|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
20.7.2009 14:10:32   
Naty*Taja
Vala!! user posted image  user posted image  user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
20.7.2009 22:32:48   
žanek
Ja fajn, se vidijamo jutri user posted image .

HuAnita, imaš ZS.

Jerebica, žal je bil danes U. celi dan na terenu, še kosilat ni imel časa, tako da mu danes ni uspelo nič zrihtat. Jutri nima pa nič na vidiku pa bo poklical kolega.
Prideš jutri zraven na kavico?

Janči, si že kej boljše?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
20.7.2009 23:40:29   
Jančika_
Sem boljše, ja. Vročina je precej padla, ampak nisem pa še ok. Jutri bom še kar lepo ležala.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
21.7.2009 11:48:58   
jerebica
Žanek hvala za povabilo, žal ne bomo prišli, ker je Maks zbolel ima vnetje ušeska user posted image 1.- verjetno od potaplanja, Rudi je bil pa danes cepljen in sta oba bolj jokava. Za igrico pa bo ko bo, a ne.

Jančika pozdravi se!!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
21.7.2009 13:16:00   
Bonnie_RR
Zdravo!

Berem, da se menite za kak čvek v živo... Prav rada bi včasih prišla malo pozdravit, pa sem zdaj kar malo daleč user posted image , med tednom pa nekje do pol 4h delam, potem pa Nika poberem, pa kakšen opravek, trgovina in sva doma po 17. uri. Velikokrat greva pa tud najprej kar domov (če J. pride iz službe bolj pozno), da ni naša Lexi predolgo sama...

Skratka, sej je fajn v B., se je pa treba bolj organizirat (da ne delamo nepotrebnih km)...

Da malo poročam, kako je bilo na izletu...
Edina pripomba bi bila na velikost avtodoma in posledično na zelo majhno možnost parkiranja na željenem prostoru. Če namreč hočeš nekje v mestu parkirat, moraš najti 2 mesti, kar pa je bilo v Nici NEMOGOČE. In tam sm bila js ful razočarana, ker enostavno nismo imeli, kje parkirat - vse polno, še en parking je bilo ful težko najdit, kaj šele 2 skupaj...user posted image
Drugače pa vse super.user posted image  Najprej smo šli v Gardaland, je Nik tud ful užival, potem smo šli proti jutru proti Nici, kjer smo najprej malo izven mesta našli ful lep in urejen kamp (in že lepo planirali večerno namestitev), potem pa se po dveurnem vozakanju sem in tja, odpeljali v Švico. Tam smo popoldne našli en kamp ob enem jezeru, kjer smo tisti dan in noč ostali. Je bilo ful lepo (na splošno nam je bila Švica ful všeč - čista, polna jezer in rek...user posted image ). Naslednji dan - v nedeljo, smo šli pa do Bodensega jezera (na avstrijski strani), kjer smo spet kampirali ob jezeru in imeli občutek, da smo na morju...user posted image  

Skratka, neko novo, malo drugačno doživetje, ki ga bomo vsekakor še ponovili, ampak z manjšim avtodomom (ta je bil za 6 oseb).user posted image

Drugače pa se tudi pravi dopust že počasi bliža, čeprav sploh nimam občutka, da v soboto ponoči že odrinemo, ker smo normalno v službi in vrtcu še vse do petka. No, da ne bi bila čist out, sem si šla včeraj dvojne kopalke kupit...user posted image user posted image user posted image

No, zdej me pa že kličejo, da je kava, tako da šibam! Ah, se kar pozna, da so sodne počitnice, ne?user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
21.7.2009 13:55:04   
katja_p
Vidim, da ste vse OK, no tiste, ki niste čist pa user posted image user posted image user posted image

Mi uživamo zadnja dva dni, prej sma pa s tamalo ble v bolnici, je mela 6. bolezen pa še en kup preiskav so nardili.

Dopust je že za nami, je blo fajn in vroče! Tiste, ki še niste ble in se spravljate: uživajte!!!!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
21.7.2009 15:39:35   
HuAnita
skuštrana - še vedno čakam, da mi izpljuneš tvoj mail!!!!!!

žanek - imaš ZS

Jančika - pozdravi se

Bonnie_rr - kdo si že ti?user posted image    (user posted image user posted image user posted image )

Kje pa so naše drage Ropotuljice, snorlax, skabi se je izak vkopala v tiste hribe, janeja --- pa še vse druge čveke????

