|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
10.7.2009 22:27:24   
barika
Veselka, če se ne motim, boš ti darovala celice v javno banko, ne?  a si že dobila stvari domov? Jaz se odločam, da bi dala,  saj stane me nič ne, konec koncev pa lahko komu rešim življenje, če je pa zadeva neuprabna jo pa lahko zavržejo.
ali si jaz to narobe predstavljam po prebranem??user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
10.7.2009 22:40:01   
litlleMiss
Barika to je točno tak kot si predstavljaš da je. Če želiš darovati moraš čimprej poslati prijavnico, set pa sem jaz dobila v manj kot 1 tednu. Prilepila sem prijavnico in zloženko.

http://www.shrani.si/f/3t/yd/SQiN1jV/prijavnica-in-vprasalnik.pdf
http://www.shrani.si/f/2j/Xb/2kJCv0dE/inf-gradivo-za-darovanje.pdf

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
10.7.2009 22:40:15   
Lubenička
Škorpijončica...ti kar pojamri...
Sem pa zelo jezna na tvojega!! No...sej to je med vama...če bi moj user posted image men take delu, bi ga takoj postavla na realna tla. user posted image
Jaz hodim še vedno v kino...sploh pa zdaj, ko je veliko dobrih filmov. Mislim, da to ne škoduje user posted image . Na začetku nosečnosti, sem še hodila žurat in na koncerte, zaj pa mi sploh ni več do tega. Še dobro, da je zdaj obdobje piknikov (če kdo praznuje oz. ima kakšen party). Tudi, ko se cela družba zbere (vsi so kadilci), so zelo uvidevni do mene in če smo v zaprtem prostoru, se umaknejo v drugi prostor. Pa ne ker bi sama tako zahtevala. user posted image
Tudi zdaj, ko gremo kampirat (edina punca bom)...ne pričakujejo nič od mene. Vsi me/naju ujčkajo...sploh pa moj user posted image .
Glede žuranja pa...če se mojmu user posted image zahoče...gre. Res je, da je to zelo redko (1x-3x na mesec). Tudi jaz ga hodim iskat. Drugače pa je moj user posted image raje na računalniku, kot pa, da se ga nekje napije. user posted image
No...upam, da bosta razčistila in prišla do kompromisa. Ne sekiri se preveč...zaradi user posted image in sebe. Mogoče ga je pa zagrabila panika, da bo zdaj moral biti bolj odgovoren in da se bo moral odpovedati žuranju, da bo manj videl kolege...pa hoče zdaj nadoknadit malo. user posted image
Ko bo imel princesko v rokah...mu bo ona bolj pomembna. user posted image

Ti pa si kar privošči kakšen kino al pa koncert na prostem (kjer ni gužve in si lahko najdeš svoj prostor). user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
11.7.2009 0:02:00   
škorpijončica
Hej Lubenička

