|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
10.7.2009 9:45:39   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako izgleda, ko kličeta dr babi in dr dediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

in sama si je izbrala vero...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Super detelja! Tvoja Maja pa je res fajnt za pogledat.user posted image user posted image

Smem vprašat keri ležalnik to maš in kje si ga kupila?

Lp,

veronikab

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
10.7.2009 9:53:33   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
Mali je ime Laura ampak jaz sem jo že v P začela klicati Lori in sedaj jo kličemo več ali manj kar Lori.
Jp, oblekica je pa iz H&M ampak smo jo nabavili že pred razprodajami. BTW, klobuček je pa iz BabyCentra in je stal za najmanj 3 oblekice user posted image

kokrkol že, oba imena sta mi všeč.. Lori in Laura... pr naši je blo tud Laura opcija, sam se pol nismo odločili

ja to pa vem da ma BC tko drage klobučke... sem jih glih zanč gledala user posted image

tako izgleda, ko kličeta dr babi in dr dediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  
user posted image  
in sama si je izbrala vero...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  
user posted image  

o hudo.. to je vse kr lahko rečem... to se boste nasmejal na stara leta ko boste slike gledal user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006
Svašta....user posted image user posted image user posted image user posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencek-umrl-zaradi-alkohola.html

pa to res ni več normalno.. pa en dan ne mine da ne bi dojenček nastradal... al se mati opija, drogira, kakšna avtomobilska nesreča, požari, al te pa enostavno doktorji zajebejo... žalostno user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
10.7.2009 9:59:11   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Super detelja! Tvoja Maja pa je res fajnt za pogledat.user posted image user posted image

Smem vprašat keri ležalnik to maš in kje si ga kupila?

Lp,

veronikab

ta ležalnik je kupila moja sestra maji nekje na dunaju...znamo ti bom pozneje napisala, ker maja zdaj fajn pančka pa je ne bi rada zbudila, ker je tečka...sem pa sličnega videla tudi v BC...a ti je všeč?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
10.7.2009 10:00:36   
Blueeyes
men je tud všeč zato k je v takih živih barvah user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
10.7.2009 10:02:22   
štorkljica
Dan!

Ma ej kak deževen dan je spet tu, pa to ni res...mi živimo na takem območju, da naj Mura začne poplavlat bomo potrebovali podmornice, da bomo lahko sploh do sosedne vasi prišli...daj bog že enkrat sonceuser posted image user posted image

Ej detelja sem se nakrohotala ob teh slikicah Maje s pleničkouser posted image user posted image user posted image user posted image ...tista je najboljša, da je sama izbrala vero...res hudauser posted image

Vsem čestitke za obmesečnice.

Spanje v veliki družinski postelji....jaz nimam nič proti temu...naj vam predstavim naš primeruser posted image  Ajda je do prvega leta STROGO spala v svoji posteljici, ni blo šanse, da bi jo jaz dala k nama....sem bla nareč zagovornica , da vsak spada v svojo posteljo. No potem pa po prvem letu starosti, pa je Ajda ugotovila, da mata mami in ati svojo - VELIKO posteljo in da zna biti tam notri prav toplo in zabavno pa še cartasto. In kaj se je zgodilo...ja čez noč se je priselila ka nama, kjer spi še danesuser posted image  Pa smo preživeli in povem vam, da ni lepšega ko se zjutraj sploh čez vikend zbudiš s svojim pikecom v bližini in se potem še kako uro lahko cartate v postelji in pogovarjate. Sofijo pa seveda zdaj ne dajemo v veliko posteljo, ker je ne upam zaradi Ajde, da je nebi kdo ponoči kaj udaril al kaj koli drugega...spi pa v posteljici zraven naše velke. Drugo leto, ko pa bo Sofija stara malo več kot eno leto, pa se bosta obe preselili v skupno otroško sobo, ampak če bosta hoteli bosta še vedno lahko prišli k nama spat.

Nohtki...Sofija ima gladke nohtke, ampak mislim Nenalena, da ni to nič narobe, če ma črtkaste, mogoče ji tako rastejo.

Kaj naj še rečem...posedamo doma, gremo večkrat na dan ven, se dojimo (lačni smo nonstop), spimo (čez dan ne veliko, ponoči pa kot polhki), kregamo (beri:tulimouser posted image ), veliko smejčkamo (že z glasom se krohotamo), dvigujemo v sedeči položaj (mater je hitra, Ajda se je začela komaj pri treh mesecih), radi pasemo kravice in že fajn glavico dvigujemo...

