|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
15.7.2009 20:42:59   
glugluglu
oj,

NAJPREJ VSE NAJBOLJŠE VSEM ZA NAZAJ IN POSEBNO ŠE ZA DANES!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.7.2009 21:01:34   
glugluglu
no tako

vsega lepega je konec, danes sem bila prvič po 1,5 letu v službiuser posted image . Ma vse je enako kot je bilo, vmes se je naš sektor selil, pa so me moje sodelavke lepo preselile - zelo pridne, tako, da danes nisem nič razparkirala. Dali so mi še kar lepo mesto, ob oknu s pogledom na Karavanke (no vsaj nekaj), ker smo sedaj v 9. nad. Danes sem že kar počasi prevzemala nazaj stvari, jutrei gre že zares, kljub poletju ni nikakršnega zatišja.

Med podaljšanim vikendom (do včeraj) smo pa uživali v Moravskih toplicah , v Hotelu Vivat, priporočamuser posted image . Imeli smo tako družinsko sobo, da je to v bistvu apartma, ker je spalnica posebej, res prostorno, hrana super, vse fajn. Ja poroka je bila pa v soboto v tem hotelu, potem pa še v nedeljo na vrtu pri nevesti kamor so bili vsi svatje vabljeni in tudi še en ansabel, se pravi je trajalo svatovanje 2 dni.user posted image Pestro, ni kaj. Pa mi namesto, da bi potem spat hodili, ker je bilo treba zjutraj na bazen, smo tudi po poroki hodili zelo pozno spatuser posted image user posted image user posted image .

Še malo za nazaj ne vem pa katera je kaj spraševala:

taborili so naši taborniki v Ribnem pri Bledu.

metuljcek, super torticauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepe slikce vseh iz rojstnih dnevov, dopustov, itd,user posted image

Naš Tian je bil danes v varstvu pri tašči brez kakšnega posebnega predhodnega uvajanja. Ja nič me ni pogrešal, vse ok, sta bila pa zraven še Mark in Nina in je bilo najbrž zato lažje. Pa saj tašča ga je samo ene dvakrat imela že pred parimi tedni nazaj in to samo za kakšno urco. Bomo videli kako bo naslednji teden, ker ne bo Marka in Nine.

Ponoči sedaj že nekaj časa uporabljam pampers Active fit iz Mulerja, ostale komaj zdržijo, ali pa sloh ne. Čez dan so pa ok Mulerjeve plenice.

A se je neboglasnica kaj javila, končno imajo lepo vreme na dopustuuser posted image , sedaj se bojo pa skuhaliuser posted image

čao bao zaenkrat

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.7.2009 21:06:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: romana24

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kaj mislite o tem:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192525

Mi smo kupl točno tacga v BC in sem zaenkrat ful zadovoljna. Zloži se fino in še ful je lahek, ker ne morem več dvigovat unega velikega vozička je tale za po štacunah ta prav.

Ta je meni ful super, če bi ga morali kupiti bi tegale, si ga pa zamudila enkrat prejšnji mesec je bil v akcijiuser posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.7.2009 21:08:33   
glugluglu
U najbolj pomembno novico sem pa pozabila, in sicer Tian se sam od sebe spušča in naredi par samostojnih korakovuser posted image user posted image user posted image ,.... potem pa na rituser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.7.2009 21:10:09   
glugluglu
V glavnem sedaj je naš Tian že uradno shodil user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.7.2009 21:17:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

V glavnem sedaj je naš Tian že uradno shodil user posted image user posted image user posted image

bravo Tian! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.7.2009 21:18:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Majuska srečno jutri in da ti dan mine čim manj stresnouser posted image

hvala, upam da bo res v redu user posted image

travmiram na veliko, a ne? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 21:22:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 21:44:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1909
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 21:45:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.7.2009 21:54:40   
glugluglu
rebeca hvalauser posted image , ja led je prebit

majuska, še jaz ti želim, da ti jutri čimhitreje mine

HD, ups, sem še enkrat pogledala voziček v BC in vidim, da je še vedno akcija. Superuser posted image . Po mojem je ta voziček res fajn.

Zdaj pa lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1911
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 21:57:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1912
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 21:59:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:01:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1914
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:02:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:04:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1916
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:05:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1917
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:05:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1918
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:05:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1919
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:06:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1920
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:16:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1921
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 22:16:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.7.2009 22:54:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

majuska, še jaz ti želim, da ti jutri čimhitreje mine

hvala user posted image   punce, ful ste prijazne! Glih tuhtam, kako travmiram tule zaradi vrnitve ... npr. naša Nanka je menjala službo in je vse tko v izi sprejela, jaz pa počnem vsega boga user posted image

Nič, grem počasi spat, da se vsaj malo naspim.