ne, seveda ne škodi, če greš v kino, sam jst sm se odločla, da ne grem več, zato ker sem bila zadnjič in se mi je zdelo, da je preveč naglas, ker je mala tako brcala, da sem mislila, da bo vn skočila. Mogoče jo je blo strah in sploh nisem mogla gledat filma, ful mi je blo neprijetno, pa še zdaj niso več tiste fajn brce, ko se mala premetava, me že kar boli včasih, tok je močna... Saj na koncert bi tud kakšn šla, pol pa pravi dragi, da rajš vidi, da me ni, ker se sploh ne more sprostit, ker ga skrbi, da se mi ne bi kaj zgodilo. Pa sej se ne sekiram tko zlo, sam sej pravim, da če mu zatežim, nikamor ne pridem, pa res se mi ne da prepirat. Kako bi pa ti tvojga postavla na realna tla? Pa sta že dolgo skupaj? Ker mojga sm jst imela na prva leta kar lepo na vrvici k kužka, pol se je pa naučil kako me lahko okol prnese, zdaj sm pa jst kužek, ki čaka doma. Mogoče je res tako kot praviš in se hoče še malo nažurat dokler še lahko.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
11.7.2009 0:07:39   
barika
Škorpijončica, pri naju je bilo in bo tako (no za 1x) ali grema oba, ali pa nobedenuser posted image Drugače pa ni nobedn od naju žurer, tak da men se hvala bogu za take stvari ni treba sekirat. Pa nihče od naju ne pije in ne kadi, pa tudi taki družbi se od nekdaj izogibama, sploh pa če pomislim ...od najinih kolegov nihče ne kadi, če pa že, grejo pa ven.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
11.7.2009 0:32:45   
Lubenička
Škorpijončica...
Moj tut ful brca, ko sem v kinu,a me to ne moti. user posted image Včasih res, malo zaboli, a ni panike.
Midva bova imela šesto obletnco za silvestrovo. Moram reči, da v teh letih...sva drug drugega preizkušala in so bila obdobja, ko je imel on mene na vrvici in obratno... Zdaj pa mu kar jasno povem, če mi katera stvar ni všeč. Že moj pogled ga strezni...sploh se mi ni treba kregat. user posted image
Se tudi zgodi, da včasih naredi po svoje...takrat ga pa samo ignoriram in mu je pol tok hudo, da se to ne ponovi. user posted image
Včasih sem se sekirala, ga klicala, se prepirala, jokala... Nekega dne sem imela pa vsega dovolj in ga poslala nekam...za en mesec sem šla na morje k babici in izklopila telefon... Takrat je začel cenit to kar ima, začel sklepati kompromise in se obnašati kot odrasla oseba...takrat se je sprijaznil, da ni več samski in da ne more dalat tist kar se mu zalušta in kadar se mu zalušta. user posted image
Če se sam tega ne zaveda, ga je treba poučit in mu to pokazat...a je res? user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.7.2009 7:46:37   
Bety11
user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1.user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     ?.?. user posted image      +12
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )    04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     23.07.   user posted image  +9,5

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +11
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image  LJ +13

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07.   user posted image  CE +3,5
planinc1978 (30)    (2. user posted image , 1.user posted image )    01.07.   user posted image  +10
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07. user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   MB +7

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    14.07. user posted image   +10
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   15.07.   user posted image  LJ  +7
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    14.07.  user posted image    PO +17
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   31.7.   user posted image CE +13
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    08.07.  user posted image   PO +5
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image   13.07. user posted image   PTUJ  +17

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   21.07.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07.  user posted image JESENICE  +6,5
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    22.07.  user posted image   TRBOVLJE +6
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image )   28.07.  user posted image   LJ/PO +12,5
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image )     27.07.  user posted image PTUJ +12,9

10.09
.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    28.05.   +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      03.07. user posted image   +7

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      09.07. user posted image  SG  +15
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     23.07.  JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    27.07. JE +2
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   20.07.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  ?.?.   -4      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  10.08. PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    ?.?.   user posted image   MB +7

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    15.07. MB +5,5

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    17.07.  user posted image   +10
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   24.07.  user posted image   PTUJ  +8

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 07.07.
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    23.07.  user posted image  +6

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    16.07.   user posted image +8
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     14.07.   user posted image   +1
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    30.07.   BREŽICE  +7

22.09. 
_melody_ (21)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5
klaja (28)                     (3user posted image , 2. user posted image )    16.07. MB

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07.  user posted image   +2,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    06.07., 23.07. in 12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    ?.?.   user posted image +8
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6

26.09.  
Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     15.7.  user posted image MS +5
tažana (26)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      10.07. KR +9

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      22.07. user posted image  LJ +7
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )       30.07. user posted image CE +13

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       04.08.  user posted image   PO +15
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       17.08.  user posted image   LJ +11
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       03.08.  user posted image   KR  +5  

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        22.07.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       ?.?.  user posted image   LJ +9

Skupaj: 60

Fantki : 19
Punčke : 17
Presenečenje : 24

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25
Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,nussy,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica,jullie.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)
user posted image   user posted image   

Rodili:

