Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:38:00
|
|
|
|
ly117
|
Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:39:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem gledat,če bom našla. si našla?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 22:58:24
|
|
|
|
arabela*
|
eto me
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 6:52:13
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Sem že pri da se zbudim, ker komaj gledam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 7:12:21
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 7:12:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem že pri da se zbudim, ker komaj gledam. Jaz že 2-go pijem.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 7:13:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem gledat,če bom našla. si našla? nisem našla
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 8:00:08
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro, kako smo? Jaz sem kot povožena, ker je ga Lija ponoči full sračkala. Sem upala,da bo zdaj spala pa ni šans..ona gleda Pokota in mogočnega Murfya Jaz pa si grem zdaj kavico skuhat pol pa proti mestu..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 11:15:29
|
|
|
|
LenaG
|
Tak . . končno sem spoznala nekaj čvekic, super . Res vas je bilo lepo spoznat, škoda le da so nas ose tako oblegale . Morda jih do nasldnjič le iztrebimo . Se že veslim naslednjega srečanja iali pa piknika . . . mi smo za, zraven prinesete nekaj za na rištilj dat, mi pa poskrbimo za pijačo in vse ostalo, zdaj veste kje smo doma. Mala je skoraj takoj po vašem odhodu zaspala, tak da sem lahko prevbrala vaš včerajšnji čvek . Sem videla da ste vadile nemško. Zarad mene lahko samo v nemščini pišemo. Ich habe Deutsch zwar nich in der Schule gelernt, es ist aber wei meine zweite Muterscprache, da ich sehr oft in deutschsprachigen Ländern unterwegs bin und auch in der Arbeit täglich deutsch spreche
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 13:13:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG ... Mala je skoraj takoj po vašem odhodu zaspala, tak da sem lahko prevbrala vaš včerajšnji čvek . Sem videla da ste vadile nemško. Zarad mene lahko samo v nemščini pišemo. Ich habe Deutsch zwar nich in der Schule gelernt, es ist aber wei meine zweite Muterscprache, da ich sehr oft in deutschsprachigen Ländern unterwegs bin und auch in der Arbeit täglich deutsch spreche prevod prosim, mojega ni doma.. par besed pa mi nagaja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 13:54:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ich habe Deutsch zwar nich in der Schule gelernt, es ist aber wei meine zweite Muterscprache, da ich sehr oft in deutschsprachigen Ländern unterwegs bin und auch in der Arbeit täglich deutsch spreche prevod prosim, mojega ni doma.. par besed pa mi nagaja.. kaj par besed...meni vse nagajajo...prosim prevod...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 14:03:25
|
|
|
|
arabela*
|
Dan..................mi smo tud zdaj prišli domov....sma z mojim vse poštimala,pol pa smo na kafeju sedeli dve uri,tam pri dvorani tabor....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 14:05:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ich habe Deutsch zwar nich in der Schule gelernt, es ist aber wei meine zweite Muterscprache, da ich sehr oft in deutschsprachigen Ländern unterwegs bin und auch in der Arbeit täglich deutsch spreche prevod prosim, mojega ni doma.. par besed pa mi nagaja.. kaj par besed...meni vse nagajajo...prosim prevod... botrca saj ni panike,tud če ne zastopima se lahko imama fajn se že vidim kak bom jutri v A. plenice kupovala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 14:05:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan..................mi smo tud zdaj prišli domov....sma z mojim vse poštimala,pol pa smo na kafeju sedeli dve uri,tam pri dvorani tabor.... samo da ste se imeli super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 14:20:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se že vidim kak bom jutri v A. plenice kupovala.. greš v A al kaj????
