Anonimen
|
Evo me, skočim na hitrco do vas, ker je Ela ravno zaspala, toda se zna že čez 15 minut zbudit, saj jo čaka še ena runda hranjenja, potem pa nočko nočko . Tako rada spi na mojem vzglavniku, da ji ga bom potem, ko bo ozdravela, dala v njeno posteljico. Očitno diši po meni, pa mehek je, pa malo višje je vzglavje in je očitno super . Moram jo pohvalit, da se odlično drži kot bolnica in zelo hitro okreva. Hitreje kot mami . stolček trip trap - v Slovenijalesu imajo akcijo ta stolček za okrog 30 evrov, je pa v obliki Z kot originalen Stokke-ov, in ne A, saj je ta v obliki Z veliko bolj stabilen. Mi ga gremo ta teden pogledat in ga bo oči preizkusil, kako je s stabilnostjo (da se ne prevrže nazaj, če se orng nasloniš ali zanihaš nazaj), pa vam javim. Vsekakor dober nakup, saj je original okrog 180 evrov . So pa baje ti stolčki zakon. brigita23 - Vidim, da je tudi pri vas lubčkanje dnevno na urniku . Ela se včasih že kar malo zmrduje, mi kar jasno pokaže, ko ima dovolj, da jo mami samo lubčka . Pol pa pride še očka in še ena doza . Super za Nikca, da je tako priden dečko. Pa pri nas je tudi malo zmeda s temi mucami in mucki, saj sva se midva vedno klicala muc in muca, sedaj pa je pri bajti še ena muca . detelja - Mislim, da je ta vročina virus skurila do MS, tako da je prišel do vaju gotovo že kar nebeški poljubček . Nalini - Joj, kako lepo, da se tako cartata . Meni se bo tako zmešalo od sreče, ko me bo Ela prvič objela okrog vratu . Včasih, ko je kakšna fajn muzika na radiu, ji pojem, ona se mi pa zraven tako srečno smeji in očke se ji tako svetijo, da mami dobi kar solzice in komaj zadržuje jok od ganjenosti . klavdyk - Čestitke za pregled in le tako naprej! sonček85 - Super za obisk pri Junoni, gotovo sta se načvekali . Je pa malo logično, da je Aleks rad šel k ženskam, Zara pa ni bila najbolj navdušena nad babn'cami, a ne? Jeah, jutri je plača , marička ti porodniški evri izginejo kot keks . Toda na srečo ne hodim veliko okoli in zapravljam manj . A na razprodaje boste kaj šle? Jaz bi šla pogledat kaj za Elo za 9 mesecev ali eno leto, ali pa morda za drugo poletje. Predvsem me matra Obaibi/Okaidi, kjer imajo ful luštne cotice in popuste tudi do 50%, kar se pa kar pozna. Pa v H&M se tudi ne bi bilo slabo ustavit . Moram priznat, da že od nosečnosti naprej nimam več takšne želje po nakupovanju cot zase, ampak bolj za Elo. Vse te mičkene majčke, oblekce, hlačke ... so tako cart, da se spet počutim kot majhna punčka, ki oblači svojo plastično punčko . Ampak ta sedaj miga in je živa! Lep večer vam želim, še lepšo noč, pa čudovito jutro, jaz upam, da se bom uspela vstat tako kot danes ob 6.30, da imam še kaj od dneva. Jutri bova najverjetneje šle malo na sveži zrak, mislim, da je bilo dovolj poležavanja in sva že dovolj zdravi za sprehod . Nočko, NenaLena
|