|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
12.7.2009 18:20:12   
Špela30
Še slikica našega princa TAJAuser posted image .
Nekaj pa sem jih dodala še v albumuser posted image .

user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.7.2009 20:02:49   
Češnca
Dobrodošel Vito!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke mamici in očiju!

user posted image

Špela lepotca sta dobila (no, nardila)! user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.7.2009 20:24:25   
Chebellca
Živjo punce!
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image Joj, so lepi tile naši julijčki, sami lepotci in lepotičke!

Jasna se mi danes ni nič javila, vendar mislim da gre na boljše...držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

Katrinka super da sta si vse pripravila in porihtala, zdaj pa noge v luft in možgančke na pašouser posted image

Špela, super slikice...mislim da je tale vaš kosmatinec kar malo žalosten, saj je dobil močno konkurencouser posted image

Jutri bo pa točno en teden do PDP-ja, upam da bo kaj prej, ker zdaj pa že res komaj čakam!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.7.2009 6:59:36   
giggica
dobro jutro punce:)

mi spanje dela težave, tako da sem kot sova:) ponoči 5 krat na stranišče, točn na uro, kot bi mela budilko prižgano:))

mam eno majhno vprašanjce...bliža se dan d in me zanima neki v zvezi z britjem tam spodaj. a moraš bit čist gladko  obrit, a lahko tko, kot na primer z mašinco. da si urejen in da je vse lepo pregledno:)

hvala za odgovore:)

vsi novi sončki dobrodošli!!!

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
13.7.2009 8:37:08   
malecka_mateja
jutro nosečke.

evo jasna je sporočila, da je bila včeraj odpuščena iz celja  in je šla pogledat Inajo. Dokler bo priključena  na aparate bo doma in jo bo hodla obiskovat. črpa mleko in shranjuje da ga lahko inaja vse popijeuser posted image . so ok in komaj čakajo da bodo hitro skupaj vsi 4.

evo to je to. lep dan vsem. mogoče se bo zdaj kaj sama javla.če pa kaj zvem pa vam itak povemuser posted image

user posted image user posted image user posted image evo da bodo čimprej skupaj

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
13.7.2009 8:39:51   
Chebellca
Hvala Mateja!

Jasna super, samo da gre na boljše... še malo pa bomo spet kofetkale...tokrat v šesterouser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
13.7.2009 9:20:37   
Alex01
Jasna  - samo da gre na bolje tvoje punčki user posted image user posted image user posted image

Jaz pa iz pregleda, sem še kar 2v1, naš user posted image še kar koristi "all inclusiv".
Če se prej ne odloči pokukati na ta svet, potem imam v sredo zjutraj spet CTG.

Neposredna povezava do sporočila: 2307
13.7.2009 9:32:54   
sinskaT
No pa smo uradno čez rok, že zjutraj sms-i - pa kdaj boš, pa kaj misliš  user posted image user posted image user posted image user posted image jao jao, naj jim bo, saj ne vedo kaj govorijo (ali niso rodili ali niso šli čez PDP). Ful hecno, prej so bili pa vsi pametni kako bomja kaj prej rodila, 2. otrok pa tko, ja mu že tko paše a ne.

Alex - ne moreš verjet ampak jaz od petka nimam pregleda vse do srede???? A ni to malo dolgo ? NO kakorkoli, važno da čutim 10gibov na dan, baje, vseeno upam, da se jutri kaj premakne (današnjo 13. bi nekako izpustila, če bo mogoče user posted image user posted image user posted image ).

