hugolina
|
Pozdravljene! Danes mi je pa za znoret vroče - NENORMALNO! Sem prav nervozna, ker mi kar zraka zmanjkuje in se mi vrti :grrr: Pa še zunej mi ne paše bit, notri je pa še toliko huje :(( (28°C mi kaže v dnevni). Ne pomaga niti sladoled, niti mrzla voda. Sem šla prej pod tuš, je blo pa čez 15min še huje. Ojoj, ....:(( Boge reve vse, ki mate težave s senenim nahodom. Mam doma :love:, ki je ves v solzah in stalno kiha. Držim pesti, da bo čimprej mimo. Miševi, zadnjič si samo omenla, da mate gimnazijci neko srečanje. Madonca, pa je mogla bit to kar ornk zadeva, saj sem šla po :love: na tenis igrišče, sem komi parkirišče dobila. To pa ni bilo kar tako ;) Ja, glede obešanja: sem staro mamo vprašala, je rekla naj delam tolk, kolkor sama vem, da lahko. Je stara 90, pa 4 otroke gor spravla, pa sigurno ni v luft gledala med nosečnostjo. Pa tud na MON-u sem ravno danes zasledila, k je ena dr. Pušenjaka spraševala. Tko da, jaz mislim, da je telim mojim sosedam mal dolgčas, pa seveda mal hočejo bit pametne ;) Naj imajo svoje veselje. Jaz sem tud 100%, da bom šla z EA rodit, samo tko, sem pa tja pridejo kakšne čudne misli, občutki, ... Pa ne toliko strah pred bolečinam (mam visok prag bolečine), ampak ne vem točno kaj. Strah pred neznanim-mogoče. Saj vem, da ko bom enkrat tam, bo itak šlo tko hitro, da sploh dojemala ne bom. Pa če bo šlo takole naprej (vročina), bom upala, da bo to čimprej ;). No, tam od 1.avgusta naprej :) lp
|