|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
18.7.2009 7:51:29   
Bety11
hmmmmm...Jaz se pa na vašem mestu ne bi igrala s spodbujanjem poroda.user posted image ...Pustila bi naravi, da naredi do konca, kar je začela.....Ker, lahko se zgodi, da dobite popadke, pa niste odprte in maternica leži visoko... Potem popadki pojenjajo, pa vam dajo umetne....In na koncu CR, ker se začne posteljica luščiti....Ne vem....

user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.7.2009 7:58:39   
Bety11
To sem našla pri drugih čvekah, pa mislim, da je zeeeelo koristno:

//////////////
Do 35. tedna nosečnosti otročiček pogosto menjava svojo lego v maternici, saj ima zaradi svoje majhnosti še zadosti prostora. V 36. tednu pa mu zaradi njegove hitre rasti zmanjka prostora za pogosto obračanje. Tako si otrok najde najudobnejšo lego in ostane v njej do konca nosečnosti. Navadno si plod izbere položaj z glavico navzdol, ker se tako bolje prilega jajčasti obliki maternice. Včasih pa iz različnih razlogov otrok ostane v medenični vstavi, to pomeni z ritko ali nožicami naprej. Ko zdravnik ugotovi, da je plod še vedno v medenični vstavi, lahko nosečnica z nekaj povsem preprostimi, a zelo učinkovitimi vajami spodbudi plod, da se obrne.

Najboljši čas za tri preproste vaje, ki vam jih predstavljamo, je od 34. do 37. tedna nosečnosti, pri dvorogi maternici pa v 27. tednu nosečnosti. Vaje v zdravi nosečnosti ne škodijo in nimajo stranskih učinkov, zato jih je vredno preizkusiti. Vseeno pa se pred izvajanjem vaj posvetujte s svojim ginekologom, ki spremlja nosečnost.
Kadar je otrok v pravilni, glavični poziciji, omenjene vaje niso priporočljive, saj se otrok lahko iz glavične vstave obrne v zadnjično vstavo!

1. Nosečnica se postavi na vse štiri. S koleni in komolci se nasloni na tla, zadnjico ima dvignjeno. Z zadnjico in boki miga sem ter tja, levo in desno ter gor in dol. To dela 20 minut. Prej si lahko z mehkimi blazinicami zaščiti kolena. Po 20 minutah vadbe naj si nosečnica vzame dve uri počitka in nato preide na drugo vajo.

2. Ženska leži na tleh. Noge pokrči v kolenih in dvigne zadnjico. Pod zadnjico si lahko podloži 2–3 velike vzglavnike, da si olajša vajo in tako čim dlje drži zadnjico navzgor. Z zadnjico začne zibati levo in desno, sem ter tja in po malem gor in dol. Vajo dela 20 minut. Po 20 minutah naj si nosečnica vzame dve uri počitka oziroma poljubno preživlja svoj čas, nato naj preide na tretjo vajo.

3. Ženska se plazi – pomika po prostoru po vseh štirih. Dobro je, če si pred tem zaščiti kolena in dlani. To dela 20 minut.

Omenjenim vajam posvetimo 1–2 dni. Po navadi zadostuje že en dan. Naslednji dan preverimo lego otroka. Če se otrok ni obrnil v pravilno lego, vaje drugi dan ponovimo.
Včasih kljub našemu prizadevanju otrok vztraja v svojem izbranem položaju. Plod take lege nikoli ne zavzame brez razloga. Odvisna je od materinega telesa, dela, ki ga mati opravlja, gibanja, dražljajev iz okolice, od popkovine, prostora v maternici, od mesta posteljice …
////////////

