|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
22.7.2009 14:24:41   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka_237

Andreja, vidim da imata namen kupiti hišo, mi smo tudi v gradnji, le da mi2 nisva kupila, ampak sama gradima, kak se kaj cene gibljejo, glede nakupa?
No upam da si slišala po TV, da se splača sedaj še malo počakat glede nakupa, ker še mislijo cene tekom leta drastično pastuser posted image

Ja, imava namen kupit hišo. Gradila ne bova, ker se nama po pravici povedano, ne da. user posted image user posted image Cene pa so OGROMNE!! Nekje v bližini mesta so hiše od 200.000 evrov naprej. Malce ven iz mesta (Šentilj, Pesnica ...), pa so okoli 120.000. Vseeno je pa dosti odvisno od tega, kolko je hiša stara, kaka je lokacija in kolko je kvadratov. Odločla sva se, da bova vzelo nizko hišo, nekje 110 kvadratov. To že dobiš za neko solidno ceno. Lahko sicer kupiš kakšno full staro in jo obnoviš, ampak si potem itak na istem.

ko slišim kake so cene, vem zakaj sem se odločila za gradnjo v lastni režijiuser posted image . M2, sva sicer dobila zemljo podarjeno, ampak že sedaj je ogromno denarja vloženega, in še ogromno ga bomo vložili preden bo konecuser posted image
Je pa res, da je treba imet veliko voljeuser posted image .

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
22.7.2009 14:27:54   
andrejka_237
Mižek, hvala za odgovor. Komaj čakam (no, zdaj mi je to še neznanka), ko bo dobila prvič nekaj novega. Bo vrgla iz ust, naš kuži pa bo samo čakal spodaj, kdaj bo kaj priletelo. hehe Že vidim, kak bo to zgledalo. Verjetno ji bom probala kaj dat, ko pridemo iz morja, to pa bo v začetku septembra. Često malo. 

Kako pa ste ve kaj z dopustom? Mižek, smejčica ... Sta že bili?

12. 5. je v najina življenja posijala zvezdica Ines.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
22.7.2009 14:38:16   
mižek

Mižek, hvala za odgovor. Komaj čakam (no, zdaj mi je to še neznanka), ko bo dobila prvič nekaj novega. Bo vrgla iz ust, naš kuži pa bo samo čakal spodaj, kdaj bo kaj priletelo. hehe Že vidim, kak bo to zgledalo. Verjetno ji bom probala kaj dat, ko pridemo iz morja, to pa bo v začetku septembra. Često malo. 

Letos ne gremo nikamor, ne gre vse, gradnja, prejšnji mesec smo imeli krst, sedaj ta mesec moj 30-ko praznuje, oktobra pa se bova še poročila, tako da smo sedaj finančno res bolj izčrpaniuser posted image user posted image user posted image
Bomo šli drugo leto, če bo seveda možnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.7.2009 14:44:25   
andrejka_237
Ja, stroški so ogromni. Nas še krst čaka, poroka pa bo kdaj drugič. Zdaj bolj šparamo. user posted image Na dopust gremo na Rab, ker imajo moji tam prikolico in nas v bistvu dopust niti ne bo tolko stal. Pa še rezervirat ni nič potrebno in plačat kako akontacijo.

Nič, grem gledat, kak se peče moje kosilo. Mlad krompirček in piščanec. Njami. user posted image Lepo se imejte, pa se tipkamo kaj.

LP

12. 5. je v najina življenja posijala zvezdica Ines.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.7.2009 15:03:31   
donna22
Uf, se čveka tu zadnje dni user posted image user posted image user posted image Saj je prav user posted image user posted image user posted image

Dopust ... Mogoče kak dan ali pa teden pri sorodnikih v Ankaranu, imava pa tudi možnost it zastonj v Crikvenico ali pa na Krk, samo še ne vema, ker je Zala še mogoče malo premala user posted image Čeprav se meni zdi, da ne bi blo panike ... Sicer pa jaz neki pretirani ljubitelj morja sploh nisem user posted image user posted image