Super za aprilke 2010...res je leto kar odletelo naokrog, jaz sem svojo črtico videla na drugi dan ko smo prišli iz morja domov - 25.8, čeprav sem že nekak celi avgust vedela (čutila), da sem noseča, pa nimam pojma zakaj. No in sedaj je Sofija tuuser posted image

OK, če se še kaj spomnim pripišem...zaenkrat je to vseuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
10.7.2009 10:42:12   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Maks je ok,operacija je uspela,očka je videt vredu.Če bo tudi ju3 tak,grema lahko domov.

samo da je OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
10.7.2009 10:54:03   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

a ste opazile, da se je pojavila prva "aprilčica 2010"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa hitr mal zasanjat kako je bilo pred enim letom.........mmmmmmmmmmmmmm...jaz sem magični + zagledala 30.7.2008....kje je že to...user posted image user posted image

aha ....
v nedeljo bo eno leto odkar sva naredila najin zaklad user posted image  ... user posted image user posted image user posted image  ... zdaj me pa ta zaklad že fajn obrača okrog prsta user posted image

ja res je,kako čas beži - pri meni sicer ni bilo načrtovano, da se prikaže + in je za to bila bolj kriva moja "pametna" G (...dolga zgodba,ki se je nerada spominjam...) - zdaj pravim samo,da HB,da se je vse tako izteklo kot se je in da je z najinim user posted image vse OK,itak si pa ne predstavljam,da ga ne bi bilo zdaj tu z mano,tako kot si lani tak čas nimsem predstavljala,da kmalu ne bova več sama... user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
10.7.2009 11:11:16   
Nalini
ojla

presneti dež user posted image user posted image user posted image  ... ne vem kam se naj dava ... ma sploh ne moreš iti nekam na sprehod ... grrrrr ... pa so rekli, da bo kao včeraj izboljšanje vremena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mali je zadremal .. jaz pa malo prebrat rr .... na srečo vsaj ni fejst tečkanuser posted image ....

ma zadnjič sem se malo hecala glede prašičje gripe ... user posted image  ... ampak ko berem cajtenge vidim, da je vsak dan več na novo zbolelihuser posted image  ... a kaj razmišljate o tej novi gripi? ... vas je kaj strah? .... ma mene načeloma ni ... ampak nikoli ne veš kje lahko tega user posted image  vtakneš .....user posted image  ..

pasenje kravic ... koliko minut na dan jih približno pasete ....user posted image  ... mali kar protestira, če je potrebno iti na pašo ...... občasno mu je všeč pa še to le za 2-3 minutke ....user posted image  .....

kdaj se približno začnejo obračat otročki iz trebuščka na hrbet in obratnouser posted image  ... vem, da je od otroka do otroka odvisno ... ampak eno splošno menje bi si rada ustvarila .....

detelja, če se mali prej ne zbudi ti pošljem nekaj pravljic (upam, da bo šlouser posted image ) , ker sem zdaj za tem računalnikom
grem .... user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
10.7.2009 11:34:55   
Miška2006
Za vzeti na znanje....http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/kako-damo-otroku-zdravila.html

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
10.7.2009 13:41:01   
Cveta28
Živjo še iz deževne Gorenjske!
Mi se počasi že pripravljamo na kosilo in potem na dolgoooo popoldansko spanje. Laura se igračka v igralnem centru in vsa pametna posluša Mozarta user posted image Mi ga je pa danes za dobro jutro prav posračkala...po dojenju je vse bruhnila ven ampak ne naenkrat...muca je počakala, da sem jo preoblekla in potem bruh ven mimo pleničke in slinčka po svežih oblačilih...v pol ure sem jo preoblekla 4x user posted image in ker je pri nas v hiši še bolj hladno to pomeni 4x po 2 sloja oblačil = 8 bodijev in majčk...še dobro, da je jutri vikend, da bomo lahko prali.
Popoldne bi morali iti na obisk k enemu junijskemu princu (letošnja trgatev user posted image ) pa smo se dogovorili za kakšen drugi dan zato pa bo moja mami čuvala Lauro, mi2 s kodrom pa greva v šoping plenic, krpic, vrečk za smeti, čajev za dojenje...skratka vse za Lauro user posted image
Tole je pa za vse čveke po telefonu...danes sem dobila račun za mobitel in me je skoraj kap...70€ user posted image ...in to samo zato, ker sem bila na morju na Hrvaškem in sem pozabila, da za njih EU tarife ne veljajo, jaz pa veselo čvekala, surfala po netu, pošiljala MMS-je itd. user posted image

pasenje kravic - mi v povprečju preživimo vsaj 15-20 min na dan na bušiju in gledamo okoli sebe, včasih ji bolj paše včasih pa se zelo hitro začne pritoževati. Danes je bolj dan za spanje kot pa kaj drugega user posted image

klicanje otrok po imenu - jaz sem proti uporabi pomanjševalnic! To pa da svojo Lauro kličem Lori je pa izključno ljubkovalno kot miška, srček, ljubica, pikica itd. ali kot nadimek. Če bi imeli user posted image bi ga še vedno klicala koderček user posted image Kar pa se tiče dvojnih, neslovenskih ali katerih drugih imen pa itak obstaja večna debata kaj je prav in kaj ne.