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.7.2009 8:40:06   
Sarchi
jutro, uu danes bo pa prijetno ohlajeno...user posted image

bety11 meni je ravno o teh vajah G.govoril, ko smo bili sedaj na zadnjem pregledu v medenični vstavi. povdaril je tisto, ko dete brca se vleži na hrbet in medenico visoko podloži. tako ga spodbudiš da se "odhakla" z ritko iz vstave in se obrne. baje....jzt mam zadnje dni itak ful čudne občutke v trebuhu, čudni premiki, tko da nit ne vem kaj se dogaja....bom počakala do nasl.pregleda, sej še ni taka kriza, ima še čas da se obrne.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
18.7.2009 9:59:49   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

hmmmmm...Jaz se pa na vašem mestu ne bi igrala s spodbujanjem poroda.user posted image ...Pustila bi naravi, da naredi do konca, kar je začela.....Ker, lahko se zgodi, da dobite popadke, pa niste odprte in maternica leži visoko... Potem popadki pojenjajo, pa vam dajo umetne....In na koncu CR, ker se začne posteljica luščiti....Ne vem....

ni treba vsega tako resno uzet user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
18.7.2009 10:11:47   
veselka
mene pa nekaj zanima v zvezi vožnje dojenčka: koliko časa je potrebno, da je en izmed staršev med vožnjo ob otroku? a obstaja kak zakon, ki predpisuje minimum? ne sprašujem, ker se mi ne bi dalo zraven sedet... ko bo moj user posted image vozil, bom vedno sedela zadaj. problem nastane, ko bom sama za volanom: na najinem avtu se airbag ne da enostavno ročno - s ključem, izklopit, ampak ga je potrebno peljat na uradni servis, kjer je treba baje vse uradno uredit z dovoljenjem za izklop, pač v primeru nesreče, ko nekdo drug ta čas sedi na sovozniškem sedežu (da se pač jasno ve, da je izklopljen, tudi za primer zavarovalnine in po monosti kake tožbe)... ne da se ga vklapljat in izklapljat po mili volji oz. potrebi. zato me zanima pač, če obstaja kak predpisan čas, ko je otroka treba imeti ob sebi, ali pa vsaj koliko časa je pametno imeti otroka na očeh? da pač airbag ne bi bil v nedogled izklopljen. sej večinoma bo še vedno moj vozil avto, ker ga bo tko ali tako imel skos v uporabi, ker ima službo v Lj. samo od oktobra do konc novembra bom pa veliko sama, ker imam moj predvidenih precej službenih poti. oz. ali je problem, če ti sem pa ke voziš, otrok pa je zadaj (seveda ga ne vidiš, ker je obrnjen v nasprotni smeri vožnje).

< Sporočilo je popravil veselka -- 18.7.2009 10:19:56 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
18.7.2009 10:57:34   
eltea333
Oj punce!
Mojemu detetu tudi že nekaj časa govorim, da ima od 15.8. naprej prosto pot, do takrat pa naj kar lepo raste pri meni user posted image . Ma kolikor sem brala itak te naravne čire čare ne sprožijo poroda kar tako. Sperma npr pomaga pri mehčanju materničneg avratu le, če je že vse ostalo pripravljeno, poroda pa ne sproži kar tako..
veselka, glede tega koliko časa naj bi bila zraven med vožnjo, pa nimam pojma - sploh še nisem pomislila na to

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
18.7.2009 11:05:11   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

mene pa nekaj zanima v zvezi vožnje dojenčka: koliko časa je potrebno, da je en izmed staršev med vožnjo ob otroku? a obstaja kak zakon, ki predpisuje minimum? ne sprašujem, ker se mi ne bi dalo zraven sedet... ko bo moj user posted image vozil, bom vedno sedela zadaj. problem nastane, ko bom sama za volanom: na najinem avtu se airbag ne da enostavno ročno - s ključem, izklopit, ampak ga je potrebno peljat na uradni servis, kjer je treba baje vse uradno uredit z dovoljenjem za izklop, pač v primeru nesreče, ko nekdo drug ta čas sedi na sovozniškem sedežu (da se pač jasno ve, da je izklopljen, tudi za primer zavarovalnine in po monosti kake tožbe)... ne da se ga vklapljat in izklapljat po mili volji oz. potrebi. zato me zanima pač, če obstaja kak predpisan čas, ko je otroka treba imeti ob sebi, ali pa vsaj koliko časa je pametno imeti otroka na očeh? da pač airbag ne bi bil v nedogled izklopljen. sej večinoma bo še vedno moj vozil avto, ker ga bo tko ali tako imel skos v uporabi, ker ima službo v Lj. samo od oktobra do konc novembra bom pa veliko sama, ker imam moj predvidenih precej službenih poti. oz. ali je problem, če ti sema ke voziš, otrok pa je zadaj (seveda ga ne vidiš, ker je obrnjen v nasprotni smeri vožnje).

