|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
13.7.2009 21:43:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

matcar - Čestitke za uspešno prestano operacijo in upam, da se že cartata doma user posted image .

Ja,danes smo prišli iz LJ.user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
13.7.2009 21:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nena:tko sem jezna sama nase da ne moreš verjet.Glih zdle gledam sms-e in se spomnem da nisem napisala na rr k sem bila gor da ste bolani in da vse lepo pozdravljaš ,zdaj pa vidim da si sama že napisala.Oprost user posted image Super da sta bolje in da ni več vročine user posted image hvala za objemčke in objemki letijo nazaj od Aleksa za Elo da se pozdravi user posted image

Lahko noč vsem in eno bolho za pomoč,krofki in jagode naj bojo čim bolj zdravi in brez zapletov

Ej sploh se ne sekiraj, sem tudi jaz mamica in vem, kako je to, ko te cajt baše user posted image user posted image user posted image . Pa tudi vama lahko noč in lepe želje nazaj user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
13.7.2009 22:09:37   
brigita23
alo punce

vsem hvala za pohvale za Nikcauser posted image  res je full velik, pa tak dobrovoljčekuser posted image ...bi se non stop poovarjal in smejal, tako da se ogromno z njim ukvrjam...jah v bistvu ves čas razen ko pančkauser posted image , no pa še takrat ga z atijem lubčkavauser posted image .
matcar super da ste doma in da je z učko vse okuser posted image ...
detelja a vi ste tudi imeli dva dni piknik...mi tudiuser posted image user posted image user posted image ..a tašča ima pa vnetje, jah težka bo, a misliš da bi se ji lahko kdaj jezik vneluser posted image user posted image user posted image user posted image ??
nenči a bolni ste???uffffff upam da čimprej premagate to virozo, kar pa se sestre tiče pa "NO COMENT" normalno da ne moreš skos maske nosit, ajt ne rečem da bi mela nekaj hujšega, kak herpes ali kaj podobnega...ampak navadna virozauser posted image ..res da je najbolje če je otrok zdrav, vendar slej kot prej bomo tudi skozi to moraleuser posted image . Full mi je všeč to Ela Nora, mi tako angleško zveni. Superuser posted image , pa vi se kar cartite. Jst sem istega mnenja. Naš Nikec spi v svoji posteljici ker tam zelo rad spi, meni pa je super ko ga stisnem in je pri meniuser posted image .

imena pri nas uporabljamo vsa ljubkovalna imena kar je sploh mogočeuser posted image user posted image user posted image ...tako da mi že včasih moj reče ja kako boš pa mene klicalauser posted image user posted image user posted image  prej je bil mucek, zdej pa včasih Nikcu rečem mucek ko se napapa pa je pol čist od mleka okoli ustuser posted image user posted image user posted image , je taka muca moja.
Drugače pa ga kličemo Nik.

Tudi mi bomo jutri šli zgodaj ven, zaradi vročine. Punce lepo pančkite stiskite svoje krofke in jagode.
Lepe sanje vsem skupajuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
14.7.2009 6:36:43   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

detelja - Tako si me nasmejala z Majinimi fotkami, ko se pokriva s pleničko in komentarji zraven (da si je sama izbrala vero user posted image user posted image user posted image ), da sem jih morala pokazat mojemu, saj ga je zanimalo, kaj je tako strašansko smešnega user posted image user posted image user posted image .

no sem ful srečna, če sem te nasmejala posebej zdaj, ko imaš bolanega otroka in ti je hudo...maja pošilja vaši pupi koš sladkih poljubov, da bo čim prej zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala! user posted image Ela pošilja en'ga virusnega nazaj user posted image user posted image user posted image .

objemček in lubija sprejmeve z majo viroznega pa pustita kar doma oz. virozo pustita nekje na poti do najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
14.7.2009 11:16:03   
Nalini
ojla

kje ste user posted image ?

mali je malo zadremal ... ziher ne več kot 15 minut .... sem v nizkem štartu, če se slučajno prebudi user posted image  ....