aprilčice 2010 - po izračunih naj bi bila naša spočeta ravno leto dni nazaj, user posted image smo pa zagledali 31.7.09 user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
10.7.2009 13:53:18   
Nalini
štorkjica ... a vi ste tudi nonstop lačni user posted image  .... če bi jaz malemu držala joško 24h/dan bi jo on vlekel ...user posted image  ... ampak on jo zna tudi tak potegnit, da nič ne teče - je skapiral kako se prelisiči mamico user posted image  

detelja ... uživajte v nedeljo ....user posted image

ležalnik ... mi imamo chicotovega z igralnim lokom ..... na začetku mu je bil super, zadnje dni pa nekaj tečka v njem user posted image ....

klicanje po imenu ... jaz malega vedno kličem po imenu in ne delam pomanjševalnic ... in tudi dedki in babice vedo, da se malega kliče po imenu kot sva ga midva dala ..... če mu pa kdo drug reče drugače pa nisem jezna ampak rečem, da je on Aleksej .... pa upam, da potem skapira kako je treba malega klicatuser posted image ...... ljubkovalno mu pa rečem moj lubekuser posted image ....   me pa ne moti pri drugih, če otroka kličejo z okrajšanim imenom ... pač odločitev vsakega starša ...

mali kličeuser posted image .... greva na popoldansko spanjeuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
10.7.2009 14:42:13   
*Junona*
Sonček in Aleks gresta domov iz bolnice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiii!!!!!!

Me je Sonček klicala, ampak me ni blo pri telefonu, zdajle pa poleg klica vidim tudi mms, na katerem je mali oblečen v "taprava" oblačila in ne v bolnišnična, tak da po moje pomeni to to, da gresta domov. Jo kličem zdajle pa je ne dobim...mogoče bo čez par minutk že sama na forumu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
10.7.2009 14:43:58   
*Junona*
No, pa da še jaz poročam...

Krči: upam, da smo končno našli kapljice, ki nam pomagajo - Sab Simplex...zdajle je že 2 dni ok...upam, da ji res pomagajo in da ni to le zatišje pred nevihto.
Prejle se mi je tako pokakala, da smo imeli cel hrbet zenfaste barve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
10.7.2009 14:55:18   
ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Sonček in Aleks gresta domov iz bolnice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krči: upam, da smo končno našli kapljice, ki nam pomagajo - Sab Simplex...zdajle je že 2 dni ok...upam, da ji res pomagajo in da ni to le zatišje pred nevihto.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Aleksa in mamico - upam,da bo zdaj boljše glede kakanja!!!
junona: HB,da ste našli prave kapljice in z njimi pregnali krče user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
10.7.2009 17:23:50   
sonček85
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     

NICK         ROJEN          PDP                   PODATKI

user posted image
Rmmaja      18.02.   25.4.2009  FRAN (1205g)   in DANE (1600g)
user posted image   user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm )
user posted image
1.mesec                                                      3200g -?
2.mesec                                                      4130g-53cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

sobra           05.03   15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)
user posted image
1.mesec :                                                      4100g-56 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)
1.mesec                                                     3440g-48 cm
2.mesec                                                     4725g-53 cm
3.mesec                                                     5555g-58cm
4.mesec
Naslednji pregled:23.7
Prvi koraki

user posted image  

ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )
user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g- 51,5cm)
user posted image
1.mesec                                                       4680g- 54cm
2.mesec                                                       5710g-58,2 cm

Naslednji pregled:22.6 posv.+cepljenje,26.6 UZ kolkov
Prvi koraki

user posted image

janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm )
user posted image
1.mesec :                                                  4700g-56 cm
2.mesec                                                    5700g-60 cm
3.mesec                                                    6200g-61cm
4.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

poka1          23.03    12.04.2009   punčka
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )
1.mesec                                                      3400g-53 cm
2.mesec                                                      4600g-57cm

