|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 22:28:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
10.7.2009 22:30:51   
rovar_ka
Čer babike, čutim neko zatišje, ker neboglasnice niuser posted image

Naša pikica je prej SAMA zaspala v SVOJI posteljiciuser posted image
To ni že od sedmega meseca se mi zdiuser posted image Sem pa mogla zraven posteljice bit, je vsake tolko vrgla oko, če sem še tamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Nič, zdaj pa res grem.

Nočka user posted image

joj, za malo sem te zgrešilauser posted image Pa hvala za kittyko in tebi hvala za cotike, res ne bi blo trebauser posted image

In seveda, da ne pozabim - vse najboljše slavljenčkomuser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1602
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 22:32:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1603
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 22:38:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1604
10.7.2009 22:53:15   
rovar_ka
populis - čestitke za službouser posted image Včasih je treba samo pojamrat tu gor, pa se stvari uredijo (tako kot se nasprotno zgodi s hvaljenjem otrok recimo, potem pa ti jo naslednji dan zagodejouser posted image )
Berem dalje, da te Lara ne grizeuser posted image Pazi na jožeke jutriuser posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  metuljcek321

Umpa, čist sem se raznežila ob tvojem postu - tako resničen je. In zelo ganljiv.

se podpišem in komaj čakam 29.7., ko bom sama to doživljalauser posted image

metuljčica - kako ste praznovali? in uživajte na morju, sem vam kr fauš malouser posted image Jaz bi tudiiiiii!user posted image

Moya - se pa v H&M-u dobijo taki iz polivinila... hm, sploh ne vem kak naj rečem...pač nekaj za "preko dat", kot nek dežni plašček in ima vlogo slinčka. Ima pa pokrite rokice in vse (kot majica no).

Zdaj sem se spomnila, Umpa, pozabla komentirat slikice - mali je pravi deduser posted image Kot da bi imel 2 letiuser posted image Lepe fotke, lepe!

Flower - uživajte maksimalno, levinja, vi tudi seveda!

Rebeca - lepo se imejte na potepihuser posted image

ksenci - res so velikokrat lažne te meritve. Vse bo ok, boš videlauser posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 10.7.2009 22:54:06 >

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1605
10.7.2009 23:25:38   
metuljcek321
Evening, ladies!

Vse pospravljeno, spakirano za na morje, zdaj sem prišla pa rojstnodnevne slikice uredit, pa še mal na RR pokukatuser posted image

Praznovanje 1. rd-ja je bilo odlično, vsi smo se zabavali zelo, zelo, zelo, tortica je krasno uspela - glugluglu, še 1x hvala, da sem lahko kopirala idejo - you're the best. Pomljaskali smo jo v enem šusu. Pred tem smo pekli na žaru, po torti je sledil sladoled - mnjam, mnjam, mnjam. Ni, da ni - hi, hi.

Sem pa potem tako user posted image , da je bil joj prejoj - čist sem bila ganjena zaradi dejstva, da moja pupika tako hitro raste - čist sem ven padla - že kar eno leto bo stara - pa saj ne more bit res ... pikica moja mala je že taka frajlica ... smrk, smrk ...

Populis, mal prej smo naredili zaradi dopustov - sicer bi pa naslednji vikend (rd ima namreč v sredo).

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 23:33:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
10.7.2009 23:36:13   
metuljcek321
rovarka ima pa nov podpis - zelo lep, might I say. Vidim, da je mala uživala na obiskuuser posted image

moya - drži se nasvetov punc, pa bo bolje - počasi in vztrajno in se bo navadila. Veš, naša je pravi ciganček - zadovoljna pri takorekoč vsakomur - se včasih kar mal bojim - bi mi jo lahko kdo še odnesel. Kar tako kot delaš: k babicam in dedkom jo vozi, pa bodi malce z njo, nato odidi, malčico naj zaposlijo 100 na uro & se bo počasi navadila. Je to sicer kar naenkrat prišlo ali že od prej, pa se je zdaj stopnjevalo? Srečno!

levinja, iiii,  kako lepa princeska je tvoja Teja. In kakšno fensi šmensi tortico je imela ... hm, tud jaz bi praznovala 1. rd. Evo, takoj sem zauser posted image  user posted image  user posted image  Pa darila - not bad, not bad at all!

Umpa - doslednost, vztrajnost, potrpežljivost, mirni živci, .... vaja, vaja, vaja - vaja dela mojster (mojster pa vajo) ... točno tako!

nanka, kliknila, kul slikca/pobarvanka je, ni kaj. Upam, da vam uspe priti do kakšne nagrad(ic)e. Res fajn je brat, da uživaš na novem delovnem mestu - ni kar tako zamenjati služb, še posebej v današnjih časih.

rebeca, načeloma ima Anja ritem spanja, ja, ampak se poruši, če: kam greva ali če imamo koga na obisku - kre potem je pa treba vse videt, vse probat in bog ne daj, da bi frajla kaj zamudila. Njen čas "biti pokonci" se torej zeloooo raztegne & posledično potem mrkne, ko mrkne. Pozdravite malčico-palčico!

ksenči, le mirno kri. Dostikrat se na NS zmotijo & je potem panika po nepotrebnem. Z otročkom bo vse v najlepšem redu, ti ga kar podkrepčaj s kakšno sladicouser posted image  Srečno, bejbi!!!