Rubin

POZOR: Sporočite datum pregleda!(Lorian,veselka,,baja*,Majra,spela**,noa1,Ja.lo09,Picabo,Katka11,Simonae.)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.7.2009 8:46:12   
majra
Dan!
Imam minutko časa, da vas pozdravim, potem pa šibam pospravljat in likat. Sem si zrihtala za malo varstvo, tako da lahko kaj naredim. Se mi zdi, da kar imam večji trebuh, se več mala carklja pri meni. Skos bi bila v naročju, kot bi čutila da prihaja konkurenca user posted image  

Včeraj sem imela pregled, kri, voda, srček, velikost trebuščka- vse OK. UZ sem itak imela prejšnji teden in je bilo bp. Vaginalnega pregleda nisem imela, ker nočejo preveč stikat spodaj, da se ne bi sprožil prezgodnji porod. Dobila sem napotnici in papirje za socialno, tako da grem še to uredit v ponedeljek user posted image

Za seznam: zredila sem se 3 kg in naslednji pregled imam 31.07.

Bom pa na tem pregledu imela že 6 različnega ginekologa. Za popizuser posted image
Ampak ta 2 meseca bom še zdržalauser posted image , potem se jih pa losam za lep časuser posted image

lepo se imejte

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.7.2009 9:24:51   
Erdbeere
Evo, zdaj se pa samo na brzino javim....imam danes ful za obletat...moram v trgovino po jupol, pa po hrano, pa po darilo za rd, imamo popoldan en rd (oz. kar cela family prazuje 4 -kom) pa jutri imamo krst, tako da imam res fullllllll nabasano soboto.

Spala sem tako tako, sem se ob pol treh zbudila in pol se je še moj zbudil in sva do 4-ih čvekala pa mal se muckala user posted image sploh ni tko slabo....prav paše.

Evo zdej pa šibam novim zmagam naproti user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.7.2009 9:57:51   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija2

Halo bejbe!

Imam eno vprašanje? Kateri pralni prašek ja najboljši za dojenčkova oblačila, da ni škodljiv za njihovo nežno kožico in ali se lahko uporablja mehčalec?

Zdaj šibam po nakupih in rabim hiter dogovor??user posted image

neškodljivih praškov ni, lahko pa ne kompliciraš in daš na dvojno izpiranje ali pa kupiš pralne oreščke oz. frosch mehčalec in prašek.
mnenj boš pa dobila, toliko, kolikor je uporabnic tu gor
Melody, mi smo bili zdejle zunaj v kratkih rokavihuser posted image

Veselka, a ti si šele te dni dobila domov odločbo za paket? jaz sem jo oddala 6.7, pa sem jo že dobila danes domov.user posted image ampak nič ne piše kdaj bo nakazilo, je pa kolegica rekla, da je to v prvi polovici meseca.user posted image

dobro jutro,

praški jaz uporabljam od Ecover ali Almawin in bom tudi doječkova oblačila prala s tem. Raznih persilov ne kupujem že 100 let, tudi Froschu se raje izognem, ker vsebuje optična belila. Mehčalec pa imam vseeno od Froscha, če ne uspem kupit česa bolj naravnega. komercialnih mehčalcev ne kupujem.

barika dobila sem odločbo o paketu in porodniški hkrati... takoj ko je začelo veljati 60 dni do PDP (domnevam, da ima povezavo). nakazano še ni bilo nič. a mi nisi enkrat rekla, da 15. nakazujejo?

jaz sem pa včeraj odjadrala v NG, ker sem rabila milo za int. nego, pa sem pol še 10% koristila v DM, sem si uspela vložke kupit za porodnišnico, pa še kup stvari za doma. Zdej ima DM znamka jessa tudi naravne vložke, neklorirane, brez folije.
no pa sem še malo pokukala v H&M in kupla moji user posted image žametne hlače na naramnice in majčko za zraven, pa dvoje žabice brez stopalčk (da bo v tem spančkala, seveda s štumfki) in 2 bodija (vse 62. št), pa še 3 pare nogavičk (kolk je pa to mičkeno user posted image ).

plenice a ima katera izkušnje s pralnimi? jaz bi kombinirala, ker za pralne niti pod razno še nimam denarja, da bi jih kupila goro. me pa zanima, kako je z bolj naravnimi plenicami za 1x uporabo (iz eko bombaža, neklorirane,...)? v DM jih imajo, samo je enkrat ena rekla, da niso ok. me pa tudi bega velikost, ker imajo najmanjše za 4-9 kg, samo se mi ne zdi, da bi blo to ok za novorojenčka, ali pač? cena teh je sprejemljiva. sem pa gledala tudi v Kalčku, kjer jih tudi imajo, samo so kr nekaj dražje in imajo jih tudi za novoroječke. a obstaja še kje kaj? barika, ti boš verjetno največ vedla o tem.