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g-50 cm)
1.mesec                                                            3650g-52cm
2.mesec                                                            4840g-57cm
3.mesec                                                            5660g-60,5cm
4.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )
 user posted image
1.mesec                                                       4290g -55 cm
2.mesec
                                                       5570g - 57,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
1.mesec                                                       4405g - 53 cm
2.mesec:                                                      6190g - 59 cm
3.mesec                                                        7000g-? cm
Naslednji pregled:10.8
Prvi koraki

Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )

user posted image
1.mesec                                                          4080g-54,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)
1.mesec                                                         4470g-54 cm 
2.mesec
                                             4840g-58cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
kunda        04.04      24.04.2009     JAN (3400g-50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)
user posted image
1.mesec                                                          4170g-52 cm
2.mesec                                                           5490g-56cm
3.mesec
Naslednji pregled: ,posvetovalnica 13.7
Prvi koraki

Adelina      06.04.     05.04.2009     ŽIVA( 2960g -49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

nmagk         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm)
 user posted image
1.mesec                                                                   5300g-59cm
2.mesec                                                                    6200g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA (3520g-52cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?) 
1mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3300g-51cm)
user posted image
1.mesec                                                                  4380g-54cm
2.mesec                                                                   5500g-58cm 
Naslednji pregled   14.7.2009
Prvi koraki

pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Ntaša        10.04     14.04.2009       MIHA (3760g-52 cm)
 user posted image
1.mesec                                                        4700g-54cm
2.mesec                                                         5700g-56cm
Naslednji pregled
Prvi koraki

tia12         10.04     07.04.2009       TAJ (3300g-51 cm )
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g-47 cm)
user posted image
1.mesec                                                             3610g-52 cm
2.mesec                                                             4750g-58cm

Naslednji pregled:posv.13.7
Prvi koraki

duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )
1.mesec                                                               3760g-52 cm
2.mesec                                                               4960g-55cm
Naslednji pregled:7.7
Prvi koraki

blančica    11.04   18.04.2009      LAN TRISTAN(2600g-49cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )
user posted image
1.mesec                                                        4290g-54cm

2.mesec                                                        5540g-59cm
Naslednji pregled:ortoped:12.07
Prvi koraki

user posted image

aljab          13.04    11.04.2009       IZA (3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
vud            14.04     14.04.2009      ALJA (3660g-48cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Angelito    14.04.    11.04.2009      VITA (3400g-52cm)
user posted image
1.mesec                                                       4165g-56,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

NinaMM     14.04     15.04.2009     ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1.mesec                                                         4300g-54,5cm             
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

lily32        14.04     16.04.2009      ŽANA(3890g-56cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
L&L           15.04.    17.04.2009      ORSON (3500g-51cm)

user posted image

1.mesec                                                           4935g-56,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

detelja      15.04     10.04.2009      MAJA (3920g-54cm)
user posted image
1.mesec( 3 tedni)                                         4500g-56,5cm             
(5 tednov)                                                  
  4970 g 58,3 cm
2.mesec                                                         5760 g 61cm
Naslednji pregled      20.7.2009   
Prvi koraki

srečka82  15.04     01.04.2009      MAKS(3350g-52cm ) 
1.mesec                                                        5000g -57 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

kimmii      15.04      10.04.2009    BRINA(3150g-49 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

*nana*     16.04     17.04.2009      TIAN(3580g-51 cm)
user posted image
1.mesec                                                       4200g-53 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

ninica19   16.04      08.04.2009     NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

katka24    16.04     04.04.2009     ALINA (3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
anchika     17.04     27.04.2009      SARA(3300g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

NenaLena 17.04     23.04.2009      ELA NORA(2850g-48cm)
 user posted image
1.mesec                                                                3630g-56cm
2.mesec                                                                4430g-58cm

Naslednji pregled:23.7
Prvi koraki

katka24    17.04     14.04.2009      ALINA(3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

uka7          17.04.   19.04.2009      FIONA (3800g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
cveta28    18.04     10.04.2009      LAURA (3555cm-52cm)
 user posted image user posted image
1.mesec                                                            4560g-56cm
2.mesec                                                            5400g-59cm
3.mesec                                                 
Naslednji pregled:20.7-cepljenje
Prvi koraki

diti            18.04     18.04.2009      LOVRO (2900g-51 cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Zupancdam18.04    19.04.2009     TIA (3700g-52 cm)

user posted image
1.mesec                                                     4700g-55 cm
2.mesec

