skačica
|
čer! Sicer še komaj gledam, ker sem tok zaspana, ampak nekaj pa še morm napisat, a ne? Sej berem vas redno, da mi ne uide nit , ampak pisat se mi pa ni nič kaj dalo. michelle- jaz sicer vozička ne kupujem, ker ga bo punca podedovala od prve, marelo smo pa že nabavili v akciji, ampak sem pa šla tale Bolder pogledat in mi je full hud. Sicer ne vem kak je sicer (teža, kakovost,..), ampak po slikicah mi je hud. Tko da ti samo daj, kupi ga, če ima ok karakteristike. Glede očal pa raje ne bi. Imam dioptrijske in tiste menjam vsaj enkrat letno- okvir pač, ker se starega naveličam. Potem so pa tu še sončna očala, k mi jih je moj ravno letos kupil, so pa tudi z dioptrijo in je bla cena zanje 270 eurov. Mater, valda plačaš najprej sončna očala pol pa še dioptrijska stekla in vgradnjo in nanese. Za moje pojme čist preveč. Sama očala so bila tam nekje okrog 170 eurov s popustom potem pa še stekla nekaj čez 100. Ja, res te znajo obrat tam, kjer te le lahko. žabarke- ko ste se ve ohlajale s sladoledom, sem si jaz naredila doma en ornk šejk s sladoledom, jogurtom in banano. Sicer raje ne razmišljam kok kalorij sem požrla, ampak dobr je pa bil za umret. Jutr bo tud na sporedu, včer je bil tud. Kile so mi mal poskočile, se ne bom sekirala, se mi zdi, da mi tudi noge malo zatekajo. Ima moja sestra septembra poroko in me prav skrbi kakšna bom takrat. Slab mesec pred rokom, vsa okrogla, zatečena,...eh, ni za razmišljat. Da o cunjah in čevljih ne govorim, ker sploh še nimam nič. Sanjam o tem, da bi imela sandalce z malo petke, ampak pomoje res lahko samo sanjam. Če mi bodo noge zatekale, ne bo ravno estetsko videt. akcija- punce, če rabite kupit lupinico, naj vam povem, da je od jutri naprej v BC akcija in je Maxi cosi citi lupinica znižana iz 120 ojrov na 80. Jaz mislim, da bom letela ponjo, ker jo rabimo. Se kar splača. Sem se ravno danes hecala mojmu, da bomo tej punčki vse v akciji nabavli. Že marela je bila full znižana, zdej še lupinica. No, HB. Ne vem kaj sem hotla še napisat, grem spat. Lahko noč.
|