< Sporočilo je popravil veselka -- 11.7.2009 9:59:41 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.7.2009 10:08:40   
veselka

Veselka, če se ne motim, boš ti darovala celice v javno banko, ne?  a si že dobila stvari domov? Jaz se odločam, da bi dala,  saj stane me nič ne, konec koncev pa lahko komu rešim življenje, če je pa zadeva neuprabna jo pa lahko zavržejo.
ali si jaz to narobe predstavljam po prebranem??user posted image

včeraj sem poslala vprašalnik z ostalim... notri je tudi izjava za podpisat , če celice iz kakšnega razloga ne ustrezajo, da jih lahko uporabijo v raziskovalne namene. jaz sem tudi to podpisala, ker se mi zdi, da brez raziskav tudi težko kaj ugotoviš. v vsakem primeru pridejo za kaj prav.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.7.2009 10:32:10   
spela**
Lep pozdrav!
Pa je končno posijalo tudi malo sončka!Kljub temu ,da sem doma mi zmanjkuje časa saj se z fantom selima.Oz.pred selitvijo naju čaka se kar veliko dela.Po eni strani komaj čakam ,ampak včasih sem že tako utrujena da rabim dva dni da pridem malo k sebi!
V čet.smo imeli pregled:z našim škratkom je vse ok,pridno raste!
za seznam:+12kg , naslednji pregled pa 6.8
vsem vam želim lep vikend
špela

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.7.2009 11:27:25   
Tanik
Dober dan v sončen dan,

danes sem pa jaz spala na obroke,ponoči lulanje,pa zjutraj potem sem pa od pol 8 pa do 10 spet mal čorila user posted image ,uf je pasal,sam kaj ko sem pa sedaj tok lena,da se mi nič ne da.no prat sem dala. si govorim da bom čez en teden mela generalko ko bom na dopustu.

JaLuca to sem se jaz tudi na začetku spraševala, kje so ikone in potem se je mogla ena druga logirat da sem vidla da jih imam user posted image

lepo da ste povedale za prašek,ker sem jaz imela to vprašanje v mislih.
pa tudi seznami, super, da vidim kaj imam in kaj nimam. moram še dobit stare cunjce da potem vidim na čem sem in bom prilepila svoj seznam. prala bom pa cotke ko bo previjalna nared.
škorpijončica ne vem kaj naj ti rečem, malo je verjento mladost,ker tvoj rad žura.pa verjetno hoče še sedaj izkoristit,da bo potem doma ko bo bebi.moj tudi ni žurer, sem bila jaz bolj, sploh ko sem bila samska, cele vikende žur. joj kje so ti časi.

špikanje, ja to se mi zdaj kar dogaja,tam nekje pri jajčnikih,zoprni občutek in nimam pojma zakaj.komaj čakam pregled da vprašam G, ker je res tok fajn možakar tale moj G, mi vse razloži,pokaže in pove.
joj danes ponoči sem pa jaz spet tulila zaradi krča v nogo user posted image .