Naslednji pregled:15.7
Prvi koraki

user posted image
malapikica19.04     18.04.2009     JERNEJ( 3370g-53cm )
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

matt           19.04     11.04.2009    VITA (3100g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
oktoberka  20.04    17.04.2009     AJDA(3380g-53 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

rea27        20.04.    27.04.2009     EVA LANA(3270g-52cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

zanchy       21.04.   14.04.2009    SEBASTJAN (3780g-51cm)
1.mesec                                                                 4800g-54,5cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

mlavla       22.04     22.04.2009    BLAŽ (3580g-54cm)
user posted image
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Sonček85 23.04.    24.04.2009   ALEKSANDER (3700g-52cm)
 user posted image
1.mesec                                                                   4780g-58cm
2.mesec 2t                                                               5410g-61cm
3.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica 22.7.
Prvi koraki

user posted image

Junona      24.04.    30.04.2009    ZARA MARIE (3570g-51cm)
user posted image
1.mesec                                                                  4470g- 55,5 cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

veronikab  27.04    17.04.2009    JAKOB(3420g-53 cm )
user posted image
1.mesec                                                        3960g53cm
2.mesec                                                        4465g-54,5cm
3.mesec
Naslednji pregled:31.7
Prvi koraki

barboom     27.04                             ALEKS(4070g-55cm)
1.mesec                                                          5870g-58cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
ella.           28.04     28.04.2009    OSKAR(4340g-55 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

anca          28.04     25.04.2009     VERONIKA (3200g-49 cm )
user posted image
1.mesec                                                                 3960g-54cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
štorkljica  29.04      27.04.2009     SOFIJA (3590g-52 cm )
user posted image
1.mesec                                                            4730g-56cm
2.mesec                                                            5780g-60cm
Naslednji pregled:4.8
Prvi koraki

user posted image

mišk          30.04      29.04.2009    VITA(3560g-53 cm)
user posted image
1.mesec                                                      4100g -56,5 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
ninica23     01.05     24.04.2009     IAN(4090g-55cm)
user posted image
1.mesec                                                      5170g-59cm
2.mesec
Naslednji pregled:posv.-4.8
Prvi koraki

user posted image
blueeyes   03.05      xx.04.2009     GAJA(3260g-51 cm)
user posted image
1.mesec                                                      4620g-55,5cm
2.mesec                                                       4910g-56,5cm

Naslednji pregled:22.7 kolkeci,4.8
Prvi koraki

user posted image

brigita23   03.05     27.04.2009     NIK( 3980g-52 cm )
user posted image
1.mesec                                                      4900g-57cm
2.mesec
Naslednji pregled:posv.7.8
Prvi koraki

user posted image    
Pat74           04.05.    25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
1.mesec                                                              5100g-58cm
2.mesec                                                              6100g-61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
taškica       05.05     xx.04.2009     JURIJ(3100g)ANDRAŽ (2700g)
user posted image
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

pomarančica05.05  30.04.2009      OSKAR(3740g- 53 cm )
1.mesec                                                            4700g-59,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

akina            05.05   20.04.2009     SAMUEL (4070g-54 cm)
1.mesec                                                              4710g-56cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    

pikaro        08.05     25.04.2009     TEO(3580g -53 cm)
user posted image
1.mesec                                                      4070g-56cm
2.mesec                                                       5250g-59cm                                               
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
copka         01.05     13.05.2009      SEBASTJAN(4260g-56cm)
user posted image
1.mesec                                                                   5100g-56,5cm
2.mesec                              
Naslednji pregled:
Prvi koraki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
10.7.2009 17:23:51   
sonček85

user posted image  Prva pomoc za aprilske mamice  user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                 http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

UVAJANJE GOSTE HRANE
Uvajanje GH
Uvajanje GH 1

Seznam za na morje

- hladilna krema za ritko
- krema za sončenje - razpršilo proti komarjem
- kopel za večerno kopanje
- šamponček za lase
- calpol za zbijanje vročine
- Paracetamol svečke - fiziolosko - aspirator za nos
- bepanten
- nekaj obližev
- termometer
- canesten
- claritin
- prolife/giogaia
- ribodermin
- operil
- AD3 kapljice
- kapljice proti krcem
- fenistil/kamagel
- prasek za rehidracijsko raztopino
- kreme: tea tree, materina dusica
- veljavno zdravstveno zavarovanje v tujini
- tel. številka ali naslov zdravnika v kraju letovanja
- stevilak otroske urgence na metelkovi: 01 4723 888

