|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
14.7.2009 15:51:53   
metuljcek321
Na srečanju v CP je bilo spet luštno (čeprav se ne morem znebiti občutka, da so natakarice Pod vodo nekam nataknjene - always?!) - tako kot vedno v vaši družbiuser posted image  user posted image . Me pa kar stisne, ko pomislim, da se tale srečanja ob dopoldnevih počasi končujejo ... smrrk, smrk ...

anika, WB - ma, fajn, da je blo na morju superca & res lepo, da si se nam danes pridružila na čvekcu. In tudi ostale je bilo fletno spet videt ... tamaučki so bli pa itak zakon, gomazijo, se plazijo, raziskujejo, Lara teka, teka naokoli, ... ful jim dogaja na polno. In tko so zrastli - vau, ne moreš verjet, res.

Naša je potem mrknila v vozeku, spala še v avtu, potem pa gas naprej. Ustavili sva se še pri družinskih prijateljih, potem domov. Kosilo je pojedla kot velika (včeraj je imela pa štrajk - zobki, zobki, zobki na pohodu - izgleda, kot da jih bo 20 ven pogledalo), zdaj vriska in nori po stajici. O, pupa moja mala - še zadnji dan kot dojenčica ... ma, jo grem mal stisnt ... sam mal ... Evo, že nazaj - jo je blo treba še previt - je med akcijo spustila še enega kakijauser posted image  user posted image

zimska, stiskamo pesti, veš? Sporoči, kako je bilo na pregledu, kako kaj detece. Super, da sta (ste) se nam danes pridružila/-i.

Umpa, pravilno si se odločila, da si šla Lukata pokazat. Bolje 1x preveč kot 1x premalo. Dobro zrihtajta ju3 - in točno tako kot praviš - fizioterapevtka ti bo znala svetovati, kaj in kako & v čem je reč. Good luck, seveda bo vse ok, not need to worry.

Lara & Živa, o, manekenkici mali, kako sta simpatični. In tisti filmček - 10 pointsuser posted image

auroraa, če bi bila na tvojem mestu, bi ga raje kar peljala pokazat - oči so le oči. In če reče, da se že izboljšuje in bo kmalu tipi-topi - pa še toliko bolje. Srečno, poročaj, kako bo, držim pesti! Pa user posted image  za seznam - pošljem podatke ju3, ko ima pregled - ravno za 1. rd.

populis, vau, kakšna mega torta. Yummy, yummy, pa še ena & sončnice (ki so mi osebno zelo, zelo pri srcu) ... kje jih stakneš? Pa kul, kul, kul za Larino spanje v avtu & uspešne premike - tko se to dela - bravo, mami, bravo, malčica!

user posted imageTeo za izboljšanje! In opa, opa - nova sobica - hura! Boš poškljocala. Krasna novička, res.

mirjam, upam, da vam tokrat rata taborjenje ... so far sicer nekaj omenjajo dež v soboto, a menda se bodo napovedi kaj spremenile ... mi imamo pa nek družinski izlet v načrtu in res ne bi rada, da bi odpadeluser posted image  Kako buši in malečki? Pa Ana? Ima kakšne nove finte?user posted image

AAA, too bad za takšen sprejem otročka pri varuški - hm, to pa tudi meni ne bi bilo všeč. A, če ji rečeš, misliš, da bi ukrepala drugače? Kako se boste znašli naprej? Gre Anej 1. 9. v vrtec?

rebeca, meni se zdi ful v redu vozek. Kakšen model imate pa zdaj? Ste tu preko neta naročili? In do koliko kg je - tako ta star kot tudi ta nov, me zanima?

lidija, ju3 bo še zadnja porodniška ... ah, ja ... pa se je končalo tudi to ...

mojček, le kaj hudega se je sanjalo tamaučici? Shit, no! Mene so tudi danes preganjale more - da sem nazaj v službi & so učenci živahni za znoret ... potem so še nekaj nazdravljali s šampanjcem (7. r.) in podobne traparije ... ne moreš verjamit, resuser posted image

3jemi, lepo, da se nam mal javiš. Daj še kakšno slikico tvojega malečkega gor, da vidimo, kako je kaj. Povej, kako kaj priprave na poroko - še malo in bo veliki dan tukajuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
14.7.2009 15:52:21   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Bilo mi je zelo lepo. Sploh se ne spomnem, kdaj sem bila nazadnje tako sproščena in tako dobre volje... 
Populis, Metuljčika, Majuška, Anika - hvala vam punce! Zelo ste mi polepšale današnji dan! user posted image

To je pa resnično lepo prebrat! Ni blema, bejbi, any time.

