Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:17:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Full je bilo pestro na Lentu danes.............. Ja je bilo. Pa fajn tudi. Aja, pa letos sem bila prvič. Se vidi da mam malega . hha...samo to danes ni bilo najbolj za .............
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:17:23
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem pod odejo ker me je začelo mrazit...papa .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:18:06
|
|
|
|
ly117
|
Glede kave pa bi meni najbolj pasalo ali v astoriji ali pa v EP, ker jutri nimam prevoza. Kdaj pa bi se dobile?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:19:19
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar in botrca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:19:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede kave pa bi meni najbolj pasalo ali v astoriji ali pa v EP, ker jutri nimam prevoza. Kdaj pa bi se dobile? okrog 10 najboljši ep ker bo še mrzlo ob tej uri...če pridem
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:19:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Full je bilo pestro na Lentu danes.............. Ja je bilo. Pa fajn tudi. Aja, pa letos sem bila prvič. Se vidi da mam malega . hha...samo to danes ni bilo najbolj za ............. Ga ni nič motlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:20:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede kave pa bi meni najbolj pasalo ali v astoriji ali pa v EP, ker jutri nimam prevoza. Kdaj pa bi se dobile? okrog 10 najboljši ep ker bo še mrzlo ob tej uri...če pridem Povejte fiksno. Da ne bom zastonj hodla v EP.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:21:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede kave pa bi meni najbolj pasalo ali v astoriji ali pa v EP, ker jutri nimam prevoza. Kdaj pa bi se dobile? enkrat po deseti...............
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:21:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede kave pa bi meni najbolj pasalo ali v astoriji ali pa v EP, ker jutri nimam prevoza. Kdaj pa bi se dobile? okrog 10 najboljši ep ker bo še mrzlo ob tej uri...če pridem Povejte fiksno. Da ne bom zastonj hodla v EP. se jutri zjutraj fiksno zmenimo.....................................
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:23:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede kave pa bi meni najbolj pasalo ali v astoriji ali pa v EP, ker jutri nimam prevoza. Kdaj pa bi se dobile? okrog 10 najboljši ep ker bo še mrzlo ob tej uri...če pridem Povejte fiksno. Da ne bom zastonj hodla v EP. se jutri zjutraj fiksno zmenimo..................................... OK.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:28:57
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:29:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se jutri zjutraj fiksno zmenimo..................................... točno tako...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:36:01
|
|
|
|
botrca
|
Preberite komentar ene pametne na mojo temo: tukaj
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 22:42:49
|
|
|
|
ly117
|
Ma nič grem jaz tudi spat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 0:02:16
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsem in mirne sanje
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 8:54:47
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro...kakšne volje ste? Lepo spale? Kaj pa ? Midva sva se fajn naspala sploh Jan ki je 11h spal . Jaz malo manj ampak sem kar naspana. Ki se dobimo, da ne bom plačevala parkirnine?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 8:54:49
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 8:55:35
|
|
|
|
botrca
|
Kaj pa neki zunaj ki so igrala? Predloge na dan...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 9:02:42
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz še ne vem.......me fulll šraufa nekaj...pa bom verjetno samo v trgovino letela v mestu,pol pa domov...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 9:27:07
|
|
|
|
botrca
|
Ok pol pa danes nič...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 10:14:32
|
|
|
|
LenaG
|
Pa kdaj drugič, sem se žrtvovala in še za vas eno spila . Ne, saj ni bilo še časa. Sva z malecko bili na vrtu in nabrali cel liter ameriških borovnic in liter malin, da se bova lahko popoldan sladkali, ko bi zunaj naj bil dež. Se nam je najavil tudi obsik, ki pride skakat na trampolin, tako da bo kar veselo. Nama kar hitreje mine, če se dogaja. Mala spi, tako da grem jaz še malo likat. Uživajte v sončku, pa ne preveč, ker baje ga bo ta teden (ko je konec lenta) še obilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 13:13:38
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa sma nazaj...sva bile v trgovini,pa malo prešetale.....je tak lep sonček zunaj....... ..če bi se boljše danes počutla,bi se celo popoldan sprehajale zunaj
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 13:29:37
|
|
|
|
botrca
|
Kaj pa ti je Saraya? Midva z Janom pa bova šla danes na lent oz. krofeke še zadnjič letos...moram iskoristit. Če hoče naj se mi kera pridruži. Pokličite me.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 14:03:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj pa ti je Saraya? ma...ženske zadeve........ . .jutri bo že boljše...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 11.7.2009 14:06:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Midva z Janom pa bova šla danes na lent oz. krofeke še zadnjič letos...moram iskoristit. Če hoče naj se mi kera pridruži. Pokličite me. Jaz bom na lentu,vendar ne sama....vsi bomo....če te to ne moti....javi,pa gremo magari na pijačo skupaj....mi bomo verjetno malo šli naokoli,upam da bom do večera ok.....sem obljubla A...pa ker je zadnjikrat ne smem zaj....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?