Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 11:07:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem malo na balkon...se soncu nastavljat.... Še za mene se daj malo hhi...saj nisem dolgo...se je M zbudila....madonca to njeno spanje brzinsko...pol pa ga bo spet svirala do večera....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 11:33:19
|
|
|
|
matcar
|
Naša dva pa mi postlo preoblačita ,Saš še spi,jaz pa kuham.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 12:06:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naša dva pa mi postlo preoblačita ,Saš še spi,jaz pa kuham. Maš pa pridne otroke. Meni pa danes kuhajo oz. pohajo žabje krake.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 12:28:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa danes kuhajo oz. pohajo žabje krake.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 12:28:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...bi en daj prej povedla......da se zorganiziramo..... kaj ni boljši včasih nekaj ne planirat...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 12:29:56
|
|
|
|
botrca
|
Tak pa sem jo spila...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 12:31:06
|
|
|
|
botrca
|
Šibam zdaj kuhat zase in za Jana, potem pa gre na popoldanski počitek...oba greva... Dober tek vsem skupaj pa pridite vmes kaj gor, da ne bom sama .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 13:18:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa danes kuhajo oz. pohajo žabje krake. Ti,ko ne veš,kaj je dobro!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 13:44:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa danes kuhajo oz. pohajo žabje krake. Ti,ko ne veš,kaj je dobro! Bejži, ker bom glih
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 14:05:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa danes kuhajo oz. pohajo žabje krake. Je tak kot da bi jedla kurje letance.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 15:07:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa danes kuhajo oz. pohajo žabje krake. Je tak kot da bi jedla kurje letance. Genau!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:02:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa danes kuhajo oz. pohajo žabje krake. Je tak kot da bi jedla kurje letance. Genau! kak ste nagravžne..... jaz ne jem ne eno ne drugo.....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:03:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...bi en daj prej povedla......da se zorganiziramo..... kaj ni boljši včasih nekaj ne planirat... ja...saj maš prav.....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:05:15
|
|
|
|
arabela*
|
Smo že s kosila....nabasana sem tak,da bom počla.. ,pa ne od žabjih krakov ampak od zrezkov in sladoleda,pa peciva ... lena sem...bi morala pospravljat,pa prat...prelena,da bi sploh cote spokala v stroj...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:07:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dentinox ji nabavi pa maži dlesni,ful pomaga,ko grejo zobki ven,pa slini se pol manj.Dobi pa se v Mullerju,cena 4 eure.Jaz že Saš-u veselo mažem,pa se nič ne slini,tu pa tam kaj spusti ven.Smo pa prvega zobeka že dobili,samo čisto še ni predrlo ven,samo špiček je zunaj. o, hvala lepa. Grem glih ju3 v mullerja ker nisem bila v petek. Ma sem kupila prav za masažo dlesni..upam,da bo kaj pomagala tota ščetka al kaj pač je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:07:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa danes kuhajo oz. pohajo žabje krake. tu pa se strinjam z botrco. Žabe so mi že tak nagravžne, ne da bi jih še jedla..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:07:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Smo že s kosila....nabasana sem tak,da bom počla.. ,pa ne od žabjih krakov ampak od zrezkov in sladoleda,pa peciva ... lena sem...bi morala pospravljat,pa prat...prelena,da bi sploh cote spokala v stroj... ja to pa mi je znano.. jaz sem večkrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:09:31
|
|
|
|
tasa_m
|
PUNCE dajte mi PROSIM povedat, kaj naj nardim, da Liji zmehčam blato?? Očitno sem včeraj, ko sem ji delala kašico, dala preveč banane in jo je zaprlo. Revica se muči in tiši da je vsa rdeča v obraz, iztisne pa mogoče za cm blata ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:10:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUNCE dajte mi PROSIM povedat, kaj naj nardim, da Liji zmehčam blato?? Očitno sem včeraj, ko sem ji delala kašico, dala preveč banane in jo je zaprlo. Revica se muči in tiši da je vsa rdeča v obraz, iztisne pa mogoče za cm blata ven probaj ji sladkano vodo dat...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:11:52
|
|
|
|
arabela*
|
tassa_m, glede kengurujčka se z ly117 zmenita....jaz ga ne rabim...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:13:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya probaj ji sladkano vodo dat... ni učinka smo že sprobali. Ji devam tud sadne soke za katere pravijo da mehčajo blato pa ne vem ali sem preveč z vodo razrečla ali pa res samo HIPP soki mehčajo blato? Pol mi druga nebo preostalo koda začnem kupovat Hipp izdelke (sokove), čeprav jih ne mara..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:13:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tassa_m, glede kengurujčka se z ly117 zmenita....jaz ga ne rabim... Sma se že!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:17:17
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa sem se glih zdaj zbudla. Pa bi še malo spala pa se je Luka tak drl, zdaj je pe nazaj zadremal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:19:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya probaj ji sladkano vodo dat... ni učinka smo že sprobali. Ji devam tud sadne soke za katere pravijo da mehčajo blato pa ne vem ali sem preveč z vodo razrečla ali pa res samo HIPP soki mehčajo blato? Pol mi druga nebo preostalo koda začnem kupovat Hipp izdelke (sokove), čeprav jih ne mara.. po mojem ni od sokov odvisno....naša samo vodo pije....katero ji pa mleko daješ??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 19.7.2009 17:20:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tassa_m, glede kengurujčka se z ly117 zmenita....jaz ga ne rabim... Sma se že!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?