Anonimen
|
matcar - Čestitke za uspešno prestano operacijo in upam, da se že cartata doma . frutolina - Nisva edini mami, ki ne bova dali cepit svojega otroka, jih je pri nas vedno več. Je pa res grozljivo brat te zgodbe , toda kaj ko medicina nič ne prizna, saj je težko dokazat, da je bilo krivo ravno cepljenje. Tako kot je težko dokazat vzročno povezanost pri vseh zdravilih ali npr. kajenju. Cveta28 - Kako je lepa Lori na tisti fotki s klobučkom! Kot ena gospodična iz srednjega veka. Pa bravo za grrr! imena - Naša princeska je uradno Ela Nora, klicali jo bomo Ela, ko bo velika se lahko afna še z Noro, drugače pa je: muca moja, mucka, mucica, miška, miš, miš piš, ljubica, mamin srček, mamina zlata deklica, princeska moja, očkova rožica ... gotovo sem še kaj pozabila . Pri nas delujemo spontano in iz sca, tako da so ljubkovalna imena dnevno na urniku. Verjamem, da je to ne bo zmedlo, da kasneje ne bi vedela, kako ji je ime. detelja - Tako si me nasmejala z Majinimi fotkami, ko se pokriva s pleničko in komentarji zraven (da si je sama izbrala vero ), da sem jih morala pokazat mojemu, saj ga je zanimalo, kaj je tako strašansko smešnega . štorkljica - Te popolnoma razumem glede skupnega spanja, saj pri nas že zdaj Ela kraljuje v najini postelji . Meni je ritem, ki smo ga ujeli, zelo všeč: zvečer gre spat v svojo posteljo in ko bo malo večja, ji bom prebrala pravljico, ob kateri upam, da bo sladko zaspala (sanja svinja o koruzi ), potem zjutraj (ali ob 3h ali ob 6h) pa pride k nama v najino posteljo. Ko bo večja, pa tako vem, da bo sama prilezla k nama. In kaj naj? Jo odnesem nazaj v njeno prazno posteljico, kjer ni ljubeče mamice in očija? Ne vem no, otroka imam zato, da mu dajem čim več ljubezni, ko jo potrebuje in to pomeni zame tudi skupno spanje v postelji, če otrok takrat potrebuje objem in občutek varnosti. Seveda pa zdaj, ko je bolna, spi celo noč pri nama, da ji vmes sčistim nosek, slišim, kako diha, ji "jemljem vročino", potolažim, če se zbudi od kašlja. In verjamem, da se zato tudi tako hitro zdravi, saj ljubezen je zdravilna . Pa bravo za glasno krohotanje! Ela se je doslej glasno nasmejala samo dvakrat v spanju in komaj čakam na njeno Frutek krohotanje. pasenje kravic - Nalini nič se sekirat, pri nas tudi nismo baš neki pastirji . Jaz jo dam vsak dan past in večinoma se po minuti začne dret in je pač ne silim. Sem se ravno pogovarjala z mojo mamo in je rekla, da so v tistih cajtih otroke dali kravice past šele pri 5 mesecih, pa smo čist' ok "gor zrasli" . Junona - Super za krčke, da ste končno našli pravo zdravilo za Zaro! Naj tako ostane! Sonček85 - Objemček za Aleksa, da ne bo več zapletov s kakanjem! brigita23 - Vidim, da z Nikom orng uživata! Naj tako ostane! Kaj pa trebušček: a se tebi še vedno pozna stopnička, tam kjer so te šivali? Ker meni se še vedno ni zravnalo , pa sedaj sem še bolna in sem morala narediti pavzo s telovadbo. Ne vem, kako je z mojo kilažo (nimamo tehtnice doma ), toda kakšna kila ali dve sta mi gotovo še ostali. Noge in rit sem že spravila fajn v dobro kondicijo, toda trebušček pa me še kar matra. Nisem si mislila, da bom rabila tako dolgo časa, da ga spet spravim v ravnino . Pa tudi mene vsake toliko zaboli na področju šiva, pa cele mišice, tam ko so mi jih notranje šivali. Se še vedno ne morem čisto sproščeni vreči na trebuh . Pa kakšen frajer je Nik! Pravi šarmer že zdaj. Miška2006 in klavdyk - Čestitke za 4 in 3 mesece! L & L - Srememba spalnega ritma je baje lahko takrat, ko pride do poskoka v rasti. Tako da se bo najbrž vrnilo nazaj v normalo. kpmk - Kako lepe fotkice! Joj, moram pohitet, ker mucica joka ... Pridem morda še kasneje Čao, NenaLena
|