drugače smo ok ... le ponoči je začel zadnji teden nekaj biksat user posted image  ... brez problemov zvečer zaspimo v posteljki,... prvo rudno vlečemo ... te pa hop na mamico ..... prvo rundo je lačen .... te se pa zbudi čez dve uri, pa spet čez uro .... itd. in tako dela do jutra user posted image  .... imam občutek, da se bolj carta .... pa tudi opažam, da ko mi na zizi zaspi ne podere kupčeka in potem ga čez čas to začne matrat in se najverjetneje zaradi tega zvija in se preteguje pa išče dudo .... ehhhhh ... sicer ga potem na koncu itak vzamem k sebi, da se jaz naspim ..... on to itak dela skoraj v spanjuuser posted image ..... zjutraj me pa te zbudi s svojim smehom in božanjem ..... user posted image
ful se je začel obračat k meni in me primat, pa božat .... pa smejat .... jaz bi pa tak spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa ne morem, ko mi dela take .....

je pa ful dobrovoljček .... rad se smeje user posted image ... pa zadnja dva dni je tudi pastirček in pase kraviceuser posted image .... mu je postalo kar všeč (predvsem v vozičkuuser posted image  mu ustreza tak položaj) ....

danes zjutraj sem tudi prvič opazila, da je na povšterčku pustil nekaj svojih lasekov ..... zgleda, da so mu začeli malio izpadat user posted image  .... ko se je rodil je imel temne .... zdaj se mu pa kar svetlijo .....user posted image

vsi krofeki/jagode so tak cart .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan ... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
14.7.2009 13:17:49   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ojla,punce!
Maks je končno doma!user posted image user posted image user posted image Z očko je zaenkrat vse v redu,vnetja več ni,vse je bp.
Hvala,da ste držale pesti za nas!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
14.7.2009 13:37:21   
klavdyk
hej,

da še jst poročam iz včerjašnega pregleda

imamo 5790 g in 60 cm-mali je bil priden ob pikici se je malo zajokal. drugače pa je bil potem vesel. no pop je bil mal tečko tk da sm mu dala svečko, zvečer se mi je pa zdel mal topel sm mu pa tut kr dala pol svčeke-in potem mi je spal celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

nasl. pregled imamo 31.8

lp

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
14.7.2009 13:45:52   
brigita23
alo punce

neki me zanima user posted image user posted image user posted image  zadnje dva dni se mi mali kr zaletava v joško pa mal vleče pa se zvija in brca zraven...kaj to pomeni, pa skos bi jedu? Mislite da imam premalo mleka ali je kaj narebe z njim????user posted image  Ali pa le več potrebuje ker raste in je zunaj vroče.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
14.7.2009 13:49:06   
brigita23
nalini to mi je pa nekam znano tudi naš Nikec je imel temnejše laske zdej je pa že skor blontuser posted image user posted image user posted image , pa nekaj mu jih je odpadlo, sam ma že tolk novih da ni opaziti razlikeuser posted image .

klavdyk super da tako lepo rastete in se rediteuser posted image user posted image user posted image .

Kje pa ste danes vse...zunaj je ja prevročeuser posted image .

uživajte čao

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
14.7.2009 14:14:06   
sonček85
sem vas prišla malo pokukat sedaj ko mali spi.Danes sva se potepala pri Junonci in smo se ieli tko super,šle sva do bližnjega ribnika seveda sta sončka oba po poti zaspala,no in naš se je potem lepo zbudil ,princeska je pa spala nazaj user posted image
Prava frsjerka je samo pri teti Sončku se noče cartat je bil tak jokec ,no medtem ko Aleks pa ni problema je bil pridem ri Junonci ,sestri od J.ni da niuser posted image

Nalini.upam da se vam spanje nekako uredi
klavdyk
:super za pregled in  pikico
brigita:mogoče ga pa kaj zvija al pa je polni trebšček
user posted image

tko zdaj pa grem še kaj ponardit pol pa malo na sprehod ko bo sonček manj močen

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
14.7.2009 14:29:41   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej,

imamo 5790 g in 60 cm-mali je bil priden ob pikici se je malo zajokal. drugače pa je bil potem vesel. no pop je bil mal tečko tk da sm mu dala svečko, zvečer se mi je pa zdel mal topel sm mu pa tut kr dala pol svčeke-in potem mi je spal celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

nasl. pregled imamo 31.8

lp

Kdaj maš pa uro? A boma skup?

