|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
14.7.2009 13:51:20   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kokr vem ni starostne omejitve, mislm da ga lahko že  praktčno takoj neseš.

KatMat: Sej tud samo mojga mleka noče pit, tko da res ne vem. Kok tvoja na dan popije, če sešteješ?

od 6.00 zjutri pa do 6.00 zjutri....hm....ene 800ml ce ne vec (pomoje da vec...)pa umes stejem najmanj enkrat da mi 6 ur skup spi

< Sporočilo je popravil KatMat -- 14.7.2009 13:54:26 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.7.2009 13:52:38   
KatMat
mogoce jo pa vreme matra

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.7.2009 13:54:04   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a ni cudn kok mormo babe igrat da so desci srecni???
igrat da si ponosna k je priden (tista ura likanja)
igrat da je center pozornosti
mogoce tud v postelji mal zaigrat da se ne zasekirauser posted image user posted image

PA SE ZMER SMO NIC VREDNE!

bingo

moški je enako otrok. S tem da, ko otroka pohvališ si res vesel, da je kaj novega naredil ali da ga spodbujaš..., deca moraš pohvalt in pobožat saj občutki zraven niso enaki user posted image . Ma to je zdaj za ekstremne razmere, ponavadi je čist ok, saj bo trajalo samo 1,5 let kot je rekla flaska user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.7.2009 13:55:12   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

mogoce tud v postelji mal zaigrat da se ne zasekirauser posted image user posted image

bingo

moški je enako otrok. S tem da, ko otroka pohvališ si res vesel, da je kaj novega naredil ali da ga spodbujaš..., deca moraš pohvalt in pobožat saj občutki zraven niso enaki user posted image . Ma to je zdaj za ekstremne razmere, ponavadi je čist ok, saj bo trajalo samo 1,5 let kot je rekla flaska user posted image

ma se huj!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.7.2009 13:55:49   
KatMat
morm it previt pa nafutrat...se vidmo cez 30 min

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 230
14.7.2009 14:02:14   
Leela

Mi pa dons Taja kravžlja živce, sitnar, noče jest, sm ji že mleko zamenjala, v upanju da bo bolš, isto, dobi dido v usta trikrat potegne, dretje... Jeva 60ml eno uro. Ne vem kaj naj s tem hranjenjem, vsak dan je hujš.

božčka. jaz sem imela podobne težave pri Lukatu, ampak pri 4. mesecih. Ko je vlekel-pil ga je zraven ful zvijalo, ker ko otroci vlečejo jim bolj peristaltika dela. Trajalo je pa kak mesec, isto hranjenje celo večnost, parkrat potegnu in jok. Mogoče probaj večjo luknjico dat na cucelj.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.7.2009 14:13:32   
FLASK_A

Mi pa dons Taja kravžlja živce, sitnar, noče jest, sm ji že mleko zamenjala, v upanju da bo bolš, isto, dobi dido v usta trikrat potegne, dretje... Jeva 60ml eno uro. Ne vem kaj naj s tem hranjenjem, vsak dan je hujš.

božčka. jaz sem imela podobne težave pri Lukatu, ampak pri 4. mesecih. Ko je vlekel-pil ga je zraven ful zvijalo, ker ko otroci vlečejo jim bolj peristaltika dela. Trajalo je pa kak mesec, isto hranjenje celo večnost, parkrat potegnu in jok. Mogoče probaj večjo luknjico dat na cucelj.

ojej... sploh ne vem, kaj nej ti svetujem... Upam, da bo šlo kmal na bolje!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.7.2009 14:15:53   
lananai
Tisa tud zadnje dni joka med dojenjem včasih. Tu pa tam celo prav histerično, ko ji je videt, da je lačna, pa jo neki moti in ne more vlečt. Sem že obupala nad tem, kaj bi rada. Jo dam kupčka podirat, se še bolj dere. Jo dam nazaj na joško, isto. Še najbolj mirna je, če jo prevzame moj. Ko jo malo umiri, lahko mogoče spet probava z dojenjem. Včasih se začne potem spet dret, ko pride samo blizu joške, spet drugič pa se lepo doji naprej. user posted image Neki jo mora motit zadnje dni, tud prdi več kot prej. Je kar malo sitna zvečer. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.7.2009 14:16:48   
FLASK_A
Mislim, šit noooo!!!! Kaj sem jaz zdej doživelauser posted image Sem se morala prav zadrževat, da pri odprtih oknih in zaprtem nosu nisem bruhala....

Evo, mislim, da prekaša vse pokakančke do zdaj (poglejte ta nasmešekuser posted image )

user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.7.2009 14:17:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Tisa tud zadnje dni joka med dojenjem včasih. Tu pa tam celo prav histerično, ko ji je videt, da je lačna, pa jo neki moti in ne more vlečt. Sem že obupala nad tem, kaj bi rada. Jo dam kupčka podirat, se še bolj dere. Jo dam nazaj na joško, isto. Še najbolj mirna je, če jo prevzame moj. Ko jo malo umiri, lahko mogoče spet probava z dojenjem. Včasih se začne potem spet dret, ko pride samo blizu joške, spet drugič pa se lepo doji naprej. user posted image Neki jo mora motit zadnje dni, tud prdi več kot prej. Je kar malo sitna zvečer. user posted image

pri nas je istouser posted image Se krega z joško in se joka... Sem tudi sama obupala nad iskanjem vzroka... Bo že.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.7.2009 14:23:10   
lananai
Jst sem neki časa mislila, da je luna, ker se je začelo lih okrog polne lune. Ma zdej ne morem več krivde na to valit. user posted image Zdej pa spi v ležalniku kot angelček. user posted image Se mi sploh ne da ven, ker je vroče. Pa še mojga ni doma, da bi mi družbo delal.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 236
14.7.2009 14:24:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mislim, šit noooo!!!! Kaj sem jaz zdej doživelauser posted image Sem se morala prav zadrževat, da pri odprtih oknih in zaprtem nosu nisem bruhala....