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.7.2009 11:52:01   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

praški jaz uporabljam od Ecover ali Almawin in bom tudi doječkova oblačila prala s tem. Raznih persilov ne kupujem že 100 let, tudi Froschu se raje izognem, ker vsebuje optična belila. Mehčalec pa imam vseeno od Froscha, če ne uspem kupit česa bolj naravnega. komercialnih mehčalcev ne kupujem.

barika dobila sem odločbo o paketu in porodniški hkrati... takoj ko je začelo veljati 60 dni do PDP (domnevam, da ima povezavo). nakazano še ni bilo nič. a mi nisi enkrat rekla, da 15. nakazujejo?

jaz sem pa včeraj odjadrala v NG, ker sem rabila milo za int. nego, pa sem pol še 10% koristila v DM, sem si uspela vložke kupit za porodnišnico, pa še kup stvari za doma. Zdej ima DM znamka jessa tudi naravne vložke, neklorirane, brez folije.
no pa sem še malo pokukala v H&M in kupla moji user posted image žametne hlače na naramnice in majčko za zraven, pa dvoje žabice brez stopalčk (da bo v tem spančkala, seveda s štumfki) in 2 bodija (vse 62. št), pa še 3 pare nogavičk (kolk je pa to mičkeno user posted image ).

plenice a ima katera izkušnje s pralnimi? jaz bi kombinirala, ker za pralne niti pod razno še nimam denarja, da bi jih kupila goro. me pa zanima, kako je z bolj naravnimi plenicami za 1x uporabo (iz eko bombaža, neklorirane,...)? v DM jih imajo, samo je enkrat ena rekla, da niso ok. me pa tudi bega velikost, ker imajo najmanjše za 4-9 kg, samo se mi ne zdi, da bi blo to ok za novorojenčka, ali pač? cena teh je sprejemljiva. sem pa gledala tudi v Kalčku, kjer jih tudi imajo, samo so kr nekaj dražje in imajo jih tudi za novoroječke. a obstaja še kje kaj? barika, ti boš verjetno največ vedla o tem.

Veselka, kje pa kupiš ta prašek??
Nakazila so pa okoli 15. ja (ampak prvih 15 dni, ne naslednjihuser posted image )
DM-ove alana plenice so super, fajn vpojne, nebeljene ... edino kar me moti pri njih je, da za starejše nimajo tistega raztegljivega traku in potem plešejo na otrokovi riti. Enako so moltex (müller, biotopic ...)
Martin ima ternutno lumpi plenice in so super, pa tudi beuty baby od műllerja so fajne, pampersk pa ne kupujem, ker smrdijo, pa predrage so.user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.7.2009 11:53:50   
barika
joj kaj se je meni včeraj zgodilo ...z mojim sma stankala 1,5 litra coca cole (lušti po zeloooo dolgem času) in me je ponoči tako navijalo, da sem mislala, da bo treba it rodit user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.7.2009 12:15:58   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Veselka, kje pa kupiš ta prašek??
Nakazila so pa okoli 15. ja (ampak prvih 15 dni, ne naslednjihuser posted image )
DM-ove alana plenice so super, fajn vpojne, nebeljene ... edino kar me moti pri njih je, da za starejše nimajo tistega raztegljivega traku in potem plešejo na otrokovi riti. Enako so moltex (müller, biotopic ...)
Martin ima ternutno lumpi plenice in so super, pa tudi beuty baby od műllerja so fajne, pampersk pa ne kupujem, ker smrdijo, pa predrage so.user posted image

Ecover prašek imajo v Kalčku, Almawin (je še bolj naraven) sem pa naročala prek biosi.si, samo zdej imajo tudi v Mercator centru v LJ, celotno kolekcijo Almawin, ki je meni osebno res super, mi ne dražijo mojega nosa. Almawin npr. sploh nima mehčalca za perilo, ker niso še razvili zadosti naravne recepture. sama sem že tko v službi izpostavljena groznim kemiklijam, da res tega ne rabim še doma. Kako pa je v drugih Mercator centrih, pa ne vem. Tale naš v Ajdovščini nima, v NG še nisem gledala. Očitno mora bit "gigamarket".

aja, oreščke sem tudi že sprobala... za fantove cunje je ok, za moje pa ne... stres v službi mi kar nagaja pod pazduho, opazim razliko, če primerjam ko sem doma... v službi antiperspirant (trenutno sem ga skenslala), doma pa weledin deo... ko sem v službi imela samo ta deo, sem smrdela v 1 uri, doma pa je zdržal cel dan.