Nočko srčice user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.7.2009 23:16:58   
metuljcek321
Dober večer!

Jaz sem že cel dan čist "out," vsa nostalgična, kot v oblakih - moja pikica ima 1 leto, men se kar mal rolauser posted image  

Imela je pregled & cepljenje, dala sem tudi za podpisat in izpolnit potrdilo za vrtec. Vaga se je ustavila na 10.100 gr, meter pri 78 cm. Bila je navihana, razigrana, vriskajoča, čebljajoča, migotajoča, sestra in P sta se ji narežali 100 na uro. Prav svoj šov je imela. In tolk jo je vse zanimalo, da smo skoraj domov prinesli nekaj igrač iz ordinacijeuser posted image  Skoraj.

Potem sva šli presenetit atija v službo (kar peš, Elektro faks je čist blizu ZD-ja), pa je svoji najljubši bejbi peljal v Interspar na kosilouser posted image

Prisrčna hvala vsem za lepe, lepe čestitke in krasne dobrote v obliki tortic/škatlic/... mnjam, mnjam - ste d best. Anja pravi: "Hvala, tetice julijke, you rock!"

Evo, nostalgija na kubik:
KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.7.2009 23:40:21   
metuljcek321
rebeca, če se rada vozita v vozičku & je zdajšnji res že ornk obšlesan, ne vidim ovir za nakup novega. Seveda pa se morata vidva z možekom to pogovorit & odločit, kaj in kako. Res odvisno od tega, kako prav vam bo prišel.

vozički - mi imamo Quinnyja, ki je zdaj tudi že ornk roza in ne več rdeč, tako, da je samo še za domači teren, medtem ko za šibanje naokoli uporabljam marelo PP Pliko - ful simple, majhen, lahek - mi je ful všeč. Oba vozička sta non-stop v uporabi, ni mi žal, da sva nabavila 2.

pitje čez dan, lulanje čez noč - vau, 6 dcl je pa veliko tekočine, naši niti približno ne rata toliko. Če spije 2 dcl vode, je to že veliko. Posledično tudi plenica ponoči zdrži, je pa tu in tam blaaaazno težka, kot bi polulala oceanuser posted image  user posted image  Uporabljam Muellerjeve - very zadovoljna.

umpa, great news - vidiš, kako lepo in hitro se bo vse poštimalo. user posted image  user posted image  user posted image  Je pa prav, da si šla - zihr je zihr.

auroraa, kako uček?

Majuška, dober štart tomorrow! Vidim, da si zadnji dan pred službo kvalitetno izkoristila & prav je tako. Jaz se bom tudi ju3 mal razvajala - gre Anja k tašči na mini oddih, jaz pa tudiuser posted image

ksenči, pa ti Aljaž zdrži na dekici? Ker pri naši to kaj hitro postane misija: "Kako čim hitreje priti dol z dekice & jo ucvreti po travi, na talkovce, v vrt ipd."user posted image

O, nanka, a tvoj tudi praznuje danes? Happy b'day! Anjin dedek tudi, pa prijateljičin sin tudi (dobro urico mlajši), pa sodelavkina hči as well (2 leti), imam pa tudi visoko nosečo frendico, ki zdaj, zdaj pričakuje sinčka ... tkojo hecam, da bi blo danes, a se dan že izteka, tako da mislim, da ne bo ratalo.

Aja, to sem pozabila povedat - pred nekaj dnevi je pa rodila ena druga prijateljica, in sicer čisto nepričakovano - preeklampsija, CR, 29 tednov noseča, malček je imel 1.240 gr in 42 cm - je v inkubatorju, a lepo napreduje. Ona je seveda v šoku, kako da ne. Govorila sem z njo, čez 14 dni jo grem mal obiskat, pa mi bo takrat povedala več. Joj, ej ... mal čez kilco - kakšen mali drobižek. Pošiljam same pozitivne misli in želje, da bo vse OK! Rebeca, tvoja 2 sta imela cca. kilo in pol ob rojstvu, kajne? Kolk daleč si bila? V katerem tednu si rodila? Kako dolgo sta bila v inkubatorju? Joj, te morda še kaj na ZS potem vprašam, ko bom s frendico govorila avgusta enkrat, a prav?

glugluglu, glej jo, julijko - res si zdajle en mal mrknila za nekaj dni. Lepo te je spet brat - ojoj, že služba ... ma, berem, da je prav fajn - le v tem stilu naprej! In user posted image  user posted image  user posted image  Tianu za samostojne korake - tko se to dela! Zdaj boste pa vsi nabirali kmuser posted image

populis, dobr je pribijal solej danes, aha. In baje bo še nekaj dni podobna scena ... poletje je prišlo, aha ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?