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
10.7.2009 17:23:55   
sonček85

user posted image

user posted image
ninica23 : 7.1.1986
matcar : 9.1.
mišk : 29.1

user posted image
blueeyes : 1.2.1983
frutolina : 10.2.
Urnebes : 12.2.
anchika : 24.2.
srečka82 : 26.2.1982

user posted image
L&L : 1.3.1979
narcisa : 3.3.
kunda : 5.3.
uka7 : 7.3.
Anca : 12.3.1981
detelja : 17.3.1982
kataka21 : 21.3.1985
angelito : 28.3.
Cveta28 : 30.3.

user posted image
Sonček85 : 2.4.1985
Artičoka : 2.4.1979
NinaMM : 9.4.1986
bambocha : 11.4.1983

user posted image
pikaro : 2.5.
duda1 : 8.5.
m.tina : 15.5.
jernejav : 19.5.

user posted image
brigita23 : 10.6.1983
malcekvita : 12.6.1977
copka : 24.6.
klavdyk : 27.6.

user posted image  
olea : 12.7.1983
pat74 : 23.7.

user posted image
Blancica : 12.8.
Srečka82 : 16.8.1982
RDEČA VRTNICA : 22.8.1980
NenaLena : 30.8.
štorkljica : 30.8.1980

user posted image
mlavla : 15.9.1983
rea27 : 19.9.1981

user posted image
lili82 : 13.10.1982
junona : 15.10.1984

user posted image  
BrinaBa : 1.11.
nmag : 15.11.
zupancdam : 19.11

user posted image
janja* : 3.12.
Miška2006 : 14.12.
simonaa : 19.12.1979
diti : 29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
10.7.2009 17:24:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Prejle se mi je tako pokakala, da smo imeli cel hrbet zenfaste barve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
10.7.2009 17:24:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
nekaj vprašanj user posted image  :
- a dovolite vašim malčkom, da spijo zraven vas v postelji? .... mi spimo ločeno,k nama ga vzameva samo ob 5h da se cartamo
- a ima katera, ki doji težave z aknami? ...ne imam lepšo kožo kot kdaj kol prej
kdaj se približno začnejo obračat otročki iz trebuščka na hrbet in obratno...naš se še ni
pasenje kravic... nekaj minut pol pa jokuser posted image in ne vsak dan

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
10.7.2009 17:24:06   
sonček85
detelja.no comment na tvojega tast,no pa vsaj tašča si je prišla goruser posted image user posted image lepo praznujte v nedeljo,naša mami  ima pa avg.50.letuser posted image user posted image tvoja Maja je pa prava navihanka user posted image user posted image
frutolina jaz dojim sede
cveta.tvoja mala uživa na porokahuser posted image user posted image ko tko lepo spi user posted image lepotička
matcar.za maksa in zate pošiljam pozdravčke in objemčke pa seveda bravo za  lečko,pa da bo sedaj vse ok z učko
L&l:ta je noro lepa user posted image user posted image
dojenje.sede podnevi in ponoči
detelja.tudi jaz dam našemu tko pleničko čez učke da zaspi ko ga svetloba moti ko pa zaspi mu jo pa odmaknem ,da si je ne ovije okoli
pikaro .za prelged user posted image user posted image koroške mu dajem glih tolk na dudo da je za okus kadar ga matra za spanje.
frutolina in slutnja  in vse ostale katere so imeli sedaj malčki 2 in 3m vse naj naj user posted image BE.kaka pupa lepa 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
10.7.2009 17:24:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ninica.user posted image user posted image user posted image user posted image a res ,user posted image user posted image user posted image pa nisi kaj govorila o tem k si pišemo tle ,k včas kaj takega o tašči pišemuser posted image

sonček85: ni panike,ni bilo niti časa za take stvari user posted image user posted image user posted image ga je moja babi okupirala z ianom,tak da sta pol onadva debato vžgala o user posted image , dojenju in podobno - sem slučajno slišala,ker sta bila pod okonom,ko sem js notri pobegnila mal za računalnik user posted image user posted image user posted image
pa da se še pohvalim - najin user posted image pa že par noči spi celo noč user posted image - od nekje 22.zvečer do 7.-7.30 zjutraj - superca,saj se mami lahko res fulll naspi in je pol boljše volje user posted image  

user posted image user posted image user posted image špijunirašuser posted image user posted image
super za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image našmu se je p ritem čisto podru k je imela v sosednji sobi ena vso noč luč prižgano in ga je po mmoje mal zmedlo pa se je zbujal že ob 1 in potem ob 4,prej je pa skoz okoli 3 in 5user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
10.7.2009 17:38:30   
sonček85
Naj se vsem zelo zahvalim za lepe želje in misli,junonci miški in neni pa hvala ker so vas obvesčale.