Any time.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1852
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 16:47:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
14.7.2009 17:18:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

punce, če želite imet seznam, mi prosim pošljite mere malčkov na ZS.

sem se že zadnjič ponudila, pa ni bilo odziva user posted image

očitno smo pozno registrirale ... auroraa, dobiš na mail user posted image   krasna si, da boš vodila sezname user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1854
14.7.2009 17:18:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Punce, kaj veste kdaj bo porodniška?

jutri. hvala bogu, ker moram k frizerju in po kake čevlje za službo, tole ni vse skupaj nič user posted image

08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
14.7.2009 17:24:08   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Bilo mi je zelo lepo. Sploh se ne spomnem, kdaj sem bila nazadnje tako sproščena in tako dobre volje... 
Populis, Metuljčika, Majuška, Anika - hvala vam punce! Zelo ste mi polepšale današnji dan! user posted image

brez skrbi, da smo tudi me uživale, pa da malčkov sploh ne omenjam user posted image user posted image

stisnilo me je le ob misli, da jaz zdaj nekaj časa ne bom mogla takole kofetkati med tednom ... matr, bom pogrešala te kavice  user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1856
14.7.2009 18:41:44   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

tinky - kako lepa torta!!! če ni skrivnost...koliko takšna stane približno???

preveč user posted image
15 eur na kg + embalaža 2 eur

No, mi smo bli v Kp in naročili nismo NIČ.
Zakaj? Ne vem. Mogoče morva še malo preštudirat, ker se mi zdi 1000 eur dat za postlo, omaro in most malo preveč.

Teo je skopan, v sobi tuli, ker noče spat, čakam moža, da prinese večerjo iz kitajske restavracije in zvečer bova na tv gledala koncert Michaela Jacksona.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
14.7.2009 19:34:11   
ksenci
hy! sploh mi ne ostane časa za rr. tale nosečnost me je čist polenilauser posted image
za zajtrk ima aljaš še vedno mleko oz. kakšen grisolino, čokolino,.. mislim, da mu bom do 2. leta dajala mlečni zajtrk. poje pa za malico kakšen košček kriha namazan s čim, in tudi piščančjo klobaso in sir je  kdaj pa kdaj- vendar je pri njemu žemlja zakonuser posted image in je čist nor na kruh. no pa saj je vse, kar mi je zelo fajnuser posted image

pri 1. leu ima 10,2 Kg in velik je 73cm
sva bila z umpo in lukcem na sadni kupi, tamala dva pa sta se vozla v avtu. blo zlo fajn.
zdaj pa počas tamalga v bano spravt, kr se vsak dan zelo poti med divjanjem in neki je spet flekast- upam da je to od vročine in ni nč druga

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
14.7.2009 19:35:22   
ksenci
vse najboljše vsem ko so te dni dopolnili 1. letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 19:42:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
14.7.2009 20:13:08   
nanka
ANEJ, PATRICIJA, LARA, MOJCA- VSE NAJBOLJŠE, veliko zdravja, veliko veselja in vsega lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 21:30:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 21:47:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1863
14.7.2009 21:52:11   
Alanis
IZVIRNO SPOROČILO: populis
zimska;kako si zrihtala pri G.Te je presenetila ali si razočarana nad pristopom?

Bom kar jaz namesto nje odgovorila... user posted image

Ja, super ženskica tale ga. DR in njena sestra v sprejemni še večji cukerček. Ne vem zakaj jo črnijo po netu, zelo strokovna, zgovorna, vse kar sem jo vprašala mi je prijazno odgovorila. Več pogovora danes kot v Leonišču na petih pregledih skupaj, res! Ok, so se vpr. nanašala tudi na prejšnje zdr. stanje itd... ampak vseeno za enkrat zelooo zadovoljna!

Videla sem novo bitjece, ki migetalka po meni, cela 2 cm je že velik/a. Srček dela tika - taka! user posted image  Smo v 9.tednu, za enkrat vse ok, po morju (12.8.) pa NS.

Nehat moram dojit in seveda kadit! Dve najljubši stvari na enkrat - no, če odvzamemo še to, da ne smem več pit - dijo pirčki user posted image  Joj joj, kaj mi še preostane?? Tortice! haha!

Ok, hec na stran, no upajmo, da se bo vse dobro končalo in da februarja pričakamo novega člana naše družinice!

Neposredna povezava do sporočila: 1864
14.7.2009 22:02:52   
TODI

todi;kako si kaj , kaj dogaja pri vas? Samo bereš nas pa nič ne napišeš, kako to?

Ah ja vem user posted image user posted image .

Ta teden sem začela delati user posted image , prejšnji pa smo bili na morju.

Aja sem dolžna fotke s Svitovga Rd:

Tale fotka je nastala točno na uro Svitovega Rd:

user posted image

Priprave:

user posted image

Takole se je mami oborožila za napad:

user posted image

Torta:
user posted image

Pa družinica skupaj:
user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1865
14.7.2009 22:41:57   
nosečka maja
Čer
Hvala vsem za čestitke ob Larinem 1 rd.

Zimska - zelo , zelo sem vesela zate srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Todi- kako lepa družinica ste ...krasne fotke, mmmm dobra torta .

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
14.7.2009 22:48:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

todi;kako si kaj , kaj dogaja pri vas? Samo bereš nas pa nič ne napišeš, kako to?

