metuljcek321
|
Na srečanju v CP je bilo spet luštno (čeprav se ne morem znebiti občutka, da so natakarice Pod vodo nekam nataknjene - always?!) - tako kot vedno v vaši družbi . Me pa kar stisne, ko pomislim, da se tale srečanja ob dopoldnevih počasi končujejo ... smrrk, smrk ... anika, WB - ma, fajn, da je blo na morju superca & res lepo, da si se nam danes pridružila na čvekcu. In tudi ostale je bilo fletno spet videt ... tamaučki so bli pa itak zakon, gomazijo, se plazijo, raziskujejo, Lara teka, teka naokoli, ... ful jim dogaja na polno. In tko so zrastli - vau, ne moreš verjet, res. Naša je potem mrknila v vozeku, spala še v avtu, potem pa gas naprej. Ustavili sva se še pri družinskih prijateljih, potem domov. Kosilo je pojedla kot velika (včeraj je imela pa štrajk - zobki, zobki, zobki na pohodu - izgleda, kot da jih bo 20 ven pogledalo), zdaj vriska in nori po stajici. O, pupa moja mala - še zadnji dan kot dojenčica ... ma, jo grem mal stisnt ... sam mal ... Evo, že nazaj - jo je blo treba še previt - je med akcijo spustila še enega kakija zimska, stiskamo pesti, veš? Sporoči, kako je bilo na pregledu, kako kaj detece. Super, da sta (ste) se nam danes pridružila/-i. Umpa, pravilno si se odločila, da si šla Lukata pokazat. Bolje 1x preveč kot 1x premalo. Dobro zrihtajta ju3 - in točno tako kot praviš - fizioterapevtka ti bo znala svetovati, kaj in kako & v čem je reč. Good luck, seveda bo vse ok, not need to worry. Lara & Živa, o, manekenkici mali, kako sta simpatični. In tisti filmček - 10 points auroraa, če bi bila na tvojem mestu, bi ga raje kar peljala pokazat - oči so le oči. In če reče, da se že izboljšuje in bo kmalu tipi-topi - pa še toliko bolje. Srečno, poročaj, kako bo, držim pesti! Pa za seznam - pošljem podatke ju3, ko ima pregled - ravno za 1. rd. populis, vau, kakšna mega torta. Yummy, yummy, pa še ena & sončnice (ki so mi osebno zelo, zelo pri srcu) ... kje jih stakneš? Pa kul, kul, kul za Larino spanje v avtu & uspešne premike - tko se to dela - bravo, mami, bravo, malčica! , Teo za izboljšanje! In opa, opa - nova sobica - hura! Boš poškljocala. Krasna novička, res. mirjam, upam, da vam tokrat rata taborjenje ... so far sicer nekaj omenjajo dež v soboto, a menda se bodo napovedi kaj spremenile ... mi imamo pa nek družinski izlet v načrtu in res ne bi rada, da bi odpadel Kako buši in malečki? Pa Ana? Ima kakšne nove finte? AAA, too bad za takšen sprejem otročka pri varuški - hm, to pa tudi meni ne bi bilo všeč. A, če ji rečeš, misliš, da bi ukrepala drugače? Kako se boste znašli naprej? Gre Anej 1. 9. v vrtec? rebeca, meni se zdi ful v redu vozek. Kakšen model imate pa zdaj? Ste tu preko neta naročili? In do koliko kg je - tako ta star kot tudi ta nov, me zanima? lidija, ju3 bo še zadnja porodniška ... ah, ja ... pa se je končalo tudi to ... mojček, le kaj hudega se je sanjalo tamaučici? Shit, no! Mene so tudi danes preganjale more - da sem nazaj v službi & so učenci živahni za znoret ... potem so še nekaj nazdravljali s šampanjcem (7. r.) in podobne traparije ... ne moreš verjamit, res 3jemi, lepo, da se nam mal javiš. Daj še kakšno slikico tvojega malečkega gor, da vidimo, kako je kaj. Povej, kako kaj priprave na poroko - še malo in bo veliki dan tukaj