|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
11.7.2009 20:31:04   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

polma.............kam,greš v sredo????????????user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.aja, a sem že povedala-kRASNA HIŠKA!!!!!!!
bravo, blagor tvojim miškotom!!!!!!!

as....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker vidim, da te včer nisem pozdravla!!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.7.2009 20:31:32   
polma
OUUUUUUUUUUUUUUJEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.7.2009 20:34:05   
polma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem junijskim mamicam, očkom, otročkom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 453
11.7.2009 20:42:00   
Anonimen
teb dogaja vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
11.7.2009 21:10:37   
slovenka
nya, a ni to doli v stilu facebooka, da bi kakšno izjavo napisal? Meni se tako zdi user posted image

Kleo, bom na zs.

Pupe, smo bili do zdaj pri nas doma. Sofija je zaspala v avtu in smo jo kar v kinderpet premestili. Ker prej sredi dneva sta prišla sestra in njen na obisk in je Sofija samo pol ure spala, potem sta jo pa zbudila... tako da je danes res malo spala. ubogica...

Imam še en kup izpitov za oceniti do ponedeljka, pa dragega za pocartati, tako da se moram posloviti...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.7.2009 21:17:52   
Anonimen
Čer.

Matr polma, zdej pa že mene zanima kam to grešuser posted image user posted image user posted image user posted image , ko se tako veseliš kot otrok čokoladeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nya, sem razumela tisti tvoj en korakuser posted image

No, pa lep pozdrav vsem ostalim, ki ste najbrž že dopustovale. Kot sem vdila na slikah, ste res uživali vsi skupaj.user posted image

Kaj pa polma, bo kaj letos?user posted image POOOOOOOOOOOOOOOOOOOLMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????????
user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
11.7.2009 21:34:06   
slovenka
Kleo, imam še dve slikici za tebe, da lahko primerjaš velikost našega foteljčka - mere za Sofijo imaš na seznamu, tako da si izračunaj user posted image

user posted image
user posted image

Didli, Polma gre na Korčulo user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 11.7.2009 21:35:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
11.7.2009 21:40:40   
Anonimen
Joj Slovenka, sam kdaj pa gre to na dopust?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej si tko napisala kot da ne berem RR-jauser posted image  user posted image

Naše dete spi, jaz spet samevam. Kakšna ideja kam jutr na izlet?
Katera ve, če so bili otr. dokladi že nakazani? Nimam časa niti na bankomat.user posted image Kar naj se denarci nabirajo na računu, bo prej nov avto pri hiši.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
11.7.2009 21:53:10   
slovenka
Didli, če ne veš, da gre Polma na dopust, pa res ne bereš RR user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsako uro pride sem gor in pove, da gredo v sredo na morje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.7.2009 21:54:10   
slovenka
Madonca, kakšne doklade pa dobivaš, da bo za avto? user posted image user posted image user posted image  Mi ne dobimo čisto nič...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.7.2009 21:54:42   
Anonimen
Ceeer

Didli,za jutrisnji izlet...pridi do mene,pa gremo skupaj,bo bolj zabavnouser posted image

Poooolllllllllllllmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaa,pa kaj se vi selite,tolk robe bos vzela sabo,pa stolcek,pa lavor,pa....kaksen avto imate,kamion??Jaz ne vem kako bomo kaj not spravli,pa je nas sicer kar ogromenuser posted image .

Slovenka,saj res ni tak ogromen fotelj,kot sem si jaz zamisljalauser posted image .Prvic si dala sliko brez sofije in nisem pravilno ocenila.Je pa prav fensi,ravn za takele tamaleuser posted image user posted image user posted image .Ko si napisala da bo zs,sem se mogla fejst zamislit kaj bi to lahko bilo.Je ze dalec nazajuser posted image .

Nya,jaz jih tut en kup pogresam,ampak Sase Vracko pa res ze dolgo ni bilouser posted image ,al pa Uvuv.....

Smo rabutali divjo cesno danes,da vidite tamalo packo...grem sliko nalozit...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
11.7.2009 22:15:20   
Anonimen
Vidim da ste vse ze pobegnile,grem tudi jaz,je ena "komedija"na TVuser posted image

Pa se slikci od nase packe....

user posted image
user posted image

Pa lahko nocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
11.7.2009 22:28:29   
RMRM
Kleo, dobr je tole Meri pomalčalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.7.2009 22:39:16   
Anonimen
Ja Slovenka, dokladov za nov avto. user posted image Glih da nih je za en kaket hoferjevih plenic pa par robčkov.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, zmenjeno, pridemo jutr.user posted image Ko bi vsaj.user posted image Pa Meri lepo papa sama vidim. Pridna pridna.user posted image

A pol gre polma v sredo na morje.user posted image user posted image

RMRM, čer tudi tebi. Vidla slike na FB od Lukasa,vašega dopusta...cart cart. Vsi skupaj.user posted image

Sofija ima lep foteljček, naša ima pa kar modrega, bomo še za fantka ponucal.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
11.7.2009 23:01:27   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A pol gre polma v sredo na morje.user posted image user posted image

Kje si zvedla!?!?!??????!!!????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se pa tiče prtljage, kleo-se že cel teden reživa z user posted image na najin račun, ker se bova itak spet skregala, ko se bomo pokal. Kam vse to dat, j....ti?!?!?!user posted image user posted image user posted image

dobro...grem jaz zdej dol z RR-ja, pa ne bom pisala vsako uro da grem v sruser posted image o na muser posted image e, ampak bom samo prišla vsako uro pokukat kaj ste se kaj pogovarjale user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.7.2009 23:29:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Brisače za tuširanje 6krat, brisače za na plažo 6krat, gel za tuširanje, zobna pasta, mokri toaletni robčki, navadni robčki, vata, krema za sončenje, glavnik in krtače, škarjice za nohte, zobne krtačke, skret papir, posoda, kuhalnik, šotor, blazine za v šotor (ta nova je še v avtu!!!), spalne vreče, miza , stoli, stolček za tamalga, krožniki, pribor, kozarci, lavor, košara, bidon za vodo, solarni tuš, obleke od vseh (pazi da tamala ne vzame preveč!!!), kopalke od vseh, čevlji, rokavčki, šlauf,  žoga, knjige, kocke, karte, mreža proti komarjem za voziček, voziček, potni listi...