< Sporočilo je popravil veselka -- 11.7.2009 12:20:01 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.7.2009 12:53:53   
eltea333
Oj! Odkar sem vas zadnjič brala ste napisale kar 10 strani! Klepetulje!! user posted image
Mi2 sva imela delovno akcijo. V dnevnem prostoru (kuhinja, jedilnica, dnevna, vse v enem) se nama je lupil strop, zato sva zdaj vse zdrsala, nekaj pokitala in prebelila. Pokazalo se nama je 3x več dela, kot sva sprva planirala. In še bi lahko ustvarjala, ma sva mela po 3 dneh spanja v prahu vsega zadosti. Za naju in za user posted image je ql. Vse bo razkuženo, prepucano, če želijo imeti lastniki gladke stene pa naj sami kitajo in pedenajo. Prah je še vedno povsod, kljub temu, da sva včeraj do 2 pucala. Mene je sicer že prej zmanjkalo in me je moj poslal spat in potem še sam na grobo vse prebrisal. Ma je prah po vseh omarah, po posodi, po cunjah.. Tla so še vedno bela, čeprav jih je 5x prebrisal, grem na vse 4! Perem, sušim.. potem pa likanje! In okna in vse! Grrrr.  Ma zdaj vsaj vidim konec user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.7.2009 13:10:22   
eltea333
Depilacija včeraj, navsezgodaj sem bila pri kozmetičarki in se je res potrudila. Je bila še bolj nežna kot po navadi, ker je ves predel spodaj toliko bolj prekrvavljen in zato zelo občutljiv. Koža je sicer še razdražena in itak lahko vidim rezultat samo v ogledalu, ma je super. Do poroda bom šla mogoče še enkrat, odvisno, koliko bo zraslo v tem času. Ne maram, da bi me brili v bolnici.
Sarchi glede želodca - kar pojdi k svoji osebni zdravnici. Če pa so težave manjše, če je problem "samo" tiščanje v želodcu, potem pa mi je ena fizioterapevtka pokazala finto, ki pomaga, sam ne vem, če bom znala dovolj dobro opisat. 3 prste (kazalec, sredinec prstanec) obeh rok sklenemo na sredini med prsmi, kjer se reberni lok stika - kazalca sta recimo v žlički. Vdihnemo. Ob izdihu na rahlo povlečemo s prsti po zadnjem rebernem loku (leva roka po levem, desna po desnem) Ponovimo 2x, 3x naenkrat. Delamo pa brez pritiska, čisto narahlo.
Veselka tudi ti si iz Ajd, pa še PDP imava tam tam!
Jaz dam namesto mehčalca mal kisa in se mi zdi ql. Perilo je mehko, vonja kisa pa sploh ni zaznati.
Škorpjončica upam, da bosta s tvojim dragim kmalu to uredila, ker je res težko bit sam v tem. Sigurno mu je težko sprejet spremembe in odgovornost, ki jo prinaša starševstvo. Sam itak ni druge. Če bo hotel uživat v vseh lepih trenutkih, ki jih to novo obdobje prinaša, bo moral sprejeti tudi tiste manj lepe. Držim pesti za vaju!
Vnetja jaz sem imela kronične probleme z glivicami že 3,4 leta. Odkar sem noseča se mi je to čudežno popravilo, zgleda, da se mi je vaginalna flora toliko spremenila. Sicer še vedno pazim- si likam hlačke, ne nosim nič preozkega, tangice samo za včasih, nič allways vložkov, čim manj mil, spim brez hlačk... Vendar sem res pazila tudi že prej, pa se mi je non stop ponavljalo, tako da ne vem, kakšen recept bi lahko vzdržal. Vnetje sem si samo lajšala, ozdraviti pa nisem mogla - bom videla, kako bo po porodu.

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.7.2009 13:16:10   
jullie
..Betty za kaj hudiča si pa mene zbrisala???user posted image ...