Poroka - jaz bi tudi user posted image user posted image Glede krsta pa se še odločam, če ja ali ne, meni sploh ni do tega, samo mi vsi pritiskajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.7.2009 16:22:23   
mižek
tako, torta je prpravljena, sedaj še samo čakam, da ati pride, pa mi je že prav tečno in komaj čakam da že prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

Je še katera, ki je sama in ji je tečno?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.7.2009 16:25:13   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Uf, se čveka tu zadnje dni user posted image user posted image user posted image Saj je prav user posted image user posted image user posted image

Dopust ... Mogoče kak dan ali pa teden pri sorodnikih v Ankaranu, imava pa tudi možnost it zastonj v Crikvenico ali pa na Krk, samo še ne vema, ker je Zala še mogoče malo premala user posted image Čeprav se meni zdi, da ne bi blo panike ... Sicer pa jaz neki pretirani ljubitelj morja sploh nisem user posted image user posted image

Poroka - jaz bi tudi user posted image user posted image Glede krsta pa se še odločam, če ja ali ne, meni sploh ni do tega, samo mi vsi pritiskajo user posted image

Donna, glej če ti ne želiš, potem pač ne krsti, saj pa je to čisto tvoja odločitev, in kdo pravi da jo moraš krstit sedaj ko je še majhna, jaz poznam par, ki sta otroka dala krstit, ko je bil star eno letouser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.7.2009 16:50:38   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Donna, glej če ti ne želiš, potem pač ne krsti, saj pa je to čisto tvoja odločitev, in kdo pravi da jo moraš krstit sedaj ko je še majhna, jaz poznam par, ki sta otroka dala krstit, ko je bil star eno letouser posted image

Saj vem, da je moja odločitev, ampak se mi zdi, da bom kljub temu popustla user posted image Bomo vidli, mogoče pa res kdaj kasneje, ne vem ... Meni moji domači (starši, teta, babica itd.) pritiskajo, naj dam krstit, in to ne zato, ker bi bli tak verni, ampak ker je to lepi obred user posted image user posted image user posted image Od mojega mamo in babico pa je tudi skoraj kap, ko sta čule, da ne bi dala krstit male user posted image user posted image user posted image Tak da je kar težko ...

Meni pa ni dolgčas, je moj user posted image pred kako uro prišel user posted image Samo se zdaj z maličko ukvarja, jaz sem že skoraj 3 tedne druga violina user posted image user posted image user posted image user posted image Mižek, ti pa uživaj danes s tvojim, upam da čimprej prideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
23.7.2009 8:12:35   
mižek
dobro jutro punce,

mene je moj otrok danes že ob pol šestih iz pojstle vrgeluser posted image . Sedaj pa si ga je dedek odpeljal, je včeraj izrazil željouser posted image . Meni pa tudi paše malo, če povem po resniciuser posted image .

Danes bom malo čistila, pa likala, pa počivala, ker sem tako utrujenauser posted image user posted image user posted image , od nedelauser posted image
Pa ve?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
23.7.2009 9:22:50   
smejčica

dobro jutro punce,

mene je moj otrok danes že ob pol šestih iz pojstle vrgeluser posted image . Sedaj pa si ga je dedek odpeljal, je včeraj izrazil željouser posted image . Meni pa tudi paše malo, če povem po resniciuser posted image .

Danes bom malo čistila, pa likala, pa počivala, ker sem tako utrujenauser posted image user posted image user posted image , od nedelauser posted image
Pa ve?

Dan, dan.

