|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke III.del
19.7.2009 22:38:00   
ly117
Nočko! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
19.7.2009 22:39:38   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Grem gledat,če bom našla.

si našla?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
19.7.2009 22:58:24   
arabela*
eto me

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
20.7.2009 6:52:13   
ly117
Jutro!

Sem že pri user posted image da se zbudim, ker komaj gledam.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
20.7.2009 7:12:21   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
20.7.2009 7:12:55   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Sem že pri user posted image da se zbudim, ker komaj gledam.

Jaz že 2-go pijem.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
20.7.2009 7:13:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Grem gledat,če bom našla.

si našla?

nisem našla

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
20.7.2009 8:00:08   
tasa_m
dobro jutro, kako smo?
Jaz sem kot povožena, ker je ga Lija ponoči full sračkala. Sem upala,da bo zdaj spala pa ni šans..ona gleda Pokota in mogočnega Murfya user posted image
Jaz pa si grem zdaj kavico skuhat pol pa proti mestu..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
20.7.2009 11:15:29   
LenaG
Tak . .  končno sem spoznala nekaj čvekic, superuser posted image user posted image user posted image .  Res vas je bilo lepo spoznat, škoda le da so nas ose tako oblegale user posted image . Morda jih do nasldnjič le iztrebimouser posted image .  Se že veslim naslednjega srečanja iali pa piknika user posted image  . . . mi smo za, zraven prinesete nekaj za na rištilj dat, mi pa poskrbimo za pijačo in vse ostalo, zdaj veste kje smo doma.

Mala je skoraj takoj po vašem odhodu zaspala, tak da sem lahko prevbrala vaš včerajšnji čvekuser posted image .  Sem videla da ste vadile nemško. Zarad mene lahko samo v nemščini pišemo.user posted image Ich habe Deutsch zwar nich in der Schule gelernt, es ist aber wei meine zweite Muterscprache, da ich sehr oft in deutschsprachigen Ländern unterwegs bin und auch in der Arbeit täglich deutsch sprecheuser posted image

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
20.7.2009 13:13:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG
...
Mala je skoraj takoj po vašem odhodu zaspala, tak da sem lahko prevbrala vaš včerajšnji čvekuser posted image .  Sem videla da ste vadile nemško. Zarad mene lahko samo v nemščini pišemo.user posted image Ich habe Deutsch zwar nich in der Schule gelernt, es ist aber wei meine zweite Muterscprache, da ich sehr oft in deutschsprachigen Ländern unterwegs bin und auch in der Arbeit täglich deutsch sprecheuser posted image

prevod prosim, mojega ni doma.. par besed pa mi nagaja.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
20.7.2009 13:54:44   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ich habe Deutsch zwar nich in der Schule gelernt, es ist aber wei meine zweite Muterscprache, da ich sehr oft in deutschsprachigen Ländern unterwegs bin und auch in der Arbeit täglich deutsch sprecheuser posted image

prevod prosim, mojega ni doma.. par besed pa mi nagaja.. user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj par besed...meni vse nagajajo...prosim prevod...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
20.7.2009 14:03:25   
arabela*
Dan..................mi smo tud zdaj prišli domov....sma z mojim vse poštimala,pol pa smo na kafeju sedeli dve uri,tam pri dvorani tabor....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
20.7.2009 14:05:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ich habe Deutsch zwar nich in der Schule gelernt, es ist aber wei meine zweite Muterscprache, da ich sehr oft in deutschsprachigen Ländern unterwegs bin und auch in der Arbeit täglich deutsch sprecheuser posted image

kaj par besed...meni vse nagajajo...prosim prevod...
user posted image user posted image botrca saj ni panike,tud če ne zastopima se lahko imama fajn user posted image user posted image

se že vidim kak bom jutri v A. plenice kupovala.. user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
20.7.2009 14:05:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Dan..................mi smo tud zdaj prišli domov....sma z mojim vse poštimala,pol pa smo na kafeju sedeli dve uri,tam pri dvorani tabor....user posted image
samo da ste se imeli super user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
20.7.2009 14:20:20   
arabela*

se že vidim kak bom jutri v A. plenice kupovala.. user posted image user posted image

greš v A al kaj????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
20.7.2009 14:30:31   
tasa_m

greš v A al kaj????
grem v Lenart k mami na obisk pa bom usput verjetno v A. skočla (čez Radgono), da si kupim kak paket plenic na zalogo,si jih danes v Mullerju nisem ker niso normalni z ceno, čeprav so Made in Germanyuser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
20.7.2009 14:41:37   
arabela*

greš v A al kaj????
grem v Lenart k mami na obisk pa bom usput verjetno v A. skočla (čez Radgono), da si kupim kak paket plenic na zalogo,si jih danes v Mullerju nisem ker niso normalni z ceno, čeprav so Made in Germanyuser posted image .