sem večinoma sama vozila avto, user posted image  ima tako službo, da ga cele dneve dni. Imava tudi avto, ker airbaig ne moreš izklopiti. Je pač sama zadaj sedela, če je bila daljša vožnja od pol ure, mi je mala sama zaspala. Tako, da zadaj ni noben sedel. Ko pa sem imela dve, pa tudi ne.
Če te moti, da otroka ne vidiš, se da nabaviti še dodatno ogledalo, ki se da zraven vzratnega, eno pa še zadaj. Se da kar kupiti v otroških trgovinah.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
18.7.2009 11:08:01   
Erdbeere

mene pa nekaj zanima v zvezi vožnje dojenčka: koliko časa je potrebno, da je en izmed staršev med vožnjo ob otroku? a obstaja kak zakon, ki predpisuje minimum? ne sprašujem, ker se mi ne bi dalo zraven sedet... ko bo moj user posted image vozil, bom vedno sedela zadaj. problem nastane, ko bom sama za volanom: na najinem avtu se airbag ne da enostavno ročno - s ključem, izklopit, ampak ga je potrebno peljat na uradni servis, kjer je treba baje vse uradno uredit z dovoljenjem za izklop, pač v primeru nesreče, ko nekdo drug ta čas sedi na sovozniškem sedežu (da se pač jasno ve, da je izklopljen, tudi za primer zavarovalnine in po monosti kake tožbe)... ne da se ga vklapljat in izklapljat po mili volji oz. potrebi. zato me zanima pač, če obstaja kak predpisan čas, ko je otroka treba imeti ob sebi, ali pa vsaj koliko časa je pametno imeti otroka na očeh? da pač airbag ne bi bil v nedogled izklopljen. sej večinoma bo še vedno moj vozil avto, ker ga bo tko ali tako imel skos v uporabi, ker ima službo v Lj. samo od oktobra do konc novembra bom pa veliko sama, ker imam moj predvidenih precej službenih poti. oz. ali je problem, če ti sem pa ke voziš, otrok pa je zadaj (seveda ga ne vidiš, ker je obrnjen v nasprotni smeri vožnje).

evo veselka, jaz pravim čimmanj, otrok se mora navaditi, da v avtu je pač sam in da tako je. Jest se nisem nikoli zadaj vozila, če je kdo jokal sem se pač obrnila nazaj dala dudo pa je bilo. Da bi pa prav zraven sedela pa nisem nikoli prakticirala. Pa tudi zdaj ne bom oz. zdaj bosta pa že kr tamaladva mogla še user posted image porihtat. Ni pa nobenega zakona glede tega. V kolikor je pri meni tako jokal, da ni bilo pomoči sem pa ustavila porihtala pa naprej.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
18.7.2009 11:15:57   
veselka
torej ne obstaja zakon? no, sej kako pa bi potem zgledalo v primeru dvojčkov...

... torej mi ni za komplicirat z airbagom.
bomo kupli ogledalo.

če že kupujem angelcare, potem je verjento logično, da imam tudi pogled na otroka, navsezadnje lahko neha dihat tudi v avtu.

