|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
22.7.2009 15:12:50   
BarbaraGS
surf ne skrbi...meni je blo full zal da smo jo dali cepit, ker ni 100%, ker se zdaj se ne bo druzila z gruco otrockov in ker traja samo 2 leti. Po mojem jih full ni dalo cepit.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
22.7.2009 15:37:39   
birdy
Barbara, se strinjam da jih ful ni dalo cepit in da ni tok zelo zelo nujno cepljenje. Ampak o tistem da se ne bo družila z gručo otrok... Veš, žal je tko da sploh se z nobenim otrokom ne rabi družt pa ga lohk dobi. Neli recimo ga je kasirala  javni previjalnici v Avstriji, drugje ga ni mogla. Hočem rečt da ga lahko zelo hitr pokasirajo tud če niso v družbi ostalih otrok.

Majchy, Kristi je tko kot vedno, še vedno prehlajena. Pr nas to ne gre da bi bla Kristi zdrava.user posted image  Sem prebrala da že hodjo, kužki mislmuser posted image , joj, kjuti, v nedeljo bomo v Domžalah. A boste doma? Da jih pridemo mal pogledat pa da Neli mal žogico mečeuser posted image user posted image   Upam da si bojo res zize spočile ja, zdej bom ponoč kr dudo probala turituser posted image  Ma sam jst bi skor raj da bi flašo sprejela, jo moram skoz prklapljat kadar je žejna, flaše pa ni šans.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
22.7.2009 15:50:54   
Čebel@
birdy.....hodijo jauser posted image user posted image ......res so luškaniuser posted image user posted image ......pa neki hočejo lajat pa jim glih ne uspevauser posted image user posted image user posted image user posted image .....mislim da bomo doma,se pa prej slišiva,ok?user posted image glede flaše:zadnjič sem brala da eni otroci ne sprejmejo flaše,ampak zelo kmalu pijejo iz kozarca ali pa čudežnih lončkov.....tudi p odsvetujejo flaše tko da ne sikeraj se

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
22.7.2009 16:09:19   
MIHAILO
ROTAVIRUS-jaz za ta cepljenja sploh nisem vedla dokler tu na rr nisem prebrala...manj se obremenjujete boljse je...p ze tko povejo za kaj se je TREBA cepit,za vse ostalo pa samo denar pobirajo..

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
22.7.2009 19:03:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO
ROTAVIRUS-jaz za ta cepljenja sploh nisem vedla dokler tu na rr nisem prebrala...manj se obremenjujete boljse je...p ze tko povejo za kaj se je TREBA cepit,za vse ostalo pa samo denar pobirajo..

...predvsem slednje. Lej  k že imam enega pa smo z njim dal svašta čez ti lahko povem, da kaj takega  ne želim več. Resda je vsak potencialni kandidat za marsikaj ampak zakaj se ne bi preventivno zaščitili, če se le da.

Z Vitom smo se vlačil okrog dohtarjev in po bolnicah (...vem, da imajo nekateri večje probleme..) , zaradi rota je bil na infuzijo prikloplen cel dan, namesto, da bi se po Čatežu po toboganih vozil..... Tko, da.....

Jaz sem Evi cepla tudi proti pneumo tako kot Vita (on je cepljen tudi proti gripi). Odkar je bil cepljen razen prehlada in nekaj malega boleč ušesk ni bil nič bolan... (trkam na les) glede na to, da se je okrog njega v vrtcu vse živo preboleval.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
22.7.2009 19:06:59   
Onasiss
Sem dopoldne hotla komentirat pa sem kr mrknla....user posted image user posted image user posted image
Je prišla soseda na obisk in je povedala veselo novico, da pričakujejo user posted image  februarčka/o 2010.user posted image user posted image user posted image  Sicer nepričakovano in izven konteksta, pa vseeno so se odločili da ga obdržijo. Svaka čast glede na to, da je njen non-stop odsoten. Špila klavir v filharmoniji in imajo veliko nastopov polega tega še v eni šoli uči, ona ima pa kako sp-prevaja, ampak bolj švoh..... Je rekla, da je bila čist šokirana in še vedno ni pršla k seb. user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
22.7.2009 19:10:27   
Onasiss
Ajvy-mi je zelo, zelo žal, user posted image user posted image da niste dobili stanovanja. Sem že par dni nazaj komentirala stanje razpisa in se mi zdi tak način popolnoma mimo. Verjamem, da se bojo stvari zaostrile, saj imajo možnost kandidiranja tudi vsi Evropejci. Ne obupaj in ponovno kandidiraj-to ti prinese točke. Bi pa ti predlagala, da greš na drugo varianto.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
22.7.2009 19:42:58   
sunny24
Čer! Oh ja, pa je šou skori še en dan mimo...
Zjutri smo pol z Gajo zaspale nazaj, ona v vozičku jst na kavču, popoldne smo ble notr, pol smo jo pa peljali h "tašči" in smo šla z mojim na občino, pol na kafe in pol sm jst šibnla v fitnes, moj pa h frendu belit stanovanje. Pol ms bla še v trgovini, zdej pa malo relaxa doma, Gaja pohaja...Pole pa gremo v banjo čofotat...user posted image

Sm jo prej snemala, kako je smrčala...user posted image  Bom ob priliki gor prpopala...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
22.7.2009 19:43:40   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

Se podpišem..........user posted image user posted image

Tudi jst!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
22.7.2009 20:53:29   
Maksi1
Čir.