no ker smo v soboto 4.7 jokali kot nori ,nič ni pomagalo ne ziza,nošenje,cartanje,ropotuljica,voziček-samo avto med vožnjo k dežurnemu mi je dala dežurna dr.napotnico za v bolnico će ne bo bolje.Kot prvo mi je rekla naj mu dam svečko,katera je spet komaj po 11h prijela.No in tko sem počakala do ponedeljka in ker še kar ni kakal sem v torek zjutraj klicala na pediatrijo v CE in povedala kako je že od 3.6 in je rekla da ni ok in da naj pridemo se pokazat ob 9h.Tam ga pregledajo in dr. reče da greva na sprejem in bojo videli kaj bo.
Najprej so mu vzeli kri je bila OK,nato greva na test za mleko,sojo,pšenico in beljakovine spet OK,na UZ vse OK,na test iontofireze (če je kaj znojenje vpliv za to da ne odvaja )je bilo OK ,vzeli kri če bi bilo kaj s ščitnico spet OK,IN ŠE ekg,ZARADI POČASNEGA UTRIPA OB SPREJETJU SPET ok.Vse preiskave so bile super.Ko je kakal po svečki včeraj (ki je začuda prijela v 2h)je bilo blato tko kot mora biti ,lepe zenfaste barve,prav tekoč,...
No in ker jim ni bilo jasno da ne odvaja,trebušček pa ima mehak in je dobre volje ,ni jokav,ne bruha so rekli da naju spustijo domov z napotki ki jih naj upoštevama.Vsak dan mu moram dat 5 kapljic BioGaja za uravnavanje  črevesja,če ne bo kakal 7 dni naj dam glicerinsko svečko a ne prepogosto in naj mu devam lactecon (ki deluje tko da veže vodo in blato postane bolj mehko in lahko kaka če bi bilo pretrdo)v primeru oklanjanja hrane,nerazpoložljivosti, jokavosti,hujših bolečin v trebuhu,napenjanju in jokanje pa moram k njegovi dr in v CE z napotnico kjer ga čakajo zahtevnejše preiskave ki pa niso več tko nedolžne in so za otroka zelo naporne.Zdaj tega niso opravili ker ni imel vseh teh znakov.Za vsak obrok sem ga morala tehtati pred in po obroku ,da so videli če mogoče ne kaka zato ker dobi premalo ,a je dobival dovoljuser posted image Mi je pa striktno prepovedala da se ritko žoka z termometrom saj se lahko sluznica navadi na to in potem so lahko problemi

No in tko sva sedaj doma ,vsa vesela in zadovoljna kjer čakava prvi veliki kakecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja pa da ne pozabim tko dobro sem jedla da sem se zredila za kak kguser posted image user posted image user posted image

Še 1x hvala vsem za objemčke,poljubčke in pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image ter pa vsem ki ste me bodrile preko sms-ov

Pa da ne pozabim nmagk vas vse lepo pozdravlja in pravi da uživa  na Umagu kjer je toplouser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.7.2009 17:48:24 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
10.7.2009 19:42:37   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

no ker smo v soboto 4.7 jokali kot nori ,nič ni pomagalo ne ziza,nošenje,cartanje,ropotuljica,voziček-samo avto med vožnjo k dežurnemu mi je dala dežurna dr.napotnico za v bolnico će ne bo bolje.Kot prvo mi je rekla naj mu dam svečko,katera je spet komaj po 11h prijela.No in tko sem počakala do ponedeljka in ker še kar ni kakal sem v torek zjutraj klicala na pediatrijo v CE in povedala kako je že od 3.6 in je rekla da ni ok in da naj pridemo se pokazat ob 9h.Tam ga pregledajo in dr. reče da greva na sprejem in bojo videli kaj bo.
Najprej so mu vzeli kri je bila OK,nato greva na test za mleko,sojo,pšenico in beljakovine spet OK,na UZ vse OK,na test iontofireze (če je kaj znojenje vpliv za to da ne odvaja )je bilo OK ,vzeli kri če bi bilo kaj s ščitnico spet OK,IN ŠE ekg,ZARADI POČASNEGA UTRIPA OB SPREJETJU SPET ok.Vse preiskave so bile super.Ko je kakal po svečki včeraj (ki je začuda prijela v 2h)je bilo blato tko kot mora biti ,lepe zenfaste barve,prav tekoč,...
No in ker jim ni bilo jasno da ne odvaja,trebušček pa ima mehak in je dobre volje ,ni jokav,ne bruha so rekli da naju spustijo domov z napotki ki jih naj upoštevama.Vsak dan mu moram dat 5 kapljic BioGaja za uravnavanje  črevesja,če ne bo kakal 7 dni naj dam glicerinsko svečko a ne prepogosto in naj mu devam lactecon (ki deluje tko da veže vodo in blato postane bolj mehko in lahko kaka če bi bilo pretrdo)v primeru oklanjanja hrane,nerazpoložljivosti, jokavosti,hujših bolečin v trebuhu,napenjanju in jokanje pa moram k njegovi dr in v CE z napotnico kjer ga čakajo zahtevnejše preiskave ki pa niso več tko nedolžne in so za otroka zelo naporne.Zdaj tega niso opravili ker ni imel vseh teh znakov.Za vsak obrok sem ga morala tehtati pred in po obroku ,da so videli če mogoče ne kaka zato ker dobi premalo ,a je dobival dovoljuser posted image Mi je pa striktno prepovedala da se ritko žoka z termometrom saj se lahko sluznica navadi na to in potem so lahko problemi