Samo tiste s tremi otroki se še oglašajo - se vidi, kdo ima časuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
21.7.2009 21:13:47   
Janeja
Ku, Ku ... evo me. user posted image
Se vidi, da se je kopalna sezona začela pred našo hišo. Mala dva in P me že v bazenu dočakajo, ko pridem iz službe. Se  grem not samo preoblečt in smo najmanj do 8h zunaj. Potem pa preden otroke spat spraviva, pa malo po kuhinji pospravim in je ura devet.
V službi imam pa tako norišnico da ni šans, da bi kaj na RR pogledala. Je tako vsako leto med dopustniškim časom, ko nas je pol v službi pol pa po dopustih, nardit je treba pa vse tako, kot bi bili kompletni. Noro... user posted image

Še tri dni zdržim, potem pa 14 dni dopusta. Komaj čakam. Gremo v soboto mal na morje, drugi del bomo pa na domači plaži uživali.

No evo, tole so moji razlogi, zakaj se bolj malo oglašam. Kaj pa ostale?

Snorlax, še vedno te čakajo tabletke. Zgleda, da ste ozdraveli, da jih nič ne pogrešaš. user posted image

Bonnie, kje ste pa avtodom najeli? Pa koliko tale šport kaj stane na dan? Malo razmišljamo, da bi mi tudi kakšen podaljšan vikend šli proti Gardalandu. A praviš, da je primerno za naše tamalčke? Malo sem v dvomih za Leo. Pa saj verjetno imajo kaj za majhne otročke tudi, a ne? A ste šli v Aqualand tudi?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
21.7.2009 22:09:53   
snorlax
Janeja, ja bi jih rabila, a enostavno ne pridem do tebe. Mi je prav nerodno, ampak po službi šibam v vrtec, pa domov, potem pa popoldan mine kot bi pihnil. Ta vikend, če boste doma, se oglasim. V nedeljo gremo na Polzelo, a ste mogoče popoldan doma? Ker bi takrat najlažje prišla. Če ne, pa jih nekam nastavi, jaz pa ti nekje pustim denar. Mogoče v kaslc v kuverti? Na Polzeli bomo nekje od 15.-18. ure.

Naty, tebi sem pa obljubila moko. Imam pripravljeno, pa pozabim vzet s seboj. A tvoj že dela, da mu kr usput dam, ko grem domov?

< Sporočilo je popravil snorlax -- 21.7.2009 22:11:18 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
21.7.2009 22:15:29   
Jančika_
Dober večer. Jaz imam še vedno vročino, tako da sem čisto zanič. Počivala seveda nisem toliko, kot bi morala, zdaj se lahko pa po glavi tolčem. No, se grem še malo.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
21.7.2009 23:00:51   
žanek
HuAnita, imaš ZS.

Jerebica, glede igrice, se vam fejst mudi? U. ima dogovorjeno s kolegom, samo problem je v tem, da je tip iz Ptuja, U. pa prej kot v petek ne bo mogel gor. Bo prepozno?

Punce (skuštrana, naty,..), pozabila sem vzeti kroj za kapice user posted image , ven sem si prinesla papir in svinčnik, potem pa pozabila. Ja nič, bo treba k naty-taji na obisk. Baje sta se Ž. in Marcel že dogovorila za jutri user posted image . Torej Naty, kdaj vam odgovarja da prikorakamo v vaše konce? Jutri, pojutrišnjem, ... bi pa nam pasalo popoldan seveda (tako kot danes naprimer po 17 uri).

< Sporočilo je popravil žanek -- 21.7.2009 23:02:07 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
21.7.2009 23:18:08   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

, zdaj se lahko pa po glavi tolčem. No, se grem še malo.

Ne se preveč no, da te ne bo še glava bolela user posted image . Drži se user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
22.7.2009 7:18:15   
jerebica
Jerebica, glede igrice, se vam fejst mudi? U. ima dogovorjeno s kolegom, samo problem je v tem, da je tip iz Ptuja, U. pa prej kot v petek ne bo mogel gor. Bo prepozno?

Ne sekiraj se, sej ni to neka nujna življenjska potrebščina, bo že zdržal!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
22.7.2009 15:21:40   
HuAnita
Žanek, preverila pri Carglasuu - še 100 eur zraven so mi dali ceno - več kot na Seatu user posted image user posted image user posted image   Groza

ti ne pišem ZS-ja, ker ful ful štekajo, pol ure rabijo, da zagrabijo, potem pa že prej mine in pozabim, kaj sem hotela napisatiuser posted image

Še vedno iščem skuštrano - ima katera njen mail???