< Sporočilo je popravil jullie -- 11.7.2009 13:17:30 >

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.7.2009 14:01:54   
barika
vidiš veselka, meni pa weleda deo sprej ne odgovarja, mi vse še bolj smrdi... imama pa skoraj polnega, vonj s citrusi, tako da če ga rabiš, ti ga kamot pošljem.
drugače pa kis dela čudeže, jauser posted image

grem spat, potem pa malo ven, pa spet spat.user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.7.2009 14:35:14   
Tanik

drugače pa kis dela čudeže, jauser posted image

a kis date tja v prekat za mehčalec? pa kateri kis, jabolčni, ocetni? pa nič mehčalca? pa koliko kisa, da še jaz to probam.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.7.2009 15:38:09   
vila MaLiNa
Uporablja se alkoholni kis in tako kot si že sama sklepala, se ga da v prekat za mehčalec. Sama še nisem sprobala, me pa mika.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.7.2009 18:52:48   
altaja
Hoj, hoj, evo me, sem že nazaj user posted image

Na morju je blo super, vreme odlično. Sem slišala da je blo tle malo manj prijetno - dež, strele in grmenje. Na obali pa sonček in nič preveč vroče, se je dalo normalno živet. Mah, prehitro je minilo..sva se spočila, dobro jedla, zvečer sva se sprehajala, uspelo mi je celo 2x zaplavati v morju user posted image . Vsega lušnega je enkrat konec..ampak..to je bil zadnji dopust v dvoje..naslednjič naš fantek ne bo več v trebuščku user posted image .

In ker sem jst malo nestrpna sva se na poti domov ustavila še v Baby centru, kjer sva nakupila še vse kar nama je manjkalo. In zdaj imava vse...no, kako malenkost bom sigurno še mimo grede kupila ker se pač ne bom mogla upreti. Zdaj ko vemo, da pričakujeva fantka je vse tako lažje.. Imam pa eno vprašanje za mamice. Kako je s temi bonitetnimi obdobji v BC? Midva sva vse kupila pri njih, se je nabrala kar velika vsota, in me zanima kakšno nagrado dobim ob koncu obdobja. Na netu sem našla podatek, da popust v vrednosti 4%. Ker če je to res, pol je to en lari fari, sem pričakovala vsaj kak bon. Tko kot ste dobile ene iz Pikapolonce. Torej..a da BC tudi kakšne bone? Ker drugače se bom preusmerila na Pikapolonico...

No, pa na seznamčku popravite mojo starost..sem na dopustu pridelala eno številko več user posted image

Ampak ste pa načvekale ko me ni blo user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.7.2009 19:03:06   
barni80
Živjo nosečke,
še jaz se javljam po parih dneh. V torek sem imela pregled, z dojenčkom je vse ok, težek je dobrih 1500g. Za spol še vedno ne veva, me pa zelo firbec matra, ampak se mali vedno skriva!!!

Za seznam: nasljedni pregled 27.7., rodila bom v  po vsej verjetnosti v Kranju, zredila sem se za 10kg.
Midva z user posted image  sva že naročila otroško sobico! Od Alplesa, Planet, v zeleni barvi. Komaj čakam, da dostavijo. user posted image
Naročila sva samo veliko omaro in previjalno, posteljico bova vzela tisto iz paketka.  Ko bo dojenček zrasel, se lahko vse ostale elemente dokupi - velika postelja, še kakšna omara, miza....

Alkoholni kis tudi jaz uporabljam, samo ne za pranje perila, temveč za pomivanje kopalnice- za ploščice, wc školjko, bide- za keramiko...ker zelo dobro odstarni vodni kamen. V pralni stroj ga namesto mehčalca še nisem dala ( sedaj perem brez mehčalca), saj se mi zdi , da bi po kislem perilo dišalo. Ampak, kot je ena napisala, se kis čisto razdiši...nevem, bo treba probat.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.7.2009 19:12:43   
altaja
No, sedaj vidim da sem površno prebrala...BC pošlje bon glede na vsoto nakupa v bonitetnem obdobju. Ampak niso ravno radodarni..se mi zdi da so v Pikapolonici bolj...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

pirhi
Lelly28 RR

na kakšen način barvate pirhe?

z kupljenimi barvami (31%)

z naravnimi rastlinami (69%)

ne praznujemo velike noči (0%)

kupimo že pobarvane v trgovini (0%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!