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
14.7.2009 18:58:06   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej,

nasl. pregled imamo 31.8

lp

Kdaj maš pa uro? A boma skup?

mi imamo uro 12 .15- upam, da bomo skup čakali. js sn prišla v pon domov ob 12 45user posted image za znoret. so pol začele delat šele okol pol 12

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
14.7.2009 19:33:39   
Anonimen
Evo me, skočim na hitrco do vas, ker je Ela ravno zaspala, toda se zna že čez 15 minut zbudit, saj jo čaka še ena runda hranjenja, potem pa nočko nočko user posted image . Tako rada spi na mojem vzglavniku, da ji ga bom potem, ko bo ozdravela, dala v njeno posteljico. Očitno diši po meni, pa mehek je, pa malo višje je vzglavje in je očitno super user posted image . Moram jo pohvalit, da se odlično drži kot bolnica in zelo hitro okreva. Hitreje kot mami user posted image  user posted image  user posted image .

stolček trip trap
- v Slovenijalesu imajo akcijo ta stolček za okrog 30 evrov, je pa v obliki Z kot originalen Stokke-ov, in ne A, saj je ta v obliki Z veliko bolj stabilen. Mi ga gremo ta teden pogledat in ga bo oči preizkusil, kako je s stabilnostjo (da se ne prevrže nazaj, če se orng nasloniš ali zanihaš nazaj), pa vam javim. Vsekakor dober nakup, saj je original okrog 180 evrov user posted image . So pa baje ti stolčki zakon.

brigita23 - Vidim, da je tudi pri vas lubčkanje dnevno na urniku user posted image user posted image user posted image . Ela se včasih že kar malo zmrduje, mi kar jasno pokaže, ko ima dovolj, da jo mami samo lubčka user posted image . Pol pa pride še očka in še ena doza user posted image user posted image user posted image . Super za Nikca, da je tako priden dečko. user posted image Pa pri nas je tudi malo zmeda s temi mucami in mucki, saj sva se midva vedno klicala muc in muca, sedaj pa je pri bajti še ena muca user posted image user posted image user posted image .

detelja - Mislim, da je ta vročina virus skurila do MS, tako da je prišel do vaju gotovo že kar nebeški poljubček user posted image .

Nalini - Joj, kako lepo, da se tako cartata user posted image user posted image user posted image . Meni se bo tako zmešalo od sreče, ko me bo Ela prvič objela okrog vratu user posted image . Včasih, ko je kakšna fajn muzika na radiu, ji pojem, ona se mi pa zraven tako srečno smeji in očke se ji tako svetijo, da mami dobi kar solzice in komaj zadržuje jok od ganjenosti user posted image .
klavdyk - Čestitke za pregled in le tako naprej! user posted image
sonček85 - Super za obisk pri Junoni, gotovo sta se načvekali user posted image user posted image . Je pa malo logično, da je Aleks rad šel k ženskam, Zara pa ni bila najbolj navdušena nad babn'cami, a ne? user posted image user posted image user posted image

