|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
22.7.2009 11:16:52   
tanci29
mihailo kje je to ful je lepo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.7.2009 11:17:07   
MIHAILO
torta
http://www.sanmarco-doo.com/index_shell.html

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.7.2009 11:17:32   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

V Bijeljini...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.7.2009 11:47:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

V Bijeljini...
a to je na Hrvaškem?res je full lepo videti po slikahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.7.2009 11:52:41   
MIHAILO
V Bosni je to Majchy...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.7.2009 12:12:20   
witto
Evo mene. Prišli iz pohajanja. matija je malo zaspal,jas sem pa posesala,pobrisala po tleh, dala prat en stroj, in še sem uspela si zamesit testo za ene breskvice. Mihailo, krasen plac, a tam boste imeli kosilo za krst?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.7.2009 12:13:27   
witto
Barbara,meni tudi še ni prišla tečka,čeprav imam kakšenkrat take čeudne krčke,kot, da bi jo imela za dobit. Bo žeuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.7.2009 12:26:54   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Evo mene. Prišli iz pohajanja. matija je malo zaspal,jas sem pa posesala,pobrisala po tleh, dala prat en stroj, in še sem uspela si zamesit testo za ene breskvice. Mihailo, krasen plac, a tam boste imeli kosilo za krst?

Jauser posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.7.2009 12:34:27   
witto
res lepo,bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.7.2009 12:46:52   
Katjusa
ojla punce mene malo.... brala vas nisem..... imam priprave na dopust, ki se nam začne jutri.... v nedeljo gremo na morje do takrat se vam še kej javim.... bomo oravljal zadnje nakupe pa kopat se bomo šli...... pol nas pa do sobote ni in na hitro vse operemo vzamemo šotor in gremo najbrž na blatno jezero al pa nazaj na morje..... bo padla odločitev v zadnjem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte jst se vam pa vmes kej javim če bom uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.7.2009 12:52:30   
witto
Katjuša uživajteuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.7.2009 13:11:35   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Katjuša uživajteuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.7.2009 13:34:52   
Deja
Hvala punce za čestitke!!!!

Joj ne morem verjet, da je moj lubek star pol leta!!! Joj kak čas beži....

pred pol leta taki čas sem komaj dobila umetne popadke - pol pa se je začelo.... in po 11-ih urah v porodni smo dobili malega škrateka!!!

Joj sem full vesela... zdaj me je pa še možek presenetil - je prinesel čokoladno torto, da bomo lažje praznovaliuser posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.7.2009 13:46:26   
Katjusa
Punce a ve že ponudite sveže sedje? jst mu ti pa tam dam da mal breskvico cuza...... pa banano mu dam ampak ostalo pa vse kuhamuser posted image
sem pozabla kako je blo pri florjanu sma se mi zdi, da sem jabolko kr naribala in dala za jestuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.7.2009 13:52:00   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce a ve že ponudite sveže sedje? jst mu ti pa tam dam da mal breskvico cuza...... pa banano mu dam ampak ostalo pa vse kuhamuser posted image
sem pozabla kako je blo pri florjanu sma se mi zdi, da sem jabolko kr naribala in dala za jestuser posted image

Jst sadja nikol ne kuham. Neli je pri točno štirih mescih, kot prvo gosto hrano dubla nariban jabuk. Kristi še ne dajem sadja, k ji ga bom bo surovo. No, kdaj tud dobi mal za pocuzat al pa tko da je res mejhen košček.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.7.2009 13:59:59   
Urša08
ojla

eto mi smo dopoldan bili na igrišču. Nejc ful užival, Žiga spančkal. Potem sem seveda oba nahranla, pa kosilo skuhala sedaj mam pa mal pavzice.user posted image

tanci samo da si boljše user posted image

mihailo čudovita lokacija user posted image

katjuša jaz mislim da sem Nejcu dajala sveže sadje ker se še spomnim kako je bil nor na nektarino in banano skupaj zmiksano user posted image mislim da sem samo pri uvajanju skuhala jabuček potem pa prešaltala na surovo.

birdy super da si se oglasila, kako ste kaj?

