen, ker se je polomil. Prestavit pa itak ne moremo, ker je dragi skuril že ves dopust, jaz pa tudi začnem delat po 15.8.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 8:04:20
|
|
|
|
arabela*
|
za bubija..... .
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 10:30:47
|
|
|
|
Alenka_
|
še od mene za bubija! tudi jaz sem imela gips, ko sem bila majhna, pa prav tako tik pred morjem... pa mi je bilo vseeno fajn, ker smo kljub temu šli. imela sem vrečko čez roko in z elastikami fajn zapeto... res je, da sem jo morala držati nad vodo ampak smo se vseeno igrali v vodi in mi ni nič (preveč) bilo hudo. imata čisto prav, da kljub temu greste. še vedno je bolje mal popaziti v vodi kot pa sploh ne biti v njej. kljub temu se boste imeli zelooooooooo lepo!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 12:10:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala, Alenka. Saj smo se že vse zmenili, kaj in kako bo na morju. Itak še ne zna plavat in se letos verjetno ne bi učil, tak da glede tega je vseeno. V plitvini pa se bo lahko igral. Ja, z vrečko na roki Mi je pa vseeno fajn, da ima plastični gips (živo rdeče barve ), da mu ne bi razpadel, če se malo zmoči. Komaj čakam, da gremo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 12:11:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Je pa že na poškodbenem razlagal sesti, kaj se dogaja z našim morjem - lani smo odpovedali zaradi vodenih koz, letos ima gips, za drugo leto pa je rekel, da bo bubika imela koze
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 24.7.2009 13:32:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...mogoče pa pade kaka kavica jutri v mb ... lahko pa se nam v Kalvariji pridružiš .... za danes sem prepozna, videla komaj zdaj...drug teden imamo spet...... samo zgodaj...kdaj se vi vstajate....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?