Almera, aha, vrstice prej NI bilo, zdaj se je pri meni misteriozno pojavila - again - ah, ja, jo ignoriram. Mi pa tam v "moji Ringaraji" piše, da je populis nekaj vpisovala status --- populis, kam si to tipkala/vnašala podatke? Do enlighten me, please!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1608
10.7.2009 23:38:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Za kofi se lahko že kr prijavim. PA GR bo mislim da že tudi nazaj

Tudi midve, tudi midve ---- we'll be there ... frendica mi je poslala mejl, da v tor. žal ne more, tako da - čvekice, se vidjamo! Hm ... in morda bi takrat še tisto nagrado dvignila na Šmartinski & ubila 2 muhi na en mah ... aha, tko bo to ... hura, a great plan!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1609
10.7.2009 23:44:14   
metuljcek321
Nekaj slikovnega materiala s praznovanja 1. rd-ja.

Home-made torta - sonček ... a je zlo podoben Tianovemu?user posted image :

user posted image

Familija se veseli Anjinega 1. rojstnega dne:

user posted image

Čas je za igro z novimi kockami:

user posted image

Če mi ne dajo za jest, bom pa kar balon napadlauser posted image  user posted image :

user posted image

PS: Naslednje leto pa upam, da bomo zunaj - danes je blo 15°C & smo bli spet v dnevni, k jo že ful dobr poznate s fotk, a ne?user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1610
11.7.2009 6:55:33   
Majuska
'jutro,

evo nas, noč je bila dokaj mirna, zdaj pa že šibam s flaško naokoli ... user posted image

postrezite si

user posted image

Metuljčica, ful lepe fotke in vidim, da je tudi torta lepo uspela! user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1611
11.7.2009 7:01:35   
Tinky
Nitka, za rojstni dan ti želim vse najboljše in najlepše. Cmok, cmok
Rada te imam, miškica moja user posted image

Včeraj smo lutali po deževni Lj, ko se je začelo jasnit, smo šibali proti domu, ker je bil Teo že full utrujen in posledično tečen. Zoo je itak odpadel, tko da smo najprej zavili v City park na eno tortico in v igralnico, kjer sem si na toboganu podrsala komolce, da se je kar zakadilo. Mi je tko skurlo kožo, da sem vidla vse zvezde. Stara sem, nimaš kaj user posted image
Pol smo šli v Harvey in Norman pokukat za otroško sobico, nekaj sva sicer našla, ampak cena je pa ajejojojeojojoj....malo huda. Pa da o Rutarju niti ne govorim.

Danes pa praznujemo zares.
Ob 12 se začne. Edino kar me skrbi je torta.

Čauči

< Sporočilo je popravil Tinky -- 11.7.2009 7:04:42 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1612
11.7.2009 7:05:35   
Tinky
Lili VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 9:14:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 10:45:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1615
11.7.2009 15:13:28   
frutka_
Hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lili trenutno spančka,da bo spočita in dobe volje za obiskeuser posted image . Tortica je na hladnem, mamica pa vsa v skrbeh, če bo potekalo vse tako kot mora!
Se pišemo zvečer, ko bom prilepila še kakšno slikico tortice in pipike male! Zdaj grem balone pihat!

Neposredna povezava do sporočila: 1616
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 18:24:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 19:38:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1618
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 19:48:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1619
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 20:00:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1620
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 21:00:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1621
11.7.2009 21:04:13   
nanka
Umpa vse najboljše, najlepše darilo si pa že dobila pred dobrim letom user posted image user posted image

Lili vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo popoldne končno praznovali Natkin rojstni dan, tortice so uspele in bile super dobre, še slike prenesem pa vam pokažem.

Neposredna povezava do sporočila: 1622
11.7.2009 21:16:18   
nanka
Takole že sama stojim, hodim pa še ne

user posted image

ena tortica je jagodna, druga pa sahar

user posted image

user posted image

prva družinska slika, da smo vsi

user posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 11.7.2009 21:25:21 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
11.7.2009 21:35:18   
Majuska
Hej,

mi smo imeli lušten dan ... smo imeli bolj zgodnje kosilo in nato odjadrali naprej v ZOO, čeprav je bil mali zaspan. Jasno notri ni hotel spati, se je preveč dogajalo, je pa zato mrknil v avtu ... potlej smo šli k babici in smo bili lepo na vrtu, ker se je naredil lep sonček in nam je jasno dala ful zelenjave. Potlej smo šli še v šoping in na kavico, pa sladoled seveda, brez tega zdaj že ne gre več user posted image

Se pa moram pohvaliti z dobro novico - uspeli smo se uvrstiti na seznam prejemnikov za neprofitna stanovanja. Se pravi, da se bomo selili user posted image kdaj, še nič ne vem, ampak že novica o tem je krasna stvar. Kako so mi polepšali dan!  user posted image

Lumpa, še tule ti čestitam za rojstni dan in ti želim še več kreativnih trenutkov, predvsem pa veliko ljubezni!!!  user posted image

Čestitke tudi vsem drugim slavljenčkom  user posted image

... jaz si grem pa sendvič pripravit user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
   [Brisano sporočilo]
11.7.2009 21:41:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?