metuljcek321
|
rebeca, če se rada vozita v vozičku & je zdajšnji res že ornk obšlesan, ne vidim ovir za nakup novega. Seveda pa se morata vidva z možekom to pogovorit & odločit, kaj in kako. Res odvisno od tega, kako prav vam bo prišel. vozički - mi imamo Quinnyja, ki je zdaj tudi že ornk roza in ne več rdeč, tako, da je samo še za domači teren, medtem ko za šibanje naokoli uporabljam marelo PP Pliko - ful simple, majhen, lahek - mi je ful všeč. Oba vozička sta non-stop v uporabi, ni mi žal, da sva nabavila 2. pitje čez dan, lulanje čez noč - vau, 6 dcl je pa veliko tekočine, naši niti približno ne rata toliko. Če spije 2 dcl vode, je to že veliko. Posledično tudi plenica ponoči zdrži, je pa tu in tam blaaaazno težka, kot bi polulala ocean Uporabljam Muellerjeve - very zadovoljna. umpa, great news - vidiš, kako lepo in hitro se bo vse poštimalo. Je pa prav, da si šla - zihr je zihr. auroraa, kako uček? Majuška, dober štart tomorrow! Vidim, da si zadnji dan pred službo kvalitetno izkoristila & prav je tako. Jaz se bom tudi ju3 mal razvajala - gre Anja k tašči na mini oddih, jaz pa tudi ksenči, pa ti Aljaž zdrži na dekici? Ker pri naši to kaj hitro postane misija: "Kako čim hitreje priti dol z dekice & jo ucvreti po travi, na talkovce, v vrt ipd." O, nanka, a tvoj tudi praznuje danes? Happy b'day! Anjin dedek tudi, pa prijateljičin sin tudi (dobro urico mlajši), pa sodelavkina hči as well (2 leti), imam pa tudi visoko nosečo frendico, ki zdaj, zdaj pričakuje sinčka ... tkojo hecam, da bi blo danes, a se dan že izteka, tako da mislim, da ne bo ratalo. Aja, to sem pozabila povedat - pred nekaj dnevi je pa rodila ena druga prijateljica, in sicer čisto nepričakovano - preeklampsija, CR, 29 tednov noseča, malček je imel 1.240 gr in 42 cm - je v inkubatorju, a lepo napreduje. Ona je seveda v šoku, kako da ne. Govorila sem z njo, čez 14 dni jo grem mal obiskat, pa mi bo takrat povedala več. Joj, ej ... mal čez kilco - kakšen mali drobižek. Pošiljam same pozitivne misli in želje, da bo vse OK! Rebeca, tvoja 2 sta imela cca. kilo in pol ob rojstvu, kajne? Kolk daleč si bila? V katerem tednu si rodila? Kako dolgo sta bila v inkubatorju? Joj, te morda še kaj na ZS potem vprašam, ko bom s frendico govorila avgusta enkrat, a prav? glugluglu, glej jo, julijko - res si zdajle en mal mrknila za nekaj dni. Lepo te je spet brat - ojoj, že služba ... ma, berem, da je prav fajn - le v tem stilu naprej! In Tianu za samostojne korake - tko se to dela! Zdaj boste pa vsi nabirali km populis, dobr je pribijal solej danes, aha. In baje bo še nekaj dni podobna scena ... poletje je prišlo, aha ...