< Sporočilo je popravil veselka -- 18.7.2009 11:22:55 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
18.7.2009 11:22:20   
JaLuca

torej ne obstaja zakon?

ne obstaja zakon, da bi moral kdo zraven sedeti otroka. Čimmanj zraven njega, kot je napisala erdbeere. Pri meni bosta morali tudi pupi poskrbeti za user posted image . Če pa bo velik jok, pa se kje ustaviš in porihtaš. Tudi sama sem šla na daljše vožnje in če je treba podojiti, sem se pač ustavila, podojila, previla, se sprehodla, pa gremo dalje. Boljše, da to že od začetka prakticiraš.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
18.7.2009 11:25:17   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

torej ne obstaja zakon?

ne obstaja zakon, da bi moral kdo zraven sedeti otroka. Čimmanj zraven njega, kot je napisala erdbeere. Pri meni bosta morali tudi pupi poskrbeti za user posted image . Če pa bo velik jok, pa se kje ustaviš in porihtaš. Tudi sama sem šla na daljše vožnje in če je treba podojiti, sem se pač ustavila, podojila, previla, se sprehodla, pa gremo dalje. Boljše, da to že od začetka prakticiraš.

aha, ok. pol je vse manj komplicirano user posted image .

hvala za hitre odgovore... sama se ne razumem... moja sestra je dolgo sedela zadaj, pa sem mislila, da s kakim posebnim razlogom.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
18.7.2009 11:27:57   
JaLuca

torej ne obstaja zakon?

hvala za hitre odgovore... sama se ne razumem... moja sestra je dolgo sedela zadaj, pa sem mislila, da s kakim posebnim razlogom.

ogledalo se da kupiti v otroških trgovinah

< Sporočilo je popravil JaLuca -- 18.7.2009 11:28:47 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
18.7.2009 11:35:14   
veselka
jaz sem mela pa ponoči nočno moro... sem sanjala, da sem začela krvavet in da je kos nečesa iz mene padel, pa je zglealo kot ledvička... in seveda je bla panika, jaz sama... pa mi nikakor ni uspelo pridt do porodnišnice - al me je kdo oviral, al so porodnišnico skos prestavljali in mene skos drugam pošiljali... vglavnem GROZA

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
18.7.2009 11:36:13   
veselka

torej ne obstaja zakon?

ogledalo se da kupiti v otroških trgovinah

sem šla pol še 1x prebrat zgornji odgovor, pa vidla, da si mi že prej napisala user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
18.7.2009 12:30:04   
Nepoznana
Punce, tole citiram iz sorodnega foruma:

"Pravkar sem prejela od Tamike sms: "Zdravo! Jaz sem v porodnišnici, ker je otrok velik že za rodit (okrog 3200g ima). To pa zato ker mam sladkorno, ki mi je niso prej odkrili. Mislite na naju da bo še vsaj 2 tedna pri meni zaradi pljučk.""

Držimo pesti tudi me, da bo z obema vse ok!user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
18.7.2009 12:38:44   
Erdbeere
Joj tamika, nej ostane otroček še malo na toplem, sej imaš vendar takrat rok poroda kot jaz....mislim na vaju user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
18.7.2009 12:47:06   
klaja
Ste pa zanimive z vašo akcijo kako izselit user posted image . user posted image V glavnem meni v prvih dveh nosečnostih ni pomagalo nič, tako da ko bo bo.

Tamika zdržita še vsaj ta dva tedna, mislimo na tebe!!!

Sedenje zadaj ob otroku, jaz ne bom imela prostorauser posted image , bosta pa mali dve animirali dojenčka. Pri Juliji sem kar nekaj časa sedela zadaj, pri Hani prve tedne, sedaj pa nič več.

Kako paše danes malo ohladitve, upam samo da ne bo kake toče, pri nas je je zjutraj že bilo malo.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.7.2009 13:10:35   
barika
Bety, če bi jaz pri prvem čakala na svoje popadke jih ne bi dočakala. Meni so mogli pospešit porod 11 dan po pdp. ker je bila plodovnica že mekonijska. erjemi, da nobena noče otroka izselit, dokler ni donošen, po 36 tednu pa, tak da če ene 14 dni prej rodiš ni panike.