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 14:30:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se že vidim kak bom jutri v A. plenice kupovala.. greš v A al kaj???? grem v Lenart k mami na obisk pa bom usput verjetno v A. skočla (čez Radgono), da si kupim kak paket plenic na zalogo,si jih danes v Mullerju nisem ker niso normalni z ceno, čeprav so Made in Germany .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 14:41:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se že vidim kak bom jutri v A. plenice kupovala.. greš v A al kaj???? grem v Lenart k mami na obisk pa bom usput verjetno v A. skočla (čez Radgono), da si kupim kak paket plenic na zalogo,si jih danes v Mullerju nisem ker niso normalni z ceno, čeprav so Made in Germany . kere pa si hotla kupit v mullerju...oranžne so super in se splačajo,,,samo ne vem če so ji imeli,ker je kolegica 7 paketov zjutraj nakupla....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 14:44:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kere pa si hotla kupit v mullerju...oranžne so super in se splačajo,,,samo ne vem če so ji imeli,ker je kolegica 7 paketov zjutraj nakupla.... Midve uporabljama samo Pampers, ker druge nama premočijo. Zdaj čez dan uporabljama še Lidlove in sem zadovoljna, samo so mi tak debele drugač pa OK. Cena Lidlovih in Pampers gori v A. pa je enaka, pa še Pampers plenic je 4. kom. več.. No, grem mal pogledat še za stol jedilni za Lijo saj drugalče kolegici naročim da mi plenice prinese dol..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 14:53:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kere pa si hotla kupit v mullerju...oranžne so super in se splačajo,,,samo ne vem če so ji imeli,ker je kolegica 7 paketov zjutraj nakupla.... Midve uporabljama samo Pampers, ker druge nama premočijo. Zdaj čez dan uporabljama še Lidlove in sem zadovoljna, samo so mi tak debele drugač pa OK. Cena Lidlovih in Pampers gori v A. pa je enaka, pa še Pampers plenic je 4. kom. več.. No, grem mal pogledat še za stol jedilni za Lijo saj drugalče kolegici naročim da mi plenice prinese dol.. ja pamperske ja...... oranžne..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 15:13:48
|
|
|
|
christiana21
|
Mi smo v bolnici zrihtali, vse je b.p., premalo smo šli gor, ampak imamo pa 2220g, od petka (oz. sobote - je imela še isto kilažo, kot v petek) smo šli 20g gor , čeprav nas je od sračkanja vzdigovalo in smo malo bruhali. Jutri gremo po odpustnico, če bo vse ok jo dobimo, če ne pa spet bolnica , pa saj bo vse ok...upam.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 16:18:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Mi smo v bolnici zrihtali, vse je b.p., premalo smo šli gor, ampak imamo pa 2220g, od petka (oz. sobote - je imela še isto kilažo, kot v petek) smo šli 20g gor , čeprav nas je od sračkanja vzdigovalo in smo malo bruhali. Jutri gremo po odpustnico, če bo vse ok jo dobimo, če ne pa spet bolnica , pa saj bo vse ok...upam. seveda da bo vse ok! Drugače skoraj ne sme bit !!! Držim močno pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 16:19:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja pamperske ja...... oranžne.. nimama še oranžnih, sma še na zelenih št.3. Ma so pa res imeli full slabo plenice založene..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 16:32:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Mi smo v bolnici zrihtali, vse je b.p., premalo smo šli gor, ampak imamo pa 2220g, od petka (oz. sobote - je imela še isto kilažo, kot v petek) smo šli 20g gor , čeprav nas je od sračkanja vzdigovalo in smo malo bruhali. Jutri gremo po odpustnico, če bo vse ok jo dobimo, če ne pa spet bolnica , pa saj bo vse ok...upam. za tvojo pikico...naj se čim bolj zredi.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 16:37:36
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tudi danes imela svoj dan, 2x na kavo (pri LeniG in s teto) pol sem pa šla še sestro obiskat, ker so sinoči z dopusta prišli (iz Srbije). Zdaj sem dala eno perilo prat, pa smeti sem odnesla in sem zopet zašvicala...ne bom nič več delala bom imela fajn izgovor. LenaG lepo te je bilo spoznati in upam, da ti kdaj v mesto prideš na kavo...tak smo me navajene, kajne . Matcar kak si v B zrihtala? Je z okico vredu? Je bil Maks fejst siten, ker si rekla da je takrat ravno njegova ura za spanje. Saraya fajn, da ste držinsko izkoristili današnji dopoldan, kak meni to manjka , pa kaj čem tako je življenje. Tasa_m škoda nisi zadnjič šla z nami v A ali pa bi rekla, da ti jih kupimo. Kam jih pa hodiš kupovat? Pa se ti splača? Kaj pri nas nimajo? Ly117 Luka je pa tak sladki bil danes kako je gledal moja očala in listje.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 20.7.2009 16:38:34
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem počasi z malim ven...se tipkamo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kdaj povedati?curlyKdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?Takoj. (
19%)
Pri dveh mesecih. (
30%)
Po NS. (
36%)
Kasneje. (
15%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!