Sem šla prav poiskat ta zloglasen seznamuser posted image vam kar še veliko stvari manjkauser posted image

Sam stolčka za tamalga pa res ne rabiš nouser posted image Naša sploh ni več v njem, ker lepo sedi kar v istem kot mi, se vsaj afnat ne more, ker ve da bo padla. No, edin traktorje pa še vedno vozi, da vse popaca okol in okol.

Sam da ne pozabite denarja, kot so enkrat pri moji tašči, ko so šli v Bosno.So se tik pred mejo obrnili in šli nazaj domov 150 km, da so vzel še denar. Takrat so bli še fičkoti, pa avtoceste ni blo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
12.7.2009 1:12:40   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sem šla prav poiskat ta zloglasen seznamuser posted image vam kar še veliko stvari manjkauser posted image res je...user posted image user posted image user posted image

Sam stolčka za tamalga pa res ne rabiš nouser posted image   sem si sposodla tegale:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725   blazno rad je in ni hudič, da ne bomo basnil not tegale stola, ker je lih v isti višini z našimi kamping stoli in bo fant lahko jedel kot se spodobi-aja, stol ima tut svojo mizico, na linku je ni na sliki in razstavi se.
Naša sploh ni več v njem, ker lepo sedi kar v istem kot mi, se vsaj afnat ne more, ker ve da bo padla. No, edin traktorje pa še vedno vozi, da vse popaca okol in okol.

Sam da ne pozabite denarja, kot so enkrat pri moji tašči, ko so šli v Bosno.So se tik pred mejo obrnili in šli nazaj domov 150 km, da so vzel še denar. Takrat so bli še fičkoti, pa avtoceste ni blo.user posted image user posted image user posted image no, kej tazga bi se nam znalo zgodit user posted image user posted image še dobro da mamo zdaj kartice

spet sredi noči bluzim po stanovanju...prej sem zaspala na kavču, zdej sem pa ko rožca...itak sem pa oblubla, da bom pokukala vsako uro kva dogaja...user posted image

aaaah....spat grem nazaj...user posted image user posted image user posted image

jutri boste mele mir pred mano-če bo res tsko toplo kot napovedujejo, pičimo na zabavo k enim, ki majo bazen user posted image user posted image .

nočko.........................................................

< Sporočilo je popravil polma -- 12.7.2009 1:16:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
12.7.2009 1:14:53   
polma
user posted image

za taprvo, ki pride jutri na RR!!!!

user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 468
12.7.2009 14:13:30   
slovenka
Polma, a ta kavica je za mene????? user posted image user posted image user posted image

Je šla pupa komaj sedaj spat... Prej je vlekla do 9.15, tako da...

Uh, kaki seznami. Mi pa mislimo v Barcelono z enim bolj malim kufrom, enim običnim nahrbtnikom in pa vozičkom. user posted image

Še kar ocenjujem teste...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 469
12.7.2009 18:48:55   
Anonimen
Oj

Polma hvala za kavouser posted image

Slovenka,hvala za razlago.Eni so pa res,samo...mogoce je za otroke bolje da so veckrat pri starih starsih.Ne razumem pa,zakaj jih taki sploh imajo,al pa vsaj pri enem ne ostanejo...mah.Aja,pa placa njena....halo,tako nizka???????????????????

Sem sama,nasi 3je so sli na cesnjo,jaz pa na fotelj in na sladoleduser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
12.7.2009 20:06:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Slovenka,hvala za razlago.

jst bi tud razlago user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 12.7.2009 20:08:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
12.7.2009 21:32:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

imas zs...Slovenka sej lahko a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
12.7.2009 21:42:58   
slovenka

Ja, kdaj se te mene vpraša? Ko je zs že poslan user posted image user posted image user posted image

Kleo, kaj se čudiš za plačo, tako je, ko prideš iz faksa v javni sektor, v zasebnem pogosto še manj... ti lahko Nya pove. user posted image

Smo bili na gasilski veselici user posted image Sofija ma ful rada cigansko pečenko, še bolj pa kruh v omaki. Pa hodila je gor in dol po plesišču in ploskala, ful je bila vesela. user posted image Je bila na taki fajn lokaciji ob jezerih, so gor labodi plavali... Sedaj pa že sladko spi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.7.2009 21:47:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, kdaj se te mene vpraša? Ko je zs že poslan user posted image user posted image user posted image

Kleo, kaj se čudiš za plačo, tako je, ko prideš iz faksa v javni sektor, v zasebnem pogosto še manj... ti lahko Nya pove. user posted image

ja, jst čist verjamem -kar se tiče plače, jaz sem mela še manj na začetku

za drugo pa sam tole: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
12.7.2009 21:48:48   
Anonimen
zdle grem pa gledat moje dohtarje :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (53%)

Ne (29%)

Občasno (18%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!