ajvy škoda za stanovanje user posted image user posted image pa super za dudo, saj bo šlo samo ne obupat pr nam je Nej en mesec govoru da je zgrizu dudo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
22.7.2009 14:22:35   
SURF
Pozdravljene...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem je jezna k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem klicala pediatrinjo,da se naročiva na posvetovalnico,ker prej je bila odstotna..povem,da se bova še cepili,pogleda datume in reče ooo ste pa prepozni za rotavirus.-..... a bi se krivila,če nebi pred mescem se pogovarjala z sestro ker pediatrinje ni bilo in mi je zagotavljala da bo po 20-setem čist v redu datum,ker sem bila skeptična sem še enkrat klicala in je zopet potrdila..in evo kličem sedaj pa ona še kar trdi pridite v petek se cepit,pediatrinja pa da je prepozno,da mora biti do 24tedna cepljena 2xuser posted image a sestra razlaga da 1x..pa to so v štali ne pa v zdravstvenem domuuser posted image vrat bi ji zavila,p*********+*******,naj gre v penzijo,če ni sposobna delat ali pa naj drži goflo,če ne ve kaj govori...in evo zdej mi je pa tok hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A mislite,da je kriza če otročki niso cepljeni za rotavirus,mah sj vem da jeuser posted image user posted image
Takoj sem klicala v Velenje in prosila,če se lohka prestavimo tja in pravijo da ja.

...............................................................................................................................

Mihailo-ooooooo kok dober plac,si že enkrat pokazala,zlo lepo..to bodo dobre fotke,pa še fotoaparat novuser posted image user posted image user posted image user posted image To bo fešta hujš k ohcetuser posted image sj pravjo da v bosni imajo te običaje dosti bolj močneuser posted image user posted image user posted image Komaj čakam fotke.user posted image

Barbara-Tudi js še nimam menstruacije,zakaj bi to bilo napak?

Ajvy-Super za dudkouser posted image

Tančy-user posted image to si se znašla.....drugače imaš pa veliko srajc za polikat,teh tudi js ne maramuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
22.7.2009 14:24:47   
SURF
O super,sveže sadje je tudi dosti bolj okusnouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
22.7.2009 14:26:24   
SURF
pičim...Patricija je glih zaspala in to samauser posted image ....pride kolegica,pa sestra na obisk...da še malo poglancamuser posted image
user posted image LEP DAN.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
22.7.2009 14:28:26   
SURF
p.s.-----zemlja nafuranauser posted image user posted image user posted image upam,da še to leto nadaljujemouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
22.7.2009 14:30:46   
birdy
Surf, Neli je prebolela rota virus in to čist brez težav. Sej tud če cepš lahko dobi rotavirus. Manjša je verjetnost, ampak vseen pa ga lohk dobi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
22.7.2009 14:34:34   
birdy
Drgač smo mi ok, mal delovno zato tud ni časa za RR. Moj bo zdele fušu mal tko da sem do sobote sama. Pa sej Nelči bo šla pol v petek k mojim staršem.
Dons se je zgodu čudež... Kristi je sprejela dudo kar je fajn, pa tud čudn. Ubistvu ji jo že več k dva mesca sploh nisem več turila, dons sem pa probala k je zdele popoldne hotla kr z joško v ustih spat in je ratal. Zagrabila dudo in zaspala. Bolš zame, zdele pa tud duda. Misija flaša pa še vedno neuspešna, je super za igrat, za čaj pit al pa vodo al pa sok pa ni dobra, zato je pa žlica al pa od maMI JOŠKuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
22.7.2009 14:40:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

Se podpišem..........user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
22.7.2009 14:48:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

Se podpišem..........user posted image user posted image

jst tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
22.7.2009 15:09:08   
Čebel@
katjuša.....pa si dočakala dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maksimalno uživajte in ne pozabite fotkiča domauser posted image user posted image user posted image user posted image
deja......lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo od možeka da te je presenetil s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
surf.......katera te zavaja-zdravnica ali sestra?user posted image (nisem čisto zastopilauser posted image ).....ni prav da te tkole zavajajo,se strinjamuser posted image ......ne sikeraj se,če ne bo cepljena,sploh ni nujno da faše rotavirususer posted image user posted image user posted image ......uživaj v čvekuuser posted image user posted image user posted image
birdy....je Kristi že ok?......veš kaj so kužki že luštniuser posted image user posted image user posted image mali medvedkiuser posted image user posted image user posted image user posted image super za dudouser posted image user posted image user posted image si bojo lahko zize malo spočileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?