Jessy
|
Bravo, Žani!!! Pridna, da skrbiš, da smo v navezi!!! Jaz se ne skrivam v senčki s pivičkom v roki, čeprav bi se fajn prileglo. Morda še pride na vrsto! Jaz sem vstala ŽE ob 9.30, kar je zame v času vikenda zelo, zelo zgodaj, ampak nisem mogla več spat, ker je postalo vroče, saj zjutraj sonce ravno na to stran sije. Sem pa že juhico začela kuhat, tako da bo ob 1h že kosilo, pa 1 stroj cunjic za :duda: sem pobrala, ker sem jih včeraj zvečer dala sušiti, ter jih tudi že zlikala in zložila, zdaj pa bom nesla še 1 stroj cunjic sušiti, potem mi pa ostane le še za 1 stroj, ki bo pa najbrž kar počakal do naslednjega vikenda. Danes ponoči sem se večkrat zbudila in sem opazila, da je :duda: full aktiven. Sem se kar čudila, kakšne brce je izvajal, pa tako zgodaj. Očitno to večkrat počne, le da jaz vse to lepo prespim. Noge mi še vedno zatekajo, kar je opazno proti večeru, vendar niso tako zatečene, da ne bi mogla obuti japonk ali kakšno drugo obuvalo. Glede kg pa jaz nič ne vem, kako napredujem (sem prepričana, da ne stojijo), saj na mojo vago ne stopim več. Grem pa danes k mami na obisk, pa se bom pri njej vagala, saj njej pa kaže vredu, pa bom vidla, kje smo. Sicer pa izvem v torek na pregledu. Spet bom kregana, kar čutim! Včeraj sem nakupila polno sladoleda, po dolgem času, zdaj me bo pa žulil, dokler ne bo prazna skrinja. Nič kaj dobrega za naše kg. Glede CSD-ja pa jaz vem to varianto, da je treba potrjene papirje nesti na CSD vsaj 1 dan pred nastopom porodniške, čas za urejanje pa je 60 dni pred PDP-jem. Torej, pri meni je dan nastopa porodniške 5.7., torej lahko nesem papirje še 4.7. Mi je pa računovodkinja rekla, da mi jih bo izpopolnjevala 1.7., da bom še junijsko plačo imela navedeno, kar bo potem do časa, če nesem takoj naslednji dan. Namreč, letošnje plače so boljše kot lanske in je boljše, če imam čimveč letošnjih vpisanih, da bo višja porodniška. Toliko z moje strani. Spet sem naložila, da vas bo glava bolela! bye
|