Punce, imam eno vprašanje. Tiste, ki jih že mate in tiste, ki ste že o nakupu razmišljale, kakšen stolček za k mizi (za hranjenje) imate. Jaz mojo hranim v ležalniku, ampak se mi zdi, da ne bom več dolgo. Imate kakšen nasvet?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
22.7.2009 21:43:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Čir.

Punce, imam eno vprašanje. Tiste, ki jih že mate in tiste, ki ste že o nakupu razmišljale, kakšen stolček za k mizi (za hranjenje) imate. Jaz mojo hranim v ležalniku, ampak se mi zdi, da ne bom več dolgo. Imate kakšen nasvet?

Jst mam trip-trapa za Nelči. Men so trip-trapi zakon, mam pa original stokkeja k ma da zdrži ene 10let.  Kristi ga bo tud dubla, ker pa je moja mat neki z to firmo delala pa ga bom dobila pol ceneje in v barvah k jih v trgovini ne dobiš. Pri Neli žal ni blo te možnosti ker je mami kasnej z njimi delala.
Jst sem pristaš stolov k rastejo z otrokom zato ostali ne pridejo v poštev. Edin Jane mislm da, ma zdej tud take stole k rastejo sam plastični so. Pa če nimam narobe v glavi so tud krepko dražji k stokkejevi trip-trapi.
Sej jst bi ful mela kakšnga tega navadnega k so ful luškani, sam za obdobje 2 let jst nimam namena kupovat. Mam mal premal denarjauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
22.7.2009 21:54:43   
Čebel@
maksi.....jaz imam takega:
user posted image

ima 3 stopnje naklona in je od 0-36kg.....meni je zakon ta stolček pa še Hana full uživa v njemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
22.7.2009 21:56:54   
Čebel@
no jaz se za danes poslavljam......pojem še porcijo banana splita in grem v mižule.......lep večer in se tipkamo jutri

še vprašanje:ali se bučka kuha v vodi(nimam za paro)?

nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
22.7.2009 22:04:16   
Onasiss
majchy -preden pobegneš, da ne boš pozabla popravit seznamauser posted image . Nočm težit, samo me zanima kaj boš porabila za plazenjeuser posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
22.7.2009 22:05:06   
birdy

no jaz se za danes poslavljam......pojem še porcijo banana splita in grem v mižule.......lep večer in se tipkamo jutri

nočko

Ne, bučko potenstaš. Olupš, narežeš na kocke, mal vode dodaš, kuhaš tok časa da se razpusti, pol pa potlačš (al kak je izraz, z uno tlačilko za pire delat) da rata taka tekoča.
No, take mam jst ful rada, pa še mal krompirčka not, mljaskuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
22.7.2009 22:06:11   
tanci29

nočko

nočko tudi tebi

ja bučka se kuha v vodi, pa pazi da jo ne zažgešuser posted image

da ti povem da je hana jedla včeraj banano in je mela dones zelen drekec z nitkami notri...tko da to je to pomoje tud pri tebi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
22.7.2009 22:06:57   
Onasiss
Maksi-jaz imam prima pappa od peg perega. Je pa še rabljen in je zdržu generacijo 4 otrok.user posted image user posted image
user posted image
Meni je všeč, ima pa tudi naklon v 3 pozicije, pa še mizica se da snet in fino se pospravi.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
22.7.2009 22:07:32   
tanci29

majchy -preden pobegneš, da ne boš pozabla popravit seznamauser posted image . Nočm težit, samo me zanima kaj boš porabila za plazenjeuser posted image

a sem kej spustilauser posted image ...kdo se plazi

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
22.7.2009 22:08:41   
tanci29
stolček...mi mamo za erika trip trapa-zakon...hana pa zaenkrat še v ležalničku oz. v naročjuuser posted image

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 22.7.2009 22:10:53 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
22.7.2009 22:11:28   
Onasiss
Mi bomo mel pa zihr pestro noč.... user posted image  Je čez dan tako švoh jedla, pa skoz ji tisto flašo molim pod nos.... Pa z gosto ji non stop utrujam, pa naredi 2 žlici pol pa ne več. Pa sem najprej mislila, da mogoče zaradi okusa, sem ji potem ponudila flašo pa je sam usta skupaj držala in se stran obračala. Za znoret....

tanci- da ne boš mislila, da moraš samo ti otroka futrat. Moj je star 4 leta pa noče sam jest. Za user posted image user posted image  Bi jedu sam kruh in čips. Matr mulc....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
22.7.2009 22:12:53   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Moja smotka mala....user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi bo kmalu ušla v svet. Danes je že pri računalniku žnjohala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dober da imam ta velik zvočnik pred kabli postavljen....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
22.7.2009 22:13:24   
tanci29
joj mlea ne me basat pr 4 še zmer ne jejo sami....naš tamal je že ta 5 dan šel brez večerje in popoldanske malice spat...on nebi nč jedu

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
22.7.2009 22:14:52   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Moja smotka mala....user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi bo kmalu ušla v svet. Danes je že pri računalniku žnjohala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dober da imam ta velik zvočnik pred kabli postavljen....user posted image user posted image

a res al kaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tale je pa res brzinska...
naša pa ne ve kako bi nogice pa rita ji grejo sam pol na nos padeuser posted image ....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
22.7.2009 22:17:30   
Onasiss
tanci- jejo, jejo pa še kako.user posted image user posted image  Samo naš je neka izjema... Si zmišljuje...V vrtcu vedno sam je, doma pa ... katastrofa. No, u bistvu je samo tisto, kar mu je všeč: golaž in pireuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in choko pops in mleko..... Zdej se mi pa res ne da obeh futrat.user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
22.7.2009 22:18:50   
Onasiss
Naša je najprej začela z lastovkami....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?