Ah ja vem user posted image user posted image .

Ta teden sem začela delati user posted image , prejšnji pa smo bili na morju.

Aja sem dolžna fotke s Svitovga Rd:

Torta:
user posted image

Pa družinica skupaj:
user posted image

Uau, ste imeli pa res OGROMNO torto user posted image user posted image

Kako ste lepi skupaj! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
14.7.2009 23:10:54   
Majuska
No tako, končno sem se v miru usedla ... imeli smo pol ure neutolažljivega dretja user posted image

Po čvekanju, ki se je res hudoooooo prileglo, sva z malim šibala k babi na kosilo, kjer je mali kmalu zaspal. Po kosilu sem skočila v Mercator po nekaj fasunge in ko sem se vrnila, sem že na pragu slišala malčkov neutolažljiv jok. Očitno me je le pogrešal ... tako dva sva se pol ure najprej stiskala, šele potem je zmogel pojesti kosilo. Doma sem uspela cele pol ure počivati, potlej pa itak skoz akcija - kobacanje, šibanje, hrana, kopanje, uspavanje ...

Tako da sem šele zdajle uspela poštimati slikce. Komentarji so seveda dobrodošli! user posted image
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14290&hash=9cf226050c5c1a8d450487d3b5db866b

Jutri bo mali v varstvu, tako da upam, da bom v miru šla k frizerju in po nove čevlje ... nujno rabim nekaj novega!

< Sporočilo je popravil Majuska -- 14.7.2009 23:11:28 >

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
14.7.2009 23:29:59   
Majuska
O kako je mala huda!!
http://www.youtube.com/watch?v=ljzpaeqnEKE

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
15.7.2009 0:04:42   
metuljcek321
'Čer!

Ekola, sem bla extra pridna & sem sfiniširala recenzijo ter jo odposlalauser posted image  user posted image  user posted image

Zdaj čakam, da bo ura polnoč in še mal, da čestitam moji malčiciuser posted image

user posted image ;za fotke malo poguglam, v prevajalniku malo besede (cake, sunflower.....)prevedem v kakšne čudne jezike pa iščem fotke in kot vidiš se tudi v armenskem jezeku kaj lepega najde user posted image user posted image

Dober trik, ja. Sem probala, pa resnično vrže popolnoma drugačen nabor fotk - jasno. No, jaz sem šla v francoščino in španščinouser posted image  Lepo pozdrav dopustnico neboglasnico.

Majuška, ful dobre slikce si dala v album - si me pošteno nasmejala - face so ti naši malečki, ni kajuser posted image  Dobr se našopingiraj in sfriziraj jutri! Naša je tud mela prej neke arije - 100%-no so zobki, vse ima belo, ob pogledu na žlico jo je čist zvilo, tko se je bala, da jo bom kaj oplazila ... popoldansko malico je izpustila, pred spanjem pa pojedla poln krožnik grisolina s poškotom in marelico. Jedla je s tisto malo gumasto žličko, ki jo je imela kot bebicauser posted image

ksenci & Umpa, ce sta vidve danes na sadni kupi uživali vsaj pol toliko kot vajina fanta v avtomobilčku, potem je blo noro fajn!

zimska alias Alanis: odlične, odlične, odlične novice! I'm so happy for you. In superca za fajn ginekologinjo - to ni kar tako v današnjih cajtih.

Ja, Todi, izgubljena duša, kje si? Fletne slikce & vau, kakšna VELIIIIKA torta - to pa je pravi komad. Ste uspeli celo zmazat? Kako job? Pa enoletnik?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1870
15.7.2009 0:06:05   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

O kako je mala huda!!
http://www.youtube.com/watch?v=ljzpaeqnEKE

lol, lol, lol, kolk smešn, ej! Kva je faca ta mala!

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
15.7.2009 0:07:12   
Majuska
Ker sem malo pozabljiva, bom skupaj voščila slavljenčkom za oba dneva

- Mojca, Lara od nosečke Maje, Anej in današnji: Ela, Jan in seveda metuljčkova Anja

VSE NAJBOLJŠE, SRČKI MALI!!!!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
15.7.2009 0:11:47   
metuljcek321
He, he, Majuška, tolk mutim tukajle, da si me prehitela ... thanks za čestitko in prelepo slikico.

Evo, za mojo malo princesko:
user posted image

Enako seveda tudi Eli & Janu, ki bosta tudi danes upihnila prvo svečko.

Happy 1st birthday, malečki!

Zdaj se grem pa mal zjokat od sreče - sem čist nostalgična ratala ...

... night, night ...

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
15.7.2009 0:16:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Zdaj se grem pa mal zjokat od sreče - sem čist nostalgična ratala ...

... night, night ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
15.7.2009 7:22:04   
Majuska
'jutro,

evo naš fant je že v avtu in na poti k babici, jaz grem še malo počivat ... in tako se je začel moj zadnji dan pred šihtom. Vroče bo.

Privoščite si, drage moje:

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?