Veselka, jaz sem mogla sedet zraven malega zadaj v avtu, ker spredaj ni bilo prostora - pač mali avto- zdej pa še ne vema, če bo jajčka spredaj, bom sedela zadaj, če bo pa zadaj, boma pa dala ogledalo, pa bom sedela spredaj ... brez kompliciranja .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.7.2009 15:43:13   
Bety11
Nekaj sem našla, kar Rubin sporoča o stanju svojih user posted image user posted image

17.7.2009

Danes sta imeli UZ glavice in nimam najboljših novic user posted image . Pri Zoji so se krvavitve lepo resorbirale in ni večjih odstopanj, sicer so se pri Gaji tudi, vendar v edem. Kaj to pomeni? Lahko, da bo počil sam od sebe, lahko pa se začne povečevat. Trenutno ne morejo naredit ničesar, razen da ga spremljajo. Zato ima v ponedeljek ponovni UZ. Jaz močno, močno upam, da bo zadeva izvenela sama od sebe in ne bo potrebno kirurškega posega. Me je danes pogovor z dr. čisto deprimiral. Pa še njuna zdravnica je na dopustu. Sej ne da to kaj spremeni, ampak vseeno, njej zelo zaupam.
Najraje bi za dva meseca kar zaspala in se prebudila sredi septembra.

////////////////

Jaz sem trdno prepričana, da se bo vse uredilo in bo Rubin svoji princeski odpelala domov brez operacij in večjih težav....Držim pesti!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.7.2009 15:55:26   
Nepoznana
user posted image user posted image user posted image user posted image za mali borki!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
18.7.2009 17:32:11   
eva Ana
rubin držim pesti, za tvoji dve user posted image . Vse dobro ti želim!

tamika
ti pa povej tvoji user posted image , da naj počaka na naše user posted image ,! Tudi vama vse dobro!

Naša user posted image pa danes daje vse od sebe. Zgleda da tudi njej paše malo ohladitve, je aktivna ko prava nogometašica. Vse me danes tako dolj tišči, da mam na trenutke občutek, da bo kr ven padla user posted image .

KAKO PAŠE MALO OHLADITVE!!!!!

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
18.7.2009 18:18:08   
kepica
Hej punceuser posted image

Evo, morje je za nami. Vrnili smo se včeraj. Imeli smo se super, vreme je bilo vseh 12 dni sončno, kosti sem si fino pogrela, nekajkrat mi je bilo pa čisto zares vroče (35 stopinj), kar je bilo pa celo zame prevečuser posted image

Danes smo pa že v akciji. Mož je že začel z otroško sobicouser posted image Meni so noge otekle, tako da sem si vzela malo pavze in vas prišla pogledat. In če verjamete ali ne, se mi ne da brat vseh strani, se mi zdi, da jih je nekaj čez 30user posted image user posted image Nekaj časa sem še brala, potem pa obupala, ker je vsega čisto preveč za brat. Mislim pa, da sem glavno uspela prebrat.

Naš čas se vztrajno približuje. Počasi bo potrebno vsaj pripraviti torbo za porodnišnico. Ostalo bo že, čeprav ni prav veliko časa. Se mi zdi, da gre vsak dan hitreje mimo. Jaz naslednji teden začnem bolj pospešeno pripravljat in kupovat vse, kar še manjka. Sedaj sem itak že doma in bo več časa za šoping. Lepo dopoldne, v miru, sama, da si lahko vzamem čas in z užitkom pregledam vse po trgovinah. Komaj čakamuser posted image

Ta teden me čaka UZ in pregled pri G. Niti ne sanja se mi ne, kako je mali obrnjen. Premike čutim vse povsod in non stop me tišči lulat. Se mi zdi, da ga imam čisto med nogami. Tudi trebuh je bolj nizko. Bom videla, kaj reče G na pregledu.
Pa urejanje papirjev na CSD je tudi ta teden na sporedu. Prvi teden doma, pa polno dela. Sploh ne bom vedela, kdaj bo minil user posted image

Slikico bušija prilepim v naslednjih dneh
, ko se dela po hiši malo poležejo.

