|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
21.7.2009 20:25:30   
smejčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
21.7.2009 20:32:33   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Pa ti ja ne smeš sladoleda....
Pa vem,...

mislim, ej...
ampak sem si ga vseeno priviščila

Pa ob taki uri.....
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz lahko. Pripelji ga. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja pridi mi odpret jaz te čakam zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
21.7.2009 20:36:27   
mižek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je nesramno dober ta sladoled in direkt na bokih se mi bo jutri poznalo dva cm večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
22.7.2009 9:33:28   
smejčica
Dan, dan.

Danes sma pa ajali do skoraj pol devete ure. user posted image Je bila pa noč slabša, ker bi samo pila. user posted image

Drugače pa....lepo vreme mamo, upam, da bo naslednji teden tud tak lepo. Da ne bo spet dež...

Kaj boste danes delale? Meni je že tak dolgčas.......user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
22.7.2009 9:36:46   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Pa vem,...

user posted image user posted image Eh, secam se..

mislim, ej...
Prav tak! Keri je najboljši?

Pa ob taki uri.....

Ne vem no....sem čakala, pa čakala....pred kero bajto si le ti čakala. user posted image . user posted image

Jaz lahko. Pripelji ga. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja pridi mi odpret jaz te čakam zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
22.7.2009 9:37:44   
mižek
hej dobro jutro,

midva pa sva se pred 15 minutami glih vstala, sedaj pijem kavo, potem pa morava spečt torto, ker ima moj danes 30-kouser posted image user posted image user posted image

Ja smejčica tak hitro ti je postalo dolgcajt? Pridi v naše kraje, pa si bova delale družbouser posted image . Imaamo fajne toplice, ki so dokaj poceniuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
22.7.2009 9:39:46   
mižek

Pa vem,...

mislim, ej...

Pa ob taki uri.....

Ne vem no....sem čakala, pa čakala....pred kero bajto si le ti čakala. user posted image . user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem bila verjetno pri sosedihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
22.7.2009 10:12:13   
smejčica

hej dobro jutro,

midva pa sva se pred 15 minutami glih vstala, sedaj pijem kavo, potem pa morava spečt torto, ker ima moj danes 30-kouser posted image user posted image user posted image

Ja smejčica tak hitro ti je postalo dolgcajt? Pridi v naše kraje, pa si bova delale družbouser posted image . Imaamo fajne toplice, ki so dokaj poceniuser posted image

Jej, sta si vidva z Galom danes prvoščla. user posted image

O, tvoj ma rojstni dan? Ja, pol pa vse najboljše tud v našem imenu. user posted image . 30 je pa res treba malo zapit. user posted image user posted image
Te mu pa le fajn torto spečita. user posted image user posted image user posted image Jaz je še nikoli nisem pekla, priznam. In ne vem, kaj bi ratalo ven, če bi se tega lotla. Čeprav letos razmišljam v tej smeri, že zaradi malečke....ker bi ji blo zanimivo. user posted image Je pa res, da ima moj rojstni dan 19.10, jaz pa mam rok 23.10, tak da bom čist vidla, če bom takrat še sploh doma. user posted image user posted image
Oh, kake lušte si mi zdaj nardila s torto. user posted image

Ja, dolgčas mi je. user posted image Saj se bo našlo kaj, samo.....tak hecno je. Saj bom en krat res mogla malo prit v vaše kraje, čeprav mislim, da bodo najini user posted image takrat že zlo veliki. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
22.7.2009 10:13:02   
smejčica

Pa vem,...

mislim, ej...

Pa ob taki uri.....

sem bila verjetno pri sosedihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, vidiš....pol se pa ne čudim, da je naš sosed danes tako dobre volje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
22.7.2009 10:23:51   
donna22
Vidve sta pa res ta prave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
22.7.2009 10:32:36   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Vidve sta pa res ta prave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sma, ala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In, donna, kak ste kaj spali?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
22.7.2009 10:41:43   
mižek

Pa vem,...

mislim, ej...

Pa ob taki uri.....

Aja, vidiš....pol se pa ne čudim, da je naš sosed danes tako dobre volje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
22.7.2009 10:43:27   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

ja donna, dolgcajt ena drugi krademauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
22.7.2009 10:47:04   
mižek
glej smjčica če znam jaz to spečt, potem bi ti tudi znala.
Je čist izi, 5 jajčk, 20dag moke, 20 dag sladkorja, 1dc vode, 1 dc belega olja, pecilni in kakav, vse skupaj zmešaš in vržeš v pečico, pol pa je poc tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
22.7.2009 11:38:06   
mižek
biskvit je pečen, sedaj še samo treba tortico namazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
22.7.2009 12:02:31   
smejčica

glej smjčica če znam jaz to spečt, potem bi ti tudi znala.
Je čist izi, 5 jajčk, 20dag moke, 20 dag sladkorja, 1dc vode, 1 dc belega olja, pecilni in kakav, vse skupaj zmešaš in vržeš v pečico, pol pa je poc tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pol pa super. Bo treba kmalu probat.