Neposredna povezava do sporočila: 4614
22.7.2009 15:23:47   
skuštrana
Huanita, imaš mail na ZS.user posted image Že od včeraj. altermama@gmail.com

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
22.7.2009 15:54:23   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Bonnie_rr - kdo si že ti?user posted image    (user posted image user posted image user posted image )

Ena izgubljena duša...user posted image user posted image user posted image  Una "čez hrib Skabijina soseda", ki je iz narave lezla v Sl. Bistrico...user posted image  No, sej je tu tud vredu...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Bonnie, kje ste pa avtodom najeli? Pa koliko tale šport kaj stane na dan? Malo razmišljamo, da bi mi tudi kakšen podaljšan vikend šli proti Gardalandu. A praviš, da je primerno za naše tamalčke? Malo sem v dvomih za Leo. Pa saj verjetno imajo kaj za majhne otročke tudi, a ne? A ste šli v Aqualand tudi?

Avtodom se dobila prek Triglava (izredno - je en odpovedal, drugače je do konc oktobra že vse zasedeno, sem se že zanimala za naprej), cena najema je pa 55 ali 65 EUR/dan (odvisno od avtodoma).
To je ful poceni, je pa druga pesem s potjo (bencin, cestnine, kampi, vinjete...), odv. tudi kam greš.
Sva potem računala, da sva največ denarja zdevala za bencin (cca 200 EUR), I in FR imata fajn cene cestninuser posted image  (sem rajš pozabila skupno cifro), Švica ima pač tisto letno vinjeto ok. 30 EUR (nekaj takega), Avstrija pa fajn služi s plačili tunelov (tud po 10 EUR za enega)...
Za kampa smo dali 1x20 EUR (v Švici) in 1x35 EUR (v Bodensee-ju), v Gardalandu smo dali 10 EUR/na osebo (3), za malega je bilo brezplačno (malo manjšega se je naredil user posted image ), potem je pa tu še hrana pa razne brezveznosti...

in pride skupaj precej draga stvar!

No, mi smo kar turo naredili, če bi bili bolj na enem mestu, bi bilo ceneje... Pač odvisno, kako si splaniraš... user posted image

V Aqualandu nismo bili, bomo pa šli v bližnji prihodnosti... Sem se ravno menila s kolegico, da je tud baje ful fajn za otroke.

V Gardalandu imajo pa kar precej stvari tud za manjše otroke (sem bila par let nazaj nazadnje in je kar sprememba - sem bila malo skeptična, kako bo s tamalim). Nik je ful užival, zdej me pa vsak dan posebej vpraša, če bomo šli še kdaj tja...user posted image

Vi kar pojdite, ziher boste uživali!user posted image

No, zdej pa letim po Nika in domov...

Lep dan!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 22.7.2009 15:56:53 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
22.7.2009 16:08:13   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Žanek, preverila pri Carglasuu - še 100 eur zraven so mi dali ceno - več kot na Seatu user posted image user posted image user posted image   Groza

user posted image , potem so se pa konkretno podražali.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
22.7.2009 21:58:41   
teta beta
Mi smo s počitnic, zdaj moram pa spakirat za na morje. V G. smo se imeli fajn, hitro je minilo, z Dašo sva prebarvale klopco pred hišo, za kar ji je dedi dal potem plačilo in sva šle kupit šnorkl, ki si ga je tako želela in še spalko sem ji kupila, je bila ravno ful ugodno in ji bo glih prišla prav na kampiranju. No, pa še za tankat bo ostalo user posted image . Ko bi bila jaz tudi tako plačana... user posted image Jutri pa gremo sproti okrog treh po atija v službo in direkt na Krk. Tako, grem pakat! Uživajte!!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
22.7.2009 22:16:55   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Ta vikend, če boste doma, se oglasim. V nedeljo gremo na Polzelo, a ste mogoče popoldan doma? Ker bi takrat najlažje prišla. Če ne, pa jih nekam nastavi, jaz pa ti nekje pustim denar. Mogoče v kaslc v kuverti? Na Polzeli bomo nekje od 15.-18. ure.

Če bo vse po planu, nas ne bo doma. Od sobote naprej imava namreč dopust in štartamo proti morju. Razen, če bi bilo slabo vreme, potem bomo odhod prestavili za kakšen dan, ker nismo na nič vezani.
Se bova še slišali...

Jančika, pozdravi se no. POČIVAJ, zdaj moraš počivat za dva, ne pa da še za sebe ne!

Teta beta, mi tudi pridemo na Krk. Mogoče se pa še srečamo kje. V katerem kampu pa boste?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
22.7.2009 23:50:34   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: jerebica
Ne sekiraj se, sej ni to neka nujna življenjska potrebščina, bo že zdržal!