Jasna še vedno držimo pesti, da boste kmalu doma - zdravi. user posted image

Špela zelo ste luštni, še enkrat čestitke. Ob priliki pa malo napiši kako je potlej stekel porod.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.7.2009 9:43:04   
Alex01
SinskaT - res mal dolg nimas pregleda, ampak če otroka čutiš, po moje ni panike. Se spomnim svojo prvo nosečnost, sem hodila v Lj (ker je bila prva nosečnost po postopku IVF), pa vem, da sem imela prvi CTg šele par dni pred PDP.
Sem pa imela danes tudi UZ in ima user posted image 3920g.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.7.2009 9:54:41   
Vixen
Dobro jutro, julijke! user posted image

Glede CTG - jaz ga sploh še nisem imela, pa imam rok v soboto (18.7.). Pregled pri moji G imam en dan prej, ampak po mojem spet brez CTG (če seveda ne grem prej rodit, kar bi blo super user posted image  - najrajši v četrtek, ko imam rojstni dan. user posted image

Jasna, super, da gre na boljše. user posted image  Še naprej držimo pesti. user posted image

Špela30, super slikce v albumu. user posted image  Luštni vsi po vrsti. user posted image

sinskaT, ignoriraj komentarje (ali pa jim povej, da danes nisi hotela it rodit, ker smo ravno 13. user posted image ).

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.7.2009 10:04:17   
sinskaT
Vixen - saj meni je ta CTG bolj tko-tko. Še 3 ure preden sem rodila ni kazal popadkov zdaj pa bodi pametenuser posted image . Ti pa želim, da boš pestvala na svoj RD - meni je lani malo spodletelo, ker so inducirali, drugače bi tamala ziher prišla ravno na moj RD user posted image , tako je pa 4 dni prej.

Alex- mere UZ-ja sicer niso 100% ampak kot kaže vašemu pobiču nič ne fali notri, bo kar orenk korenjak user posted image . Glede na to, da se našemu user posted image tudi nič ne mudi ven, nekako pričakujem podobno.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.7.2009 10:30:40   
Alex01
SinskaT - ja , vem da niso mere 100%,ampak glede na to, da je imel prvi user posted image ob rojstvu 4520g in 57 cm, po moje ta kaj dosti manj ne bo imel.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.7.2009 10:37:33   
rina22
Sem v velikem zaostanku z branjem.. Bom takoj nadoknadilauser posted image

alex01- kak lepo, da veš, koliko tehta tvoj user posted image . Je pa res že pravi korenjakuser posted image Tudi jaz bi rada vedla... A na zadnjem pregledu pri G ti naredi ultrazvok? Jutri imam pregled (je G rekla prejšnjič, da bo to zadnji pregleduser posted image ), in upam, da bom mela UZ in bom zvedela težo... Čeprav je to le približno - vemuser posted image

VSEM novopečenim mamicam
- ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 13.7.2009 10:40:07 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.7.2009 11:23:33   
BOOMER
PUNCE JAVLJAM V IMENU KATRINKE:

"To pa je zato k sm govorila da bom zadnja rodila - ob 2.56 je na svet prijokala nepricakovano najina princeska Suzana Vanesa, tehta 2910g in velika je  50cm, obe sva uredu."

Čestitke bejbi, po vsem slabem skupaj pa uživejte in se crkljate!

Ful lepo tkole presenečenje...jest sm čist mehka, moj pa tud, sem mu kuj javla...aaaaaaaaaaaaah

vim - kaj a midve bova do konca štrajkale al kaj? Včeri sem popoldan pestvala 7kilsko lepotico pa ni blo dodatnega špikanja al pa kej

objava na rodili smo - a je kera že to delala, a lahk to ke pošle pliz? Al mi pa pove bom jaz..Thx

expecting (still) - a veeeeeeery long wait it will be!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.7.2009 11:27:38   
rina22
katrinka - user posted image ČESTITKE!!!!!!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa je presenečenjeuser posted image Mislim, da bom pa kar jaz zdaj zadnjauser posted image
Tudi jaz čakam vsak dan kakšno špikanje, pa nič.. Aja, edino ena bolečina, ki je v knjigah definirana kot bolečina, ko se ti razmikajo medenične kosti. Tak, da enkrat bouser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.7.2009 11:29:04   
rina22
boomer, tam na koncu teme je "dodaj novo temo" ali nekaj takega. tisto klikni, in še tam objavi to lepo novičkouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.7.2009 11:43:07   
Alex01
Katrinka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.7.2009 11:49:48   
šrimpf
dan!
joj punce, kok vas je že rodilo!!! čestitke vsem!!

