|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
15.7.2009 18:01:22   
PapuaNG
jah, sej moraš bit debil, da pustiš otroka v avtu, da ga pa še ob takem vremenu...brez besed user posted image Upam, da bodo vsaj primerne kazni dobil.

Mi smo šli pa prej na sprehod, pa je blo res vroče..sva tamalga čist slekla, pa mu je blo še zmer vroče pomoje. Še dobr, da je pol mal veter začel pihat, da nas je mal shladil. Sem mu doma mal kamilice skuhala, da ne bo dehidriral revček...mu prej nisem dodajala, ampak ko je tkole vroče...je spil ene 20ml user posted image Ne bi mu rada preveč dodajala, ampak če bo za vsako žejo moje mleko pil, bo ko bomba do septembra user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.7.2009 18:21:15   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kasija, evo- prebrano. Priporočam! G. Musso, Boš čakal name. Požla sem jouser posted image

V moji knjižnici je izposojena. čakam...

baba84 po dolgem času se slišimo user posted image  Taj je že velik! Kako se pa rihtate vsi trije doma? A je sestrica kaj ljubosumna?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.7.2009 20:06:01   
Dudica1
evo skopam dam spat pa pridem nazaj če bo še/že katera tukiuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.7.2009 20:06:54   
Anonimen
danes sem imela bolj malo časa za vas,...
KatMat, nisem te poklicala, ker nismo (pri)šli do arboretuma,... prepozno vstali in odšli kar do mojih, kjer je Oskar imel bazenček, Urban pa prijetno senčko,... upam, da ste se imeli dobro,... sem prebrala, da je zdaj tam ogromno metuljevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ena slikica mojih dveh,... tako se včasih oba crkljata pri meni (ali pa nosita,...)
pa ne gledat mojih las,... ja, vem, mastni!user posted image

user posted image

zdaj pa vas grem prebirat,...

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
15.7.2009 20:32:21   
Anonimen
pokica_ kdaj boste imeli operacijo? je že prišel na 6 kg? pogumen malček je, ki ima čudovito mamico!user posted image

Dudica, vidim, da si nas pozdravila z miško-balerino,... pogrešaš miško iz svojega avatarja?user posted image

OliveOyl, upam, da se čimprej pozdraviš,user posted image ... še dobro, da imaš pester dan, da ti ni dolgčas,user posted image ... običajno naši malčki, ki so dojeni, ne zbolijo, ker naj bi bil v našem mleku nekakšen antibiotik ali nekaj takega, ki jih varuje,...

Papua, bravo za 6 ur spanjauser posted image

Plenice,... mi dajemo Urbanu trojko, ker se mi zdi dvojka že malo bolj tesna. in dvojka mu ponoči ne zdrži do jutrauser posted image

Kopalke,... bom nosila kar dvodelne, so mi še vedno prav,... enodelne bodo počakale na zmanjšanje številke modrca,... ali pa mi bodo joške ven padle, ko bom tekla v vodouser posted image . Sem jih lansko leto kupila v Nancy in bodo letos še prav prišle.

lananai, imam kolegico, ki je v prvi porodniški prepotovala skoraj vso Evropo,... seveda z malim. je prav užival. drugače pa čisto odvisno od otroka do otroka, kaj mu ustreza potovanje ali gnezdenje.

petrazg, nisi videla našega stanovanjauser posted image user posted image  delam vse na pol ali tričetrt. ampak moram priznati, da sta se fanta navadila biti pridna, ko začnem kaj delati,... če pa ne, potem se rajši njima posvetim (se napravimo in gremo ven, da ne vidim vsega dela).
si že dobila menstruacijo, ker jemlješ kontracepcijske tabletke? mene zadnja dva dneva nekaj zvija, a upam, da ni "tetka s krvavca"

AKP, sem se kar stopila ob slikiciuser posted image  kar v šolo za fotomodele!user posted image

playgirl, Elen je pa prav na mehkem,... se vidi, da je uživačka!user posted image  bo tudi ko bo velika plesalka?

FLASK_A imaš čas za branje? user posted image user posted image user posted image  torej mala Maja spi? ali je to očka, ki jo pazi?

lake, meni je tudi tale heandling uf,... edino v naročju ga znam pravilno držat, ko pa ga dvigujem, je pa,... vseeno zadovoljen, samo da ga dvignemuser posted image

oooo, Baba84, po slikici sodeč je res zaspanček (celo noč??) user posted image  za malčka,... bo telovadba prec pomagala!

ja, pa Urban se je danes obrnil z boka na trebuhuser posted image ... sicer je bilo na kavču malce naklona!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
15.7.2009 20:49:47   
lake
Ja K.tja se strinjam s tabo, tole dvigovanje mi gre samo na desno stran, na levo jo bom pa prej polomila, kot kej koristnega naredila.