Rubin. še vedno mislim nate in tvoji mali borki. Držim pesti, da bo vse ok user posted image

tamika držim pesti za tvojo kepico, da zdrži še malo na toplemuser posted image

Lepo se ohladite, ker bo kmalu spet vroče. Meni prav paše tole vreme (začudauser posted image ).

Uživajte v vikenduuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
18.7.2009 18:20:50   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Če user posted image ni pripravljen, ga tako nobena naša akcija ne bo spravila ven. Berem po forumih, kaj vse so delale, pa ni nič pomagalo in so rodile veliko čez rok, imele dolg porod, ki se je končal s CR, ali se je končal brez problemov.. različno. Spet drugim je pomagalo (čeprav ni rečeno, kaj je bil razlog), so rodile malo prej, pa ni bilo problemov ali pa so bili... tak da je vse stvar naključja in brezveze verjet, da če bomo čakale, da se samo začne, bo pa vse OK. Zagotovo se pa nobena od nas ne bo metala po trebuhu ali kaj podobnega.

Tamika user posted image user posted image user posted image , srečno! Res bi mogli dati vse na test, ne glede na leta. Ampak vse bo ok, samo na pljučke še počakajo in bo vse dobro.

Rubin, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji punčki.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
18.7.2009 19:09:25   
Nepoznana
Tudi jaz bom zadnja dva, tri tedne pila čaj iz malinovih listov - ko ne bo več panike, tudi če se otrok nekoliko predčasno rodi. Me je pa že kr strah, pa ne toliko samega poroda kot dogodkov prej. Že zdej me občasno "duši" in ne morem dihat - se mi zdi, da imam pljuča kot en ptiček. Ja, predvsem pa se tresem pred prvimi popadki...Pa še vedno mi ni jasno, kdaj se odpraviti od doma...Ko imam popadke na 5 minut...to že...ampak, do porodnišnice imam približno 45 minut - to se pravi, da moram od doma, ko bojo popadki približno na 10 minut?user posted image Eh, ne vem...
Pa popadke bom prepoznala, da je to to? Sej najbrž tudi tisti čisto taprvi kej bolijo, a ne?

O vsem tem sem prebrala že 1001 stvar, pa še vedno nisem prepričana kako in kaj in si preprosto ne zaupam, da bo vse ok. user posted image

CSD: Jaz sem papirje oddala v ponedeljek, v četrtek pa sem že dobila odločbo o višini porodniške. Kaj pa za paket oz. denar? Itak se označi na istem obrazcu kaj želiš, ampak v omenjeni odločbi ni nič o tem napisanega... Dobim kakšen poseben papir, ali mi bodo kar denar nakazali?

Kepica: Jaz bi imela pa tvojo telefonsko številko - mi jo boš napisala na zs? Hvala! Ker sem se odločila, da bom malo bolj aktivno sodelovala tu, kjer je veliko punc, ki so na istem kot jaz. user posted image

Sladkorna: Ja, ob tej novici o Tamiki sem se pa jaz prvič zahvalila vsem možnim angelom, da so mi odkrili povečan sladkor (sicer še ni sladkorna, sem pa na meji) in da lahko še pravočasno začnem pazit na hrano in stopnjo sladkorja v krvi...Na srečo je bila bejbika pred slabimi tremi tedni normalno velika in težka...user posted image

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 18.7.2009 19:11:03 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
18.7.2009 20:22:12   
veselka
nepoznana o paketu pride ločena odločba.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?