Ok, to že, samo vem kakšni so otročki, ko si nekaj želijo, bi takoj imeli user posted image . Takoj ko pride iz Ptuja v petek, ti javim.

Janeja, teta beta in ostale, uživajte na dopustu.

< Sporočilo je popravil žanek -- 22.7.2009 23:51:04 >

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
23.7.2009 4:44:50   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Ta vikend, če boste doma, se oglasim. V nedeljo gremo na Polzelo, a ste mogoče popoldan doma? Ker bi takrat najlažje prišla. Če ne, pa jih nekam nastavi, jaz pa ti nekje pustim denar. Mogoče v kaslc v kuverti? Na Polzeli bomo nekje od 15.-18. ure.

Če bo vse po planu, nas ne bo doma. Od sobote naprej imava namreč dopust in štartamo proti morju. Razen, če bi bilo slabo vreme, potem bomo odhod prestavili za kakšen dan, ker nismo na nič vezani.
Se bova še slišali...

Za crknt, da ne pridema skupaj! Potem bom nekako poskusila prit danes ali pa jutri. Te pokličem prej. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
23.7.2009 7:14:02   
teta beta
Janeja, na Krk gremo na vikend, ne v kamp, in sicer v Klimno. Bomo pa tam samo do ponedeljka, mogoče torka, potem gremo pa domov po potrebščine in kampirat na Madžarsko. Če boste kje v bližini se pa vsekakor lahko dobimo. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
23.7.2009 7:24:44   
Naty*Taja

Naty, tebi sem pa obljubila moko. Imam pripravljeno, pa pozabim vzet s seboj. A tvoj že dela, da mu kr usput dam, ko grem domov?

Snorči - lahko - danes je začel delat, sam je v KP. Tak da potem pa komot. Povej prej, pa ti njegovo številko javim. Bi pa bilo lepo. če bi po službi šla po tamalga in bi se pri nas oglasla!

Jaz pa se ravno v mislih zahvaljujem Skuštrani za sling!! user posted image
Tale zadeva je fenomenalna. Evo zdej imam malega not in lahko naredim vse. (še na wc lahko grem takrat, ko ja čas za to, ne takrat, ko lahko!user posted image )
Smo šli včeraj komplet familija v Portorož na kopanje. Bilo je fenomenalno. Tavečjadva sta z atijem uživala v vodi, midva s tamalim sva pa poležavala v senčki. Tamali je cel dan prespal, razen zvečer, ko smo se vračali, ga je zgleda da malo zvijalo in je kr jokal v jajčki. Smo se dvakrat ustavli, nazizali, previli, pa še kr ni blo vredu. No pa smo se na naslednjem parkplacu spet ustavli, sem ga naštimala v sling, se z njim sprehodla gor pa dol, ga je zmanjkalo v šusu! Potem sem ga previdno prestavla v jajco in je bil mir do doma!! Skor so me ene romunke tam za svojo vzele! user posted image Resno, kr naenkrat jih je bilo okrog mene, ko rusov! Me je kr mal strah ratalo - sam zgleda, da pač imajo rade male otroke.user posted image
V glavnem, fajn zadevca je tole.

Janči, a zdej si vredu?

Punce, ki greste na Krk - a ve katera za kak dober apartma tam, da bi bil primeren za nas? Pa za 6 oseb bi rabli, ker bi še ata in mamo zraven povabli.

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
23.7.2009 12:40:25   
skuštrana
Naty, navadi se, da boš s slingom, sploh v Celju, modni hituser posted image Ma, res, mene gledajo kot da sem padla z Marsa, pa vsak me ogovori, pa...He, he...Ej, na tisti strani so trije slingi, primerni za poletje. Ti javim kateri pa naj se potem odloči.

Jaz pa imam končno svoj avto, pa kiddyja sem šla arsenu vzeta, ampak - majko milo koliko dretja ko ga dajem notuser posted image Ma, se bo že navadil, klinc ga gledauser posted image

A se bomo kej zmenile, tiste ki ostajate v Celju in okolici?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 4624
23.7.2009 16:50:46   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Naty, navadi se, da boš s slingom, sploh v Celju, modni hit Ma, res, mene gledajo kot da sem padla z Marsa...

Hehe, samo to je pa res. Ko sem jaz N. nosla v MT so se tudi full obračali user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
A se bomo kej zmenile, tiste ki ostajate v Celju in okolici?

Jaz sem vedno za user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 23.7.2009 17:04:51 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......