|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
9.7.2009 22:02:34   
ključek
Lara, super za vrtec!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem za obletnice!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
9.7.2009 22:18:21   
ključek
nočko. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
9.7.2009 22:49:54   
arabela*
uf,,,,,,,,,,,,,,,,,,ste nakloftale...................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
9.7.2009 22:51:22   
arabela*
Jaz pa sem imela že ob pol devetih obe v postli...sta ubogale brez problema....pol pa sem si naredila temo in svečko,pa sem se zleknila na sedežno.................................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
9.7.2009 22:55:58   
arabela*
nočka...............user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.7.2009 0:09:32   
Virtualna
Meni pa racunalnik steka in sploh ne morem pisat ...user posted image user posted image user posted image user posted image  pa samo na tem nasem forumu, na drugih temah lahko pisem...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem kam je izginil jezicek "odgovor"...citirat tudi ne morem nobenega...tko da....user posted image user posted image user posted image

Je user posted image  neke nove programe montiral gor...oz. AVG antivirusni program, od takrat je stala ...

Drugace pa...z nami je vse vredu, Leyla pridno raste, se plazi po stanovanju, ...dviguje v stajici...vsega Boga ze zna, njeno najljubse opravilo pa je ....vsesti se na balkon, iskati mravlje, ter jih s prstki stiskati  user posted image user posted image user posted image  vsaj manj mravelj bom imela po stanovanju user posted image user posted image user posted image

Je brat od mojega na obisku, pa je prinesel svoj laptop...neko igrico je imel za pokazat mojemu....no,...jaz se pa malo svercam tu gor....

...skratka, berem vas...upam, da bom cim prej lahko zacela tipkati na tem nasem forumu...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.7.2009 7:50:52   
Alenka_
DOBRO JUTRO!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.7.2009 7:51:43   
Alenka_
Gloria: čestitke za 10 mesecev in 5. zobek!!! user posted image user posted image user posted image Nik!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.7.2009 7:56:03   
arabela*
Jutrouser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.7.2009 9:31:59   
petra1978
Dobro jutro!

Končno imam spet internet. Včeraj sem bila skoraj cel dan brez.

Danes se pa vidi, da je tak čuden deževen dan. Mojadva spita, eden še vedno, drugi že spet, jaz pa še vedno v pižami za računalnikom user posted image . Zdaj grem pa počasi malico pripravit, ko se bo najmanjši zbudil, bo lačen.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.7.2009 9:39:55   
*bubi*
Dobro jutro!

Virtualna, lepo da si se glasila. KAr poštimaj računalnik, da se še kaj javiš user posted image

Petra, potem te bo itak kap, ko boš na mail pogledala user posted image

Drugače pa po starem - vlivalo je celo noč, tak da je čisto preveč razmočeno za mestni park user posted image . Kar ne morem verjet - ta lent je bil največja katastrofa do zdaj. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.7.2009 10:07:13   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Kar ne morem verjet - ta lent je bil največja katastrofa do zdaj. user posted image

danes ob 18 uri bo na lentu akrobatsko letalo preletavalo....jeeeee,lani je tak nizko letalo in izvajalo akrobacije,da me je bilo pošteno strah,pa skoraj bi nam dimnik zadelo.......................če ne bo dež ga gremo dol gledat...............

Zdaj pa čakam da se M naspi,pol pa hitro ven..................................

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.7.2009 10:07:23   
Jazzy1
Dan. Ful sem že v zaostanku, ampak vas sploh ne utegnem prebrat. Upam, da če ne prej pa zvečer ko se stvari umirijo. Čestitam za nove zobke vsem ki ste jih dobili in lara super da ste dobili tak fajn varstvo!

ZDaj pa šibam pokat, jutri gremo za 14 dni na morje! user posted image user posted image Včeraj sva šla z user posted image še celo na večerjo - je moja mama pazila tamalo oz. jo dala spat. Je blo zelo lepo user posted image

Bubi, eno vprašanje bi imela - a si ti enkrat omenjala neke električne odganjevalce komarjev???

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.7.2009 10:42:23   
Alenka_
Jazzy: waaaw in super za večerjo! verjamem, da je bilo lepo, ja! pa reeees fajn uživajte na morju! še držim pesti, da boste imeli lepo vreme! vsaj iz lošinja poročajo, da je super user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 10.7.2009 10:43:20 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.7.2009 11:49:26   
Jazzy1
Pavza med pakiranjem: a boste tiste greste (oz. že bile) kupovale ustekleničeno vodo al malčkom prekuhavale vodo? Jaz sem najprej mislila ustekleničeno nabavit, ampak ko človek prebere kaj takega se pa orank zamisli.  http://vizita.si/clanek/novice/nikar-ne-pijte-iz-plastenk.html

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
10.7.2009 13:17:17   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Pavza med pakiranjem: a boste tiste greste (oz. že bile) kupovale ustekleničeno vodo al malčkom prekuhavale vodo? Jaz sem najprej mislila ustekleničeno nabavit, ampak ko človek prebere kaj takega se pa orank zamisli.  http://vizita.si/clanek/novice/nikar-ne-pijte-iz-plastenk.html

jaz sem že pred ćasom slišala,da je tista iz plastenk bljak......zato raje kar s pipe točimo..