Že skladiščim tale tvoj recep v moje predalčke. user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
22.7.2009 12:03:16   
smejčica

biskvit je pečen, sedaj še samo treba tortico namazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opa, tole je bilo pa res hitro. user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj potem namočiš biskvit s kakim kompotom, al kako?user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
22.7.2009 12:57:08   
mižek
ne, sedaj še iščem recept za kakavovo kremo, bom jo samo po sredini namazala potem pa s čokolado oblilauser posted image .
Ja saj to ni velika torta, je bolj malauser posted image

Sem malega dala spat, ampak si le žlubodra v posteljiuser posted image user posted image user posted image , spet bom morala še enkrat ga it dajat spat

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
22.7.2009 13:00:43   
mižek
sem že našla, smetano bi morala s čokolado skuhat in jo dat v hladilnik čez nočuser posted image user posted image user posted image , bom kar danes dala v hladilnik in jo potem namazala pa bo kar bouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
22.7.2009 13:01:38   
smejčica

ne, sedaj še iščem recept za kakavovo kremo, bom jo samo po sredini namazala potem pa s čokolado oblilauser posted image .
Ja saj to ni velika torta, je bolj malauser posted image

Sem malega dala spat, ampak si le žlubodra v posteljiuser posted image user posted image user posted image , spet bom morala še enkrat ga it dajat spat

Mjask. Deluje njami. user posted image Verjamem, da bo zelo, zelo dobra. user posted image user posted image user posted image

Moja tudi že aja celi 15 minutk. user posted image Jaz pa trenutno razmišljam, kaj bom kuhala. Nekaj bom naredila iz bučk, pa še ne vem kaj. Ali pečene, polnjene ali omako. user posted image

Ah, komaj čakam, da mine in da pride user posted image domov. Se nama kar vleče danes malo....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
22.7.2009 13:15:59   
mižek
sedaj pa smetane ni doma, bi morala v trgovino, pa mi niti najmanj ni, bo treba s čim drugim namazatuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
22.7.2009 14:03:39   
andrejka_237
Andreja, vidim da imata namen kupiti hišo, mi smo tudi v gradnji, le da mi2 nisva kupila, ampak sama gradima, kak se kaj cene gibljejo, glede nakupa?
No upam da si slišala po TV, da se splača sedaj še malo počakat glede nakupa, ker še mislijo cene tekom leta drastično pastuser posted image

Ja, imava namen kupit hišo. Gradila ne bova, ker se nama po pravici povedano, ne da. user posted image user posted image Cene pa so OGROMNE!! Nekje v bližini mesta so hiše od 200.000 evrov naprej. Malce ven iz mesta (Šentilj, Pesnica ...), pa so okoli 120.000. Vseeno je pa dosti odvisno od tega, kolko je hiša stara, kaka je lokacija in kolko je kvadratov. Odločla sva se, da bova vzelo nizko hišo, nekje 110 kvadratov. To že dobiš za neko solidno ceno. Lahko sicer kupiš kakšno full staro in jo obnoviš, ampak si potem itak na istem.

12. 5. je v najina življenja posijala zvezdica Ines.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
22.7.2009 14:06:28   
mižek
tako, sem vseeno šla po smetano. Biskvit mi sicer ni najbolje uspel, sem verjetno dala preveč moke, ampak mi je moja mama dala recept, tako da ne vem zakaj ni tak kot bi jaz hotla. user posted image
No sedaj sem že namazala torto in jo dala v hladilnik, da bo do večera hladnauser posted image

Smejčica ti pa si mi naredila lušte z bučkami, se lahko povabim?user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
22.7.2009 14:08:36   
andrejka_237
Nekaj me zanima. Kdaj ste ve pričele z gosto hrano? Tpčno pri 6. mesecih? Jaz bi moji Ines dala malo juhice (kako žličko) ali pa kakšno blago kašico že nekje pri 5. mesecih, če že ne prej. Se mi zdi, da je to odvisno tudi od tega, kolko otrok napreduje. Ne pa da ji 12. 11., ko bo stara 6 mesecev lahko dam, pred tem pa ne. Tako je bilo razmišljanje moje sestrične in mi je to čisto mimo. Kaj pravite? Oz. pravita? Hehe

LP,
Andreja

12. 5. je v najina življenja posijala zvezdica Ines.

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
22.7.2009 14:21:17   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: andrejka_237

Nekaj me zanima. Kdaj ste ve pričele z gosto hrano? Tpčno pri 6. mesecih? Jaz bi moji Ines dala malo juhice (kako žličko) ali pa kakšno blago kašico že nekje pri 5. mesecih, če že ne prej. Se mi zdi, da je to odvisno tudi od tega, kolko otrok napreduje. Ne pa da ji 12. 11., ko bo stara 6 mesecev lahko dam, pred tem pa ne. Tako je bilo razmišljanje moje sestrične in mi je to čisto mimo. Kaj pravite? Oz. pravita? Hehe

LP,
Andreja

sem definitivno tvojega mišljenja, jaz sem dala Galu tudi nekje pri 5. mesecih in če bi še enkrat imela takega majhnega, bi že dala prej, ker potem lahko čez dan en obrok zizanja, zamenjata z gosto hrano.
To imajo sedaj pediatri nove finte, da od šestega meseca komaj, a moja sestra, ki je imala pred 5. leti malega otroka, pa ji je rekla od 4. mesecauser posted image

Saj na začetku ti itak nič ne poje, ampak le preizkuša, nekje mesec dni se trudiš preden sploh ima kaj od te hrane, tao da takrat pa bo itak že stara 6. mesecevuser posted image

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?