Danes te je pa res hitro po konci vrgel...user posted image Bo pa zato šel kmalu ajat. user posted image
Moja je spala do osmih. Jaz bi pa še in še...user posted image
Midve danes še ne vema, kaj boma. Ati nama je šel službeno v Ljubljano in upam,, da čimprej pride nazaj.
Včeraj popoldan sem jaz malo počivala pred tv, moja dva pa sta šla ta čas malo ven. Uh, kolk to paše....malo mira, tišine..user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
23.7.2009 9:25:59   
smejčica

tako, sem vseeno šla po smetano. Biskvit mi sicer ni najbolje uspel, sem verjetno dala preveč moke, ampak mi je moja mama dala recept, tako da ne vem zakaj ni tak kot bi jaz hotla. user posted image
No sedaj sem že namazala torto in jo dala v hladilnik, da bo do večera hladnauser posted image

Smejčica ti pa si mi naredila lušte z bučkami, se lahko povabim?user posted image

In, sta popraznovala kot se spodobi? Je torta uspela? user posted image

Ti samo pridi.....veš kak je blo dobro. user posted image Sem v pečici pekla na rezine narezan krompirček s čebulo, nato sem dodala polnjene bučke (s klobasami in sirom) in ko se je vse lepo zapeklo, so si vsi prste obliznili. user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.7.2009 9:31:32   
smejčica

Nekaj me zanima. Kdaj ste ve pričele z gosto hrano? Tpčno pri 6. mesecih? Jaz bi moji Ines dala malo juhice (kako žličko) ali pa kakšno blago kašico že nekje pri 5. mesecih, če že ne prej. Se mi zdi, da je to odvisno tudi od tega, kolko otrok napreduje. Ne pa da ji 12. 11., ko bo stara 6 mesecev lahko dam, pred tem pa ne. Tako je bilo razmišljanje moje sestrične in mi je to čisto mimo. Kaj pravite? Oz. pravita? Hehe

LP,
Andreja

Jaz sem začela pri 5 mesecih. Ampak to bolj sokece. Mislim pa, da bom pri naslednjem začela malo pozneje. Sploh, če se bo dojil.
Zakaj? Predvsem zato, ker se nikamor ne mudi. Še bo čas za vse. Zakaj bi izivala alergije, če ni treba.
Moja je imela gh zelo rada. Že od vsega začetka poskušanja je vse in z veseljem. user posted image

Je pa tako, da ima vsaka svoje razmišljanje in dela, kot se njej zdi prav. Tako da, ne poslušaj drugih in delaj sama kot se tebi zdi najboljše. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.7.2009 9:37:07   
mižek
hej,

ja no torta, je bila tak, tak, bo naslednjič boljšauser posted image . Praznovala sva sma bolj malo, ker so njegovi prišli 10 min za tem ko je moj prišel domuuser posted image user posted image user posted image user posted image , še najedla se nisva v miruuser posted image user posted image user posted image , ko sem bila jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
23.7.2009 9:40:07   
mižek
jaz pa sem bila že pridna, malo sem zunaj počistila, oprala Galu igračke, ker so bile že vsrane, pa perilo sem dala prat,...... skratka, danes bo dan za čiščenje, in likanje, čeprav mi tazadnje ne diši najboljuser posted image

Ja smejčica upam da neboš predolgo sama, če pa boš pa si bova skupaj delale družbouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
23.7.2009 9:40:12   
smejčica

hej,

ja no torta, je bila tak, tak, bo naslednjič boljšauser posted image . Praznovala sva sma bolj malo, ker so njegovi prišli 10 min za tem ko je moj prišel domuuser posted image user posted image user posted image user posted image , še najedla se nisva v miruuser posted image user posted image user posted image , ko sem bila jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj, ja kaj pa zvečer.....takrat sta pa manda ja bla sama. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
23.7.2009 9:42:34   
smejčica

jaz pa sem bila že pridna, malo sem zunaj počistila, oprala Galu igračke, ker so bile že vsrane, pa perilo sem dala prat,...... skratka, danes bo dan za čiščenje, in likanje, čeprav mi tazadnje ne diši najboljuser posted image

Ja smejčica upam da neboš predolgo sama, če pa boš pa si bova skupaj delale družbouser posted image

Pa si res bla pridna. Jaz danes nisem še nič naredila.
No, trenutno niti nimam kaj....user posted image , čeprav prah lahko vsakodnevno brišem, pa ga bo vedno polno...user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
23.7.2009 9:45:46   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

hej,

Ojoj, ja kaj pa zvečer.....takrat sta pa manda ja bla sama. user posted image user posted image user posted image user posted image

potem pa sva imela tetouser posted image , na obiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
23.7.2009 9:46:10   
smejčica