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.7.2009 14:35:31   
*bubi*
Bubi, eno vprašanje bi imela - a si ti enkrat omenjala neke električne odganjevalce komarjev???

Ja, mi imamo Chicco-tove No Zanza al nekaj takega, za v vtičnico in baterijskega, ki ga lahko pritrdiš na voziček. Kupljeni so bili v pikapolonici, dobijo se tudi v BC.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
10.7.2009 14:42:42   
*bubi*

Glede ekološkega vidika se strinjam.

Glede ogrožanja zdravja pa - dobro, da smo še živi, toliko stvari nas ogroža.... Standardi so dosti višji, nivo kontrole tudi, vsako najmanjšo stvar umaknejo iz prodaje.
Saj steklene steklenice tudi odpuščajo snovi, med drugim težke kovine, tisto pa je bilo zdravo? Pa mehkužci so še vedno specialiteta, pa je znano, da so filter morja in vsebujejo največjo svinjarijo.

To tak malo na splošno.... ni direkt nate letelo.

In še odgovor - ja, za vse bomo kupovali ustekleničeno vodo. Pa na Hrvaškem plastenke nazaj v trgovino prodaš user posted image  Še celo nekatere, ki jih kupiš v Slo, lahko doli prodaš user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
10.7.2009 14:45:27   
*bubi*
Doma pa kar iz pipe točimo, čeprav radi spijemo kako vodo z okusom. Saj računica takoj pokaže, da je to metanje vstran denarja, pa vendarle.

Ostalih pijač pa ne kupujemo. Za nekaj "boljšega" spijemo cedevito, pa sirup kdaj pa kdaj bubiju zmešam. Sem vesela, da rad pije kar vodo - tega jih v vrtcu hitro navadijo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
10.7.2009 14:46:14   
*bubi*
Jazzy, maximalno uživajte na morju user posted image user posted image user posted image

Ko se vrnete, pa gremo še mi malo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
10.7.2009 14:55:11   
Jazzy1

Glede ekološkega vidika se strinjam.

Glede ekološkega vidika sem jaz obsolutno proti plastenkam in miljonom plastičnih vrečk!

Glede ogrožanja zdravja pa - dobro, da smo še živi, toliko stvari nas ogroža.... Standardi so dosti višji, nivo kontrole tudi, vsako najmanjšo stvar umaknejo iz prodaje.
Saj steklene steklenice tudi odpuščajo snovi, med drugim težke kovine, tisto pa je bilo zdravo? Pa mehkužci so še vedno specialiteta, pa je znano, da so filter morja in vsebujejo največjo svinjarijo.

To tak malo na splošno.... ni direkt nate letelo.

Nisem niti tako vzela. user posted image Se strinjam da danes, žal, že ogromno stvari ogroža naše zdravje in da če tko pogledaš lahko potem samo še o tem razmišljaš a si kupil bolj zdravo stvar ali si naredil nekaj manj škodljivega itd itd.

Ampak če so stvari škodljive in slabe in se jim vsaj večinoma ni težko odreči (npr. ustekleničena voda), potem se jim bom pa vseeno probala ognit. Samo za inofrmacijo, npr, mislim da je kanadska vlada prepovedala prodajati vse izdelke za otroke (flaše, dude itd) ki vsebujejo BPA. Že to je zadosten podatek.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
10.7.2009 14:56:17   
Jazzy1

Jazzy, maximalno uživajte na morju user posted image user posted image user posted image

Ko se vrnete, pa gremo še mi malo user posted image

Hvala! No potem pa tudi vi fuuull uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
10.7.2009 15:19:07   
*bubi*
Ja, zdaj je "popularno" gledat te trikotnike na plastiki in številke v njih. Št. 7 (in še enauser posted image ) bi naj bila nevarna. Itak pa je to v vseh teh lepih otroških krožničkih, šalčkah, kozarčkih - iz melanina ali druge umetne mase.

No, tukaj pa priznam, da so mi zadnjič bili ful všeč kompleti Hello Kitty v Tušu, ampak prav zaradi te 7 nisem kupila. Bubiki je itak vseeno, iz česa je in pije user posted image  

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
10.7.2009 15:39:29   
Lara Croft

In še odgovor - ja, za vse bomo kupovali ustekleničeno vodo.

Mi tudi.

Dober dan... pri nas je ponoči tko grmelo in treskalo... ma naša Lara ni prow nič slišala.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
10.7.2009 17:58:40   
Olivija*
ojla!

mi imamo pa malo tečkico. matrajo jo zobki že par dni, zdaj je dobila pa še plenični izpuščaj. revček ima čist rdečo ritko. saj ni čudno, da je bolj razdražljiva...

zdej jo je oči pelal na sprehod, js moram pa malo za knjige... na hitro sem vas pozdravla, zdaj pa zavihat rokave user posted image
jazzy, uživajte na morju!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.