|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.7.2009 13:16:00
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Zdravo! Berem, da se menite za kak čvek v živo... Prav rada bi včasih prišla malo pozdravit, pa sem zdaj kar malo daleč , med tednom pa nekje do pol 4h delam, potem pa Nika poberem, pa kakšen opravek, trgovina in sva doma po 17. uri. Velikokrat greva pa tud najprej kar domov (če J. pride iz službe bolj pozno), da ni naša Lexi predolgo sama... Skratka, sej je fajn v B., se je pa treba bolj organizirat (da ne delamo nepotrebnih km)... Da malo poročam, kako je bilo na izletu... Edina pripomba bi bila na velikost avtodoma in posledično na zelo majhno možnost parkiranja na željenem prostoru. Če namreč hočeš nekje v mestu parkirat, moraš najti 2 mesti, kar pa je bilo v Nici NEMOGOČE. In tam sm bila js ful razočarana, ker enostavno nismo imeli, kje parkirat - vse polno, še en parking je bilo ful težko najdit, kaj šele 2 skupaj... Drugače pa vse super. Najprej smo šli v Gardaland, je Nik tud ful užival, potem smo šli proti jutru proti Nici, kjer smo najprej malo izven mesta našli ful lep in urejen kamp (in že lepo planirali večerno namestitev), potem pa se po dveurnem vozakanju sem in tja, odpeljali v Švico. Tam smo popoldne našli en kamp ob enem jezeru, kjer smo tisti dan in noč ostali. Je bilo ful lepo (na splošno nam je bila Švica ful všeč - čista, polna jezer in rek... ). Naslednji dan - v nedeljo, smo šli pa do Bodensega jezera (na avstrijski strani), kjer smo spet kampirali ob jezeru in imeli občutek, da smo na morju... Skratka, neko novo, malo drugačno doživetje, ki ga bomo vsekakor še ponovili, ampak z manjšim avtodomom (ta je bil za 6 oseb). Drugače pa se tudi pravi dopust že počasi bliža, čeprav sploh nimam občutka, da v soboto ponoči že odrinemo, ker smo normalno v službi in vrtcu še vse do petka. No, da ne bi bila čist out, sem si šla včeraj dvojne kopalke kupit... No, zdej me pa že kličejo, da je kava, tako da šibam! Ah, se kar pozna, da so sodne počitnice, ne?
|