Ja, odvisno ja. Eni samo pluvajo ven, eni pa komaj čakajo, da kaj dobijo v usta. Saj pravim, moja je vedno jedla, pa vseeno kaj je dobila. Pa ne samo žličko, dve.....ona bi že prvič zmazala cel frutek. user posted image

Mi letos tud ne gremo na dopust. Sem razmišljala o termah, pa tud to verjetno ne bomo šli. Se mi zdi boljše in lažje, da se gremo vsak dan znova nekam kopat al pa kam drugam...tako da bomo letošnji dopust izkoristili za lenarjenje. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2318
23.7.2009 9:47:31   
smejčica

hej,

potem pa sva imela tetouser posted image , na obiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, ti pa res nimaš sreče. user posted image No, pa saj on bi vseeno lahko užival. user posted image
Malo te hecam.....bota pa drugič popraznovala. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
23.7.2009 9:49:50   
mižek

Pa si res bla pridna. Jaz danes nisem še nič naredila.
No, trenutno niti nimam kaj....user posted image , čeprav prah lahko vsakodnevno brišem, pa ga bo vedno polno...user posted image

No sedaj pa si me spomnila da še moram prah pobrisat, pa sedežno bi trebalo spet zribat z vanišem, ja katastrofauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
23.7.2009 9:53:27   
mižek
Malo te hecam.....bota pa drugič popraznovala. user posted image
ja, ja sploh ne dvomim v touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
23.7.2009 9:57:06   
smejčica

Jej, ja pa kaj imate vsi sorodnike na morju. user posted image Jaz sem si to vedno želela, pa nihče nima nikjer ....user posted image
Če tebi ni do tega, da bi dala otroka krstit, se moreta pa res s partnerjem sama odločit, kako in kaj. Meni so tudi težili, da morema malečko hitro krstit. (In da ne bo prišel na krst, če bo tako pozno. No, potem je pa le prišel, čeprav sem se jaz spoprijaznila, da ga pač ne bo. In ga nisem nič prosla. Če prideš, prideš....če ne, pač ne. user posted image ) Zaradi vere in tak naprej.....pa sma se z mojim lepo odločila, da jo bova krstila, ko se bo otoplilo. No, in krst je bil maja. Malečka je bla takrat stara že skoraj 6 mesecev. Pa kaj, če ti drugi govorijo,...naredita po svoje. Vidva sta starša in vidva lahko odločata. Kak me razkuri, ko se drugi vmešavajo v take stvari. user posted image user posted image

Mislim...ufuser posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
23.7.2009 9:59:46   
smejčica

Tak, sem si vzela čas in vas malo prebrala za nazaj...in pokomentirala, seveda. user posted image

Zdaj bom pa mogla za nekaj časa prekinit, ker me malečka beje da rabi. user posted image

Mižek
Da se ne bo preveč svetlo vse skupaj.....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
23.7.2009 10:58:15   
mižek

Tak, sem si vzela čas in vas malo prebrala za nazaj...in pokomentirala, seveda. user posted image

Zdaj bom pa mogla za nekaj časa prekinit, ker me malečka beje da rabi. user posted image

Mižek
Da se ne bo preveč svetlo vse skupaj.....user posted image

Nebo, nebo, je čiščenje bilo že krepko potrebno, nazadnje sem čistila enkrat pozimi, ko sem dobila obisk in ko se je vse šajnalo, se nama je z mojim stanovanje prav dopadlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
23.7.2009 12:55:53   
barby_nik
dober dan, čveke...

jaz se vam res po dolgem dolgem časun javljam...mamo končno net...user posted image
je blo težko brez njega, samo sem se pol navadla...user posted image

in kako ste kaj...???smejčica kako sta vi2 kaj...

naš nik je pravi navihanec...user posted image

nič grem zaj...moram it pripravit stvari, se gremo kopat...jupi...user posted image

lep dan še naprej...

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?