Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Brisače za tuširanje 6krat, brisače za na plažo 6krat, gel za tuširanje, zobna pasta, mokri toaletni robčki, navadni robčki, vata, krema za sončenje, glavnik in krtače, škarjice za nohte, zobne krtačke, skret papir, posoda, kuhalnik, šotor, blazine za v šotor (ta nova je še v avtu!!!), spalne vreče, miza , stoli, stolček za tamalga, krožniki, pribor, kozarci, lavor, košara, bidon za vodo, solarni tuš, obleke od vseh (pazi da tamala ne vzame preveč!!!), kopalke od vseh, čevlji, rokavčki, šlauf, žoga, knjige, kocke, karte, mreža proti komarjem za voziček, voziček, potni listi... Sem šla prav poiskat ta zloglasen seznam vam kar še veliko stvari manjka Sam stolčka za tamalga pa res ne rabiš no Naša sploh ni več v njem, ker lepo sedi kar v istem kot mi, se vsaj afnat ne more, ker ve da bo padla. No, edin traktorje pa še vedno vozi, da vse popaca okol in okol. Sam da ne pozabite denarja, kot so enkrat pri moji tašči, ko so šli v Bosno.So se tik pred mejo obrnili in šli nazaj domov 150 km, da so vzel še denar. Takrat so bli še fičkoti, pa avtoceste ni blo.
|