No in tko sva sedaj doma ,vsa vesela in zadovoljna kjer čakava prvi veliki kakecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo da sta OK in spet doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za Aleksa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
10.7.2009 20:02:09   
matcar
Ojla!
Sonček,samo da je zdaj vse ok z Aleksomuser posted image user posted image user posted image !

Jaz pa nimam ravno dobrih novic.Maks je ostal do ponedeljka še v B,ker ima vnetje očesnega ozadja-baje pogost pojav po operaciji.user posted image user posted image user posted image
Tako,da še bom morala hodit v LJ.Upam,da pride pol res domov,ker sem že čisto zmozgana in zdeprimirana danes.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
10.7.2009 20:58:18   
brigita23
zdravo punce

no je kr nekaj časa minilo kar sem bila nazadnje na rr, sej prebrat vas še pridem kaj...sam pišem pa bolj malouser posted image . Kako ste kaj? mI SMO SUPER. Razen tega groznega vremena, ki mi kr najeda živceuser posted image . Komaj čakam naslednji teden ko napovedujejo malček boljše in bolj poletno vreme.user posted image
Naš Nik tako raste, vsak dan večji je. Pa ful je priden. Krčov HB ne poznamo, tako da tudi jokamo skoraj ne...razen ko je čas za zizo. Mleka imam dovolj in se lepo dojivauser posted image . Spimo od pol desetih zvečer do 5h zjutraj se naje, spi do 8h in potem ga previjem podojim in lepo pančka do 10.30h....ja ja tak je naš zaspančekuser posted image . Zdej ko je bilo slabo vreme je tudi mamica zraven njega malo potegnilauser posted image user posted image user posted image , ko pa je lepo vreme pa ga dava z dragim ob 7h zjutraj v voziček, midva si nadaneva teniske in gremo hitra hoja 6kmuser posted image user posted image user posted image , super za rekreacijo, kondicijo, kile in predvsem zdravje.
Počutim se ok., razen čutim še šive ko je takole deževnouser posted image . Menstruacie še vedno nisem dobil, jem sicer te kontracepcijske tabletke ampak menezesa še niuser posted image user posted image user posted image , tako da slončkamo neomejeno...če seveda nismo preveč utrujen zvečeruser posted image .
Non stop nekaj počnemo, zdej pa sem imela zadnji teden tamalo od sestre in tavelike 3 nečake na počitnicah.....to smo ga sračkaluser posted image  ul smo užival, pa ful majo radi Nikeca on pa njih sej se jim je ves čas smejal in se pogovarjal z njimiuser posted image .
Kuhala sem pa ko nora...pa še po njihovih željah, saj si je vsak dan en izbral vrsto kosila. Tako da zdaj razumete zakaj ni bilo časa za rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No naj vam povem da sem shujšala že 22kg pa jem normalno, je pa res da dost migam, pa telovadim vsak dan. Če je lepo vreme prehodim po 12km dnevno, če pa je dež pa sobno kolo. No še vedno pa mi je ostalo 8kg...ja ja 30kg babe mi je šlo goruser posted image user posted image user posted image .
Verjetno vas je že kar nekaj šlo na dopust, nas pa še čaka...26.7. uhhhh komi čakam, sploh zdej ko je tak slabo vreme pri nasuser posted image .
Nič grem mal prebrat kaj ste kaj čvekaleuser posted image , pridne ste ni kaj ...lepo polnite straniuser posted image user posted image user posted image

detelja-maja je pa taprava...fotogenična ni kajuser posted image , to da je lepotička pa že itak vešuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?