kere pa si hotla kupit v mullerju...oranžne so super in se splačajo,,,samo ne vem če so ji imeli,ker je kolegica 7 paketov zjutraj nakupla....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
20.7.2009 14:44:02   
tasa_m

kere pa si hotla kupit v mullerju...oranžne so super in se splačajo,,,samo ne vem če so ji imeli,ker je kolegica 7 paketov zjutraj nakupla....user posted image
Midve uporabljama samo Pampers, ker druge nama premočijo. Zdaj čez dan uporabljama še Lidlove in sem zadovoljna, samo so mi tak debele user posted image drugač pa OK. Cena Lidlovih in Pampers gori v A. pa je enaka, pa še Pampers plenic je 4. kom. več..user posted image
No, grem mal pogledat še za stol jedilni za Lijo saj drugalče kolegici naročim da mi plenice prinese dol..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
20.7.2009 14:53:44   
arabela*

Midve uporabljama samo Pampers, ker druge nama premočijo. Zdaj čez dan uporabljama še Lidlove in sem zadovoljna, samo so mi tak debele user posted image drugač pa OK. Cena Lidlovih in Pampers gori v A. pa je enaka, pa še Pampers plenic je 4. kom. več..user posted image
No, grem mal pogledat še za stol jedilni za Lijo saj drugalče kolegici naročim da mi plenice prinese dol..

ja pamperske ja......user posted image oranžne..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
20.7.2009 15:13:48   
christiana21
Mi smo v bolnici zrihtali, vse je b.p., premalo smo šli gor, ampak imamo pa 2220g, od petka (oz. sobote - je imela še isto kilažo, kot v petek) smo šli 20g goruser posted image user posted image user posted image , čeprav nas je od sračkanja vzdigovalo in smo malo bruhali.
Jutri gremo po odpustnico, če bo vse ok jo dobimo, če ne pa spet bolnicauser posted image , pa saj bo vse ok...upam.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
20.7.2009 16:18:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Mi smo v bolnici zrihtali, vse je b.p., premalo smo šli gor, ampak imamo pa 2220g, od petka (oz. sobote - je imela še isto kilažo, kot v petek) smo šli 20g goruser posted image user posted image user posted image , čeprav nas je od sračkanja vzdigovalo in smo malo bruhali.
Jutri gremo po odpustnico, če bo vse ok jo dobimo, če ne pa spet bolnicauser posted image , pa saj bo vse ok...upam.
seveda da bo vse ok! Drugače skoraj ne sme bit !!! Držim močno pesti user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
20.7.2009 16:19:21   
tasa_m
ja pamperske ja......user posted image oranžne..
nimama še oranžnih, sma še na zelenih št.3. Ma so pa res imeli full slabo plenice založene..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
20.7.2009 16:32:12   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo pikico...naj se čim bolj zredi.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
20.7.2009 16:37:36   
botrca
Jaz sem tudi danes imela svoj dan, 2x na kavo (pri LeniG in s teto) pol sem pa šla še sestro obiskat, ker so sinoči z dopusta prišli (iz Srbije).

Zdaj sem dala eno perilo prat, pa smeti sem odnesla in sem zopet zašvicala...ne bom nič več delala user posted image  bom imela fajn izgovor.

LenaG lepo te je bilo spoznati in upam, da ti kdaj v mesto prideš na kavo...tak smo me navajene, kajne user posted image .
Matcar kak si v B zrihtala? Je z okico vredu? Je bil Maks fejst siten, ker si rekla da je takrat ravno njegova ura za spanje.
Saraya fajn, da ste držinsko izkoristili današnji dopoldan, kak meni to manjka user posted image , pa kaj čem tako je življenje.
Tasa_m škoda nisi zadnjič šla z nami v A ali pa bi rekla, da ti jih kupimo. Kam jih pa hodiš kupovat? Pa se ti splača? Kaj pri nas nimajo?
Ly117 Luka je pa tak sladki bil danes kako je gledal moja očala in listje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
20.7.2009 16:38:34   
botrca
Nič grem počasi z malim ven...se tipkamo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!