Jeah, jutri je plača user posted image , marička ti porodniški evri izginejo kot keks user posted image . Toda na srečo ne hodim veliko okoli in zapravljam manj user posted image user posted image user posted image . A na razprodaje boste kaj šle? Jaz bi šla pogledat kaj za Elo za 9 mesecev ali eno leto, ali pa morda za drugo poletje. Predvsem me matra Obaibi/Okaidi, kjer imajo ful luštne cotice in popuste tudi do 50%, kar se pa kar pozna. Pa v H&M se tudi ne bi bilo slabo ustavit user posted image user posted image user posted image . Moram priznat, da že od nosečnosti naprej nimam več takšne želje po nakupovanju cot zase, ampak bolj za Elo. Vse te mičkene majčke, oblekce, hlačke ... so tako cart, da se spet počutim kot majhna punčka, ki oblači svojo plastično punčko user posted image user posted image user posted image . Ampak ta sedaj miga in je živa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer vam želim, še lepšo noč, pa čudovito jutro, jaz upam, da se bom uspela vstat tako kot danes ob 6.30, da imam še kaj od dneva. Jutri bova najverjetneje šle malo na sveži zrak, mislim, da je bilo dovolj poležavanja in sva že dovolj zdravi za sprehod user posted image .

Nočko,
NenaLena

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
14.7.2009 20:30:09   
brigita23
alo punce

vročiiiiinnnnaaaaa pa taka...danes je blo pa to much. Mi smo bili zdle zunaj ko se je malo ohladilo, naš Nikec je danes tako švical da sem ga šla ene dvakrat osvežit pa brez planičke sem ga mal pustilauser posted image ..zdle pride pa na vrsto kopanje. Kako pa kaj vaši malčki prenašajo tole vročino? Naš je kr mal tečka vsake toliko, p skos bi bil na zizi, vode pa nočeuser posted image . Jah kaj čmo, sej še mi težko prenašamo tole vročino pa smo odrasli a neuser posted image
Nič punce vas pridem še potem kaj pogledat....mi se gremo pa kopa-kopauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA..PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
14.7.2009 20:52:27   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

vročiiiiinnnnaaaaa pa taka...danes je blo pa to much. Mi smo bili zdle zunaj ko se je malo ohladilo, naš Nikec je danes tako švical da sem ga šla ene dvakrat osvežit pa brez planičke sem ga mal pustilauser posted image ..zdle pride pa na vrsto kopanje. Kako pa kaj vaši malčki prenašajo tole vročino? Naš je kr mal tečka vsake toliko, p skos bi bil na zizi, vode pa nočeuser posted image . Jah kaj čmo, sej še mi težko prenašamo tole vročino pa smo odrasli a neuser posted image
Nič punce vas pridem še potem kaj pogledat....mi se gremo pa kopa-kopauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA..PA

naš tudi noče vode, tko da je zizika zakon user posted image . ja pa prej si napisala, da vaš princ pri zizi brca in se zaletava, tud naš to počne, sam ne vem kaj bi to blo... mleka maš sigurno dovolj, nikar ne dvomi vase. najbrž ima poskok v rasti, pa mora večkrat pit, da se ti nardi več mleka. vsaj pri nama je tako.

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
14.7.2009 21:22:22   
Miška2006
To pa se je zgodilo 25 km stran od meneuser posted image user posted image user posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/policisti-nasli-petletno-deklico.html

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
14.7.2009 21:37:41   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

To pa se je zgodilo 25 km stran od meneuser posted image user posted image user posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/policisti-nasli-petletno-deklico.html

brez besed user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
14.7.2009 21:46:32   
sonček85
hejla ,da vas pridem še malo pokukat predno grem v mižule,mali pa itak že spi od 20huser posted image
nena :po moje so ti stolčki full dobri.Moja tašča ga ima in sem vso nosečnost sedela na njem  in pol veš da drži če se jaz nisem prevrgla.Mislim pa da misliva istega.Jaz mislim takega [link=http://www.lovecnacene.si/otroski-stolcek-tripp-trapp-cesnja-stokke/m/345604/#][/link]

Ja uno je pa logično seveda raj k moškim, ,sam ne vem kaj ji je blo k sem jo pa dol dala se je pa frajerka mi tko lepo smejala.Je prava lepotička  in cartek
razprodaje>:verjetno ne bomo šparali user posted image
vročina in pitje:naš pije na veliko je zmožen spit čaja ali vode flaško in pol (flaška je 150ml) in še ziza na 3h nekje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
14.7.2009 21:46:35   
sonček85

user posted image user posted image user posted image groza

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
14.7.2009 21:49:54   
sonček85
aha da vas malo obvestim  pa če katera želi se nam lahko pridruži