Evo alarm, jo bo treba nafutrat, pa skopat. Pridem nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.7.2009 20:50:32   
Anonimen
baba84, mi smo Oskarja stalno nosili čez ramo,... ga je tako zanimalo vse in je z rame imel najlepši razgleduser posted image  Urbanu pa prija lupinica položaj (do sedaj)

Papua, za kravce ga daj na svoj trebuh, mu bo prec bolj všeč, če te bo gledal.

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Pa še neki: Vse ki imate igralne centre z dvema lokoma, je treba dat enga stran, in vse igračke njej v višino popka, ne nad glavo.

ja, tako se navadijo glavico dvigovatuser posted image

HM84 zeleno, ki te ljubim zelenouser posted image  mi mamo tud tako dudo,... za rezervo.

ja, zdaj pa vem, kaj sem ves dan pogrešala = sladoled! Dudica, hvala za namig!user posted image  pestke pa ima tudi Urban občasno stisnjene,...

Majch,... user posted image saj bo bolje,... boš videla, kmalu boš kot da ne bi rodila!

zdaj pa hitim otročke pospravit v posteljouser posted image user posted image user posted image ... in moj nekaj pričakuje (sem včeraj zaspala z mulčkoma)
lahko noč!

(odgovor članu baba84)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
15.7.2009 20:51:45   
Anonimen

Ja K.tja se strinjam s tabo, tole dvigovanje mi gre samo na desno stran, na levo jo bom pa prej polomila, kot kej koristnega naredila.

user posted image  pa še traja celo uro, da jo dvigneš, ne? vmes bi Urban že ves plav postal od jokauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
15.7.2009 21:12:02   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
ena slikica mojih dveh,... tako se včasih oba crkljata pri meni (ali pa nosita,...)
pa ne gledat mojih las,... ja, vem, mastni!user posted image

user posted image

zelo ste lepi...lasje pa se meni ne zdijo prav nič mastni...zgledajo tako lepo gladki in svetleči...user posted image

Dudica, vidim, da si nas pozdravila z miško-balerino,... pogrešaš miško iz svojega avatarja?

ne ne nč je ne pogrešam paše malo spremembe user posted image

ja, zdaj pa vem, kaj sem ves dan pogrešala = sladoled! Dudica, hvala za namig!  pestke pa ima tudi Urban občasno stisnjene,...

user posted image user posted image ...smo imeli sladoled magnum...njami je bil dober...user posted image

ktja nočko če greš spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.7.2009 21:26:13   
ledenka
a gre katera spat? zdaj se tule čvek komaj začne user posted image

sva bila cel dan zunaj, zelo malo je spal, bomo videli, kako se bo zbujal... danes zjutraj ob 6h bi on kar čvekal user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.7.2009 21:28:53   
Dudica1
ja jaz bom šla kmalu ja...user posted image ...sem utrujena pomoje bolj od te vročine kot pa od dela user posted image

Pri nas že spita oba...moj gleda nek film počas bova pa šla tud midva

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.7.2009 21:33:59   
Dudica1
Aja sm pozabla povedat da vas BLUE pozdravlja iz Bleda in Bohinja,so bli v šopingu pa še mal naokrog.user posted image

Zdaj pa letim spat k ne morem več gledat v računalnik...babe lahko nočuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.7.2009 21:36:39   
ledenka

jej jej, jaz se tudi s handlingom mučim, pa nekak ne ratuje pretirano... no, pestujem ga v lunci, pa včasih ga pestujem tako, da ga s hrbtom naslonim nase, jaz dam noge nekam gor in je tudi v lunci. zelo rad je na rami, ampak je to omejeno na podiranje kupčkov (in včasih tolaženje, ko ne gre drugače). iz vozička ga pa ne znam vzet s handling metodo, bi ga res polomla user posted image

k.tja, kul slikca user posted image maš mišice!

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, nekaj je sicer že bilo govora o tem, pa vseeno-koliko dajete mulčke kravce past? Ker mi, kadarkoli ga damo, se mi zdi, da je to prav muka zanj, ker nekaj časa še gleda naokoli, potem pa začne hlipat in jokcat user posted image Mu sploh ni všeč. Glavco že kr dobro drži pokonci, ampak ko je na trebuhu, kmalu obupa in samo joka...ga moramo večkrat tko dat, da se navadi ali pač še ni njegov čas za kravce past?

jaz ga dam, ko rabim 10 minut miru user posted image npr. obešanje perila ipd. ga pa moram met na tleh, ker se mi obrne na hrbet... potem pa joka.

AD3 - mi imamo D3, ravno zarad krčev. sam včasih pozabim dat, pa se tolažim, da dobi zunaj s soncem dovolj.