Evo, mislim, da prekaša vse pokakančke do zdaj (poglejte ta nasmešekuser posted image )

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak jaz se vedno za modrookine hlace glasujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 237
14.7.2009 14:26:14   
lananai
FLASK_A, tale nasmešek pravi - pa sem te mamica, zdej me pa spuci! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.7.2009 14:28:52   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 239
14.7.2009 14:30:16   
KatMat
moja je tud bla popakana ampak ni slo nic mem...user posted image user posted image user posted image zdej pa olajsana pociva

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 240
14.7.2009 14:32:24   
Leela
user posted image  o sveta mariča, dobro da se je doma zgodilo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 241
14.7.2009 14:34:25   
Andrejka9386

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Dajte mi povejte,...kako dobite otroške dodatek? Men na odločbi piše od 01.05.2009 naprej,...to pomeni, da bom jutri dobla tako za mesec maj, kot za mesec junij? Po vsej logiki bi moglo bit tko, ane? Porodniška je pa spet drugače, tam mi pa piše od 22.5. naprej. Tega sem pa danes dobla manj kot dva zneska...nekaj dni za maj in cel junij.

Jst sem dobila prejšnji mesec otroški dodatek za 2 meseca skupaj.

A se otroški dodatek dobiva za nazaj? ker men isto piš ne odločbi od 1.maja naprej...pa sem danes dobila dvojne otroške...če se dobiva za nazaj potem je ok, drugač pa je znesek prenizek...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 242
14.7.2009 14:47:14   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
user posted image Kako je velika moja babnica, a niuser posted image

user posted image Je.

Meni je pediatrinja pri prvi posvetovalnici rekla, naj neham dojiti pogosteje kot na dve uri, da se lahko ujameš v začaran krog, ker se otrok nikoli ornk ne naje in je potem prepogosto lačen. Po moje je pri flaški lahko enako.

Mogoče katera ve, koliko morajo bit stari otroci, če jih hočeš vzet na letalo?

Jaz ne poznam omejitev za user posted image . Vem pa, da so omejitve za user posted image  - nekje 36, drugje pa 38 tednov. Moraš pa paziti, da pijejo med vzletom in pristankom, ker še ne znajo izenačevati pritiska in jih potem bolijo ušeski.

Moški - že 1000x vse povedano na RR. Ko se ti odpuli, ga pusti za kako urico, dve samega z user posted image  - idealno, če je ravnokar nahranjen in do vratu pokakan user posted image . Potem te bo znal spet ceniti.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 243
14.7.2009 14:48:22   
lake
Zdej je končno zaspala. Pomoje bo treba kakšno drugačno taktiko pogruntat. Včasih si želim da bi dojila, se vsaj nebi sekirala kok poje, ker nebi vedla.

Jst še nisem dubla otroškega dodatka, kdaj ga nakazujejo, zdej mi zraven porodniške nič ne piše. Odločbo sm dobila pa ene dva tedna nazaj. Sicer unih 20 evrov prov zlo ne bom pogrešala, ampak gre se za princip user posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 244
14.7.2009 14:52:50   
Anonimen
jaz mu takrat dam čaj.

drugače pa lahko, da je utrujena in zato joka,... lahko da je toliko utrujena, da se ji še jesti ne dauser posted image
položim ga v posteljico ali košek in zaspi.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
14.7.2009 14:54:30   
Anonimen
lake, če 20 € pomnožiš z 12, je pa že nekaj.user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
14.7.2009 14:56:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Jaz ne poznam omejitev za user posted image . Vem pa, da so omejitve za user posted image  - nekje 36, drugje pa 38 tednov. Moraš pa paziti, da pijejo med vzletom in pristankom, ker še ne znajo izenačevati pritiska in jih potem bolijo ušeski.

Ampak to je zaradi državljanstva otroka, ne?

< Sporočilo je popravil k.tja -- 14.7.2009 14:57:19 >

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
14.7.2009 14:59:31   
Anonimen

bingo

ma se huj!!!

KatMat, SMO VREDNE VELIKO! In oni se tega zavedajo! Le (po)hvaliti jih nobeden ni naučiluser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
14.7.2009 15:04:06   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ampak to je zaradi državljanstva otroka, ne?

Mah ne, zaradi strahu, da bi se rodil na letalu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
14.7.2009 15:05:01   
FLASK_A
Hehe, je bil kar projekt tole spucat, ja... Seveda je bilo treba še blazino oprat, ker jo je celo posrala (je gor spalauser posted image ).

Oblekco sem ji nekako kar čez noge potegnila, da ni bila res cela v dreku. Uf, groza in smraduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?