jaz sem že 6 dni čez rok, včeraaj sem šla v porodnišnico, ker je bil sum na odtekanje plodovnice, ampak ni bilo to to. sta me pa in babica in zdravnica konkretno prežokali, tko da zdej malo krvavim. danes sem bila na azdnjem pregledu pri moji ginekologinji, nič novega, popolnoma zaprta, CTG je kazal rahle popadke (kot že cel mesec). Jutri imam prvi pregled v porodnišnici, če se pa ne bi nič zgodilo do petka, bo pa sprožen porod.
kako pa zgledajo ti pregledi v porodnišnici? a to se kar pride tja, brez naročanja, ob katerikoli uri?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.7.2009 12:57:35   
Chebellca
O Katrinka tole je pa presenečenje! Čestitke in vse naj naj novi družiniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.7.2009 13:23:51   
andmoj
Katrinka čestitke - joj, kar solzna sem ratala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.7.2009 13:42:02   
Vixen
Katrinka, čestitke!!! user posted image

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.7.2009 14:17:47   
Češnca
Ooooooooooooo, kakšno krasno presenečenje!!! user posted image user posted image user posted image
Katrinka iskrene čestitke! user posted image
user posted image

Pri nas tudi NIČ, dete brca ko zmešano, mene vse boli, zdi se kot da bo kar vn padlo vse skupi, ampak vsaj nazadnje sem bila še čisto zaprta! user posted image
Ah, saj bo... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.7.2009 14:45:16   
ana**
Žiujooo... Zgubljena Ana se javlja user posted image
Čveke čvekaste kolk ste načvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image Je čist preveč,da bi vas vse šla brat user posted image

Mi smo mel kr pestro.. Val je postal ful rumen tko da smo po nasvetu patronažne šli nazaj v porodnišnico in so ga še tam obdržali 3dni.
Poslednično je bil tut len in se ni hotel dojit zato so mu sestre kr flašo potisnile. Jst pa sm naenkrat dobila tolk mleka,da sm v enem dnevu fasala mastitis, vročine skoraj 40 in sm bla čist boga.
Zdej smo že doma in je koliko toliko vse kul. user posted image  zdaj dojim, sicer še ne vleče kot nor in mi vedno zaspi na joški ampak se redimouser posted image user posted image  To pa je itak najpomembnejše.

Upam,da se v sredo že kopamo :)) Meni se popek zdi že OK zdaj pa še samo čakam kaj bo patronažna rekla.

jasna sem prebrala kaj se dogaja user posted image  Držim pesti za tvojo malo pupiko in sem zelooo vesela,da je bolje user posted image user posted image user posted image

Punce glejte kakšno presenečenje sta mi pripravili tašča in moja mami
user posted image
Čeprav imamo posteljico sta oni dve za svojega vnuka naročili tkoooo lepo košarico user posted image  A ni kjut?? user posted image

Pa še eno vprašanje... A mislite,da že lahko grem z Valom za kakšnih 15minutk ven?? Eni mi pravijo naj kr grem, drugi pa naj še počakam do konca tedna..

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.7.2009 14:46:04   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

"To pa je zato k sm govorila da bom zadnja rodila - ob 2.56 je na svet prijokala nepricakovano najina princeska Suzana Vanesa, tehta 2910g in velika je  50cm, obe sva uredu."

Iiii.... Iskrene čestitke družinica user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.7.2009 14:46:54   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Še slikica našega princa TAJAuser posted image .
Nekaj pa sem jih dodala še v albumuser posted image .

user posted image

Lepota mala user posted image user posted image user posted image user posted image  Naši julijčki in julijke so itak vsi pravi lepotci. Drugače sploh ne gre user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?