V ponedeljek ob 15h se bomo zbrale v CELJU  mamice krofkov in jagod seveda z malimi navihančki
in če bi še katera poleg matcar iz drugje kot Celja želela priti lahko pride rade volje.Zbrale se bomo največje čveke user posted image Za točno lokacijo se še dogovarjamo
Vabljene

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
14.7.2009 22:26:10   
matcar

V ponedeljek ob 15h se bomo zbrale v CELJU  mamice krofkov in jagod seveda z malimi navihančki
in če bi še katera poleg matcar iz drugje kot Celja želela priti lahko pride rade volje.Zbrale se bomo največje čveke user posted image Za točno lokacijo se še dogovarjamo
Vabljene

Se že veselim!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
14.7.2009 22:28:24   
krfjolca
Evo, mi smo imeli pa danes vražje popoldne. Mi je mala dala vetra user posted image .
Sva se zmenila z mojim, da grem jaz na en umirjen šoping, on pa z otrokoma do mojih. So šli lepo na sprehod, pa je bila Sara čisto dobre volje, potem so prišli v stanovanje, je še zaspala za pol urce, ko se je pa zbudila, je bila pa že lačna (to je bilo cca 2 urici po zadnjem dojenju). Ko je začela malo sitnarit, ji je dragi pripravil flašo mleka (Aptamil, ker si nisem imela časa napumpat), pa ga ni hotela pit. Začela se je huronsko dret, in takrat me je poklical kje sem. Bila sem že na poti, par minutk stran. Ko sem prišla, se je mala že tako drla, da je bila čisto prepotena, hripava, skratka obup! Sem mislila, da se bo umirila, ko jo bom podojila, pa se nikakor ni hotela umirit. Drla se je do konca, čisto je bila že fertik, znervirana, prepotena - potem sem jo čisto slekla, ker se ponavadi umiri, ko je gola, pa tudi ni šlo. Revček je bila že čisto izmučena, jaz pa skrajno obupana, ko ni hotla pit. Vse živo sem probala, pa dudo, pa sladke kapljice, pa nošenje na vse načine, napa, fen, NIČ!
Jaz res nimam pojma, kaj ji je bilo. Nazadnje jo je prevzel dragi, potem pa se je počasi umirila, da smo se hitro napokali in odšli domov. V avtu je za 5 minut zaspala, sicer je bila pa kar mirna. Sem bila že pripravljena, da se spokamo na dežurno, ker sem bila prepričana, da jo mora nekaj hudo bolet - grlo, trebušček, karkoli! No, doma je bila pa čisto kontra, lepo se je podojila, še skopali sva se, smejčkala se je, potem pa lepo brez joka zaspala user posted image .
Ne vem, kaj ji je bilo, to se še ni zgodilo. Morda se je res tako razkurila, ker ni dobila joške takoj? user posted image Ampak me čudi, ker je že večkrat dobila po flaški, pa nikoli ni bilo problemov! Nimam blage, upam da se ne bo ponovilo. Je pa najbrž spet nekaj časa ne bom upala pustit ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
14.7.2009 22:45:29   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

PA..PA

naš tudi noče vode, tko da je zizika zakon user posted image . ja pa prej si napisala, da vaš princ pri zizi brca in se zaletava, tud naš to počne, sam ne vem kaj bi to blo... mleka maš sigurno dovolj, nikar ne dvomi vase. najbrž ima poskok v rasti, pa mora večkrat pit, da se ti nardi več mleka. vsaj pri nama je tako.

ja najbrž imaš prav, sej čutim da so zize polneuser posted image user posted image user posted image  in zakon kot si napisalauser posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
14.7.2009 22:46:26   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

brez besed user posted image

jst tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
14.7.2009 22:47:34   
brigita23

Vabljene

user posted image user posted image user posted image user posted image super...ti nisem uspela odpisat, no se pa že veselim srečanja...to bomo čvekaleuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?