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
mamo zeleno luč pa pokvarjen avto...user posted image za zjokat.

dobra primerjava! si me nasmejala, čeprav ni smešno user posted image midva kar neki seksava, sicer zdaj, ko je vroče, ne. je ko seks v savni user posted image

lake user posted image super za pedikuro! jaz sem bila včeraj user posted image z malim v naročju user posted image

mojga še kar ni... eh, spet popiva user posted image poln k* ga mam.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.7.2009 21:37:57   
lake
Kaj so pa nabavljal na Bledu, kremšnite? Tm je drgač bolj dolgcajt, kar se shopinga tičeuser posted image
Moja se še kr neki zvira v posjtli, očitno bo pretepla sama sebe. Grem prevert.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.7.2009 21:38:30   
lananai
ledenka, sej bo. Smo vse še malo polne hormonov se mi zdi. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.7.2009 21:44:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

prejšnji teden je prišu dam 3x pod gasom, ta teden 1x... pa to ob 11h zvečer. to niso hormoni... vsaj pri meni ne. mal se je stanje izboljšalo, pa se spet slabša.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.7.2009 21:45:42   
lake
Ne morem verjet, samo preložila sm jo na najino pojstlo in jo je v sekundi zmanjkal, zdej se pa na ves glas smeji v spanju. Kako hudiča vejo da niso v svoji pojstlci, jogi je pri obeh Dormeo user posted image

Mojo sm doma pustila med pedikuro, sm skor zaspala zraven. Zdej morm pa samo še nohte nalakirat pa grem lahko na modno revijo user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.7.2009 21:57:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
lasje pa se meni ne zdijo prav nič mastni...zgledajo tako lepo gladki in svetleči...user posted image

hvala, Dudica, lepo gladki in svetleči se mnogo lepše sliši,...user posted image
ne, nisem še šla spat,... čakam svojegauser posted image ,... pa mi ni dalo, da nisem prišla nazaj na RR!

malčka sta pa zaspala,... mi je hecen Urban ko potarna in pojoka tako milo in sam pri sebi,... potem pa zaspi. kot da bi govoril:"kaj mi je tega treba bilo,..."user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

k.tja, kul slikca user posted image maš mišice!

ledenka, to niso mišice ampak široka ramenauser posted image ,... šele zdaj sem hvaležna zanje oz. šele zdaj vidim, zakaj so uporabna.

za svojega pa kar tisti valjarček uporabi, ki ga je KatMat izbrskala. je že vedela, da nam bo prav prišeluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
15.7.2009 22:00:11   
Anonimen

Ne morem verjet, samo preložila sm jo na najino pojstlo in jo je v sekundi zmanjkal, zdej se pa na ves glas smeji v spanju. Kako hudiča vejo da niso v svoji pojstlci, jogi je pri obeh Dormeo user posted image

diši po mamici,... to je zanje najlepši vonj, ki jih kar zaziblje v spanec,... verjetno se ji sanja o veliki joški mleka zato pa se smeji!user posted image

user posted image  za pedikuro, je treba skrbeti za nogice,... jaz sem jih kar zanemarilauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
15.7.2009 22:05:42   
FLASK_A
Ohoj!

K.tja, moj pazi malečko, da lahko kaj preberem... user posted image user posted image user posted image Bravo ati! Mi paše se mal odklopit, čeprav načeloma zelo malo berem. Malo knjig mi je všeč. Pa ful luškana otročka imašuser posted image

Ledenkauser posted image A pri vas je tudi bolja tako-tako user posted image Nimamo kej, še mal bo treba počakat- da ne bo vročine, bolečin, strahu...

Nočko, grem spat- je Maja pomoje zdej končno zaspala. Danes je bila boga, je bila samo v plenički, pa ji je bilo tako vroče da nič ni spala.
Lepe sanje in mirno noč!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.7.2009 22:08:43   
FLASK_A

diši po mamici,... to je zanje najlepši vonj, ki jih kar zaziblje v spanec,... verjetno se ji sanja o veliki joški mleka zato pa se smeji!user posted image

po moje je tudi to, ker je pri nas istouser posted image Ona ima tako lepo čisto posteljico, svežo posteljnino... Pa najraje spi pri namauser posted image Sej ji dam dekico, ki ima po meni vonj- samo ji je čist premal, hehe

za pedikuro, je treba skrbeti za nogice,... jaz sem jih kar zanemarila

jaz tudiuser posted image Bi mogla res na eno uro drgnjenja, da mi jih mal polepša, jaz tega ne znam, podplati so po mojem tretmaju samo še bolj trdi in šmirglasti

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.7.2009 22:10:49   
Anonimen
Super FLASK_A! Zdaj pa ga samo pohvali, da bo še naprej tako dober očka in mož!

Tudi jaz grem,...   psst( user posted image  ). user posted image
Lahko noč.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
15.7.2009 22:36:30   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

prejšnji teden je prišu dam 3x pod gasom, ta teden 1x... pa to ob 11h zvečer. to niso hormoni... vsaj pri meni ne. mal se je stanje izboljšalo, pa se spet slabša.

Sej vem, te zastopim. Jst bi tud znorela. Moj mi zlo pomaga, morm potrkat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.7.2009 22:37:14   
lananai
Tudi jaz grem,...   psst( user posted image  ). user posted image
Lahko noč.

Enako... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.7.2009 22:46:16   
lake
Tud jst grem počas spat, samo verjetno brez user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?