Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:50:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma jaz pa moram ven................ker.................................imam tak malo stanovanje,da se nimamo kam dat............... to ti pa verjamem... ej pa v centu mesta sem doma,,,,,,,,,,pa je smrtna tišina danes.............................to me ubija......... Počitnice so.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:51:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne nisma se.......zakaj??? se mi je zdelo, da sta bili zmenjeni v torek, ni glih ona predlagala?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:51:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ej pa v centu mesta sem doma,,,,,,,,,,pa je smrtna tišina danes.............................to me ubija......... te pa idi po mestu pa se deri...boš videla kako pestro bo... ma tuga je povsod ............... saj grem v mesto na šprancir.......
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:52:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ne...saj bom nekaj spocala........že zarad M....tak rada je kosilo z nami.včeraj se je tako BASALA,ko sem naredila kotlete,pa počen krompir v čebuli,....da do sape ni prišla kak fajn, da ti tako mala že je take stvari...moj ni šans.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:52:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, grem se jaz spravit nekaj delat, drugač spet nebo nič iz mene. e pa daj no ne it, saj je komaj 11h Se bom vmes prišla kaj pogledat. Zdaj obesim perilo pa pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:52:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne nisma se.......zakaj??? se mi je zdelo, da sta bili zmenjeni v torek, ni glih ona predlagala? jaz se nikoli fiksno ne zmenim z nikomer. če komu je,me pokliče in spijem kofe......................... Sma pa bile z bubi na kavi
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:53:34
|
|
|
|
arabela*
|
Grem,preden se spet ulije.................prek prokleti dež............se tipkamo kasneje..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:53:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj obesim perilo pa pridem nazaj. Ti bom pomagala, da bo šlo hitreje...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 10:55:29
|
|
|
|
botrca
|
Eh kaki sta, te pa jaz tudi grem...tak
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 11:20:39
|
|
|
|
ly117
|
Sem že nazaj. Botrca hvala za pomoč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 13:19:31
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem tud že nazaj........ Smo bile v mestu....malo po dežeku...M je od sreče tako vriskala in se drla na naglas,da so jo vsi gledali
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 15:00:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem tud že nazaj........ Smo bile v mestu....malo po dežeku...M je od sreče tako vriskala in se drla na naglas,da so jo vsi gledali faca mala...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 15:45:45
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa sem gledala Ledeno dobo 2.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 17:29:34
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj zdaj smo za jutri zmenjene za kafe ali kako???
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 17:34:03
|
|
|
|
ly117
|
Ja mislim da smo. Bomo počakali do večera da vidimo kaj bo rekla matcar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 19:56:32
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! jaz sem bila doma že ob 5.45.Samo smo bili k teti povabljeni,ker je sestrična rodila danes opolda,v LJ.Smo še enega poba v familijo dobili. Zdaj pa slaba novica! Maks je še vedno v B,do ponedeljka bo 100% noter,ker je dobil rahlo vnetje očesnega ozadja-zelo pogost pojav po takih operacijah. Tako,da žal,mene ju3 ne bo,ker grem k njemu v LJ že zjutraj. Upam,da bo v ponedeljek lahko šou domov,drugače še v A ne bom mogla it. .V glavnem,ful sranje.Sem v depri že cel dan.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 20:41:18
|
|
|
|
matcar
|
Glasujte kaj za Maksa in Saš-a na maminajdi.si!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 21:01:31
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 21:01:56
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 21:02:29
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar................vse se bo uredilo,za maksa pa
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 21:02:55
|
|
|
|
arabela*
|
grem A uspavat..pridem..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 21:12:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar................vse se bo uredilo,za maksa pa Upajmo,da res!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 21:25:01
|
|
|
|
LenaG
|
Matcar Zagotovo se bo uredilo . . . ko pa jih mamice cartajo pa gre tako vse še hitreje. za Maksa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 21:26:33
|
|
|
|
LenaG
|
Moram malo še počistit . . . nočko vsem. Vas berem jutri kako ste se dogovorile za kavo. Če lahko naj mi katera na mail javi kdaj inkje in kako telefonsko pusti, da jo lahko pokličem. nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 10.7.2009 21:31:23
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?